Κυλησα! !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    Όταν φτιάχνεις μουσακά πάντα να κρατάς λίγο για το φιλαράκι σου που ναι λάτρης του μουσακά έτσι να εξηγιόμαστε �������������������������������������������������� ����������������������������������������������
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ??????
    ?
    ??????
    ?
    ?

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. ..αύριο έχω συνέδρια θα της τα πω τα καζαντια μου ππάλι. ..ρε ελις έλα εδώ. ..να φας...έχει αρκετά κομμάτια. ..Μόνο ένα κομμάτι έφαγε ο αντρας μου ξενέρωτα πράγματα
    .

Senior Member
    ?????? ? ????? ?????
    ? ? ? ?????
    ??? ? ? ? ?
    ? ?????? ?????? ? ?

Senior Member
    Εγώ άμα κάτσω να φάω τρώω να ξέρεις αν ποτέ συναντηθούμε είμαι εκατό κιλά και κάνω δίαιτα ήμουνα και εκατόν δέκα

Τι εννοεις να παρεις το πακετο να πας στο παρκο ? Δεν καπνιζεις μες το σπιτι ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλά κρατιέσαι..Εγώ οτι και αν κάνω σε υπερβολικό βαθμό το κανΩ ..δεν υπάρχει λίγο.
    Θα φάω πολύ., θα πιω πολυ; θα βάφτω πολύ, θα ξενύχτισω πολύ. ..Η πολυ ή καθόλου ...μιας και τα πια σήμερα και έχω κουράγιο. .Μέχρι και μπάνιο θα κάνω χαχαχα έχει ξεφύγει το πράγμα λέμε! !

Senior Member
    [QUOTE=Constantly curious;596492]Τι εννοεις να παρεις το πακετο να πας στο παρκο ? Δεν καπνιζεις μες το σπιτι ?[/QUOTE
    Το χώ κόψει. ..Απλά θελω να καπνίσω τώρα και μιας και είναι αντικαπνιστής προκειμένου να ακούω μουρμούρα θα πάω παρκο

Αχ, για αυτο πνιγεσαι βρε φλερ, εκεινος ειναι του μετρου εσυ εισαι του πολυυυυυυ, καλο και αυτο μη νομιζεις, φερνει αλληλο συμπληρωματα... οχι διατροφης
    Μπραβο σου που σεβεσαι τον αντικαπνιστικο κωδικα, αλλα μπορεις να ανοιξεις κανα παραθυρο, απορροφητηρα, κτλ.

Senior Member
    Μάλλον έτσι θα το κάνω σι σι!! Με είδε φρικαρισμενη και θα πάει να μου πάρει εκείνος! Γκρινιαζει λιγο αλλα θα παει..Δεν τον αναγνωρίζω! Είμαστε τα άκρα αντίθετα σε όλα! !! Στην αρχή νομίζεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με τη τοσξ διαφορετικοτητα. ...στη πορεία αμφιβάλλεις ..χεστα....

Παρε τον γιατρο και ρωτα τον για το χαπι, αν και συνηθως να παραλειψεις μονο μια δοση δεν κανει ζημια. πανω απο μια ομως λενε οτι δεν ειναι καλο.

Αν του προτεινες να πατε μαζι στο παρκο θα ερχοταν ή βαριεται ?

Senior Member
    Τελικά πήγε μόνος του βόλτα! !! Και εγω κάθισα εδώ και φούντωσα τη τσιγάρία μου, και έφτιαξα και τη φραπέ δια μου και γουστάρω που ντουμανιαζω το σαλόνι! Μου σπάει τα νεύρα !! Απλά που αναπνέει! ! Δε θέλω κανέναν! !

Βρε φλερακι, ουισκακι. μουσακας, φραπεδια. μειωσε κατιιιιι.... το στομαχι σου κοριτσι μουυυυ.

Senior Member
    Που να δεις μετά που θα κουμπώσω και το αντικαταθλιπτικο. .!! Είναι εκπαιδευμένο αυτό! ! Ο γιατρός δεν απαντά ..ούτε σταθερά ούτε κινητά. ..!!

Senior Member
    Βρε φλερ εμένα μ αρέσουν αυτά τα πολύ αλλά δεν κάνουν καλό στην υγεία πρώτον δεύτερον δεν το ξερες ότι είστε άκρα αντίθετα συνήθως φαίνονται αυτά ούτε εσύ ούτε αυτός το είδατε? Καλή η εμφάνιση δε λέω αλλά δεν πάει μακριά δηλαδή πως παντρευτήκατε κάπου δεν τα βρήκατε πριν το γάμο η τώρα βγήκαν αυτά άμα θες πες αλλά για να γίνει ένας γάμος συνεννοούνται δύο τουλάχιστον οπότε τότε τα βρίσκατε και τώρα όχι?μήπως η κλεισούρα στην έχει βαρέσει? Σκέψου λίγο να τα βρείτε μεγαλώσαμε τώρα δεν είναι να τρέχουμε από δω κι από εκεί φιλικά στα λέω

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast