Results 1 to 9 of 9
-
25-02-2016, 15:59 #1
Η μανα μου ειναι σαν να μην ειναι μανα μου
Απο μικρη θυμαμαι οτι παντα την φοβομουν σιγα σιγα οταν απεκτεισα ΜΟΝΗ μου αυτοπεποιθηση μεσα απο τα γεγονοτα της ζωης αρχισα να αντιστεκομαι η αντισταση αυτη κραταει με ρι και σημερα που εγω ειμαι 50 και η μανα μου 82. Τον Σεπτεμβριο που ηρθε η αδελφη μου απο την Γαλλια και ηταν τα μαυρα της τα χαλια η μητερα μας αντι να της σταθει η εστω να σιωπησει της εδωσε μια να παει ακομη πιο κατω....δεν θα ξεχασω την σκηνη αυτη οσο ζω...και φυσικα επειδη πηρα το μερος της δεν μου μιλαγε για 4 μηνες εγω προσπαθουσα να την πλησιασω μεχρι και συγνωμη ζητησα!το μονο που καταφερα ηταν να δεχτει να πξγαινω μια οριτσα νσ την βλεπω οτι κι αν κανω πεφτει στο κενο μεχρι που ειπα να τους βγαλω να τους κερασω πενιρλι στην δροσια αλλα ενω ελεγε στην αρχη ναι μετα ειπε οχι..παω την βλεπω και νοιωθω οτι χτιζει τοιχο αναμεσα μας δεν ξερω αν θα επανελθει ποτε και αυτο ειναι κατι που με στεναχωρει
- 25-02-2016, 18:00 #2
παβλίνα μου, ειναι σκληρες οι γυναικες με παλια μυαλα!... δεν εχει νοημα να περιμενεις να αλλαξει κάτι.. ουτε να προσπαθεις να την κανεις να σε συγχωρεσει ...ο θυμος της είναι κομματι του εαυτού της ..ειναι το όπλο της ακομα και τωρα για να σε πληγωνει. αλλα ειμαστε πια μεγαλα κοριτσια... πρεπει να βρουμε την δυναμη να βαλουμε ορια ..ακομα και σε ότι αγαπάμε για να προστατευσουμε τον εαυτό μας.
αυτη η γυναικα θυμωμενη θα κλείσει τα μάτια της ...και ίσως είναι καλυτερα να μην δει ποτε ποσο κακο σας εχει κάνει...γιατι είναι αργα πια για να το διορθωσει.
το θεμα τωρα ειναι τα αποδεχτεις οτι δεν εχεις την δυναμη να αλλαξεις την πραγματικότητα και να πας παρακάτω... να δωσεις την αγαπη σου εκει που την θελουν και την εκτιμουν :)
25-02-2016, 18:48 #3
25-02-2016, 18:52 #4
25-02-2016, 21:52 #5
Εγω ετσι σκεφτομουν για τον πατερα μου , ειναι σκληρος , τσιγκουνης και αδιαφορος , ουδεποτε εδειξε την παραμικρη συμπαρασταση/συμπονοια σε μενα , τον κατηγορουσα μονιμως σε αλλους ....................... μεχρι που ηρθα στα συγκαλα μου , και σκεφτηκα , για κατσε ρε φιλε , εχεις εσυ ( εγω ) τα ιδια βιωματα με αυτον τον ανθρωπο ? εχεις ιδεα τι εχει περασει στην ζωη του ? οποτε τον δικαιολογησα , λεω , αυτος ειναι , δεν προκειται ναλλαξει , δεν διαλεγουμε τους γονεις μας , και περασε στο απυροβλητο ο μπαμπας ...............................και ηρεμησα κι εγω ..........
01-03-2016, 02:30 #6
παβλινα εγω θα σου προτεινα να αποσταστασιοπηθεις απο τη μητερα σου συναισθηματικα και να ζησεις τη ζωη σου γιατι εισαι ηδη μεγαλη να θυμασαι οτι οι συγγενεις μας τυχαινουν δεν τους επιλεγουμε οπως τους φιλους και πολλες φορες υπαρχουν και μανες που δεν αγαπανε η δεν ξερουν πως να αγαπανε
γαμησε τους ολους ζησε τη ζωη σου, εγω στηθεση σου θα πηγαινα γαλλια στην αδερφη σου
01-03-2016, 19:14 #7
Παβλινα εγω αυτο που θα σ πω ειναι το αναμεικτο δηλαδη ολοι οι παλιοι ειναι ζορισμενοι μη ξεχνασ περασαν κατοχη χουντα κλπ σεισμουσ μεγαλουσ ειναι πολυ σκληροι μεν αλλα κ σενα δικαιωσ σε ενοχλει ολη αυτη η σκληραδα που εχουνε αλλα. Γι αυτουσ δικαιολογειται για μασ δε δικαιολογειται σε ηλικιεσ κατω τον πενηντα υστερα αυτπι μπορει να εχουν κ κανα ψυχολογικο απο ολα αυτα κ δικαιολογουνται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-03-2016, 16:36 #8
02-03-2016, 18:31 #9
Κ τωρα ειναι δυσκολα και να δουλευεισ ολη μερα δυσκολο ειναι απλα τωρα ειναι ψυχολογικο τοτε χτυπουσε διαφορετικα θα σ πω για μενα εγω ειμαι τριανταπεντε δουλευω απο τα δεκαοχτω ειμαι αγροτησ τα τελευταια δεκα χρονια παιρνω φαρμακα τα τελευταια δεκα χρονια ξεκινησα να χω κατι να ασχολουμαι κ τωρα δουλευω οσο μπορω δηλαδη κανα τριωρο καθαρο πεντε ωρεσ ειμαι στο χωραφι ξερεισ τη ψυχολογια εχω εξηνταρη δουλευω κι ολασ με αυτουσ εφτασα το επιπεδο τουσ αλλα δεν εχω αντοχη αλλα σαν δουλεια κανουμε την ιδια απλα εγω λιγοτερη αυτο ειναι το καλο το κακο ειναι οτι ειναι μερεσ που δε με κραταν τα ποδια μου κ δουλευω βοηθοσ κ λογω ηλικιασ θελω να σ πω οτι κ η δουλεια παιζει ρολο κ τα λεφτα γτ εγω αν ημουνα σε γραφειο δε θα μουνα ετσι τωρα αμα με δεισ ειμαι θηριο κ παιρνω φαρμακα για τα ψυχολογικα αμα με δεισ δε θα το πιστευεισ ελα ομωσ που το καναμε δουλεια αναγκαστηκα σχεδον απο κατι να περναω την ωρα μου ξεκινησα κ τωρα ειμαι επαγγελματιασ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))