Προκήρυξη 5κ για νοσηλευτές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Προκήρυξη 5κ για νοσηλευτές

Βγήκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 5κ για μόνιμους νοσηλευτές και δεν είμαι μέσα στους επιτυχόντες. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν και το περίμενα αλλά είχα κάποια ελπίδα ότι θα με πάρουν. Είχα 838,5 μόρια περίπου και αυτοί που πήρανε είχα πάνω από 1200 μόρια. Ίσως θα πρέπει να κάνω μεταπτυχιακό ή ακόμη και διδακτορικό για να συμπληρώσω τα μόρια ή να βρω μια δουλειά ως νοσηλεύτρια με ένσημα για να αποκτήσω προϋπηρεσία. Δυστυχώς τώρα δεν έχω χρήματα για να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό ούτε και έχει και κανένα στην πόλη μου. Θα βγει και άλλη προκήρυξη αλλά εγώ πάλι δεν θα έχω τα απαιτούμενα μόρια. Τι να κάνω βρίσκομαι σε αδιέξοδο; Χρειάζομαι οπωσδήποτε μια μόνιμη δουλειά θα ήταν η λύση σε όλα μου τα προβλήματα! :(

Senior Member
    Δελφίνι δε θέλω να σε πληγώσω αλλά άμα δε βρεις δουλειά μέχρι τα τριάντα πέντε μετά δύσκολα βρίσκεις κι εγώ που στα λέω αποτυχημένος τεχνικός είμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δελφίνι δε θέλω να σε πληγώσω αλλά άμα δε βρεις δουλειά μέχρι τα τριάντα πέντε μετά δύσκολα βρίσκεις κι εγώ που στα λέω αποτυχημένος τεχνικός είμαι
    λες ε? εγώ ξέρω και άτομα που βρήκανε και μετά τα 40