Results 1 to 11 of 11
Thread: ποτε θα στρωσω γαμωτο!!
-
06-03-2016, 17:16 #1
ποτε θα στρωσω γαμωτο!!
Δεν αντεχω, δεν τη βγαζω , δε μπορω... Δε με χωραει ο τοπος εχει καλεσει και η μανα μου το σόι εδω και δε λενε να φυγουν..φοβαμαι οτι θα μου ξεφυγει κανα.."δε ξεκουμπιζεστε καμια ωρα"??? 11η μερα με αγωγη και η απολυτη δυσφορια...δε κλαιω πια ..αλλα δυσφορια...δυσφορια δυσφορια...δε ξερω που να ξεσπασω..πριν ειχα τη βοτκιτσα επινα τα ποτηρακια μου ...τωρα τι να κανω να νοιωσω καλυτερα...μου ειπε ο ντοκτορας να μη πινω..να αδειασω το κουτι αντικαταθλιπτικα?? (πλακα κανω) εχω κανει και 3 συνεδριες με τη ψυχολογο...εχουμε δουλεια λεει αλλα να μη προβώ σε καμια ενεργεια ή αποφαση γιατι παιρνοντας μου το βιογραφικο ειδε οτι ειμαι συναισθηματικα ασταθης και εχω σκαμπανεβασματα..αλλα θα το δουμε..τι υπονοουσε??? διπολικη? Ολοι δεν ημαστε ειδικα στα νιατα μας μια πανω μια κατω και ειχαμε και 5-6 γκομενους παραπανω και πιναμε και το ριχναμε στα λουσα??? Ε τοτε ολες οι φιλες μου εχουν προβλημα!! τι να πω..ευτυχως που υπαρχει και το φορουμ και τα γραφω εδω γιατι θα σκασω...δε βγαινει η μερα...οι αυπνιες καθε μερα βαρανε κοκκινο..τους ακουω να μιλανε για θεματα επικαιροτητας και δε με αγγιζζει τιποτα!!! Τι σκατα ψυχολογια ειναι αυτη γαμωτη μου...πως θα νυχτωσει...να παω στο κρεβατι...(δε μενω κρεβατι για να μη με πρηζουν)
- 06-03-2016, 18:49 #2
Αυτοί το λένε διπολική αλλά μη ψαρώνεις εμείς το λέμε ότι είμαστε καλά παιδιά κι όλοι μας θελαν για παρέα μη ψαρώσεις ότι και να σ πει αυτό είναι το πρόβλημα των ασθενών με τους γιατρούς ότι ακυρώνουν την εμπειρία σου και το βαφτίζουν σύμπτωμα αντί ανεγκέφαΛια της ηλικίας
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-03-2016, 21:20 #3
07-03-2016, 10:36 #4
07-03-2016, 11:35 #5
Ο ελις ειν' ωραίος και μετράει! Κοιτάξτε έχω κάνει αρκετές μαλακιες και της τα πα γι αυτό. ..Μάλλον το σκεφτεται..
Πέρυσι σε ενα απόγευμα πήρα 20 ζευγάρια παπούτσια 10 γόβες 10 μποτάκια σε ολα τα χρωματα και μετά άνοιξα σαμπάνια και το γιορτάσα μονη μου! Γενικά χάλασα 3000 ευρώ σε ρούχα. ..Όταν δούλευα πήρα καταναλωτικό και τα χάλασα όλα σε ρούχα και καλλυντικά. . Φέτος αποφάσισα οτι ήθελα να γίνω γιατρός και πήγαινο ερχόμουν Αθήνα φροντιστήριο. .βαλε ένα χιλιάρικο και εκεί. .πέρυσι γράφτηκα σε ιδιωτική σχολή Αθήνα με τη πεποίθηση να πήγαίνο έρχομαι. ..τσάμπα λεφτά και εκεί. Αφραγκη εντελως σημερα..Πριν καμία δεκαριά χρόνια είχα φάει κόλλημα με ένα ροκ τραγουδιστή και είχα μάθει σε ποια περιοχή μένει και έψαχνα το σπίτι του..και ήθελα να γίνΩ μουσικός και ονειρευόμουν να με πάρει στη μπάντα του (χαχχα θα το ήθελα ..δε το πίστευα πραγματικά), γινόμουν συνέχεια γκολ και είχα κάνει μερικά one night stands. .έπινα χασίς στα 18 αλλά από τότε δε το ξαναβάλα στο στόμα μου..τέτοια πράγματα. ..οκ το ξέρω ότι είμαι τρελόγκα αλλά φυσιολογική τρελογκα! !
07-03-2016, 11:42 #6
Επίσης πάντα έπεφτα σε σημείο να νομίζω ότι ειμαι ο πιο δυστυχισμένο άνθρωπος του κόσμου. .αλλά μόνο με γκομενΙΚΑ στενοχώρια μουν και ήμουν φέσι Ντίρλα ..και τη προβλημάτισε οτι σε όλη τη φοιτητική μου ζωή δε κοιμόμουν πολύ γιατί ήμουν δουλειά σχολή κλάμπινγκ(αλλά οκ θα υπήρχε μια μέρα στη βδομάδα που θα ελιωνα)..Επίσης η κατάθλιψη που έχω τώρα διαπιστώνει ότι οφείλεται στο ότι η σημερινή μου ζωή (αδρανης) δεν έχει καμία σχέση με τη τότε ζωή (γεμάτη)..εντάξει το ξέραμε και αυτό! Δε βαριέστε! Κωλοζωη!
.
07-03-2016, 15:23 #7
Κι εγώ τέτοια φοιτητική ζωή είχα μόνο που δούλευα κι όλα και τώρα δεν μπορώ να προσαρμοστώ με τίποτα μόνο δουλειά και καφέ μόνος μου φαίνεται αδιανόητο αφού όταν δεν έχω δουλειά πάω βόλτα στο κέντρο με τα πόδια κάθομαι κάπου πίνω ένα καφέ άλλη μέρα μπορεί να πάω για μπάσκετ κ καφέ στη γειτονιά γενικά δεν μπορώ να κάτσω μέσα αλλά βαρέθηκα και να γυρνάω πλέον μου φαίνεται μικρή η πόλη και δεν είναι τόσο μικρή
07-03-2016, 15:28 #8
Εγώ έφτασα σε σημείο να ζαλίζομαι από την αϋπνία και την κούραση πέντε μερόνυχτα σερί από δουλειά σε διασκέδαση κ ύπνο όπου έβρισκα μια ώρα εδώ μια ώρα εκεί έχω κοιμηθεί και σε καφετέρια έχω κοιμηθεί και σε κλαμπ κι έχεις τώρα τους έφηβους να μην κάνουν τίποτα κι εμείς τότε χωρίς φραγμό στην τσέπη γυρνούσαμε παντού και με δουλειά
07-03-2016, 15:31 #9
Χωρίς φράγκο εγώ μεροκάματο το πολύ τριάντα ευρώ στην καλύτερη χιλιόμετρα στο σαραβαλάκι μου σε ένα καλοκαίρι δέκα χιλιάδες τέτοια καλοκαίρια είχαμε όταν τελειώναμε σχολές
07-03-2016, 18:53 #10
07-03-2016, 19:36 #11
Και γιατί να μην είσαι απλά σπατάλη βρε παυλινα μου?