Results 46 to 56 of 56
-
05-03-2016, 22:48 #46
Nαι τα 5 κιλα ειναι data 15ετιας η 20ετιας , ακομη και το γαλα που σωστα αναφερεις , υποκειται σε υψηλη παστεριωση , αντι κανονικης , διοτι η υψηλη ειναι 135 κελσιου για μισο λεπτο , αρκετο ομωςε για να καταστρεψει οτοδηποτε θρεπτικο , βιτ. , μεταλ. τα παντα , ενω η απλη παστεριωση ,ειναι μιση ωρα σε 75-80 βαθμους , αλλα ο χρονος ειναι χρημα , ποιος νοιαζεται για την ποιοτητα , και η ομογενοποιηση , ειναι η τελειωτικη καταστροφη του γαλακτος , διοτι χωρις αυτην θα αντεχε 3-4 μερες , οπως επι εποχης μου , με τα πλαστικα μπουκαλια καιτο ασημοχαρτο για καπακι , αλλα επινες γαλα βρε παιδι , τωρα πινεις κατι αγευστο .......................ακομη και το microwave , δεν ζεσταινω τιποτα εκει , διοτι εκπεμπει ακτινες γαμμα , εξαιρετικα διεισδυτικες και καταστροφικες , δεν αφηνουν βιταμν. ουτε μεταλλα , γι αυτο εχει στο πορτακι ενα πλεγμα , ειναι μολυβδος , το μονο μεταλλο που εμποδιζει τις ακτ. γαμμα , που ειναι και ραδιενεργες ........................ οι αυξημενοι καρκινοι οφειλονται στην μολυνση της ατμοσφαιρας , που με φωτοχημικες αντιδρασεις με τους υδρογονανθρακες δημιουργουν δευτερευον οζον , το κακο , οχι το καλο που βρισκεται σε 50 χλμ. υψος .................... και στον ηλιο δεν καθομαι , λογω της τρυπας του πρωτευοντος οζοντος ....................... μην τρως , μην καθεσαι σε ηλιο , μην αναπνεεις ...............ωρα να την κανουμε απο Αθηνα , κανα νησακι , αλλα οχι ηλιο !!!
Ναι , κι εγω οπου βρω παιρνω βιολογικα , αισθανεσαι οτι τρως κατι γευστικο , οχι σαν τις παραφουσκωμενες ντοματες , αγευστες πληρως ................. για τον αερα που αναπνεεις , τι να κανεις ομως ? επαρχια η νησακι .......
- 05-03-2016, 23:26 #47
to γαλα που αναφερω ειναι στο οτι μια αγελαδα στα χρονια σου να το πω ετσι αφου εισαι νομιζω ανω των πενηντα εβγαζε 95 κιλα γαλα τον χρονο τωρα βγαζει 6500 και κατι οπου σημαινει τινγκα στην ορμονη και στο αρμεγμα καυεβαζει και πυον.οι ντοματες και αλλα λαχανικα σε 500 λιτρα νερο ριχνουνε 2 -3 χαπια και αυτα αυξητικη ορμονη διογλωτικα κανουν εναν φυλλοψεκασμο και παιρνεις 0,5 κιλο ντοματα τον ιανουαριο κρητης με 2 ευρω το κιλο ενω η βιολογικη 3,5 ευρω αλλα την κοβεις την μπιο και ειναι ψωμομενη δεν χυνεται.εγω ειναι αληθεια οτι τα χρησιμοποιω τα μικροκυματα καποιες φορες λογω λαιμαργιας οχι χρονου.να ξερεις τα καλυτερα κλιματα ειναι τα βουνισια θαλασσα υγρασια αρθριτικα προβληματα δυσπνοιες.βλεπε καυκασο.εννοειται μακρια απο αυτον τον ηλιο τινγκα αντηλιακο και ομπρελα και μεσημερι σε κλιματιζομενο χωρο με τα αντιψυχωσικα εγω χαζευω δεν με αφηνει ο γιατρος εχω συγκεκριμενες οδηγιες για καλοκαιρι.στην αθηνα την βγαζεται καλα με τα αλση σαλονικη δεν εχει τιποτα μεσα στην πολη σχεδον.που να πας παραλια η βρωμα του θερμαικου λιγο στα καστρα στον ζωολογικο να δεις και την πολη πιατο αλλα τερμα ανηφορα θελει αμαξι.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
05-03-2016, 23:47 #48
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα περι γαλακτος , συνταρακτικα μαλλον .........οπως και περι ντοματας ................ ναι κι εγω με το αντικαταθλιπτικο , δεν αντεχω ζεστη .......................σωστα 54 ειμαι , αλλες εποχες τοτε , μα τελειως διαφορετικες , η Αθηνα το 75 , ειχε εναν Βασιλοπουλο στους Αμπελοκηπους , και ενα Μαρινοπουλο , κανενα αλλο σμαρκετ τετοιου μεγεθους , μονο Θανοπουλο , ενα ειδος γαλακτος υπηρχε , αυτο με το ασημι καπακι , και ενα ελβετικο τριγωνακι, το enstall , ολα τα ψωνιζαμε απο τον μπακαλη , τελη τελη του 70 , 300.000 αμαξια η Αθηνα , παραδεισος , αν ηθελες να ψωνισεις ρουχα καλα , επαιρνες το αμαξακι σου , αν ειχες , εγω ειχα ενα bmw το 1980 , πηγαινα Κολωνακι , καμμια 10αρια μαγαζια ολα κιολα , παρκαρες οπου γουσταρες , ψωνιζες με την ησυχια σου , λεφτα ειχε ο κοσμος , η βενζινη θυμαμαι το 80 , εκανε σε ευρω 7 -8 cents !!!! /λιτρο , Α /C ειχα βαλει σταμαξι , και οποιος εμπαινε , κουφαινοταν απο την υπαρξη A/C σε αμαξι !! , τα σπιτια δεν ειχαν , επρεπε να κανεις τρυπα στον τοιχο !! και ηταν πανακριβα και εξαιρετικα θορυβωδη ,το οικογενειακο παγωτο εκανε 10 cents !!! το σουβλακι , το 80 , εκανε 6-7 cents !!!! τσπαντων , ωραια η Αθηνα τοτε ..........
06-03-2016, 18:37 #49
σήμερα μπαίνει μέσα στο καφέ κάποια μ ένα ποτήρι καπουτσίνο με αφρόγαλο και λέει στο σερβιτόρο μπορείτε να μου βάλετε λίγο ρυζόγαλο από πάνω ? , της λέει κανέλα εννοείται ?
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
06-03-2016, 18:55 #50
Καλή φάση αυτή πρέπει να ήταν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-03-2016, 19:00 #51
Χαχαχαχα, τι φοβερό σαρδάμ...
Αν είχε το μαγαζί, έπρεπε ο σερβιτόρος να της φέρει ένα από τα μικρά τα μπωλάκια και να της το κεράσει, βάζοντάς το επάνω στον καφέ της, και μετά να της έριχνε την κανέλλα πάνω στο ρυζόγαλο. Η απάντησή της ύστερα, πιστεύω οτι θα ήταν "Εγώ κανέλλα σας ζήτησα, γιατί μου φέρατε το ρυζόγαλο;;;;"
06-03-2016, 19:14 #52
μακάρι να ήταν σαρδάμ αλλά μάλλον δεν ήξερε πως να πει το αφρόγαλο !αχαχαχχααχαχαχ
06-03-2016, 19:44 #53
Χαχαχα δηλαδή μήπως ήθελε έξτρα αφρόγαλο; Παίζει και να'χεις δίκιο...!
Ότι και να ζητούσε πάντως αυτές είναι πολύ ωραίες στιγμές για όλους τους εμπλεκόμενους, και μάλιστα φτιάχνουν και την διάθεση στους υπαλλήλους!
Αν και συνήθως το "θύμα" κοκκινίζει γιατί ντρέπεται, αλλά αντί να ντρέπεσαι εκείνη τη στιγμή σηκώνεις τα χέρια, κάνεις μια υπόκλιση και λες "Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!"
06-03-2016, 20:07 #54
χααχαχαχαα .........
07-03-2016, 16:10 #55
παλι καλα αλλοι νομιζουνε το μοχιτο γινεται με πρασα.χαχαχαχα
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
07-03-2016, 16:26 #56
https://www.youtube.com/watch?v=2h96pf6FfA8
http://www.metamorphosibooks.gr/long...and-well-being
https://www.youtube.com/watch?v=dtQtHRO3aaw
εγω εφηβος του 90 ειμαι και οποιος εβγαινε στα 17 18 με 5000 δραχμες ητανε αρχηγος και τσιγαρα και γυρο και μπυρα και καφε και ηλεκτρονικα κερνουσες και 2 σφηνακια.εστειλα μερικα λινκ για τροφη για σκεψη και ενα ανεκδοτακι.Wenn du träumen kannst,kannst du tun!