Βαριεμαι τα παντα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Βαριεμαι τα παντα!

Καλησπερα σας.

Ονομαζομαι κωστας ειμαι 24 χρονων και αυτο που εχω παρατηρησει κατι χρονια τωρα ειναι οτι βαριεμαι υπερβολικα ευκολα.

Ξεκιναω ενα χομπι ασχολουμαι για ενα χρονικο διαστημα και το παραταω γιατι το βαριεμαι(ετσι εχω αλλαξει καμια 10αρια)!
    Στην εργασια μου βαριεμαι οταν κανω τα ιδια και δεν εχω κατι να απασχολει το μυαλο μ ολη την ωρα...
    Ακομα και τον ιδιο μ εαυτο βαριεμαι,και βρισκομαι συνεχεια σε φασεις να θελω αλλαγες,ειτε αλλαζοντας κουρεματα,ειτε κανοντας ταττοο ειτε,ειτε,ειτε!
    Αν δεν εχω κατι ολη την ωρα να μ τσιγκλαει το μυαλο το παραταω!Ακομα και με την σχεση μου ενω ειμαστε καλα και ειναι πολυ σωστη απεναντι μου την βαριεμαι,νιωθω οτι δεν εχω κατι αλλο να κατακτησω.

Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ολο αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas123 View Post
    Καλησπερα σας.

Ονομαζομαι κωστας ειμαι 24 χρονων και αυτο που εχω παρατηρησει κατι χρονια τωρα ειναι οτι βαριεμαι υπερβολικα ευκολα.

Ξεκιναω ενα χομπι ασχολουμαι για ενα χρονικο διαστημα και το παραταω γιατι το βαριεμαι(ετσι εχω αλλαξει καμια 10αρια)!
    Στην εργασια μου βαριεμαι οταν κανω τα ιδια και δεν εχω κατι να απασχολει το μυαλο μ ολη την ωρα...
    Ακομα και τον ιδιο μ εαυτο βαριεμαι,και βρισκομαι συνεχεια σε φασεις να θελω αλλαγες,ειτε αλλαζοντας κουρεματα,ειτε κανοντας ταττοο ειτε,ειτε,ειτε!
    Αν δεν εχω κατι ολη την ωρα να μ τσιγκλαει το μυαλο το παραταω!Ακομα και με την σχεση μου ενω ειμαστε καλα και ειναι πολυ σωστη απεναντι μου την βαριεμαι,νιωθω οτι δεν εχω κατι αλλο να κατακτησω.

Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ολο αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων
    Εγω θα ελεγα οτι ειναι μαλλον το νεαρο της ηλικιας κατι σαν ανωρυμοτητα να πουμε υστερα δεν ξερω πως μεγαλωσες δηλαδη σε ειχαν κακομαθει?

Junior Member
    Οχι ιδιαιτερα...Γενικα προσπαθουσα τα περισσοτερα να τα καταφερνω μονος μ. Γιαυτο και δουλευα οσο ημουν φοιτητης και γενικως δεν τους ζηταγα τιποτα εκτος αν ημουν σε τελμα...
    Last edited by kostas123; 03-03-2016 at 20:26.

Senior Member
    αυτό σου συνέβενε και μικρός πχ. βαριόσουν εύκολα τα παιχνίδια ..?
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Junior Member
    Ναι...ειναι χαρακτηριστικο μου απο μικρος αλλα τωρα το φαινομενο εχει μεγαλωσει...Ολη μερα ψαχνομαι κατι να αλλαξω,ολη μερα κοιταω κατι να μου κεντριζει το ενδιαφερον,ολη μερα ψαχνομαι για το κατι παραπανω.Οταν παλι βρισκω κατι,κραταει για λιγο και μετα παλι στην αναζητηση !

Senior Member
    να το αναφέρεις αυτό στον ψυχιάτρο ..

Senior Member
    αν το ίδιο σου συμβαίνει και με τα μαθήματα στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο

Junior Member
    Ναι πρεπει να παω!
    Αλλο ενα παραδειγμα ειναι οτι μπορει να βγαινω με μια συγκεκριμενη παρεα για ενα διαστημα,ε μετα απο λιγο θα βαρεθω και θα εξαφανιστώ, η αν βγαινω σε μια περιοχη για ενα διαστημα παλι θα κανω το ιδιο, μεχρι να βαρεθω το καινουργιο που εχω βρει και να γυρισω παλι πισω!

Νταξ βρε Κωστα, εχεις ενα ανικανοποιητο μυαλο.
    Ειτε θα το χρησιμοποιησεις για καλο - θα ζησεις πολλες και διαφορετικες εμπειριες-
    Ειτε ισως καπου μπερδευτεις στη διαδρομη και τα βαλεις με τον εαυτο σου.

Δεν ειναι κακο. Ετσι εισαι εσυ. Απλα επειδη μπορει να μην γινεις κατανοητος και να βγεις πχ εκκεντρικος το πιο ελαφρυ που μπορω να πω, μπορεις να τολμησεις να το συζητησεις και με εναν καλο ειδικο συμβουλο ψυχικης υγειας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Οποτε δεν μ μενει κατι αλλο εκτος απο το αποδεχτω...Θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα παω στον συμβουλο.Μονο καλο μπορει να μου κανει! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!