ειστε ευχαριστημενοι απ τον εαυτο σας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 73
    Senior Member

ειστε ευχαριστημενοι απ τον εαυτο σας

Τοχετε αναρωτηθει ποτε ? εγω ναι , κ η απαντηση μ ειναι ωρισμενες φορες ναι , αλλες οχι .
    Αλλα κλινω ελαφρως , με μπολικη επιεικια , στο ναι . Και παλι με πολλες μετατροπες ....

Senior Member
    Εσυ εισαι πολυ καμμενος φιλε οποτε δεν μπορεις ποτε να εισαι αντικειμενικος...... :-)

Banned
    θεωριτικα θα επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος αφου πολυ δυσκολα θα μπορουσε να βρεθει ανθρωπος να εκανε ολα αυτα μια ζωη αλλα λογο πλεονεξιας δεν ειμαι

Senior Member
    Από το χαρακτήρα μου και από όσα έχω κάνει για την οικογένεια μου, ναι.
    Δεν είμαι ευχαριστημένη από όσα έχω κάνει πχ στα επαγγελματικά μου... :(

Member
    Οποτε εχω την εντυπωση οτι ειμαι ευχαριστημενος απ'τον εαυτό μου, αυτοματος με πιανει μια ανησυχία οτι κατι δεν παει καλα.Παντα υπαρχει κατι εκει εξω (κοινωνια) που θα μου ενθυμιζει οτι εχω ελλατωματα που αν δεν τα αντιμετωπισω ολα, δεν θα ειμαι ποτε χαρουμενος.
    IGNE NATURA RENOVATUR INTEGRA !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Εσυ εισαι πολυ καμμενος φιλε οποτε δεν μπορεις ποτε να εισαι αντικειμενικος...... :-)

Φοβερη δηλωση !!!!!!!!!!!!
    Αλλα , βρε nocash , δεν θυμαμαι ποτε να μιλησαμε , βεβαια δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που φυσηξα την μυτη μου .
    Last edited by Macgyver; 04-11-2013 at 20:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θεωριτικα θα επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος αφου πολυ δυσκολα θα μπορουσε να βρεθει ανθρωπος να εκανε ολα αυτα μια ζωη αλλα λογο πλεονεξιας δεν ειμαι
    Ρε συ Αλεξανδρε , χαιρομαι για σενα , κ να ξερεις οτι εισαι η συμπαθεια μ

Senior Member
    οχι, οχι και παλι οχι

Senior Member
    Νομίζω αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τον εαυτό σου επαναπαύεσαι και δεν κυνηγάς κάτι καλύτερο...
    Οπότε πάντα καλό είναι να ελπίζεις για κάτι παραπάνω...
    Εχω καταφέρει πράγματα αλλά πιστεύω ότι ΜΠΟΡΩ και περισσότερα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andy87 View Post
    Νομίζω αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τον εαυτό σου επαναπαύεσαι και δεν κυνηγάς κάτι καλύτερο...
    Οπότε πάντα καλό είναι να ελπίζεις για κάτι παραπάνω...
    Εχω καταφέρει πράγματα αλλά πιστεύω ότι ΜΠΟΡΩ και περισσότερα!!!
    Andy , καλα τα λες , κ καλο ειναι ναχεις στοχους , αλλα καμμια φορα τα περισσοτερα ειναι περιττα , κ γινονται κ αυτοσκοπος , λεμε τωρα .

Βαζεις πολύ δύσκολες ερωτησεις φίλε. Απασχολούμαστε με τετοιας φυσης ερωτηματα οταν κατα βαθος ευχαριστημενοι δεν ειμαστε, απλα καλύπτουμε το κενο ευτυχιας με το να σκεφτομαστε θετικα και αισιοδοξα. Οι αιτιες βρισκονται στα θεματα που καθημερινα συζητουνται στο φορουμ.

andy87, οι απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως τους οριζεις, δεν επαναπαύονται, επειδη το κυνηγι του καλυτερου, τους ειναι απλα η καθημερινή ρουτινα, τους εχει γινει σαν μια μηχανική κίνηση. Επαναπαύονται αυτοί που το κυνηγι του καλύτερου ειναι απλα σπασμωδικες κινησεις κι οχι ο κανονας της ζωης τους.

Για να μαστε εδω σημαινει πως σίγουρα δεν ανηκουμε στους απόλυτα ικανοποιημένους για τους οποιους μιλα ο andy87 ασχέτως αν εκφραζόμαστε θετικά.
    γιάννης

Senior Member
    andy87, οι απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως τους οριζεις, δεν επαναπαύονται, επειδη το κυνηγι του καλυτερου, τους ειναι απλα η καθημερινή ρουτινα, τους εχει γινει σαν μια μηχανική κίνηση. Επαναπαύονται αυτοί που το κυνηγι του καλύτερου ειναι απλα σπασμωδικες κινησεις κι οχι ο κανονας της ζωης τους.

Για να μαστε εδω σημαινει πως σίγουρα δεν ανηκουμε στους απόλυτα ικανοποιημένους για τους οποιους μιλα ο andy87 ασχέτως αν εκφραζόμαστε θετικά.[/QUOTE]

Γιαννη , τα ιδια λεμε . Ο λογος που εβαλα αυτην την ερωτηση ειναι για να ξεφυγουμε απο τα ' ωχ με αφησε ο φιλος μ , τι να κανω ' . Σιγουρα συμβαλλει κ σαυτο η ηλικια μ , που δεν εχω πλεον ερωτηματα τυπου σαν το τελευταιο . Εννοειται οτι εμεις δεν ανηκουμε στους απολυτα ικανοποιημενους , αλλα θεωρω οτι ενα σκεπτομενο ατομο δεν ειναι ποτε απολυτως ικανοποιημενο . Αλλωστε δεν υπαρχουν απολ. ικανοποιημενοι ανθρωποι , απλως ικανοποιημενοι η συμβιβασμενοι με την σκληρη πραματικοτητα , με στιγμες ευτυχιας . Κ θα πρεπει να μαθουμε ναρκουμεθα σαυτο . Αυτα φιλε Γιαννη .

Senior Member
    Κατα τη δική μου άποψη πιστεύω πως όλοι θα πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας θετικά και να τον αγαπάμε,δεν είναι ανάγκη συνέχεια να τον κατακρίνουμε..όλοι κάνουμε κ θα κάνουμε λάθη αλλά μες στο πρόγραμμα είναι.
    όμως αν αγαπάμε τον εαυτό μας κ τον προσέχουμε περισσότερο τότε σίγουρα πολλά λάθη στον μέλλον θα τα αποφύγουμε.
    Επίσης δεν είναι απαραίτητο για να είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας να πρέπει να έχουμε την τέλεια δουλειά,την τέλεια οικογένεια,τους τέλειους φιλους κ πάει λέγοντας....
    Είμαι σίγουρη πως πολλοί από εκείνους που δηλώνουν εδώ μέσα ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους, αν το καλοσκεφτούν θα αναθεωρήσουν.

Quote Originally Posted by Miss Despoina View Post
    ......
    Είμαι σίγουρη πως πολλοί από εκείνους που δηλώνουν εδώ μέσα ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους, αν το καλοσκεφτούν θα αναθεωρήσουν.
    Ειναι η πιο ωραια και πιο αισιοδοξη κουβεντα που ακουσα σ αυτο το θεμα. Αυτο που λες αποδεικνυεται απ τη σταση που τηρουν οι αλλοι εναντι μας. Διαπιστωνουμε πως εχουν καλυτερη εικονα για εμας απ οτι εχουμε εμεις για τους εαυτους μας και αναρωτιομαστε πως ειναι δυνατο να συμβαινει αυτο.
    γιάννης

Senior Member
    Θεωρω οτι ειναι ενα ενδιαφερον ερωτημα , ειχα ανοιξει το θρεντ το 2013 , αλλα μελη τοτε , αλλο κλιμα , και δηλωνω ευχαριστημενος απο τον εαυτο μου ........................εσεις ?

Page 1 of 5 123 ... LastLast