Πως να κλειστείς στον εαυτό σου απλές οδηγίες ..αιωνίος !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56
    Senior Member

Πως να κλειστείς στον εαυτό σου απλές οδηγίες ..αιωνίος !

Πρέπει να δίνω αναφορά στον κάθε αδιάκριτο που με παίρνει από τα μούτρα !?
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 05-03-2016 at 20:31.

Senior Member
    macgyver όχι στο forum στον έξω κόσμο λέω ...αλλά έχεις δίκιο για τα παραπάνω ..

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 05-03-2016 at 20:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Πρέπει να δίνω αναφορά στον κάθε αδιάκριτο που με παίρνει από τα μούτρα !?
    Έλα μωρέ, μην ασχολείσαι με το τί σου λένε όλοι αυτοί.

Εγώ έχω ακούσει από τους φίλους μου "έλα μωρέ, τί γκρινιάζεις;" ή "τί σου λείπει;" ενώ έχουν πετύχει σκηνικό που με κρατούσαν δυο-τρεις άνθρωποι για να πάω τουαλέτα, γιατί δεν μπορώ ούτε στα πόδια μου να σταθώ. Όταν οι δικοί σου δεν κατανοούν το μέγεθος των προβλημάτων σου και σου λένε "τί γκρινιάζεις συνέχεια;", πώς περιμένεις από τους ξένους να σε καταλάβουν; Απλώς αδιαφορείς!

Senior Member
    ....κατινιές .........αυτό έχω να πω ...

Senior Member
    Έτσι μιλάνε όλοι τι δουλειά κάνεις είναι η πρώτη κουβέντα εγώ πάντα ρωτάω πως πάνε τα κέφια κ δε με γουστάρει κανείς πάντα ρωτάω τι κάνεις όλοι μου λένε καλά κι έτσι τελειώνει η συζήτηση απλά πράγματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κακά τα ψέμματα με το τι ασχολείσαι όντως σε προσδιορίζει άσχετα που κάποιοι το μετράνε κάποιοι όχι άλλοι θέλουν να ξέρουν για να σ φερθούν ανάλογα κι άλλοι χέστηκαν αλλά τώρα με την κρίση στανιάραν όλοι γιατί πολλοί άλλαξαν δουλειά κι έτσι δεν ισχύει αυτό πλέον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post

Εγώ έχω ακούσει από τους φίλους μου "έλα μωρέ, τί γκρινιάζεις;" ή "τί σου λείπει;" ενώ έχουν πετύχει σκηνικό που με κρατούσαν δυο-τρεις άνθρωποι για να πάω τουαλέτα, γιατί δεν μπορώ ούτε στα πόδια μου να σταθώ. Όταν οι δικοί σου δεν κατανοούν το μέγεθος των προβλημάτων σου και σου λένε "τί γκρινιάζεις συνέχεια;", πώς περιμένεις από τους ξένους να σε καταλάβουν; Απλώς αδιαφορείς!

Εχω παρατηρησει οτι οι πιο κοντινοι σου/μου ανθρωποι , ειναι αυτοι που δειχνουν ην λιγοτερη κατανοηση στο προβλημα μου ......και σου , απ οτι λες , συνηθως συγγενεις Α βαθμου ......................... συμφωνω για την σταση αδιαφοριας ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κακά τα ψέμματα με το τι ασχολείσαι όντως σε προσδιορίζει άσχετα που κάποιοι το μετράνε κάποιοι όχι άλλοι θέλουν να ξέρουν για να σ φερθούν ανάλογα κι άλλοι χέστηκαν αλλά τώρα με την κρίση στανιάραν όλοι γιατί πολλοί άλλαξαν δουλειά κι έτσι δεν ισχύει αυτό πλέον
    σε κατάσταση πανικού όλοι

Senior Member
    Εγώ πάντως ούτε την κατάλαβα την κρίση το μόνο που έχασα είναι το σαραβαλάκι μου κατά τα άλλα δουλειές άλλαζα συνέχεια λεφτά δεν έβγαλα ποτέ μη σ πω τώρα είμαι καλύτερα από πλευράς ευτυχίας ούτε άγχος ούτε αμάξι ούτε μαγκιές στο δρόμο τίποτα ένα καφεδάκι το πρωί άμα δεν πάω για δουλειά κι ένα καφεδάκι το απόγευμα στάνταρ λεφτά στην τσέπη δεν έχω κι όμως τώρα είμαι πιο ήσυχος ότι και να γίνει ένα καφέ κ ένα τσιγάρο θα το χω έμαθα να δω έτσι κ ελευθερώθηκα από τις έπιπλαστες ανάγκες

Senior Member
    είναι και αυτό μια άποψη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post

Υπαρχουν τοσες αλλες ερωτησεις που μπορεις να κανεις , προκειμενου να ' προσδιορισεις ' καπως τον αλλον , αλλα γιατι να ταμπελωνουμε ανθρωπους γενικως ? βεβαια , η κοινωνικες σχεσεις , εχουν σαν πρωτο σκοπο , να σε καταταξουν καπου ....................... τι αμαξι οδηγας ? κι αν οδηγας σκουτερ , που εχει εξελιχθει σε δημοφιλεστατο μεσον , οπως εγω , που νε σε καταταξουν , τους μπερδευεις με τα σκουτερ , διοτι μηχανοβιος δεν νοειται με σκουτερ , οποτε τι σκατα εισαι ρε φιλε ? κατσε να κοψουμε ντυσιμο .........μμμμ , δερματινακι μπουφαν , αλλα αθλητικα παπουτσια ? παλι τους μπερδεψες !! η περιοχη κατοικιας σου ομως ειναι αλανθαστος κριτης .......... κι αν μενεις εκτος Αθηνων ................ η σε εξοχικο ? παλι τους μπερδεψες .......... το μεγεθος του σπιτιου ισως , δεν ξερω , ο καταλογος ατελειωτος των ασκοπων ερωτησεων ............... η πιο ηλιθια ερωτηση , που την ακουω σε τηλεπαιχνιδια , ειναι , τι ομαδα εισαι !!!! λες και πρεπει να υποστηριζεις μια ηλιθια ομαδα-επιχειρηση ..............
    Last edited by Macgyver; 05-03-2016 at 20:51.

Senior Member
    έλα μου ντε άλλο από κει τι όμαδα είσαι , τι ψηφίζεις ?.........αδιακρισία ......στο μεγαλείο της !

Senior Member
    Για την ομάδα έχω λύση θα λες Ηρακλής κανένας δεν είναι Ηρακλής είμαστε παρά πολλοί λίγοι και κανένας δε μιλάει για τον Ηρακλή δοκίμασε και θα δεις εγγύηση σ δίνω

Page 1 of 4 123 ... LastLast