Βαριέμαι να βγω έξω...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    WhyAlwaysMe?
    Guest

Βαριέμαι να βγω έξω...

Η αλήθεια είναι πως τους 2 τελευταίους μήνες,βαριέμαι να βγω έξω,ενώ είμαι μόλις 21 ετών και φοιτητής.
    Δεν αντιλέγω πως είναι και το οικονομικό στη μέση,καθώς είχα ανανεώσει τη συνδρομή στο γυμναστήριο,πήγα για ψώνια,ενώ είχα και κάποιες άλλες εκκρεμότητες,αλλά και πάλι δεν νιώθω ότι έχω όρεξη να βγω.Και εκτός αυτού,μου βγαίνει και η κούραση από το γυμναστήριο ενώ το πρόγραμμα του τωρινού εξαμήνου είναι άθλιο.
    Αν κανονίσω να βγώ,θα είναι το πολύ 2 φορές την εβδομάδα,και αυτές μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο.Κανένα σινεμά,για κανένα κρασί κλπ.Δηλαδή να ξενυχτήσω σε κλαμπ,ελληνάδικο κλπ.,έχω από τον Ιανουάριο περίπου και νιώθω μειονεκτικά.
    Είναι περίεργο όλο αυτό?Το ότι δεν έχω πολύ κέφι να βγω έξω και να ξενυχτήσω?

Καλησπέρα :)

Δεν νομιζω οτι ειναι κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο, αφου εχεις διαθεση να πηγαινεις σχολη και γυμναστηριο..
    κι εγω στην τωρινη μου φαση ετσι ειμαι.. περσυνας που ημουν ψυχολογικα χαλια, ειχα φτασει στο σημειο οταν βγαινω εξω απλα να θελω να γυρισω σπιτι να βυθιστω στην μοναξια μου..
    παντως και γω εχω να βγω πολυ καιρο για βραδυ, αλλα κυριως επειδη εβγαινα τοσο πολυ μεχρι τωρα και τα βαρεθηκα καπως..
    πιστευω παντως οτι ειναι φαση.. δεν ειναι απαραιτητο ντε και καλα να βγαινουμε συνεχεια

Senior Member
    Ελα why θα επρεπε για μενα να βγαινεις εξω και να ξενυχτας αλλα φοβαμαι οτι αυτη η βαρεμαρα κουραση οφειλεται στο εξης: μας εξηγησε καποιος που ασχολειται μρ τετοια οτι: αν ειμαστε παρα πολυ προσκολημενοι σε κατι τοτε ο οργανισμος ταλαιπωρειται με αποτελεσμα να μην ρεει η ενεργεια και να εμποδιζετε η πραγματοποιηση του στοχου συμπερασμα ΧΑΛΑΡΩΣΕ! και βγες προσπαθησε να απολαυσεις το τωρα

Senior Member
    Άτεγκτο απόλυτο σκεπτικό και δυσκολίες πάσης φύσεως δεν είναι καλός συνδυασμός αγαπητέ τώρα που προλαβαίνεις όσο είναι νωρίς αγαπητέ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    why έχει δίκιο ο elis. διάβασε το παρακάτω http://www.lifo.gr/guests/viral/44868 έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από σένα και έχω φτάσει ήδη να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για πολλά από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άτεγκτο απόλυτο σκεπτικό και δυσκολίες πάσης φύσεως δεν είναι καλός συνδυασμός αγαπητέ τώρα που προλαβαίνεις όσο είναι νωρίς αγαπητέ
    https://www.youtube.com/watch?v=Vx_dBBUYln4

Πολυ σωστα , elis , οσο ειναι νωρις .................

Senior Member
    Αν σε είχα μπροστά μου και μπορούσα, θα σε πλάκωνα στα κατακέφαλα μικρέ!Ώρες ώρες με σκας!

Member
    Τουλάχιστον εσύ βγαίνεις και 2 φορές την εβδομάδα. Άλλοι δεν...

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η αλήθεια είναι πως τους 2 τελευταίους μήνες,βαριέμαι να βγω έξω,ενώ είμαι μόλις 21 ετών και φοιτητής.
    Δεν αντιλέγω πως είναι και το οικονομικό στη μέση,καθώς είχα ανανεώσει τη συνδρομή στο γυμναστήριο,πήγα για ψώνια,ενώ είχα και κάποιες άλλες εκκρεμότητες,αλλά και πάλι δεν νιώθω ότι έχω όρεξη να βγω.Και εκτός αυτού,μου βγαίνει και η κούραση από το γυμναστήριο ενώ το πρόγραμμα του τωρινού εξαμήνου είναι άθλιο.
    Αν κανονίσω να βγώ,θα είναι το πολύ 2 φορές την εβδομάδα,και αυτές μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο.Κανένα σινεμά,για κανένα κρασί κλπ.Δηλαδή να ξενυχτήσω σε κλαμπ,ελληνάδικο κλπ.,έχω από τον Ιανουάριο περίπου και νιώθω μειονεκτικά.
    Είναι περίεργο όλο αυτό?Το ότι δεν έχω πολύ κέφι να βγω έξω και να ξενυχτήσω?
    \
    καθολου περιεργο!
    μια χαρα ειναι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ελα why θα επρεπε για μενα να βγαινεις εξω και να ξενυχτας αλλα φοβαμαι οτι αυτη η βαρεμαρα κουραση οφειλεται στο εξης: μας εξηγησε καποιος που ασχολειται μρ τετοια οτι: αν ειμαστε παρα πολυ προσκολημενοι σε κατι τοτε ο οργανισμος ταλαιπωρειται με αποτελεσμα να μην ρεει η ενεργεια και να εμποδιζετε η πραγματοποιηση του στοχου συμπερασμα ΧΑΛΑΡΩΣΕ! και βγες προσπαθησε να απολαυσεις το τωρα
    Η αλήθεια είναι πως όταν βγαίνω,και τότε σκέφτομαι αν θα βρώ κάποια να προσεγγίσω κλπ.
    Και όταν γυρνάω σπίτι,νιώθω σαν να πήρα τα αρχ....ια μου.......

Senior Member
    με την κοπελα που ειχες μιλησει πριν μερικες μερες τι εγινε τελικα???

Senior Member
    Δεν μ ακους ρε why αναρωτιεμαι αν μπορεις να καταλαβεις αυτα που σου λεω η εισαι τοσο κολημενος

Η αλήθεια είναι πως όταν βγαίνω,και τότε σκέφτομαι αν θα βρώ κάποια να προσεγγίσω κλπ.
    Εγώ όταν βγαίνω, δεν πηγαίνω μ'αυτό το σκεπτικό γιατί δεν πρόκειται να περάσω ποτέ καλά. Ο λόγος είναι γιατί θα αποτύχω 1.000 % να προσεγγίσω κοπέλα. Είμαι μεγάλο τούβλο στο φλερτ εγώ.

Και όταν γυρνάω σπίτι,νιώθω σαν να πήρα τα αρχ....ια μου.......
    Γι'αυτό και δεν πάω με σκοπό να γνωρίσω κοπέλα, άλλα για να περάσω καλά με τους φίλους μου γιατί στο τέλος ισχύει για μένα αυτό που είπες.

Senior Member
    συμφωνω με τον griswol. αν βγεις με το σκεφτικό "αποψε θα πηδ...ω" λογικο ειναι να παρεις τα "αρχ...ια μου". Δεν εχεις δει αυτους που οντως βρίσκουν κοπελες ετσι πως ειναι? (ειμαι σίγουρος πως θα πεις οτι ειναι γυμνασμενοι) ειναι χαλαροι, πανε να πιουν ενα ποτο με τους φιλους τους και αν δουν κατι θα κανουν κινηση. δεν πανε ομως με σκοπο να βρουν κοπελα....

Quote Originally Posted by archangel View Post
    συμφωνω με τον griswol. αν βγεις με το σκεφτικό "αποψε θα πηδ...ω" λογικο ειναι να παρεις τα "αρχ...ια μου". Δεν εχεις δει αυτους που οντως βρίσκουν κοπελες ετσι πως ειναι? (ειμαι σίγουρος πως θα πεις οτι ειναι γυμνασμενοι) ειναι χαλαροι, πανε να πιουν ενα ποτο με τους φιλους τους και αν δουν κατι θα κανουν κινηση. δεν πανε ομως με σκοπο να βρουν κοπελα....
    Έτσι όπως το λες είναι. Δεν είναι πάνε καθόλου μόνο οι γυμνασμένοι. Πάνε και πάρα πολλοί αγύμναστοι, μη εμφανίσιμοι και κυρίως, είναι χαλαροί, γι'αυτό και τους βλέπεις να τα καταφέρνουν με κοπέλες. Και το τελευταίο είναι ισχύει απόλυτα.

Page 1 of 3 123 LastLast