Results 16 to 26 of 26
Thread: Ορισμός της λέξης "λάθος"
-
03-02-2008, 12:09 #16
Πίστεψέ με ότι αλλάζεις, αρκεί να σου δοθεί η έμπνευση. Και σε ποιόν δεν αρέσει ένα μεγαλύτερο βουνό ? Αρκεί να μην είναι αντικατοπτρισμός.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 03-02-2008, 12:12 #17
Η ριζικη αλλαγη ειναι επωδυνη και επερχεται μετα απο καποιο σοκ συμφωνα με τις εμπειριες που εχω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-02-2008, 12:16 #18
Αν συμβεί όμως τελικά, θα θεωρούσες πάλι λάθη τα παλιά δεδομένα? η θα τα δικαιολογούσες ως τότε βιωμένες καταστάσεις ? θα προχωρούσες σε κριτική ανθρώπων που θα διέπρατταν τα ίδια λάθη που κι εσύ κάποτε έκανες?
03-02-2008, 12:27 #19
Ειμαι εδω που βρισκομαι γιατι θεωρω οτι ειμαι σωστος και οτι δεν ειναι σωστο συμφωνα με την αποψη μου παντα προσπαθω να το αλλαξω.
Δεν μπορω να λεω ημουν σωστος τοτε και λαθος τωρα και να μην προσπαθω να το αλλαξω. (αν και μερικα πραγματα τα ζηλευα στο τοτε εαυτο μου).
Ναι θα εκανα κριτικη.
Κανεις κριτικη σε ενα παιδι που παιρνει ενα ποτηρι και το πεταει στο πατωμα,αλλα ξερεις οτι και εσυ ησουν παιδι και τα ιδια εκανες.
Θα προσπαθησω να δειξω το τι θεωρω σωστο χωρις να γινω υπερβολικα φορτικος ή να μειωσω τον αλλο...και ο αλλος θα προσπαθησει να κανει το ιδιο σε μενα...ανταλλαγη αποψεων,εμπειριων,επικοινω νια γενικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-02-2008, 12:32 #20
Αν όμως έχουμε διαφορετικά συστήματα αξιών πιστεύεις οτι έχει χώρο η κριτική ή καταντά ανταγωνισμός του ποιό σύστημα είναι καλύτερο και γιατί?
03-02-2008, 12:38 #21
Μερικες φορες καταναταει ανταγωνισμος ναι...προσπαθω να αποφευγω τετοιες καταστασεις αλλα μερικες φορες οταν αισθανεσαι οτι σε πνιγει το δικιο που λεμε δεν μπορεις να κρατηθεις.
Αυτος και ειναι ενας λογος που συνανταμε ενα σωρο ανθρωπους αλλα κανουμε παρεα και παιρναμε καλα με λιγους.
Το να τσακωνεσαι για το ποιο κομμα πχ. ειναι καλυτερο το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ και να ερχεσαι στα χερια για αυτο ειναι μια ακραια εκδηλωση και σαφως ειναι γελοια.
Αλλα για ποια λογικη μιλαμε στην κοινωνια μας οταν πας στο γηπεδο και μπορει να σου ανοιξουν το κεφαλι επειδη εισαι ΑΕΚ και δεν εισαι ΠΑΟ...αστα να πανε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-02-2008, 12:42 #22
Ο προβληματισμός μου είναι στο ότι τελικά ποιοί κρίνουν ποιούς. Αν θες, πρός τι ο πόλεμος αν ο καθένας βολεύεται και είναι ευτυχής στο σύστημά του? Δεν είναι τουλάχιστον ουτοπικό και βιαστικό να αποδώσω λάθος εκεί που εγώ είμαι αντίθετη? Θα αποδώσω όμως εύκολα λάθος, στον ομοιδεάτη μου διότι θα του μιλώ στη γλώσσα του και θα καταλάβει τι ακριβώς του λέω.
03-02-2008, 12:48 #23
Δεν ειναι καθολου ουτοπικο και βιαστικο.
Αν σου λεει ο αλλος δερνω την κοπελλια μου γιατι ζηλευω τοτε του αποδιδεις λαθος δεν πα να λεει οτι θελει ο αλλος και ας εχει οτι αντιληψεις θελει.
Με τον ομοιδεατη σου θα διαφωνειται...φυσικο ειναι αυτο αλλα τουλαχιστον θα μπορειται να συνενοηθειτε σε ενα πιο προχωρημενο και πολιτισμενο επιπεδο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-02-2008, 14:49 #24
Originally posted by keep_walking
Αν σου λεει ο αλλος δερνω την κοπελλια μου γιατι ζηλευω τοτε του αποδιδεις λαθος δεν πα να λεει οτι θελει ο αλλος και ας εχει οτι αντιληψεις θελει.
03-02-2008, 19:20 #25
δεν ειναι απαραιτητο να βρεθεις σε μια μουσουλμανικη χωρα για να του πεις οτι κανει λαθος...μια χαρα συμβαινει κ εδω...
αν ρωτας αν υπάρχει αντικειμενικο λαθος, οριζεται απο ενα συστημα κανονων ή νομων σε μια κοινωνια. Θεωρεις οτι δεν θα πρεπε να υπάρχουν νομοι ή κανονες? δλδ να οδηγηθουμε σε μια αναρχια?
με βάση το τί κουβαλαω στο κεφάλι μου οριζω το σωστο κ το λάθος. εχω το δικο μου συστημα αξιων ή αγραφων νομων αν θέλεις. Παρολα αυτα δεν μπορω να μεινω αταραχη ή να θεωρήσω σωστο το οτι σε μια αλλη χωρα να να κοβουν μελη μιας γυναικας επειδη απιστησε ή να την καινε μαζι με τον αντρα της, επειδη αυτο ειναι μερος ενος εθυμοτυπικου.
04-02-2008, 00:32 #26
Από τα λίγα θέματα που πριν απαντήσω δε το πολμελέτησα γιατί θα ήθελα η απάντησή μου να μην επηρεαστεί από το προγραφόμενα.
\"Λάθος\" λοιπόν (δικό μου) θεωρώ ότι είναι αυτό που έκανα και μετά μετάνιωσα που το έκανα.
\"Λάθος\" (κάποιου άλλου) θεωρώ πως είναι μία πράξη που έβγαλε περισσότερο αρνητικό αποτέλεσμα παρά θετικό.
Σκέψη λαθασμένη δε νομίζω να υπάρχει. Διαφορετική ναι αλλά λαθασμένη δε νομίζω.been good, been bad. WILL GO ON
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία