εικονικό πένθος... γιατί?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλά κούκλα η υγεία σου πως είναι? Να πιούμε καφέ σε είπαμε δεν είπαμε τίποτα πάλι χυλόπιτα μου δίνεις έχω κάνει καντάδες το ένα τα άλλο το παράλο και στην τελική χυλόπιτα ζεστή και λαχταριστή καλά κάνω εγώ κ λέω βλακείες όλη μέρα δίκιο έχω τέλος πάντων από υγεία πως πας?
    α καλα!!! ιδανικο ζευγαρι! ..αλλα σου λέω εγω..αλλα καταλαβαινεις εσυ ...
    στραμπουλιξα τον αστραγαλό μου χθες και ακομα δεν μου εχει περασει ..
    παλιοτερα σε λιγες ωριτσες μου περνουσε..αλλα τελικα οντως η γρια απο χεσιμ@ ή απο πεσιμο..
    σε γενικες γραμμες Σ Κ @ Τ @ !!!
    εσυ μελλοντικε μου συζηγε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    α καλα!!! ιδανικο ζευγαρι! ..αλλα σου λέω εγω..αλλα καταλαβαινεις εσυ ...
    στραμπουλιξα τον αστραγαλό μου χθες και ακομα δεν μου εχει περασει ..
    παλιοτερα σε λιγες ωριτσες μου περνουσε..αλλα τελικα οντως η γρια απο χεσιμ@ ή απο πεσιμο..
    σε γενικες γραμμες Σ Κ @ Τ @ !!!
    εσυ μελλοντικε μου συζηγε?
    Για να συνενοησαι πρεπει να μαθεις να μιλας σωστα! Πχ οχι τι σου εκανε αλλα τι σε εκανε κλπ κλπ

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Για να συνενοησαι πρεπει να μαθεις να μιλας σωστα! Πχ οχι τι σου εκανε αλλα τι σε εκανε κλπ κλπ
    θα πάω να βρω τον φιλο μας τον τζεντλεμαν που δεν εχει πολλα λόγια...μια "βολτιτσα" με το αμαξι και εξω απο την πόρτα...!!!

Senior Member
    Καλά πρέπει να ξέρεις ότι δε συνεννοούμαι και με κανένα εδώ που τα λέμε είναι γενικό το κακό επίσης μιλάω δύο ξένες γλώσσες θεσσαλονικιότικα και Χαλκιδικιότικα με άπταιστη προφορά οπότε καταλαβαίνεις ή πρόταση γάμου θα μείνει ανοιχτή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    συμφωνω αστην ανοιχτη!... εγω να δεχομαι και εσυ να μην το καταλαβαινεις ..ετσι και αλλιως με κανεναν ανδρα δεν καταφερα να συννενοηθω ποτε

Μου σκασε φλασια τωρα.

Μηπως η απωλεια θετικων στοιχειων εκ μερους του απεναντι σου που οδηγει σε υπο συνειδητο πενθος - βλεπε καταχρησεις για καποια χρονια - τωρα που δεν υπαρχουν καταχρησεις ο εγκεφαλος σου πενθει με ενα συγκεκριμενο σεναριο εφοσον δεν εχει αλλο τροπο ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μου σκασε φλασια τωρα.

Μηπως η απωλεια θετικων στοιχειων εκ μερους του απεναντι σου που οδηγει σε υπο συνειδητο πενθος - βλεπε καταχρησεις για καποια χρονια - τωρα που δεν υπαρχουν καταχρησεις ο εγκεφαλος σου πενθει με ενα συγκεκριμενο σεναριο εφοσον δεν εχει αλλο τροπο ?
    πολυ σωστη η σκεψη σου!!!
    πάντως ωφειλω να ομολογησω οτι απο χθες που το ειπα δεν μ χει ξαναρθει..σαν να το ξορκισα ... τι περιεργο πραγμα αυτο το μυαλο ρε συντροφισσα.
    μετα τον μπάφο και τα χαπια βγαζω πολυ μαυριλα .. εχω πολυ σκοταδι ακομα να δυανύσω

...ασε... δεν εχω λογια !!! Σημερα με κοπο κρατω τα ματια ανοιχτα και κανω το μαυρο ροζ μπας και περασει η μερα.
    Εχουμε μια εκλειψη νομιζω. Επηρρεαζει παρθενους/διδυμους/ιχθεις.

Βαριεμαι να αναλυσω. Με την διατροφη εισαι κομπλε ?

Banned
    ...ασε... δεν εχω λογια !!! Σημερα με κοπο κρατω τα ματια ανοιχτα και κανω το μαυρο ροζ μπας και περασει η μερα.
    Εχουμε μια εκλειψη νομιζω. Επηρρεαζει παρθενους/διδυμους/ιχθεις.

Βαριεμαι να αναλυσω. Με την διατροφη εισαι κομπλε ?
    την χαλασα πριν λιγες μερες και προσπαθω να ξαναβρω την ισορροπία, εχασα 5 κιλα πάντως

δεν ειναι λιγα 5 κιλα, ειναι κατορθωμα. ναι ειναι ! Και εγω κανω τα πισω γυρισματα μου να ξερεις.
    Αλλά δε θα μας χτυπαμε και σαν το χταποδι μετα επειδη που και που κανουμε ατασθαλιες... ξερεις στα λεω να τα ακουω και εγω.
    Συντροφακια στην προσπαθεια !!!!

Senior Member
    Ρέα τον πατέρα μου τον έχω θάψει καμιά κατοστάρικα φορές και άλλες τόσες τη μητέρα μου!! Φοβάμαι μη τους χάσω! ! Είναι και μεγάλοι σ ε ηλικία και προσπαθώ να προετοιμάσε τον εαυτό μου!! Τόσο που φοβάμαι αν πεθάνουν πραγματικά θα έχουν στερέψει τα δάκρυα! ! Είναι φυσιολογικό σου λέει μα σκέφτεσαι έτσι για προ Σώπα που αγαπάς. .Τώρα αν αυτό σε εμποδίζει να λειτουργείς καθημερινά φυσιολογικα είναι θέμα. ..εμένα είναι μέρος της μαυριλας μου και του άγχους μου. .

Senior Member
    συμφωνω αστην ανοιχτη!... εγω να δεχομαι και εσυ να μην το καταλαβαινεις ..ετσι και αλλιως με κανεναν ανδρα δεν καταφερα να συννενοηθω ποτε
    Έχασα το σημείο που είπες το ναι τώρα μάλιστα συνενο ηΘηκαμε μισό να αναλάβω πρωτοβουλία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    δεν ειναι λιγα 5 κιλα, ειναι κατορθωμα. ναι ειναι ! Και εγω κανω τα πισω γυρισματα μου να ξερεις.
    Αλλά δε θα μας χτυπαμε και σαν το χταποδι μετα επειδη που και που κανουμε ατασθαλιες... ξερεις στα λεω να τα ακουω και εγω.
    Συντροφακια στην προσπαθεια !!!!
    συμφωνω!!!...παρειγκειλα ενα βιβλίο αυριο θα το εχω στα χερια μου, αν ειναι τοσο καλο οσο λένε θα στο στειλω συντροφισσα

Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Ρέα τον πατέρα μου τον έχω θάψει καμιά κατοστάρικα φορές και άλλες τόσες τη μητέρα μου!! Φοβάμαι μη τους χάσω! ! Είναι και μεγάλοι σ ε ηλικία και προσπαθώ να προετοιμάσε τον εαυτό μου!! Τόσο που φοβάμαι αν πεθάνουν πραγματικά θα έχουν στερέψει τα δάκρυα! ! Είναι φυσιολογικό σου λέει μα σκέφτεσαι έτσι για προ Σώπα που αγαπάς. .Τώρα αν αυτό σε εμποδίζει να λειτουργείς καθημερινά φυσιολογικα είναι θέμα. ..εμένα είναι μέρος της μαυριλας μου και του άγχους μου. .
    σε ευχαριστω φλερ ...δεν μας κανει καλο να δημιουργουμε τοσο πόνο απο το τιποτα!

συμφωνω!!!...παρειγκειλα ενα βιβλίο αυριο θα το εχω στα χερια μου, αν ειναι τοσο καλο οσο λένε θα στο στειλω συντροφισσα
    ναι, αν σου κανει κλικαρισμα στειλε με π.μ, ευχαριστως

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast