MMMM - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56

Thread: MMMM

Senior Member
    ίσως για αυτόν τον λόγο να φοβάσαι.
    αν είσασταν τόσο καιρό μαζί θα υπήρχε λογικά αγάπη μεταξύ σας.
    ίσως να μπορείς να του δικαιολογήσεις κάποιες τέτοιες-αποτυχημένες ομολογουμένως- επιλογές όπως τουνα σε απατήσει.

βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα, απλώς είναι και αυτό μια επιλογή που ίσως δεν πρέπει να απορίπτεις.

λέω εγώ τώρα...

Senior Member
    μα νομιζω πως για ααυτο φοβαμαι...δεν ειναι η πρωτη φορα που εγινε..του ειχα δικαιολογησει 3.....ποσο μλκς να γινω η γυναικα??με ισοπεδωνε κ εγω καμαρωνα....αν γυριζα χαρη θα του εκανα...καθενας παιρνει οτι τοθ αξιζει(οχι παντα) κ μενα δεν μου αξιζε....

Senior Member
    εντύπωση μου κάνει που είσασταν μαζί τόσα χρόνια και λες ότι δεν σου άξιζε!

anyway, κάθε άποψη και ειδικά του ενδιαφερομένου δεκτή.

ο καινούριος σου φίλος νομίζεις ότι σου αξίζει?

δεν του αξίζεις εσύ μήπως?

Senior Member
    το οτι δεν μου αξιζε το συμπερανα μετα τον χωρισμο μαςς.....ακομα δεν ειναι φιλος μου...παιζεται..δεν μπορω ν ξερρω αν μου αξιζει η αν του αξιζω...

Senior Member
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΠΙΣΩ

Senior Member
    πάντως κάνεις καλά που δεν προχωράς βιαστικά, καθώς δεν ξέρεις αν ταιριάζετε ή όχι.
    Ίσως είναι πράγματι πολύ νωρίς για να κάνεις άλλη σχέση.

καλό είναι να το σκεφτείς λίγο ακόμα πριν-ενδεχομένως- πληγώσεις δύο ανθρώπους.

Senior Member
    με μπερδεψες τωρα....τον εναν που θα πληγωσω,αν, καταλαβαινω πως ειναι αυτος ο οποιος ναι μεν μου αρεσει αλλα δεν ξερω πως να φερθω..ο δευτερος που θα πληγωσω ποιος ειναι???????

Μα το θεμα μου αυτο ειναι δεν θελω να μπω στο τρυπακι της σχεσης ακομα, αλλα με ελκυει πολυ αυτο το ατομο και το ιδιο αυτος απο εμενα δηλ γινεται παιχνιδι αναμεσα μας..και δεν ξερω ακριβως τι να κανω...να το αγριεψω και να δειξω πια εμφανεστατα οτι θελω η να αποχωρησω και να το αφησω να περασειιι(κ αυτη η αποψη με στραβωνει λιγο...)

τωρα αν του αξιζω η αν μου αξιζει αυτος δεν προκειται να το βρω ποτε αν δεν προσπαθησω...

Senior Member
    Νομίζω οτι απλά θες δυο πράγματα που κοντράρονται μεταξύ τους. Απο τη μια, δεν θέλεις να μπεις σε σχέση ακόμα, από την άλλη νιώθεις έλξη για τον νέο και θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό. Αν αγριέψεις αυτό το παιχνίδι που έχετε όμως, φοβάσαι οτι θα μπεις σε σχέση, έστι δεν είναι? Κι αυτό δεν το θες.
    Μάκια...

Senior Member
    νομιζω οτι φοιβη εεδωσες την ακριβη ερμηνεια....κ απορω να τολμησω, να μην τολμησω....δεν μου εχει ξανασυμει να νιωθω τετοιο μπερδεμα....
    Ενα χαρτι υπαρχει που δεν εχω ψαξει αρκετα αν και αυτος να μην ψαχνει την απολυτη δεσμευση(αν και σε πολλες συζητησεις εχει αναφερει πολλες φορες οτι πια ψαχνει κοπελα για σχεση...)
    και τι κανω.......οπως ειπα πριν δεν θα μου αρεσε η αισθηση του να κανω πισω......
    νομιζω πως πρεπει να παρω μια αποφαση..η προχωραω η οχι κ οτι βγει

κ που το αναλυω και ευχαριστω που βοηθατε πολυ σε αυτο, δεν καταληγω καπου...

και ας κανω χιουμορακι,οταν εγω θα αποφασισω να προχωρησω το ενδιαφερον του θα εχει στραφει αλλου....(ειμαι και γκαντεμω....)

Senior Member
    Μπορεί να λένε ότι η αρχή είναι το ήμιση του παντός αλλά όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις η αρχή είναι μόνο η αρχή. (και χωρίς αυτήν βέβαια δεν γίνεται τίποτα )
    Το ποιά πορεία θα πάρει μία σχέση που έχει ξεκινήσει δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το γνωρίζει εκ των προτέρων.
    Γιαυτό μη το πολυσκέφτεσαι τι θα γίνει αν......
    Βουρρρρρρρρ.......(χααααα)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Είναι και τα δυο ίσα μέσα σου, έτσι? Το ενα(όχι σχέση) σε τραβάει από τη μια, το άλλο(έλξη)σε τραβάει από την άλλη. Κι έτσι μένεις κοκκαλωμένη στη μέση. Αλλά στο τέλος λές : \" Όταν αποφασίσω να προχωρήσω\"...Αυτό με ξάφνιασε. Δεν λες \"άν\" λες \"όταν\". Σαν να είσαι σίγουρη οτι θα το κάνεις, απλά όχι ακόμα. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά, φυσικά.
    Μάκια...

Senior Member
    απλα ειπα πως η σκεψη να απομακρυνθω μονο κ μονο επειδη δεν θελω σχεση ειναι σαν να δειλιαζω...και το δεχομαι αν ειναι εστι,οτι φοβαμαι φοβαμαι το εχω πει...θελω να τολμησω αλλα φοβαμαι απλα...

justme εχεις ενα δικιο...το πολυσκεφτομαι η αληθεια ειναι......

Senior Member
    Τι σε φοβίζει τόσο πολύ,καλή μου?
    Μάκια...

Senior Member
    καθως χωρισα και εφυγε ο πονος και ειδα αντικειμενικα τι γινοταν 6.5 χρονια δεν ξετρελαθηκα......ειχα κομπλεξ οτι ειμαι ασχημη,χοντρη,ανικανη να κανω πραγματα στην ζωη μου,ανικανη να πω οχι και να υποστηριξω την γνωμη μου...ηταν μια σχεση που με ειχε αποκοψει απο τις παρεες μου στην αθηνα,μια σχεση στην οποιοα εχασα καθε επαφη με συμφοιτητες και με την σχολη(αφου σηκωσε το χερι πανω μου μες στην σχολη κ οχι για πρωτη φορα κ απο τοτε εγκλωβιστηκα)...και μπορω για ωρες να σου λεω τα αρνητικα που βιωσα..........Το καλυτερο πραγμα που μου εκανε ηταν να φυγει μακρια μου...διαπιστωσα οτι ημουν ενας αλλος ανθρωπος ως προς την οικογενεια μου και ως προς την ζωη μου...απλα το κακο ειναι πως δενν το διαπιστωσα πιο νωρις κ να εφευγα,αλλα τον δικαιολογουσα σε καθε στραβη

Τωρα,δειλα δειλα διαβαζω,δινω μαθηματα και ξαναποκτω σχεσεις....επανερχομαι με λιγα λογια...ημουν πεσμενη κατω και με κρατουσε με το ποδι του να μην σηκωθω για να νιωθει αυτος καλυτερος απο μενα...

και κατι που δεν εχω αναφερει ισως....εγω μενω αθηνα λογω σπουδων...αλλα παρασκευη φευγω και παω λιβαδεια,απο οπου κ καταγομαι, κ το παιδι ειναι λιβαδεια....καταλαβες γιατι φοβαμαι και δισταζω.....

Senior Member
    Η προηγούμενη σχέση σου ήταν μια κόλαση. Και φοβάσαι μήπως και η επόμενη είναι έτσι...μήπως βρεθείς πάλι εγκλωβισμένη, αποκομμένη, ένα με το χώμα. Αυτό είναι? Και τώρα που η παρασκευή πλησιάζει και θα πας λιβαδειά φοβάσαι...Σαν να βλέπεις πάνω στο πρόσωπό του την αντανάκλαση του προσώπου του πρώην σου. Ή όχι?
    Μάκια...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast