Results 31 to 45 of 49
Thread: πιστευετε στην θεια επεμβαση?
-
07-03-2016, 16:38 #31
- 07-03-2016, 23:36 #32
συμφορμιτισα Παυλινα! -πρωτων συγχοραμαι για το ανορθογραφο των γραπτων μου, δυσλεξια!¨) -, το συμβαν που εγινε σε εσενα εκεινη την ημερα, μπορει να ησαν μια παρεμβαση του ΘΕΟ ,ώστε να σου δειξει ότι υπαρχει , μπορει να ηταν ένα μηνυμα για να σου ενθυμηση ότι τα παιδακια σου σε εχουν αναγκη κι πρεπει να εισαι πιο προσεκτικη! μπορει να ηταν κι κατις άλλο, η ακομης μπορει να μην εχει σχεση με τον ΘΕΟ κι να ηταν ένα απλο γυναικιο λαθος πανω στην οδηγηση αφου γενικος οι θυληκες υπάρξεις δεν ειστε τοσο οικιες με την οδηγηση ! χαχα.
Το μεγα ερωτημα των αμφησβητων προς την ορθοδοξη πιστη μας , το γτ. δλδη να σωθεις εσυ κι όχι ένα παιδακι που μπορει δυστυχως ένα φορτηγο να περασει κι να του παρει τη ζωη! αυτή η φενομενικη αδικια! για πολλους ανθρώπους εχει τη εξηγηση της αλλα είναι δυσκολη να την αντιληφθουν!! ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει ότι ο κοσμος αυτος που ζουμε! δεν είναι ο αιωνιος, δεν είναι ο κανονικος κοσμος! παρα ο κοσμος της δοκιμασίας μας! είναι οι μερες που περναμε δοκιμαζόμενοι από την αγια τριαδα!
Σαν φυγουμε από αυτόν τον υλικο κοσμο! σαν αφήσουμε το σωμα μας κι τις ηλικες απολαυσεις οπου είναι του δυαβολου τωτες θα υπαρξει η μερα της κρισης μας για το κάθε ένα μας ξεχοριστα! ετσι το δυστυχο παιδακι που θα "φυγει" , που θα αφησει το σομα του το περημενει μια γαληνια αιονια ζωη! δυπλα στον ιησου χριστο μας!! οι υπολοιποι, οπου κυνηγάμε σε αυτόν τον ψευτικο κοσμο την ηδονή! που αναζητούμε την καλοπεραση σε βαρος αλλων ψυχων ! σαν θα αφήσουμε αυτό το σομα οπου θα γινει χομα! τωτες θα κριθουμε από τον παντοδυναμο!! εκεινη την στιγμη λοιπον της αναστασεως ψυχης! ο καθης μας θα εχει την τυχη που του αρμοζει!!
08-03-2016, 09:03 #33
πιστεύω ότι ο Θεός βρίσκεται εκεί που Τον θέλουν. Δεν ανακατεύεται στις ζωές μας παρά μόνο σε όσους Του δίνουν θέση στη ζωή τους. Κατά τη δική μου γνώμη Παυλίνα, ο Θεός είναι μέσα σου και προφανώς τη δεδομένη στιγμή σε προστάτεψε. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν πειράζει. Ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που πιστεύει.
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
08-03-2016, 10:32 #34
Ερώτηση:
Αν ο φορτηγατζής έκοβε αριστερά το τιμόνι σε μία ενστικτώδη αντίδραση για να αποφύγει την Pavlina (η οποία παραμένει ζωντανή αφού δεν έπεσαν επάνω της 20 τόνοι με 100Km) και σκότωνε έναν μοτοσυκλετιστή που εκείνη την στιγμή επιχειρούσε προσπέραση....θα μπορούσαμε να μιλάμε για θεία παρέμβαση?
08-03-2016, 10:37 #35
08-03-2016, 10:39 #36
εγω σου λεω και την παυλινα να χτυπουσε ο φορτηγατζης (χτυπα ξυλο), θα λεγαμε οτι δεν την προστατευσε ο θεος???????????
ενω δεν ειχε κοιταξει πριν βγει στον δρομο????
τι δουλεια εχει ο θεος με τις δικες μας αμελειες?
08-03-2016, 10:52 #37
E! Που να τα προλάβει όλα κι αυτός! P
Πέρα από την πλάκα...όχι δεν θα το έλεγε κανείς αυτό ΔΙΟΤΙ ο πιστός λειτουργεί με ένα γνωστικό φίλτρο το οποίο αφήνει να το διαπερνά οτιδήποτε υποστηρίζει την πίστη του και απορρίπτει οτιδήποτε την αμφισβητεί. Αυτή η γνωστική παγίδα ισχύει για όλες τις μορφές πίστης, είτε μιλάμε για θεολογική, είτε μιλάμε για πεποιθήσεις που συνδέονται με προβλήματα υγείας ή προσωπικότητας.
08-03-2016, 10:57 #38
08-03-2016, 11:50 #39
Εγω εχω να πω , οτι με τρια οδικα ατυχηματα , αυτοκινητο , στο ενα παραβισα κοκκινο , και τρακαρα 3 αυτοκινητα διαδοχικα , ημουν ' τυχερος ' , που δεν περνουσε μοτοσυκλετιστης εκεινη την ωρα ......................και σε αλλο αυτοκινιτιστικο , τρακαρα με θωρακισμενο οχημα χρηματαποστολης , επειδη εχω εντελως ακαμπτο και γερο αμαξι ( για να πιανει 300χλμ + ) πρεπει ναναι , στην Πρνηθα εγινε , αμα ηταν απλο αμαξι , θα τον ειχα σακατεψει τον οδηγο , και πιθανους συνεπιβατες , για να μην μιλησω για γκρεμο , και το γκραντ τσεροκι , που εσκασα σε κολωνα , τανκς κανονικο , φανταστητε να ειχα πεσει σε αυτοκινητο η μοτο , θα ημουν φυλακη τωρα ...................... υπαρχει Θεια επεμβαση , η δεν υπαρχει ? βεβαια απο 20 ετων ημουν θρησκευομενος ............................και μια γυναικα , νεοτατη , και ενας παππους που με στουκαραν με την μοτοσυκλεττα μου , μια με το σκουτερ , μια με την bmw , δεν τολμησα να ζητησω τα ρεστα , διοτο οντας ενοχος σε προηγουμενα ατυχηματα , δεν μου πηγαινε να ζητησω ρεστα , ημουν ευγενεστατος , η κοπελα με πηγε στο νοσοκομειο , εφυγε το σκουτερ απο δω , εγω απο κει , το κρανος εσπασε , και πηγε 20 μετρα μακρια , και η μονη απωλεια μου , με πολιτικο ντυσιμο , ηταν μια παλαμη , χτυπημενη στο εξω μερος , με ενα μεγαλο γρομπαλο , περασε , χωρις πολλα πολλα , ο παππους , ενω κινιομουν κανονικα , με μια bmw 1200 cc εγω , και τα δυο εν ετει 09 , βγηκε στη μεση του δρομου ,και αποφασισα , σε κλασματα να τον χτυπησω στο εμπρος φτερο , ενστικτωδης αντιδραση , λογω πειρας , η οποια αποδειχτηκε σωτηρια , διοτι αν προσπαθουσα να τον παρακαμψω , διακυβευετο το αριστερο μου ποδι ............ οποτε η αποφαση να πεσω στο δεξι εμπρος φτερο , αποδειχτηκε σωτηρια , τουμπασα ολο το φτερο μεσα , αλλα η απωλεια μου , ηταν μια πτωση με την 220 κιλων μηχανη μου , σε slow motion , και εσπασα ενα φλας , το οποιο το πληρωσα ο ιδιος , μετα απο τοσα ατυχηματα που ειχα προκαλεσει , υπο υτην επηρρεια παντα , δεν τολμησα να ζητησω τα 80 ευρω πουκανε το φλας .................................................. ........
08-03-2016, 12:46 #40
αν με τα παραπανω εννοεις πως νοιωθεις οτι εχεις "προστασια", ειναι λαθος σκεψη κατα την γνωμη μου.
απλα παιζεις με τις πιθανοτητες. ρωσικη ρουλετα.
μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη , κλπ...
επισης, ξερω και αθεους πουε χουν γλυτωσει απο ατυχηματα. κι αυτους ο θεος τους προστατευσε αν και αθεους? ε τοτε δεν χρειαζεται η πιστη. ο θεος κανει τα ιδια για ολους..
η κατα αλλους, δεν υπαρχει θεος, απλα ειναι θεμα τυχης.
08-03-2016, 13:12 #41
Ούτε επίσης η ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο τύπου γκραντ τσεροκι, το οποίο φέρει επάνω του επιτεύγματα τεχνολογίας δεκαετιών παίζει ρόλο! Όχι...ο θεός έβαλε το χέρι του...
Αυτό που σώζει ζωές και ανακουφίζει τον άνθρωπο από τον πόνο (σωματικό και ψυχικό) ονομάζεται επιστήμη, τεχνολογία, εξέλιξη, έρευνα και πολλά άλλα τα οποία όμως λόγο της πίστης μας καταργούμε αφελώς, άσχετα από το γεγονός του ότι κάνουμε χρήση των επιτευγμάτων της επιστήμης σε καθημερινή βάση. Αν διαφωνείτε με αυτό μπορείτε την επόμενη φορά που θα έχετε πονόδοντο να προσευχηθείτε και να περιμένετε την θεία παρέμβαση αντί να πάτε στον οδοντίατρο.
08-03-2016, 14:30 #42
Όταν αλλάζουμε λωρίδα είτε στην εθνική είτε σε κίνηση πάντα σιγά σιγά δηλαδή πρώτα η μούρη μετά σιγά σιγά το υπόλοιπο αμάξι και τέλος να δώσεις τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν έχει δει το φλας να σε αποφύγει η να κόψει σιγά σιγά η αλλαγή λωρίδας όχι κόψιμο το τιμόνι κατευθείαν αυτό το κάνουν οι ταρίφες στη Θεσσαλονίκη από αυτούς το μαθα άμα είσαι εθνική απαλά το τιμόνι με άγγιγμα και αλλάζεις λωρίδα σε δέκα δεκαπέντε δευτερόλεπτα όχι κατευθείαν να δουν όλοι τι κάνεις για να ξέρουν τίποτα απότομο όλα γλυκά και αργά τιμόνια γκάζια φρένα τα πάντα τα απότομα και χαλάει το αμάξι και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος κατευθείαν όλα γλυκά και απαλά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-03-2016, 16:25 #43
08-03-2016, 18:57 #44
Τρέχω και με καρτ ξέρω από γρήγορη οδήγηση αλλά πήγα να σκοτωθώ πέντε έξι φορές κι έτσι μόνο με καρτ πλέον αμάξι σπάνια παίρνω πλέον γτ τρέχω παρασύρομαι κι έτσι το κόψα δεν οδηγάω ήρεμα ποτέ από μικρός είχα και δικό μου σαραβαλάκι και γενικά ασχολούμαι με αυτά κ αρέσουν αλλά είδα ότι είμαι επικίνδυνος πλέον μόνο με κάρτακι πλέον όποιος δεν πιστεύει πάμε σε πίστα με χρόνο να δούμε ποιος είναι γρήγορος καρτ όταν λέμε όχι επαγγελματικό έτσι το απλό που ναι εκατόν πενήντα κυβικά το πολύ αλλά έχει φάση άμα κανείς σε πίστα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-03-2016, 22:47 #45
Για μια περιοδο μου εφταιγε η θρησκεια γιατι ειχα κατα βασιν θρησκευτικο παραληρημα και ελεγα καλυτερα να μην πιστευω για να μην επηρεαζομαι.Αλλα δεν ειχα δικιο πιστευω στη Θεια επεμβαση και στο Θεο και στην εκκλησια πιστευω οτι δεν ηρθαμε τυχαια και φευγουμε ετσι αρκει να διαβασετε τοσες μεταθανατιες εμπειριες που εχει και το youtube για να πειστειτε ακομα και οι επιστημονες σε τελευταια μελετη ελεγαν οτι κατι υπαρχει μετα θανατον που ερευνησαν πληθος μεταθανατιων εμπειριων(νοεμβριος 2014 νομιζω βγηκε η δημοσιευση) παλια ελεγαν οτι ειναι παραισθησεις του μυαλου αλλα με τη τελευταια ερευνα αλλαξαν γνωμη