Φοβάμαι... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εμείς οι γυναίκες δερματάκι φτιάχνουμε και με τις κρέμες...
    ...

Κι εγω βαζω κρεμα στα ματια , αλλα θα σου πω ενα μυστικο , ομορφιας !! ομορφιας απο αντρα ? και ομως ................ η γηρανση στο δερμα , ιδιως του προσωπου , στα ματια , οφειλεται στην μειωμενη παραγωγη κολλαγονου , γιαυτο ' κοβουν ' τα ματια απο κατω με τα χρονια ................ το αντιδοτο ειναι να παιρνω καθημερινως C βιταμ. , σε μεγαλες δοσεις , σπαστα ομως , εχω παντα στην τσεπη μου , μασωμενες C , αλλα ο οργανισμος δεν μπορει να μεταβολισει πανω απο 300-400 mg C , σε 2 ωρες , οποτε παιρνω παραπανω , οποτε το θυμαμαι , κανα δυο γραμμαρια C , ειναι η Νο 1 ουσια , που συμβαλλει στην παραγωγη κολλαγονου ......................δεν παθαινεις υπερβιταμινωση , διοτι ειναι υδτοδιαλυτη , δλδ αποβαλλεται η εξτρα ...............τομαθες κι αυτο , εσαι και κοπελα της παντρειας .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Δηλαδη κυκνε οταν λες σου επιτεθηκε εννοεις σε βιασε.
    Κοίτα, αυτό ήθελε σίγουρα...ο elis έχει εν μέρει δίκιο προσπάθησε να με ξεμοναχιάσει κι εγώ του έλεγα συνέχεια να με αφήσει αλλά η απάντηση ήταν συνέχεια "όχι" και με τραβούσε από το χέρι για ν' απομακρυνθούμε και με άγγιξε στο στήθος αλλά σε κάποια φάση μπόρεσα να τραβήξω το χέρι μου κι έτρεξα μέσα στο μαγαζί και κλείστηκα στην τουαλέτα που ήμασταν με την φίλη που ανέφερα και μιαν άλλη κι από εκεί και πέρα έχω ένα κενό μνήμης, θυμάμαι ξανά μόνο τον πατέρα μου που ήρθε να με πάρει με το αυτοκίνητο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνε θα στο πω απλά μπας και συνέλθει σε μαγαζί κμέσα δε γίνονται αυτά θα τον σκότωναν την άλλη μέρα θες να στα εξηγήσω για να μη φοβάσαι γτ δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση με σένα είσαι τόσο καιρό έτσι και δε λες να συνέλθει σε μαγαζί μέσα ξέχνα το
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    έχεις αδικηθεί γι αυτό σου βγαίνουν τέτοια συναισθήματα ..συζήτησε το αυτό με τον θεραπευτή σου ..από κει και πέρα μείνε με όσους - ες νοιώθεις καλά ..δυστηχώς κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται και δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο ..
    Το συζητάω turtle αλλά είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω με την έννοια του να μην νιώθω φόβο...
    Κι ο φόβος είναι το ένα από τα συναισθήματα που δεν αντέχω καθόλου (το άλλο είναι η ενοχή και τα έχω και τα δύο)...

Όσο για το άλλο, φυσικά κι έχω κρατήσει κοντά μου μόνο τους ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω καλά αλλά όταν μένω μόνη μου ο φόβος ξαναγεννιέται...

Αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο ανυπομονώ: τον άλλο μήνα θα έρθει για μερικές μέρες μια παιδική μου φίλη η οποία μένει πλέον σε άλλη πόλη (μιας κι εκεί παντρεύτηκε) με το παιδάκι της και πιστεύω ότι θα μου κάνει πολύ καλό το να την δω, μου λείπει που ήμασταν μια πόρτα μακριά και μπορούσα να της μιλήσω (σχεδόν) όποτε ήθελα ακόμα κι αν δεν ήταν πάντα για κάποιο πρόβλημα και κάναμε απλώς παρέα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκνε θα στο πω απλά μπας και συνέλθει σε μαγαζί κμέσα δε γίνονται αυτά θα τον σκότωναν την άλλη μέρα θες να στα εξηγήσω για να μη φοβάσαι γτ δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση με σένα είσαι τόσο καιρό έτσι και δε λες να συνέλθει σε μαγαζί μέσα ξέχνα το
    Καλημέρα elis, χαίρομαι που κάποιος είναι ξύπνιος...

Ναι, θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αν μπορείς, να σου πω τι σκέφτομαι γιατί οκ, δεν είμαι και τόσο παρανοϊκή για να πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει μπροστά σε όλο τον κόσμο φυσικά κι ελπίζω ποτέ να μην αρχίσω να σκέφτομαι έτσι αλλά δεν ξέρω τι έγινε όσο ήμουν μόνη μου στην τουαλέτα γιατί από τη στιγμή που μπήκα εκεί μέσα και μετά αρχίζω να μην θυμάμαι τίποτα μέχρι την στιγμή που έφυγα με τον πατέρα μου και κρατιόμουν στο αυτοκίνητο για να μην καταλάβει πόσο ταραγμένη ήμουν, πες μου μπας και πάψω να βασανίζομαι επιτέλους γιατί πραγματικά δεν αντέχω άλλο!

Senior Member
    Θα στο πω απλά για να μη βασανίζεσαι μπορεί να ήταν τρελός διπολική η σχιζοφρένεια μπορεί να πήρε κάτι πιο πριν μπορεί να τον πείραξε το ποτό μπορεί χίλια δυο τα οποία δεν τα ξέρω αλλά ανώμαλος δεν είναι οι ανώμαλοι δεν τα κάνουν αυτά αυτό λέμε τρέχα εσύ να βρεις τι είναι αυτός με σιγουριά σ λέω ανώμαλος δεν είναι θα σ πω για μένα έχω σχιζοφρένεια καμιά δεκαπένταετια άμα πιω αλκοόλ φρικάρουν όλες και όλοι τι θες να κάνω είναι από τη σχιζοφρένεια αυτός μπορεί να είχε διπολική μπορεί χίλια δυο αλλά την ανωμαλία ξέχνα τη θες να βγούμε να πιω αλκοόλ να αλλάξει ο τρόπος μου και να φύγεις τρέχοντας άμα θες εδώ είμαστε και δε μιλάμε για μπάΦους εκεί θα χεστείς πάνω σου άμα θες το δοκιμάζουμε τέλος πάντων σύνελθε γτ είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και βγες και ζήσε κι εγώ πριν πάθω το ατύχημα είναι κάνα δυο βράδια δε θυμάμαι τίποτα από το ποτό τι θες να κάνω αλλά άμα είσαι πολύ σουρωμένος συνήθως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι αφού δω ακόμα μάλλον εντάξει σύνελθε και ζήσε ο κόσμος έχει προβλήματα πιο σοβαρά από ότι νομίζεις

Senior Member
    Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου γτ αν είχες ένα φυσιολογικό σκεπτικό δε θα ασχολήσουν καν και ούτε θα έδινες σημασία αλλά είπαμε ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς το παίζετε κυρίες και το λέω σε όλους άμα θέλει κανένας να έρθει να με βρει είμαι κομπλεξικός με την ομορφιά και τα λεφτά άμα δω όμορφο φτωχό μπορεί να πω μια κουβέντα αλλά όμορφο και πλούσιο μπινελίκι με τη μια
    Φιλικά

Senior Member
    Θα στο πω απλά για να μη βασανίζεσαι μπορεί να ήταν τρελός διπολική η σχιζοφρένεια μπορεί να πήρε κάτι πιο πριν μπορεί να τον πείραξε το ποτό μπορεί χίλια δυο τα οποία δεν τα ξέρω αλλά ανώμαλος δεν είναι οι ανώμαλοι δεν τα κάνουν αυτά αυτό λέμε τρέχα εσύ να βρεις τι είναι αυτός με σιγουριά σ λέω ανώμαλος δεν είναι θα σ πω για μένα έχω σχιζοφρένεια καμιά δεκαπένταετια άμα πιω αλκοόλ φρικάρουν όλες και όλοι τι θες να κάνω είναι από τη σχιζοφρένεια αυτός μπορεί να είχε διπολική μπορεί χίλια δυο αλλά την ανωμαλία ξέχνα τη θες να βγούμε να πιω αλκοόλ να αλλάξει ο τρόπος μου και να φύγεις τρέχοντας άμα θες εδώ είμαστε και δε μιλάμε για μπάΦους εκεί θα χεστείς πάνω σου άμα θες το δοκιμάζουμε τέλος πάντων σύνελθε γτ είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και βγες και ζήσε κι εγώ πριν πάθω το ατύχημα είναι κάνα δυο βράδια δε θυμάμαι τίποτα από το ποτό τι θες να κάνω αλλά άμα είσαι πολύ σουρωμένος συνήθως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι αφού δω ακόμα μάλλον εντάξει σύνελθε και ζήσε ο κόσμος έχει προβλήματα πιο σοβαρά από ότι νομίζεις
    Αχ βρε elis, δεν καταλαβαίνεις ότι από τη μία βασανίζομαι που δεν ξέρω τι έγινε κι από την άλλη τρέμω τι θα θυμηθώ μερικές φορές; Εγώ δεν είχα πιει πολύ, μετά όταν μεγάλωσα άρχισα να ξεφεύγω μια περίοδο αλλά τώρα το ελέγχω, νομίζω...

Όταν λες ότι δεν ήταν ανώμαλος εννοείς ότι δεν έγινε λογικά τίποτα παραπάνω απ' όσα θυμάμαι; Μακάρι...
    Μπερδεύτηκα λίγο...αλλά για να συνέλθω τα ρωτάω όλα αυτά, προσπαθώ να ξεμπερδέψω το κουβάρι που είναι το μυαλό μου σε κάποια θέματα, νομίζεις πως κι εγώ τα βλέπω όλα ξεκάθαρα; Δυστυχώς όχι...

Τι ατύχημα είχες εσύ;

Senior Member
    Το Seroquel μάλλον σου προκαλεί υπνηλία...
    Τι άλλα φάρμακα παίρνεις?

Senior Member
    Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου γτ αν είχες ένα φυσιολογικό σκεπτικό δε θα ασχολήσουν καν και ούτε θα έδινες σημασία αλλά είπαμε ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς το παίζετε κυρίες και το λέω σε όλους άμα θέλει κανένας να έρθει να με βρει είμαι κομπλεξικός με την ομορφιά και τα λεφτά άμα δω όμορφο φτωχό μπορεί να πω μια κουβέντα αλλά όμορφο και πλούσιο μπινελίκι με τη μια
    Φιλικά
    Εγώ πάντως δεν είμαι πλούσια, όμορφη δεν ξέρω...

Πάλι όμως δεν κατάλαβα, τι εννοείς δηλαδή ότι πρέπει να τον δικαιολογήσω; Αν ναι, τα προβλήματα που απέκτησα εγώ μετά απ' αυτό ποιος θα μου τα λύσει; Και γιατί πρέπει να υποφέρω επειδή είχε αυτός ορέξεις και δεν σέβονταν το όχι;

Επίσης φιλικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Το Seroquel μάλλον σου προκαλεί υπνηλία...
    Τι άλλα φάρμακα παίρνεις?
    Anafranil, abilify & lamictal...

Άσε, με τους καφέδες κρατιέμαι όσο κρατιέμαι ξύπνια αλλά και πάλι μερικές φορές δεν με πιάνουν και κοιμάμαι με τις κότες όπως χθες, 22:00 η ώρα είχα ξαπλώσει...δεν φαντάζεσαι πόσο μου τη δίνει αυτό...

Senior Member
    Εσύ η δε θέλεις να καταλάβεις ή δεν μπορείς σε όλων τις ζωές μας υπάρχουν στιγμές που ξεφύγαμε άμα κάθεσαι και σκέφτεσαι αυτό λογικό είναι να φοβάσαι να κάνεις σενάρια κλπ μια χαρά είσαι γι αυτά που σκέφτεσαι εσύ θες να νιώθεις τέλεια να συμπεριφέρεσαι τέλεια να σκέφτεσαι τέλεια αυτό είναι το πρόβλημα σου και αυτό είναι το λάθος σου από εκεί πηγάζουν όλα δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ότι είναι λάθος αυτό δεν έχω να σου πω κάτι άλλο εγώ είμαι φρικιό και ζω κάπως κι εσύ τα χεις όλα και δεν ζεις από εκεί και πέρα δεν έχω να σ πω κάτι άλλο με τα μυαλά που έχεις με αυτά θα πας εγώ προσπάθησα εσύ εκεί εγώ το χρέος μου το κάνα από εκεί και πέρα δικαίωμα σου

Senior Member
    Εσύ η δε θέλεις να καταλάβεις ή δεν μπορείς σε όλων τις ζωές μας υπάρχουν στιγμές που ξεφύγαμε άμα κάθεσαι και σκέφτεσαι αυτό λογικό είναι να φοβάσαι να κάνεις σενάρια κλπ μια χαρά είσαι γι αυτά που σκέφτεσαι εσύ θες να νιώθεις τέλεια να συμπεριφέρεσαι τέλεια να σκέφτεσαι τέλεια αυτό είναι το πρόβλημα σου και αυτό είναι το λάθος σου από εκεί πηγάζουν όλα δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ότι είναι λάθος αυτό δεν έχω να σου πω κάτι άλλο εγώ είμαι φρικιό και ζω κάπως κι εσύ τα χεις όλα και δεν ζεις από εκεί και πέρα δεν έχω να σ πω κάτι άλλο με τα μυαλά που έχεις με αυτά θα πας εγώ προσπάθησα εσύ εκεί εγώ το χρέος μου το κάνα από εκεί και πέρα δικαίωμα σου
    Στεναχωρήθηκα τώρα αλλά τέλοσπαντων, αν δεν γίνει τίποτα με την ψυχοθεραπεία θα συνεχίσω έτσι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...αλλά τι να ζήσω βρε elis, ζωή είναι αυτή; Μακάρι να μην είχα γεννηθεί ποτέ και ποια όλα έχω; Τίποτα δεν έχω, ούτε καν δουλειά...νομίζεις ότι μ' αρέσει που έχω παγιδευτεί εδώ;

Πάντως οι απορίες μου είναι ειλικρινείς...αλλά είτε μου τις λύσεις είτε όχι, ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά κρίμα που δεν με καταλαβαίνεις...

Senior Member
    Κάτσε να κάνω μια έρευνα για τα φάρμακα αυτά που παίρνεις για να δούμε αν και πόσο δικαιολογείται η υπνηλία...
    Φυσικά θα ψάξω σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες γιατί εδώ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Κάτσε να κάνω μια έρευνα για τα φάρμακα αυτά που παίρνεις για να δούμε αν και πόσο δικαιολογείται η υπνηλία...
    Φυσικά θα ψάξω σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες γιατί εδώ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες...
    Κάνε αν δεν σου κάνει κόπο, σ' ευχαριστώ!

Εγώ με τις ξενόγλωσσες σελίδες δεν τα πάω καλά όταν αφορούν φαρμακευτικά/ιατρικά θέματα, δεν πολυκαταλαβαίνω...

Θα περιμένω τα αποτελέσματα!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast