FriendZone - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 84

Thread: FriendZone

Senior Member
    ε ακριβως αυτο λεω.
    θα ειχε νοημα να δωσουμε αλλη εξηγηση αν ειμασταν στο σκοταδι, αλλα εφοσον ξεκαθαρισε οτι δεν νοιωθει τπτ ερωτικο, γιατι το αμφισβητεις? αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα.

Member
    ίσως γιατί δε μπορώ να το πιστέψω.
    αυτό που νιώθω είναι πως κι εκείνος ενδιαφέρεται..αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί.
    ισως είναι και παιχνίδια του μυαλού μου..τι να πω.

Member
    οκ,ίσως θα έπρεπε να βρω λύσεις μέσα μου,να περάσω στο στάδιο αποδοχής και να προχωρήσω..
    κατανοώ αν δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε

Senior Member
    το αλλο που δεν καταλαβαινω, ειναι οτι αφου αποφευγει ολα τα συναισθηματικα θεματα/σχεσεων κλπ, τι συζητατε τοσες πολλες ωρες για τις ζωες σας???? τα επαγγελματικα? η ανοιγεσαι μονο εσυ κι αυτος μενει σφιγγος?

Member
    ανοιγόμαστε περίπου στον ίδιο βαθμό..
    για τους φίλους μου λέει,για την καθημερινότητά του κάποιες φορές,αν συμβεί κάτι απρόοπτο ας πούμε,τέτοια πράγματα..

αλλά οταν θα βγει δε θα μου πει ποτέ πως πέρασε τι έκανε,ούτε θα τον ρωτήσω.
    είναι αρκετά κλειστός..και που έχει ανοιχτεί σ'αυτο το βαθμό το εκτιμώ.
    αν βλέπατε πως μιλούσαμε τον πρώτο καιρό..ήταν σαν ένα κλειστό στρείδι..που σιγα σιγά άνοιγε δειλά δειλά.
    εμένα πάντως αυτό που μου βγάζει αυτός ο άνθρωπος , είναι πως έχει χτίσει γερές άμυνες..δε ξέρω τι του έχει συμβεί,αλλά αναγνωρίζω μια παιδικότητα,μια καλή ψυχή που όμως παλεύει να μη τα δείξει..θέλει να δείχνει την εικόνα του σκληρού και κάφρου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cerberus View Post
    ανοιγόμαστε περίπου στον ίδιο βαθμό..
    για τους φίλους μου λέει,για την καθημερινότητά του κάποιες φορές,αν συμβεί κάτι απρόοπτο ας πούμε,τέτοια πράγματα..

αλλά οταν θα βγει δε θα μου πει ποτέ πως πέρασε τι έκανε,ούτε θα τον ρωτήσω.
    είναι αρκετά κλειστός..και που έχει ανοιχτεί σ'αυτο το βαθμό το εκτιμώ.
    αν βλέπατε πως μιλούσαμε τον πρώτο καιρό..ήταν σαν ένα κλειστό στρείδι..που σιγα σιγά άνοιγε δειλά δειλά.
    εμένα πάντως αυτό που μου βγάζει αυτός ο άνθρωπος , είναι πως έχει χτίσει γερές άμυνες..δε ξέρω τι του έχει συμβεί,αλλά αναγνωρίζω μια παιδικότητα,μια καλή ψυχή που όμως παλεύει να μη τα δείξει..θέλει να δείχνει την εικόνα του σκληρού και κάφρου.
    εμενα αυτο που μου βγαζεις εσυ, ειναι μια αστειρευτη διαθεση να τον δικαιολογεις.
    ειναι αδυνατον ενας ανδρας 35 χρονων να μην εχει ερωτικη ζωη (οτι κι αν συμβαινει σε αυτην). αν δεν σου μιλαει γι αυτην,η εστω για τις επιθυμιες του απλα ειναι κρυφη.
    πριν λεγαμε οτι σχεδον αποκλειεις να εχει κατι ερωτικο με αλλες γυναικες, ενω τωρα λεμε οτι δεν ξερεις απολυτως τιποτε για το τι κανει οταν βγει.

Senior Member
    αυτο με τον "καφρο" το εχεις επαναλαβει. τι ακριβως εννοεις? τι καφρικο κανει η λεει?

Member
    πολλές φορές μου έχει πει ότι βγαίνει με τους φίλους του ή σε ποια μέρη πάει,αλλά μέχρι εκεί. δε θα μπει σε λεπτομέρειες. και δε θα ρωτήσω,γιατι έτσι όπως τον έχω "κόψει" κλειστό, τον αφήνω να μου πει εκείνος ότι θέλει. γενικά δε μου αρέσει να γίνομαι αδιάκριτη,το'χω αυτό. θα μου πεις είναι αδιακρισία να ρωτήσεις τι κάνατε έξω; ε δε ξέρω αυτό θα το κάνω με τους πολύ πολύ κοντινούς μου φίλους.

τώρα αν τον δικαιολογώ δε το έχω αντιληφθεί ότι το κάνω. μπορεί και να έχεις δίκιο,δε το αποκλείω.
    θα μπορούσα να πω πολλά παραδείγματα του τι κάνει..αλλά φοβάμαι μην καρφωθώ. αν και εχω καρφωθεί ήδη,στην περιπτωση που μπει εδώ μέσα κατά τύχη και διαβάσει αυτό το thread.

Senior Member
    μα εγω δεν ειπα να εισαι αδιακριτη.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κανεις καλα και δεν τον ανακρινεις.
    εγω ειπα οτι τα πολυ προσωπικα του, εν τελει σου ειναι απολυτως αγνωστα!
    επισης ειπα οτι ο ΙΔΙΟΣ δεν αισθανεται την αναγκη να τα μοιραστει μαζι σου.

Member
    ένα παράδειγμα.
    όταν του μίλησα ανοιχτά..την επόμενη ημέρα ήρθε και μου είπε πως του την "έπεσε" μία γυναίκα, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση απο την δική του πλευρά. ενώ δε το είχε κάνει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.
    αυτό είναι καφριλίκι. ήταν σα παιδική συμπεριφορά. ενώ μού βγάζει ευαισθησίες σαν άνθρωπος,κάνει κάποια πράγματα ώρες ώρες,σα σπασμωδικές κινήσεις (? ) δε μπορώ να το τοποθετήσω καλά αυτή τη στιγμή τι ακριβώς είναι αυτο.
    άλλο παράδειγμα..όταν τυχαίνει να του μιλήσω γλυκά (όχι τίποτα μελό,ή ρομαντζάδες,απλά γλυκά),θα πετάξει πάντα κάτι κάφρικο,μια ατάκα που βλεπεις πως θέλει να δείξει ο σκληρός ο άντρας.

Senior Member
    ένα παράδειγμα.
    όταν του μίλησα ανοιχτά..την επόμενη ημέρα ήρθε και μου είπε πως του την "έπεσε" μία γυναίκα, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση απο την δική του πλευρά. ενώ δε το είχε κάνει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.
    αυτό είναι καφριλίκι. ήταν σα παιδική συμπεριφορά. ενώ μού βγάζει ευαισθησίες σαν άνθρωπος,κάνει κάποια πράγματα ώρες ώρες,σα σπασμωδικές κινήσεις (? ) δε μπορώ να το τοποθετήσω καλά αυτή τη στιγμή τι ακριβώς είναι αυτο.
    άλλο παράδειγμα..όταν τυχαίνει να του μιλήσω γλυκά (όχι τίποτα μελό,ή ρομαντζάδες,απλά γλυκά),θα πετάξει πάντα κάτι κάφρικο,μια ατάκα που βλεπεις πως θέλει να δείξει ο σκληρός ο άντρας.
    εγω το βλεπω σαν προσπαθεια του να σε ξενερωσει απο τις ερωτικες διαθεσεις και να επαναφερει την σχεση σας σε επιπεδο φιλικο και επικοινωνιας οπως το θελει.
    και οι δυο "καφριλες" που περιεγραψες το ιδιο κανουν. ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

το οτι δεν ξερουμε τον λογο, δεν αλλαζει το γεγονος οτι δειχνει σταθερος να μην εμπνεει ερωτικα αισθηματα.
    μπορει να θελει αλλην.
    μπορει να θελει αλλον.

Member
    ναι remedy..τα πολύ προσωπικά του μού είναι παντελώς άγνωστα..αλλά μου έχιε ξανασυμβεί αυτό..
    ο πρώην μου δεν πολυμίλαγε για τα ερωτικά του όταν γνωριστήκαμε..έχω γνωρίσει ορισμένους άντρες που το κάνουν αυτό..αυτό για εμένα (εδώ ισως πεις ότι πάλι δικαιολογώ) δεν έχει να κάνει απαραίτητα ότι δε με εμπιστευεται ή με βγάζει έξω απο τη ζωή του..απλά αρκετοί άντρες δεν έχουν την ανάγκη να αναλύουν κ να συζητάνε τα πάντα όπως κάνουμε εμείς..Αυτό τουλάχιστον έχω δει απο την δική μου πλευρά..καθαρά εμπειρικά..και απο σχέσεις και απο αντρικές φιλίες.

αν θες μου λες την άποψή σου πάνω σε αυτό,να δω πως το βλέπεις κι εσύ!

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω το βλεπω σαν προσπαθεια του να σε ξενερωσει απο τις ερωτικες διαθεσεις και να επαναφερει την σχεση σας σε επιπεδο φιλικο και επικοινωνιας οπως το θελει.
    και οι δυο "καφριλες" που περιεγραψες το ιδιο κανουν. ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

το οτι δεν ξερουμε τον λογο, δεν αλλαζει το γεγονος οτι δειχνει σταθερος να μην εμπνεει ερωτικα αισθηματα.
    μπορει να θελει αλλην.
    μπορει να θελει αλλον.
    Έτσι όπως το διαβάζω μού φαίνεται αρκετά πιθανό..και για να είμαι ειλικρινής δε το σκέφτηκα ποτέ αυτό..πως μπορεί να προσπαθεί να επαναφέρει τη σχέση μας σε φιλικό επίπεδο.

Senior Member
    ναι remedy..τα πολύ προσωπικά του μού είναι παντελώς άγνωστα..αλλά μου έχιε ξανασυμβεί αυτό..
    ο πρώην μου δεν πολυμίλαγε για τα ερωτικά του όταν γνωριστήκαμε..έχω γνωρίσει ορισμένους άντρες που το κάνουν αυτό..αυτό για εμένα (εδώ ισως πεις ότι πάλι δικαιολογώ) δεν έχει να κάνει απαραίτητα ότι δε με εμπιστευεται ή με βγάζει έξω απο τη ζωή του..απλά αρκετοί άντρες δεν έχουν την ανάγκη να αναλύουν κ να συζητάνε τα πάντα όπως κάνουμε εμείς..Αυτό τουλάχιστον έχω δει απο την δική μου πλευρά..καθαρά εμπειρικά..και απο σχέσεις και απο αντρικές φιλίες.

αν θες μου λες την άποψή σου πάνω σε αυτό,να δω πως το βλέπεις κι εσύ!
    δεν πιστευω καθολου οτι δεν σε εμπιστευεται. δεν το κανει γι αυτο.
    το κανει ειτε γιατι ντρεπεται ο ιδιος και δεν το κοινολογει (πχ γκεη)
    ειτε γιατι ειναι κατι προβληματικο και δεν θελει να το συζηταει. πχ να κυνηγαει καποια που δεν τον θελει, να πηγαινει με πορνες η με περιστασιακες ερωμενες επειδη δεν ειναι ερωτευεμνος αυτην την εποχη. αν ηταν νεωτερος θα σου ελεγα και την πιθανοτητα να ειναι παρθενος, αλλα ειναι πολυ μεγαλος για κατι τετοιο..

για το οτι οι ανδρες δεν αναλυουν και δεν συζητουν τα αισθηματα τους οσο και οπως εμεις, ειναι 100% ακριβες για τους περισσοτερους. αλλα δεν σου λενε οτι δεν αισθανονται ερωτικα. το ακριβως αντιθετο σου λενε εστω και συντομα και βασικα στο δειχνουν και μαλιστα πολυ εντονα και πολυ συντομα. αυτο δεν ισχυει με τον τυπο και μαλιστα ισχυει το αντιθετο . να ξεκαθαριζει την θεση του! αυτο πολυ λιγοι ανδρες το κανουν και πρεπει να πιεστουν πολυ για να το κανουν. ακομα και ανδρες που δεν γουσταρουν , αφηνουν φλου την κατασταση ειτε για να μην προσβαλουν την κοπελα που τους ανοιχτηκε, ειτε για να υπαρχει μια καβατζα σε περιπτωση που χασουν την μονιμη σχεση τους, οπως αναφερθηκε χθες:rolleyes: ...

Member
    ένα ακόμη παράξενο (ελπίζω να μη σε έχω κουράσει,κι αν ναι..μου το λες) είναι πως στους κοινούς μας φίλους μιλάει ΟΛΗ την ώρα για εμένα.
    μου το έχουν πει οι ίδιοι. εκεί που συζητάνε αρχίζει να τους μιλάει για εμένα,σε σημείο εμμονικό (αυτή τη λέξη τη χρησιμοποίησαν εκείνοι,όχι εγω).
    χωρίς να με αναφέρουν εκείνοι,ξεκινάει και τους λέει για εμένα. για το οτιδήποτε.
    οκ με συμπαθεί,μπορεί να έχουμε έρθει κάπως κοντά,αλλα τι ανάγκη έχεις να μιλάς συνέχεια για εμένα στους άλλους; κάθε μα κάθε φορά που μιλάς μαζί τους;
    ενώ έχει πράγματα να πει και να συζητήσει..και το κάνει,εστιάζει σε εμένα.
    δε θα το πάρω κάπως αυτό που σου αναφέρω,απλά θα πω πως είναι παράξενο.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast