Results 31 to 45 of 84
Thread: FriendZone
-
29-02-2016, 11:47 #31
- 29-02-2016, 11:55 #32
κι εγω εχω δει, αρκετους.
αυτο δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι. εγω δεν το εχω κανει ποτε μου.απ οτι ειπες, ουτε εσυ!
ο ανθρωπος σου λεει οτι δεν νοιωθει τπτ ερωτικο και δεν σου μιλαει για τα ερωτικα του.
μπορει να ειναι απο γκεη μεχρι παντρεμενος/δεσμευμενος. τι ηλικια εχει?
29-02-2016, 11:56 #33
ναι παιδια μην το συζητάτε, εγω αμα δεν επαιρνα τον κολητο μου για καληνυχτα ... δεν μπορουσα να κλεισω μάτι!!..εντελως φιλικος ήταν..μη σου πω..αδερφος!!
τεσπα ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει ότι θελει ... επειδη δεν χωραω να κρυφτω πίσω απο το δαχτυλό μουεγω προσωπικα. το λέω ... με απλα λογια και όποιος θελει να το καταλάβει ας προσπαθησει.. φιλία μεταξυ ανδρα και γυναικας μπορει να υπάρξει με σαφης όρους και υπο προυποθέσεις. ακριβως επειδή ειναι λεπτα τα όρια...
πάντα ξερουμε ποτε δίνουμε δικαιωματα και πότε είμαστε ξεκαθαρροι... και πάντα ξερουμε πότε μας "συμφερει" να είμαστε ξεκαθαροι και ποτε όχι.
29-02-2016, 12:01 #34
29-02-2016, 12:02 #35
29-02-2016, 12:04 #36
α οκ. ενισχυω την αποψη μου.
ειναι πολυ μεγαλος, αγαπητη μου.
ξερει παααρα πολυ καλα το τι του συμβαινει, οτι κι αν ειναι αυτο.
διατηρουσα αμφιβολια περι συστολης και καποια παρομοια, αν μιλουσαμε για καποιον 20χρονο.
ο τυπος μπορει να ειναι απο ερωτευμενος αλλου/ δεσμευμενος, μεχρι γκεη και οτι αλλο βρισκεται ενδιαμεσα..
29-02-2016, 12:13 #37
29-02-2016, 12:16 #38
αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εσυ ταλαιπωρεισαι.
κι επειδη δεν μπορεις απλα να τον ξεχασεις απ οτι ειπες (αν και θα ηταν το καλυτερο για μενα), αυτο που θα σε βγαλει απο την ταλαιπωρια και την απορια θα ειναι μια ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. κανε οτι μπορεις να το επισπευσεις εφοσον λεει οτι το θελει κι αυτος κι ισως ετσι ξεδιαλυνει το τοπιο;)
29-02-2016, 12:22 #39
συνάντηση πριν το καλοκαίρι δεν προβλέπεται..δεν είναι εφικτό απο την δική μου πλευρά.
ως τότε όμως τι κάνω;
μήπως να αραιώσω; δεν αντέχω άλλο να πονάω αλήθεια σου το λέω..να νιώθω ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που με βλέπει σα φίλη..
έχω πέσει σε μια λούμπα και δε ξέρω πως να βγω απο όλο αυτο :( δε θέλω να τον χάσω απο επαφή,όμως έχει φτάσει σε ένα σημείο η κατάσταση που δε ξέρω αν μου κάνει πια καλό η επικοινωνίας μας..ή μαλλον να το διατυπώσω καλύτερα αν μου κάνει καλό. οχι μας.
αν ξαφνικά πατούσα ενα μαγικό διακόπτη και τον έβλεπα σα φίλο και μόνο..θα απελευθερωνόμουν απο αυτό το 'μαρτύριο΄..
με νιώθεις;
29-02-2016, 12:24 #40
29-02-2016, 16:28 #41
29-02-2016, 17:19 #42
Εγω θα λεγα εφόσον σ' αρέσει το παιδί αυτο να κάνεις μια προσπάθεια. Τωρα οσον αφορά για τη διαφορά ηλικίας ή οτι μήπως είναι παντρεμένος ή γενικώς οτι μπορεί να μην είναι ο ίδιος χαρακτήρας σε σχέση με την εικόνα που έχεις σχηματίσει, αυτα ισχύουν σε κάθε περίπτωση. Εννοείται οτι βαδίζεις διερευνητικά και βαθμιαία εμπιστεύεσαι. Εννοώ δηλ οτι πριν απο μια συνάντηση θα μιλήσεις στο σκαιπ και οταν συναντηθείς θα πας για καφε σε δημόσιο χώρο αρκετές φορές. Απο κει και περα αν και απο κοντά σου κάνει μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Για το κομμάτι της φιλίας υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις πιστεύω, τουλάχιστον να κάνεις μια προσπάθεια.
29-02-2016, 19:15 #43
Ποιος είπε ότι είμαι 22; :P 2 χρόνια μικρότερή του είμαι.
@κεράσι,να΄σαι καλά πραγματικά καλό/ή μου.
είχα ανάγκη απο ένα ελπιδοφόρο μήνυμα..προς το παρόν πρέπει να βρω τρόπους να το διαχειριστώ.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο ως προς το μέλλον..Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αφού βρεθούμε. απλά πρέπει να χτίσω τις άμυνές μου,δε μπορώ να περιμένω κάτι,γιατι θα πληγωθώ.
έχω στο μυαλό μου έναν πολύ καλό μου φίλο..ο οποίος για να κατακτήσει την κοπέλα του με την οποία είχε πολύχρονη σχέση,πέρασε από πολλέεες δοκιμασίες,μιας και αρχικά μόνο φιλικά τον έβλεπε απο ότι του έλεγε..Τελικά η κοπέλα είχε απλά ανασφάλειες..
Ο επιμένων νικά τελικά παιδιά;
Αν όχι πάντα,αξίζει αν γουστάρεις πολύ κάτι να το παλέψεις;
(αυτο δεν αναιρεί ότι σκέφτομαι να πάρω αποστάσεις τουλάχιστον μέχρι να βρεθούμε..)
Να σας πω και κάτι ακόμη το οποίο δε το ανέφερα,δε το θεώρησα σημαντικό,αλλά μιας και σας άνοιξα την καρδιά μου ας πω και αυτό.
Πριν λίγο καιρό είχα φιλικές επισκέψεις απο την Ελλάδα. Εκείνος το έμαθε φυσικά.
Ρωτούσε συχνά/πυκνά πότε θα φύγει η φίλη μου..και απο την πλευρά μου δεν υπήρχε ποτέ συγκεκριμένη απάντηση "θα φύγει τότε",έλεγα απλά αργεί ακόμα.
Συνέχισε να ρωτάει.
Εκείνες τις μέρες (έκατσε αρκετά η φίλη), αισθάνθηκα ότι με 'διεκδικδούσε' αρκετά. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατι πολύ απλά μπορεί να του έλειπε η παρέα μου και τίποτα άλλο. Μέχρι και της φίλης μου της έκανε εντύπωση πάντως. Μου λέει "σα μικρό παιδί κάνει..δε ξέρει ότι είμαστε μαζί; γιατί κάνει έτσι"?
Οταν έφυγε,σα να ηρέμησε κάπως εκείνος. Λες και ταράχτηκε που δε μπορούσα να είμαι εκεί ανα πάση στιγμή όπως πριν. Ή δε μπορούσαμε να έχουμε το χρόνο που είχαμε μαζί. Λίγο κουλό δεν ήταν αυτο; Μια μέρα μου την "είπε" κιόλας,επειδή έλειψα σε μακρινή βόλτα και έχασα μια ιντερνετική συνάντηση με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει. Σα να έβγαλε λίγη ζήλεια πάντως,σας το λέω εν τιμή χωρίς να είμαι φαντασμένη.
29-02-2016, 19:44 #44
Τωρα περίπου με ποια συχνότητα μιλάτε;
29-02-2016, 19:53 #45
Καθημερινή με ελάχιστες παύσεις μιας ημέρας (και αν).
(γιατί?)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....