Results 16 to 30 of 34
Thread: Ο καλύτερός μου φίλος
-
25-02-2016, 23:50 #16
Είναι σαν να βλέπω αυτό που ήθελα πάντοτε να είμαι, είναι πάντοτε το επίκεντρο της προσοχής, είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος που ξέρω
ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
εφοσον λες οτι βλεπεις σ αυτον ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ να εισαι γιατι δε τον ακολουθεις αντι να σκεφτεσαι πιος ειναι ο καλυτερος? σκεφτηκες πχ οτι αυτος μπορει να μην το κανει επιτηδες το οτι βγαινει καλυτερος αλλα αυτο να εγινε επειδη υπεφερε πολυ να βρει λυση στα προβληματα του? κ εφοσον τον αποδεχεσαι ως προτυπο ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ τον εγωισμο σου για να κατανοησεις πως θα γινετε ισα ισα?
εγω πιστευω οτι αυτος θα χαρει αν γινεται ισα ισα δε θα σκεφτει τον εγωισμο του αρα αφου τον εχεις ως προτυπο ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ σκεψου οτι κ αυτος οταν δεν ηταν τοσο καλος κ αυτος καπιον αλλο ακολουθησε κ εφτασε ως εδω.
- 26-02-2016, 00:09 #17
Καλησπέρα φίλε Zenon και καλως όρισες στο forum. Όταν λες σε διορθώνει όταν κάνεις λάθος, εννοείς οτι αν όντως κάνεις λάθος σε κάτι, ή οτι κατα τη γνώμη του φίλου σου κάνεις λάθος εκεί, ενω μπορεί να έχεις εσύ δίκιο; Επίσης, με τι στυλ στο λέει όταν σε διορθώνει; Στο κάνει μπροστά σε άλλους; Και γενικά, πόσο καιρό συμβαίνουν όλα αυτά;
Απλώς τις μιλάει φιλικά, ή κάτι παραπάνω; Ενώ ξέρει οτι σου αρέσουν αυτές οι κοπέλες, έχει προθυμοποιηθεί να στις γνωρίσει, ή να σε βοηθήσει να τις μιλήσεις; Για πες παραπάνω λεπτομέρειες εδώ.
26-02-2016, 05:29 #18
Είναι πολύ σωστό αυτό που λες αλλά δεν προκειται για κάτι τετοιο. Έχω 3-4 άτομα στην ηλικία μου με τα οποία είμαστε αρκετά κοντά και γνωριζόμαστε πάλι από πολύ παλιά. Ο καθένας έχει τα ελλατώματα του προφανώς αλλά έχω την εντύπωση οτι έχει αρχίσει να μου γίνεται έμμονη ιδέα και λόγω του γεγονότος οτι είμαι ο μόνος που βλέπει κακία σε εκείνον, αρχίζω να πιστεύω πως είμαι κάπως διαφορετικός από τους υπόλοιπους στον τρόπο σκέψης. Δεν ξέρω πως θα το ονόμαζε κανείς κάτι τέτοιο.
26-02-2016, 05:30 #19
Υπόλοιπους εννοώ τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι, τους συμμαθητές μου και γενικά τους φίλους μου
26-02-2016, 13:58 #20
μηπως ενοεις οτι θα ηθελες να μην τον απασχολει τοσο πολυ την τελειοτητα αλλα να σκεφτεται το πως να σε υποστηριζει?
μπορεις να δοκιμασεις να του μιλησεις κ να τον διορθωσεις κ συ κ να του πεις πως να βελτιωθει ως προς εσενα..
αν θελεις βοηθησε τον να καταλαβει τι δε παει καλα με την επικοινωνια του μαζι σου
εφοσον ειναι καλος ανθρωπος αν του μιλησεις φιλικα θα συνεργαστει..
μπορει να ειναι καλος σε καπια πρακτικα θεματα αλλα στην επικοινωνια του με τους αλλους μπορει να χρειαζετε κ αυτος διορθωσεις.
η τελειοτητα αφορα οσα κανει η επικοινωνια του χρειαζεται πολες διορθωσεις
αρα σε θεμα επικοινωνιας εσυ εισαι καλυτερος απ αυτον.
αρα εχεις κ συ να του μαθεις τροπους καλης συμπεριφορας αρκει να το κανεις φιλικα.
26-02-2016, 14:30 #21
εγω παντως θα στοιχηματιζα οτι αν του εβαζες ενα ζηλοτειπ στο στομα θα χαιροσουν να βλεπεις οσα κανει αρα πιστευεις οτι οσο κακους επιφανειακους τροπους εχει τοση καλοσυνη βγαζει εσωτερικα..
αρα η κακια που λες οτι βγαζει βρισκετε στην επιφανεια του στους τροπους του κ στη φαντασια του.
αρα εχει προβληματα κ αυτος κ χρειαζετε διορθωσεις.
το μυστικο που λυνει ολα τα προβληματα ειναι το ερχομαι σα φιλος.
26-02-2016, 16:07 #22
wjsrp έχω προσέξει πως αυτό γίνεται λιγότερο συχνά από πριν μερικούς μήνες, εφόσον με διόρθωνε μπροστά σε άλλους και ενώ δεν το έδειχνα κατά βάθος ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου και ταυτόχρονα θυμό προς αυτόν. Άρα η όλη ιστορία με έχει βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να γίνω καλύτερος. Όλα αυτα άρχισαν την περσινή σχολική χρονιά, άρχισε να κάνει πολύ παρέα με άλλους και να με απομακρύνει χωρίς να το κάνει εμφανές. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι εγώ δεν είχα άλλες παρέες. Όσον αφορά τις κοπέλες έχει σταματήσει αυτό σχεδόν τελείως οπότε δεν έχει νόημα να μιλάω γι'αυτό.
26-02-2016, 16:21 #23
αλεξανδρος_77 η αλήθεια είναι πως αν του έβαζα ένα σελοτέιπ στο στόμα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... πλέον δεν νομίζω οτι έχω καποιον τρόπο να "αποκαταστήσω" τις σχέσεις μας. Ενώ όλοι νομίζουν οτι κάνουμε κολλητή παρέα, στην πραγματικότητα κάνουμε παρέα όταν είναι και άλλοι μπροστά. Είναι πολύ αμήχανο για μένα όταν είμαστε μόνοι μας. Κατά βάθος έχω καταλάβει οτι ούτε θέλω τόσο πλέον να κάνω κάτι για την φιλία μας, γιατί δεν θα είναι ποτέ όπως όταν ήμασταν μικρότεροι. Το πρόβλημα είναι οτι όταν έχω αρχίσει να κάνω υπερβολικά βίαιες σκέψεις και πολλές φορές περιλαμβάνουν βία από εμένα σε αυτόν. Δεν τις κάνω στον ύπνο μου ή κάτι τετοιο αυτές τις σκέψεις και το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω να τις κάνω να σταματήσουν γιατί συχνά τις απολαμβάνω. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην κάνω κάτι άσχημο (όχι απαραίτητα σε εκείνον) και βρω τον μπελά μου.
26-02-2016, 17:02 #24
αρα εφοσον παραδεχεσαι οτι αν του εβαζες ενα σελοτειπ στο στομα οτι δε θα ειχες κανενα προβλημα ειναι σα να συμφωνεις μ αυτο που λεω οτι μισεις τον τροπο που μιλαει αλλα αγαπας οσα κανει.αρα στη πραγματικοτητα κ τον μισεις κ τον αγαπας.
αρα η πιο απλη λυση για να χαλαρωσεις ειναι να ασχοληθεις με κατι που μπορει να εχει σχεση με καρατε η κατι σχετικο γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετιο ξερω κ αλλα ατομα που κανουν βιαιες σκεψεις κ ασχοληθηκαν με τις πολεμικες τεχνες γιατι απλα ειχαν ενα μαχητη μεσα τους
το θεμα ειναι να δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι κ να μετατρεπεις οτι κοληματα εχεις σε ταλεντα.
26-02-2016, 18:06 #25
Ίσως έχεις δίκιο, σίγουρα θέλω να ασχοληθώ με πολεμικές τέχνες μόλις τελειώσω γιατί μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο.
26-02-2016, 18:26 #26
αν πιστευεις οτι βγαινεις εκτος ελεγχου καντο γιατι πρεπει καπου να ξεδωσεις συμβαινει κ σε αλλους αυτο το θεμα ειναι πως το ελεγχεις καλυτερα εναλακτικα μπορεις να το παιξεις κ σε βιντεοπαιχνιδι ολο αυτο μεχρι να σου περασει.
αλλα δε πιστευω οτι θα ναι τοσο εντονο που θα χρειαστεις να το κανεις στη πραγματικη σου ζωη μπορεις να το κανεις μονο εικονικα στο βιντεοπαιχνιδι.
26-02-2016, 19:54 #27
Όχι, μη νιώθεις ενοχές και τύψεις που σκέφτεσαι έτσι. Δεν είναι καθόλου εμμονή αυτό. Έχεις απόλυτο δίκιο που το πρόσεξες αυτό και ποτέ να μην πνίγεις τα αληθινά συναισθήματά σου. Είναι ξεκάθαρο πως ο τρόπος συμπεριφοράς του απέναντί σου είναι κακός.
Είναι λάθος του αυτό που κάνει και εσύ έχεις απόλυτο δίκιο που θύμωνες μ'αυτό. Κι εγώ το ίδιο θά'κανα. Μπορεί νά'χεις κι άλλες παρέες, αλλα αυτό δεν αναιρεί την πράξη του που σε απομακρύνει. Άμα ήθελε να σε διορθώνει έτσι, καλύτερα να στό'κανε αν ήσασταν οι 2 σας μόνοι, όχι μπροστά σε άλλους. Δεν είναι τρόπος αυτός. Του τό'χεις συζητήσει ποτέ απο κοντά αυτό;
26-02-2016, 20:24 #28
Του έχω πει μόνο για το γεγονός οτι έχουμε απομακρυνθεί, οτι δεν έχουμε πέον τι να πούμε και οτι έχει αρχίσει να κάνει περισσότερη παρέα με άλλα άτομα. Μου είπε οτι έχω δίκιο και να αρχίσουμε να μιλάμε περισσότερο, το θέμα είναι οτι δεν καταλαβαίνω αν όταν μιλάμε καμιά φορά το κάνει λόγω του οτι του το είχα ζητήσει ή προσποιειται. Εχει ένα ιδιαίτερο τόνο στη φωνή του και δεν καταλαβαίνω εύκολα τι εννοεί με αυτά που λέει, αυτό το έχει πάρει από ένα άλλο παιδί που κάνουμε και οι 2 παρέα (περισσότερο αυτός, είναι από τα άτομα που έλεγα πριν, δηλαδή έκανε περισσότερη παρέα από οτι με εμένα).
26-02-2016, 21:15 #29
Ρε ψηλε οι ανθρωποι βελτιωνπνται προχωρανε κ προσπαθουνε για κατι καλυτετο το παιδι αυτο μαλλον εγινε δραστηριο εσυ γτ μενεισ πισω σαφωσ κ αμα εισαι δραστηριοσ φαινονται αυτα που κανεισ ετσι ζω κι εγω αλλα σε πληροφορω κανενασ δραστηριοσ δε θελει να κανει με αλλον το πολυ πολυ να θελει εμπειριεσ με γυναικεσ κλπ κ συ να τ φαινεσαι βαρετοσ στο πα αυτοσ ξυπνησε εσυ ποτε κανενασ ανθρωποσ δεν εχει τισ ιδιοτητεσ δολοπλοκιασ που τ αποδιδεισ σ αυτη την ηλικια εκτοσ κι αν ειναι γκπμενα αν μιλαμε για αντρα απλα ξυπνησε κ θελει να γαμησει κ να νγαλει λεφτα δε θα κατσει να ασχολειται με κανεναν που δεν τον προχωραει η που δεν τ δινει αυτο που θελει εγινε παρτακιασ κ καλα κανει εσυ γτ ασχπλεισαι;η μαλλον ποσο καιρο θα ασχολησρ ακομα με αυτο τον τρππο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-02-2016, 23:28 #30
μπορει να ειχε πραγματα να κουβεντιασει μαζι σου αλλα απο εγωισμο να μη σου ελεγε οσα πιστευε η μπορει να εψαχνε τροπο να εκφρασει οσα ηθελε να πει.