Results 16 to 30 of 49
Thread: ερωτας που δεν πρεπει
-
03-03-2016, 12:01 #16
Θα είμαι αρκετά απόλυτος και ξεκάθαρος στο θέμα που έχει ανοίξει ο αγαπητός συμφορίτης χωρίς φυσικά να έχω την παραμικρή διάθεση να φιλονικήσω με κανέναν από το φόρουμ αλλά και από την άλλη αδιαφορώντας αν θα είναι αρεστή ή οχι η θέση μου και εξηγούμαι σημειώνοντας για να γίνει πιο θεωρητική η προσέγγιση μου ότι θα χωρίσω την ανάλυση μου σε δυο μέρη, στο πρώτο που θα αναφέρομαι σε φανταστικά γεγονότα με φανταστικούς πρωταγωνιστές και στο δεύτερο που θα αναφερθώ σε λίγες σειρές στο θέμα του dim007:
Όταν ένας άντρας μπαίνει σε μια νέα γνωριμία με μια κοπέλα και η κοπέλα μπαίνει στο τρυπάκι να πει ότι έχει σχέση, όταν μιλάνε δυο άνθρωποι αρκετές ώρες στο τηλέφωνο και για θέματα που δεν είναι επαγγελματικά, όταν η κοπέλα δεν έχει σκεφτεί ούτε κατά διάνοια να βγει με αυτόν τον άντρα και τον δικό της σύντροφο για ένα ποτό, όταν ο άντρας είναι ερωτευμένος με την κοπέλα, αν θέλει να λέγεται άντρας δεν θα συνεχίσει αυτή την επικοινωνία εκτός και αν κάνει στροφή 360 μοιρών και δει την όλη επαφή τους σε φιλικό καθαρά επίπεδο. Δεν είσαι άντρας αν το παίζεις φίλος και θέλεις να πηδήξεις. Απαγορεύεται δε δια ροπάλου να αναφέρει τα συναισθήματα του σε μια δεσμευμένη κοπέλα γιατί τότε αν η κοπέλα ενδώσει τότε όπως θα διαβάσετε παρακάτω το μόνο που της αξίζει αυτής της κοπέλας είναι να αρχίσει να τρώει...μπανάνες !!!
Η κοπέλα ακόμα και αν είναι καλά στην σχέση της, δείχνει σημάδια ότι ενδιαφέρεται για αυτό το νέο που μπαίνει στην ζωή της και σίγουρα έναν από τους δυο, αν όχι και τους δυο θα τους θεωρήσει καβάτζα με μαθηματική ακρίβεια στο μέλλον. Θα φτάσει η στιγμή που για άλλον θα κλαίει, αλλού θα κοιμάται, με άλλον αγκαλιά θα θέλει να΄ναι. Θα μου πείτε καλά όλα αυτά τα κατάλαβες επειδή μιλάνε "φιλικά" στο τηλέφωνο ή βοηθάει ο ένας τον άλλον; Ναι γιατί δεν υπάρχει φιλία εξαρχής σε αυτή την σχέση και δεν τρώει σανό η κοπέλα και πολύ καλά καταλαβαίνει αν κάποιος άντρας την μιλάει για τα επαγγελματικά ή την μιλάει επειδή την γουστάρει. Το έχουμε ξαναδεί το έργο σε επανάληψη πολλές φορές, έχει σαρώσει δε όλα τα όσκαρ.
Μου θυμίζει μια παρομοίωση με τις μαϊμούδες, οι οποίες για να πιαστούν σε ένα άλλο κλαδί ενός δέντρου, κρατιούνται με το ένα τους χέρι στο ένα κλαδί του πρώτου δέντρου και με το άλλο τους χέρι στο άλλο κλαδί του άλλου δέντρου. Έτσι είναι και εκείνες οι γυναίκες που βρίσκονται μεταξύ δυο ανθρώπων (αντρών), ο ένας τους προσφέρει την ημέρα και ο άλλος την νύχτα, γιατί τόσο διαφορετικοί άνθρωποι είναι μεταξύ τους. Στα μάτια του ενός αντικρίζει κάτι από το μέλλον της, ενώ στου άλλου κάτι από το παρόν και το παρελθόν της. Δύο άνθρωποι και αυτή χαμένη στη φρίκη, δεν ξέρει ποιον θέλει να διεκδικήσει στο τέλος της ημέρας. Αν διαλέξει τον έναν θα χάσει τον άλλο και το αντίστοιχο. Όμως όταν η γυναίκα φτάσει σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να είναι αυστηρή και απόλυτη με τον εαυτό της γιατί σίγουρα κάτι θα έκανε λάθος. Υποδηλώνει μια τεράστια αδυναμία της κοπέλας, ότι θέλει να έχει συνεχώς κάποιον δίπλα της και δεν έχει μάθει να είναι ολόκληρη μόνη της αλλά θέλει και κάποιον άλλον δίπλα της να την συμπληρώνει. Μια τέτοια κοπέλα για μένα μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη να μας κάνει να πιστέψουμε ότι καταγόμαστε από πιθήκους...eat bananas λοιπόν !!!
Και τώρα ας σταματήσω να μιλάω υποθετικά και να σου πω dim007, παλικάρι μου σε όλα σου τα πόστ το θέμα το βλέπεις από την σωστή οπτική πλευρά. Θέλεις η κοπέλα να είναι καλά, να χαμογελάει και να είναι ευτυχισμένη. Λίγοι άντρες με Α κεφαλαίο επιτρέπουν έναν άλλον άντρα να το κάνει αυτό. Μην την μπερδέψεις την κοπέλα, μην την βάλεις να διαλέξει ανάμεσα σε σένα και στον άλλον, ποτε δεν θα πάρει την σωστή επιλογή, θα νομίζει ότι επέλεξε αλλά θα είναι άλλη μια κοπέλα που θα πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Και αν αυτό το κάνει μια φορά μαζί σου θα το ξανακάνει στο μέλλον και τότε εσυ θα είσαι ο άλλος που θα πληγωθεί και τότε δεν ξέρω αν θα την αποκαλείς κυρία και αν θα έχεις δίκιο για αυτό. Ερωτεύσου και αγάπα ανθρώπους που δεν επέλεξαν εσένα αφού πρώτα πλήγωσαν έναν άλλον άνθρωπο. Τα κοριτσάκια είναι κοινόχρηστα και δανεικά, οι γυναίκες που θέλουν έναν άντρα στην ζωή τους είναι αυτές που θα πρέπει να διεκδικείς αυτές είναι που θα πρέπει να χαρίσεις τα πολύτιμα συναισθήματα σου. Άσε την κοπέλα να επιλέξει σε ποια κατηγορία ανήκει και μετά πράξε τα δέοντα.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Είθε ο Θεός να σε φωτίσει να κάνεις το σωστό...και συγγνώμη αν σε κάνω να θυμώσεις λίγο με το κείμενο μου, δεν έχω τέτοια πρόθεση ειλικρινά !!!
- 03-03-2016, 12:05 #17
δεν ειδα το θεμα σου δε διαβασα κανενοσ μυνηματα αμα την θελεισ το ξερει ηδη
και κατσε στην ουρα να φασ παπαρα να στρωσεισ χαρακτηρα κακο δεν κανει πρεπει καποτε να γινεισ αντρασ κι εσυ αμα δε φασ καμια δεκαρια χυλοπιτεσ γκομενα τησ προκοπησ μην περιμενεισ φιλικη συμβουλη σ δινωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-03-2016, 14:59 #18
χαιρομαι πραγματικα ετσι που τα εγραψες και σε ευχαριστω, δεν θυμωνω καθολου, να σαι καλα. εγω οπως ειδες εγραψα στον τιτλο δεν πρεπει. και εγω ξερω οτι ισως δεν κανω σωστα, αλλα τι να πω την ερωτευτικα. δεν το επελεξα, εχω φιλες αλλα με αυτην δεν μπορω να την δω φιλικα, μακαρι να μην γνωριζομασταν τι να πω. απο την μια χαιρομαι για τα συναισθηματα που μου προκαλει, αλλα απο την αλλη ξερω οτι αυτο που κανω δεν ειναι σωστο. το θεμα μου ειναι τωρα τι γινεται? θα εκτιμουσα την απαντηση σου.
03-03-2016, 15:04 #19
03-03-2016, 15:13 #20
Εγω στην θεση σου θα απομακρυνομουν χωρις να εκξγησω τον λογο εαν κανει κινηση που δειχνει οτι θελει να ειναι μαζι σου και οχι φιλικα το τονιζω αλλιως απο δω παν κι αλλοι....
03-03-2016, 15:27 #21
η δικη μου γνωμη ειναι, πρωτα να συζητησεις τι τρεχει με την σχεση της και μετα να εκφρασεις τον ερωτα σου (αν η απαντηση ειναι ευνοικη για σενα, εννοω).
μια ερωτικη εξομολογηση που ειναι ανεπιθυμητη, δλδ σε καποιον δεσμευμενο και ερωτευμενο, ειναι ειλικρινα πολυ ανεπιθυμητη και στεναχωρη και στο λεω εκ πειρας. ειναι ενα μπαλακι που δεν εχεις τι να το κανεις, και δεν ΘΕΛΕΙΣ να το κανεις κατι.
αυτο ισχυει κυριως αν θα σε ενδιεφερε και μια φιλικη σχεση σε περιπτωση που δεν σε βλεπει ερωτικα.
αν εισαι ξεκαθαρος οτι χωρις το ερωτικο δεν θελεις τπτ απο την κοπελα, δεν χανεις κατι με την εξομολογηση. το πολυ πολυ να φας ακυρο και να ψυχρανθειτε.
03-03-2016, 16:03 #22
Αν είσαι άνθρωπος που ερωτεύεται δύσκολα , για μένα αξίζει να το προσπαθήσεις. Τώρα αν αυτή είναι σε σχέση και να της αρέσεις, είναι πολύ πιθανό αν της μιλήσεις να φας ήττα. Αυτό σχετίζεται και με το πόσο καιρό μιλάτε, αν μιλάτε μόνο ένα μήνα για παράδειγμα και υποθέσουμε ότι της αρέσεις , θα είναι και αυτή μπερδεμένη και μπορεί να θέλει το χρόνο της, δεν θα διαλύσει την σχέση της για κάποιον που δεν είναι σίγουρη τι αισθάνεται. Προτείνω να κάνεις υπομονή και πλαγίως και πολύ διακριτικά να της δείχνεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον και βλέπεις στην πορεία το πως ανταποκρίνεται.Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο είναι ανήθικο όλο αυτό, αλλά αν πραγματικά σου αρέσει( και δεν θες μόνο να πηδήξεις) γιατί να φύγεις ?
03-03-2016, 20:19 #23
σχέσεις μακριά από την δουλειά σου και από την γειτονιά σου .. λέει ο σοφός λαός ..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
03-03-2016, 20:32 #24
το θεμα ειναι μπελας.τι να σου πω χαρα στο κουραγιο σου.εγω βρεθηκα σε περιπου τετοια κατασταση,φρικαρα δεν γινοταν να γινει κατι ενω το επαιζε μια ετσι μια αλλιως,εκοψα και το καλημερα και ξεκινησαμε να μιλαμε παλι πριν λιγο καιρο που εγω ειχα ξεκολησει,αλλα σε περιορισμενο βαθμο,μονο οταν την βρισκω απο κοντα αποφευγω να βγαινουμε και γενικα την επικοινωνια εκτος δουλειας και ετσι το εχω περιορισει εκει.ενταξει τωρα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα μιλαμε για ερωτικα και τετοια πειραγματα ιστοριες χωρις να φρικαρω και να ψαχνω να βρω τροπο να την καταφερω.αλλα ειναι αυτες οι στιγμες που περναει απο τον διαδρομο και χαμογελαει ή κανει γκριματσες φευγοντας ή που ρωταει κατι για το σωμα της που προσπαθω πολυ να μεινω πολιτισμενος και να μην γινω νεαντερταλ.ξεφυγα ξεφυγα παρασυρθηκα
που θελω να καταληξω,οτι οταν μια γυναικα κανει παρεα με εναν αντρα θα φτασει η στιγμη σιγουρα θα φτασει αλλοι αργουν αλλοι το παθαινουν μπαμ μπαμ που θα θες η να την πηδηξεις ή και καλα μεσα στο μυαλλο σου ειναι η μια και μοναδικη,και καλα την ερωτευτικες,λοιπον.εκει ακριβως εκεινη την στιγμη η θα εχεις ανταποκριση ή λεω ή,θα πεσεις σε μια παγιδα που φτιαχτηκε ακριβως για σενα φιλε και για τον καθενα μας σε τετοιες καταστασεις που λεγετε "φιλος" ή "friendzone".η απαντηση ειναι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...δυστυχως ειναι λαθος το timing
03-03-2016, 20:59 #25
Χυλόπιτα φίλε άμα δεν στη δώσει αυτήν μόνο σου αυτή ξέρει από το πως την κοιτάς την καψούρα σ αγάπησες φύγε μακριά άμα κάτσεις στην καλύτερη θα είσαι παιχνίδι στη χειρότερη Φρεντ ζοουν πάντως σε θέλει δίπλα της για ψυχολογικούς λόγους μακριά φύγε να σωθείς θα γλυτώσεις το πλήγωμα αν είσαι ευαίσθητος αν αγάπησες φύγε να σωθείς
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-03-2016, 22:20 #26
πρωτα απο ολα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, διαβαζοντας ολα αυτα που γραψατε εχω καταληξει σε δυο λυσεις
1) ξεκοβω τελειως χωρις δικαιολογια μια και καλη, μια λυση που δεν δημιουργω προβλημε σε αυτην και απλα πληγωνομαι λιγο εγω(πιστευω)
2) κανω υπομονη και απλα συνεχιζω να μιλαω μαζι της και πεταω κανενα ερωτικο.
δεν της εξομολογουμε τιποτα πραγματικα δεν υπαρχει λογος μαλλων.
εσεις τι λετε?
03-03-2016, 22:23 #27
04-03-2016, 02:10 #28
η γνώμη μου είναι: αν σου έχει δώσει σημάδια ότι σε βλέπει αλλιώς, πες της ότι δεν μπορεις να την δεις φιλικά και αν δεν μπορεί ενδώσει, κόβεις τα "φιλικά" πάρε δώσε.
αν δεν σου έχει δείξει τέτοια σημάδια και φαίνεται ευτυχισμένη με την σχέση της, μην της πεις τίποτα αλλα και πάλι, κόψε τέτοιου είδους επικοινωνία γιατί δεν σε βοηθάει, είναι σα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
για μένα, ο άντρας όταν βλέπει αλλιώς μια κοπέλα, δεν έχει κανένα νόημα και πιάνει φιλίες μαζί της. Κάθε άλλο, αν βλεπει ότι τον παιρνει η κατάσταση, το ξεκαθαρίζει από την αρχή, διαφορετικά κοιτάει αλλού..
η όλη κατάσταση με τα τηλέφωνα, να λέτε τα προσωπικά σας κτλ, δεν μπορεί να καταλήξει πουθενά, παρα μόνο να σε δει σ΄αν φίλο της για να λέει τα εσώψυχά της. Κάτι που δεν νομίζω πως έχει κάποια ουσία για σένα. Φίλες μπορείς να βρεις άλλες τόσες, που να τις βλέπεις και πραγματικά σαν φίλες. Και αυτό είναι και το πιο έντιμο. Αλλιώς κοροϊδεύεις και αυτήν και τον εαυτό σου. (κι το αγόρι της δεν νομιζω να χαιροταν αν μαθαινε ότι η κοπελα του εχει επαφες με έναν τυπο που την γουσταρει και της το φερνει εμμεσα).
04-03-2016, 14:05 #29
05-03-2016, 13:45 #30
Για μενα δεν υπαρχει friendzone , αυτο σημαινει οτι ' δεν μου αρεσεις και τοσο , και μου αρκεις για φιλος ' , το friendzone το γυρνας στο πι και φι στο loverzone , ειναι θεμα καθαρα χειρισμων , ουτε ειναι ανηθικο να παρεις την κοπελα αλλου , εκτος αν ειναι φιλος σου , που δεν ειναι , στον ερωτα και στο πολεμο , ολα επιτρεπονται ......................... παρεμεινε φιλος , να ζυγισεις κατα ποσον σε παιρνει , ενας τριτος δεν μπορει να διαλυσει εναν σταθερο δεσμο , αλλα εναν δεσμο που παραπαιει , μπορει , δεν τον χαλας εσυ τον δεσμο , ηταν χαλασμενος ( αν ηταν ) οταν εφτασες .............................θελει καλη εκτιμηση της καταστασης , μην τυχον και σπαταλας το χρονο σου τσαμπα , η κοπελα κολακευεται πιθανον , μην γινεις εσυ το θυμα της υποθεσης ................................. διαφωνω να ξεκαθαριζεις την θεση σου εξ αρχης , εγω τηρω μια απροσδοριστη σταση , καθολου ξεκαθαρη , ειναι η καλυτερη τακτικη , να μην ξερει η αλλη τι σκεφτεσαι , η τι εχεις κατα νου , να υπαρχει ενα μυστηριο , εγω τουλαχιστον αυτο θακανα και κανω , σε παρομοιες περιπτωσεις .................. ενα θολο τοπιο , ομιχλωδες , απροσδιοριστο ........... γινε φιλος και με το αγορι της , ακομη καλυτερα , μπορει ναναι υπουλο , αλλα ποιος νοιαζεται ? ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ......................