MMMM
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56

Thread: MMMM

Senior Member

MMMM

Λιγο περιεργη η κατασταση....Εχω εναν φιλο που βγαινουμε συχνα απο το καλοκαιρι κ μετα συνη8ως με την υπολοιπη παρέα...Προσφατα εμαθα και μου εγινε αισθητο οτι γουσταρει να γινει κατι...Η αληθεια ειναι πως οταν ειναι κοντα μου κατι με διαπερναει αλλα χωριζοντας υστερα απο πολλα χρονια σχεσης (6.5) εχω αναγκη να μεινω μονη,ειχα σχεση μεγαλη σε λαθος ηληκια(τωρα ειμαι 23)..η παλια μου σχεση μου αφησε τρελα κομπλεξ,πολλη μοναξια και πολλες ανασφαλειες που πρεπει να αποβαλλω...κ δεν θελω να ειναι αυτος που θα πληρωσει τα δικα μου απωθημενα,δεν του αξιζει ειναι πολυ καλο παιδι..παρολα αυτα ελκυομαι και κυριως σεξουαλικα,που δεν μου εχει ξανατυχει τοσοεντονα...και δεν εχει γινει τιποτα φαδαστειτε...τι να κανω που ναι μεν γουσταρω αλλα δεν θελω σχεση για τουσ παραπανω λογους...καμια ιδεα εχετε??

Senior Member
    ..να μιλήσεις γενικά για τις ανάγκες σου χωρίς να το προσωποποιήσεις, και να δεις αντιδράσεις σε πρώτη φάση. Αν μιλάς όπως γράφεις, θα γίνεις απόλυτα κατανοητή..;)

Senior Member
    Μόνη σου θα δώσεις αυτή την απάντηση.Αν εμπνέεσαι, να προχωρήσεις. Ασε ελεύθερο τον εαυτό σου στο καινούργιο ερέθισμα.

Senior Member
    Reina, νομιζω πως θα το δοκιμασω...ποτε δεν ξερεις...θα δυσκολευτω γιατι θα βρεθω εκτος αλλα κ τοσο καιρο που συγκρατουσα τον εαυτο μου τι καταλαβα??τπτ απολυτως...θα ριξω ετσι παννω στην συζητηση αν το φερει η κουβεντα και θα δω.....Επισης να αναφερω οτι προσφατα λογω προβληματος υγειας ενος συγγενη του πηγαινοερχοταν αθηνα(εγω ειμαι απο επαρχια και σπουδαζω αθηνα) και του ειπα αν χρειαστουν κατι να μου πουν εχω σπιτι και μμου πεταξε θα ερθει μια μερα,οταν γινει καλα ο συγγενης του,........εγω κομπλαρα(με επιασαν οι ντροπες.........)

χωρια οτι νομιζω πως ξεχασα πως να στεελνω μηνυματα.....

Senior Member
    little penny,
    Ο εν λόγω άντρας δεν είναι άβουλος.
    Ξέρει πολύ καλά τι κάνει όπως και το τι θέλει. (φαντάζομαι)
    Από εσένα εξαρτάται ΜΟΝΟ το τί θέλεις να κάνεις ΕΣΥ
    Αν απελευθερωθείς από την σκέψη ότι μπορεί να του κάνεις κακό ίσως και να το δείς ποιό καθαρό το θέμα.

(liber,
    Όσο και αν δε θέλω να βγώ εκτός θέματος δε μπορώ να μη σου τονίσω ότι με το σχόλιό σου προτείνεις σε μία κοπέλα να χαλάσει την φιλική της σχέση και να την μετατρέψει σε ερωτική)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    να κανω μια αφελη ερωτηση?
    εισαι τοσο σιγουρη για το τι ακριβως θελει αυτος?
    μπορει να θελει μια χαλαρη ερωτικη σχεση-επαφη και οχι καποια μορφη δεσμευσης...
    γιατι μπλεκεσαι τοσο με το τι ΙΣΩΣ θελει αυτος κι αν θα του κανεις καλο η κακο?εκτος αν στην πραγματικοτητα αυτο που φοβασαι ειναι μηπως ΕΣΥ πληγωθεις και παλι και οχι αυτος...

επικεντρωσου σε αυτο που θες και αισθανεσαι εσυ, χωρις να κοροιδεψεις η να παραμυθιασεις κανεναν , και μη φοβασαι τιποτε...
    ολοι οι ενηλικες παιρνουν τις δικες τους ευθυνες στις σχεσεις τους με τους αλλους, δεν χρειαζεται να κανουμε τους παιδαγωγους, ειναι αρκετο και ικανο να ειμαστε ειλικρινεις...

Senior Member
    σωστη ερωτηση...εχει αναφερει και εχουμε συζητησει πολυ πριν καταλαβω και μαθω κατι εγω,οτι βαρεθηκε και θελει να κανει κατι καλο με μια κοπελα...οσον για τον φοβαμαι οτι θα πληγηθω θα σου πω φοβαμαι αλλα για αλλα πραγματα εκτος αυτου...οπωσ ειιπα η προηγουμενη σχεση μου αποδειχθηκε σχεση λαθους...κοιμομουν ορθια στην κυριολεξια ειχα παραιτηθει απο τα παντα και με \"καθοδηγουσε\"...χαμπαρι μιλαμε δεν επαιρνα....αυτα τα λεω τωρα μετα απο 5 μηνες....ειδα λιγο πιο αντικειμενικα το θεμα..φυσικα θα εφταιγα κ εγω...και γενικα μονο κακο μου εκανε...ηταν τοσο ανασφαλης αυτος και τοσο χαζη εγω που με εκανε να εξαρτιεμαι απο αυτον κ μονο και να μην εχω κανεναν αλλον....φυσικα χωριζοντας με διαλυθηκα κιολας αλλα υπηρχαν ατομα που περιμεναν και βοηθησαν..ενας ηταν το παιδι για το οποιο μιλαω τωρα....

Senior Member
    Και οταν λεω πως δεν θελω να φερθω σκατα γιατι δεν του αξιζει εννοω: ακομα δεν εχω αποβαλλει πολλες ανασφαλειες και κομπλεξ τα οποια κατα 95% τα πληρωνει ο επομενος...αν ηταν αλλος δεν θα με ενοιαζε κ τοσο.αλλα εδω απο μια φιλια θα γινει κατι ερωτικο...αξιζει να καταστραφει κατι τετοιο για να βγαλω εγω τα απωθημενα μου??

και επιμενω πως η ελξη απο μερια μου ειναι σεξ-σχεσικη δεν μπορω να περιγραψω ακριβως......

Senior Member
    ..γι\'αυτό σου πρότεινα ας πούμε μια πλάγια προσέγγιση.
    Λαμβάνοντας σαν δεδομένη την ανασφάλεια κ τα αρνητικά συναισθήματα που άφησες να σε γεμίσει ο πρώην, καλύτερα να μην πέσεις με τα μούτρα μέχρι να ξεκαθαρίσεις τα \"μέσα\" σου που τώρα δείχνει οτι ξεκαθαρίζουν μόνο αν είσαι ειλικρινής.
    Για να μη σου γυρίσει μπούμεραγκ αυτή την ας πούμε \"όχι εύκολη\" στιγμή για ΄σένα.

Το αν θα θυσιάσεις φιλία για σεκς έπεται. Αν και είμαι της άποψης οτι τέτοιες καταστάσεις μόνο φίλους δεν δημιουργούν. έτσι κι αλλιώς βρε πεννούλα.. είστε φίλοι??

Senior Member
    οχι δεν ειμαστε..απο την στιγμη ακομη που το αναφερω και το σκεφτομαι δεν υφισταται φιλια
    ....

Senior Member
    βρε πεννούλα, για να είστε φίλοι, έναν λόγο δεν τον έχει και ο πανδαμάτωρ χρόνος?

..από το καλοκαίρι τον ξέρεις αφού.
    και σας έφερε η ερωτική έλξη κοντά. ε?

μην το γυρνάς πάλι σε σένα.

Senior Member
    απο το καλοκαιρι κανουμε παρεα αλλιως τον ξερω 4 χρονια.....

Senior Member
    ..ε οκ.

Κοίτα εσύ να αισθάνεσαι ασφαλής και άσε τις ηθικολογίες κατά μέρος.

Senior Member
    δεν ειναι τοσο θεμα ηθικης αλλα οτι δεν θες να σου κανουν μην το κανεις..παρολα αυτα θα ακολουθησω την πρωτη σου συμβουλη γιατι αυτην εχω και εγω στο μυαλο μου απλα δεν εχω βρει την καταλληλη στιγμη αν και τωρα που το σκεφτομαι μπορω να την δημιουργησω...ε???

και ευχομαι αυτα τα αρνητικα συναισθηματα που με διακατεχουν να τα αποβαλλω οσο το δυνατον γρηγορα γιατι με χαλανε παρα πολυ.....

Senior Member
    κοίτα να δεις πέννυ.

το να περιμένεις οτι οι άλλοι θα σου κάνουν οτι τους κάνεις, είναι ουτοπικό τουλάχιστον.
    το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταλήγεις πληγωμένη κ με ένα γιατί στο στόμα.
    δεν είπα να μην είσαι καλή. απλά άσε οτι θεωρία έχεις τώρα λίγο στο πλάι.
    θα την πιάσεις αργότερα που θα έχεις άμυνες.

κοίτα να τη βγάλεις καθαρή (από τον εαυτό σου), εσύ είσαι ο ανακριτής σου.
    Λίγα και καλά. Σιγουρέψου οτι δεν θα δεσμευτείς στην παρούσα φάση για να μην έχεις και τύψεις κι από πάνω, και μετά βλέπουμε.

Page 1 of 4 123 ... LastLast