Results 16 to 19 of 19
Thread: με τιμωρεί ο θεός?
-
04-03-2016, 20:45 #16
μίλησα με την γιαγιά μου κ μου είπε ότι κατάλαβα λάθος κ εννοούσε ότι δεν μου αξίζει ένας άντρας με υποχρεώσεις γιατί όσο καλός κ αν είναι η προτεραιότητα του θα είναι πάντα τα παιδιά του. κ ότι πρέπει να βρω έναν άντρα που η προτεραιότητα του θα είμαι εγώ κ θα φτιάξουμε μαζί οικογένεια.το θέμα είναι όμως πως δεν υπάρχει. ότι με έχει πλησιάσει είναι είτε για σεξ είτε κάτι τέτοιο (δλδ με υποχρεώσεις). σαν να με εχουν καταραστεί.
- 05-03-2016, 13:22 #17
Ο Θεος , κακως πιστευται οτι ειναι τιμωρος , αυτη την ζημια εχουν κενει στη θρησκεια η εκκλησια κι οι εκπροσωποι της............................ενας Θεος φοβητρο , αν να χαθουνε ολοι τους , που ο Θεος τιμωρει , οι ανθρωποι τιμωρουν , η αυτοτιμωρουνται , τι σχεση εχει ο Θεος ?
07-03-2016, 09:02 #18
και πάλι διαφωνω με την γιαγια σου!.. καταλαβαινω πως το θετει αλλα δεν ειναι έτσι...αλιμονο μας αν η πρωτη μας πρωτερεότητα στην ζωη μας ειναι η κάθε σχεση μας. αυτή ειναι η συντροφια μας, αυτοπου μας δινει δυναμη, η απολαυση μας. Μεσα στην ημερα εχουμε να κάνουμε τοσα πραγματα...αν αγκιστρωθουμε πάνω στον αλλον δεν θα είναι υγειές. Ξέρω πολλούς ανθρωπους με παιδια που καταφεραν να φτειαξουν την ζωή τους. και οι καλύτεροι ήταν εκεινοι που είχαν Α πρωτεραιότητα τα παιδια τους και ήταν καλοι γονεις.. ενας αθλιος πατερας ειναι ενας ακομα πιο αθλιος γκόμενος γιατι δεν εχει συναισθηση της ευθύνης.
στις περισσοτερες γυναικες, οι πλειοψηφεια των προτασεων ειναι καθαρά και μονο για σεξ..απο πάντα... οι περισσοτεροι αντρες που γνωριζουμε αυτο θελουν μονο. απο εκει και πέρα αν δεν θελεις το ξεκαθαρίζεις και πας παρακάτω. υπο αυτήν την εννοια όλες καταραμενες ειμαστε
07-03-2016, 10:04 #19
νομιζω οτι αυτο που πραγματικα σε ποναει ειναι αυτη η πρωην σχεση και οχι τα παιδια των επομενων... απλα ψαχνεις αλλη δικαιολογια για αυτον τον πονο.
οι περισσοτεροι ανθρωποι μετα τα 30- 35 εχουν καποια βαρη. ειτε αυτα λεγονται παιδια απο αλλο γαμο, ειτε την φροντιδα ενος αρρωστου συγγενη, ειτε χρεη,ειτε μια ασθενειεα, ειτε οτιδηποτε. τους ανθρωπους δεν τους κρινεις απο τις υποχρεωσεις τους αλλα απο το ποσο ταιριαζεις μαζι τους, ποσο καλα περνατε, και ποσο τους αγαπας.
αν μας ελεγες οτι δεν θελεις παιδια στην ζωη σου, αλλα ενα ταιρι να γυριζετε τον κοσμο χωρις να δινετε λογαριασμο πουθενα, θα σε καταλαβαινα.
αλλα αφου θες οικογενεια, τι σε πειραξαν τα παιδακια του ανθρωπου? αν τον αγαπας , αγαπας και το παιδι του σαν δικο σου παιδι. αλλιως το προβλημα το εχεις εσυ.
αυτο που πρεπει να προσεξεις αν οι γνωριμιες δνε ειναι απο τον κυκλο σου, αλλα με απολυτως αγνωστους (πχ απο το ιντερνετ), ειναι να ειναι οντως χωρισμενοι και οχι παντρεμενοι/ δεσμευμενοι που σε δουλευουν για 1-2 ξεπετες