Πως να κλειστείς στον εαυτό σου απλές οδηγίες ..αιωνίος ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=6LKyWPmtX7Y μετά από αυτό ας χαλαρώσω λιγάκι
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=q99kspjEDMo

Γεννηθεις εις καυκασον ρωσια.οι πιο πολλοι ειναι πανω απο 120 κιλα αλλα πετανε.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    έγραψες !!!!!!!!!!

Senior Member
    ποντιοι ρε χελωνα.δεν νιωθουμε.

Senior Member
    .........την αγάπη μας στους Ποντίους-ες !

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=q99kspjEDMo

Γεννηθεις εις καυκασον ρωσια.οι πιο πολλοι ειναι πανω απο 120 κιλα αλλα πετανε.

Kαλε , εισαι σιγουρη ? διοτι στην Αμπχαζια πουχω διαβασει ενα βιβλιο , που ειναι περιοχη του Καυκασου , ζουν οι μακροβιοτεροι ανθρωποι στον πλανητη , δεν μπορει ναναι παχυσαρκοι .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλε , εισαι σιγουρη ? διοτι στην Αμπχαζια πουχω διαβασει ενα βιβλιο , που ειναι περιοχη του Καυκασου , ζουν οι μακροβιοτεροι ανθρωποι στον πλανητη , δεν μπορει ναναι παχυσαρκοι .......
    οι Πόντιοι με τέτοια κουζίνα που έχουν πως να αρνηθούν τις γεύσεις ?

Senior Member
    ο καυκασος ειναι γνωστος για την μακροζωια του υπαρχει και ενα βιβλιο ενος καυκασιου.υπαρχει ανθρωπος που εχει φτασει και 120 χρονων νομιζω.να μην αναφερθω σε προγιαγιαδες και παππου και τετοια τι ηλικια πεθανανε.εαν ξερεις το κεφιρ ειναι απο τον καυκασο.δεν ειμαι σιγουρη για αυτα που γραφω αλλα σιγουρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post

Δεν ξερω απο Ποντια φαγητα , απλα για την Αμπχαζια ξερω μερικα πραματα .........

Senior Member
    ο καυκασος ειναι γνωστος για την μακροζωια του υπαρχει και ενα βιβλιο ενος καυκασιου.υπαρχει ανθρωπος που εχει φτασει και 120 χρονων νομιζω.να μην αναφερθω σε προγιαγιαδες και παππου και τετοια τι ηλικια πεθανανε.εαν ξερεις το κεφιρ ειναι απο τον καυκασο.δεν ειμαι σιγουρη για αυτα που γραφω αλλα σιγουρος.
    Μα κι εγω αυτο ξερω .....................το κεφιρ μαρεσει πολυ , εξαιρετικη τροφη , ειδος ξυνογαλου δεν ειναι ? υπαρχει στο σμαρκετ .........................ενταξει σιγουρος .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    η ποντιακη κουζινα ειναι γρηγορη με κυριο χαρακτηριστικο την ζυμη λογω το οτι δουλευανε στα χωραφια και θελανε κατι γρηγορο.εαν ειμαστε καλα φετος θα παμε στο χωριο του παππου μου στον καυκασο πηγε ενας και μας εδωσε πληροφοριες 2000 υψομετρο το χωριο.το καταφυγιο στον ολυμπο τα πριονια ειναι στα 1700 και 2900 κατι η κορυφη του ολυμπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα κι εγω αυτο ξερω .....................το κεφιρ μαρεσει πολυ , εξαιρετικη τροφη , ειδος ξυνογαλου δεν ειναι ? υπαρχει στο σμαρκετ .........................ενταξει σιγουρος .........
    ειναι εξαιρετικη τροφη αλλα μην πιεις ποτε ξανα γαλα ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει.γκουγκλαρε ολη η αληθεια για το γαλα και θα καταλαβεις.το εχω κοψει εγω μονο απο αμυγδαλα η βρωμη.γιαουρτι ετρωγα αγελαδινο και θελω να το γυρισω σε προβειο.αυτοκτονουμε με το πηρουνι μας.

Senior Member
    η ποντιακη κουζινα ειναι γρηγορη με κυριο χαρακτηριστικο την ζυμη λογω το οτι δουλευανε στα χωραφια και θελανε κατι γρηγορο.εαν ειμαστε καλα φετος θα παμε στο χωριο του παππου μου στον καυκασο πηγε ενας και μας εδωσε πληροφοριες 2000 υψομετρο το χωριο.το καταφυγιο στον ολυμπο τα πριονια ειναι στα 1700 και 2900 κατι η κορυφη του ολυμπου.
    πω πω καθαρός αέρας !!! όσο για το κεφίρ φέτος το καλοκαίρι το τίμησα ιδιαιτέρος !

Senior Member
    Αμα αρχισω και ψαχουλευω τις τροφες , στο τελος δεν θα φαω τιποτα !! οχι κοκκινο κρεας , τοξινες , κοτοπουλο τιγκα στις ορμονες , ψαρια γεματα εναποθεσεις μολυβδου και καδμιου , ιδιως τα μεγαλα , οπως ο εξαιρετικος τονος , φυτα μεταλλαγμενα , μεταλλαγμενες ζωοτροφες , αντιβιοτικα στα ζωα , συντηρητικα παντου .................... το ξερεις οτι ο ανθρωπος σαν πτωμα , κανει τα διπλασια χρονια να λιωσει , σε σχεση με παλια , λογω πολλων συντηρητικων , τρωμε κατα μεσο ορο 5-7 κιλα καθαρα συντηρητικα στην ζωη μας ..................... δε λεω να τρως συνεχεια κοψιδια , αλλα κατι πρεπει να φας ............

Senior Member
    5 κιλα μπορει να ειναι και τον χρονο.ψαρια οχι ιχθυοτροφειου μονο φρεσκο μικρο ακομα καλυτερα.κοτοπουλο το πιο βρωμοζωο.λαχανικα βιολογικα και κατα προτιμηση εποχης.κρεας κανει να φυγει απο το εντερο μια εβδομαδα κατα προτιμηση 2 φορες τον μηνα κυνηγι.ευτυχως εχω επιστρεψει απο τοτε που αρρωστησα στην γενετειρα μου και εχω επιλογες για πιο καθαρες τροφες.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast