Results 61 to 75 of 110
Thread: Φοβάμαι...
-
15-03-2016, 11:24 #61
Το κοκκινισμα δεν ειναι κακο ,, ουτε το να δηλωσει η αλλη οτι εχει καταθλιψη , κι εγω το λεω , υπαρχουν πολυ σοβαροτερα ελατωμματα , δεν μπορω νανεχτω ιδιοτροπες , ξερολες , με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους , εξυπνακιες , αυταρχικες και επικριτικες ....................θελω ναχει μια σοβαροτητα η αλλη , να καταλαβαινει απο , η ακομα καλυτερα ναχει χιουμορ , σε ολους αρεσουν οι χαρουμενοι ανθρωποι , οι θετικοι , οχι οι χαζοχαρουμενοι ομως .................... οσο για την φορμα σου που την εχεις χασει , εγω , παροτι ειχα 10 χρονια να κανω σχεση , περισυ που εκανα , στο 3ο ραντεβου , την ειχα ξαναβρει κανονικοτατα την φορμα μου , το 1ο ραντεβου ηταν καπως δυσκολο ..............αβολο ...... φυσιολογικο δεν ειναι .?.....
- 15-03-2016, 11:58 #62
Βασικά το να έχεις κατάθλιψη και να είσαι χαρούμενος είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν, εγώ τουλάχιστον πιέζω τον εαυτό μου για να φαίνομαι έτσι κάποιες φορές...
Εγώ δεν μπορώ ν' ανεχτώ τους νευρικούς και τους ψεύτες...
Τώρα για τη φόρμα μου, μακάρι να την βρω τόσο γρήγορα όταν γνωρίσω κάποιον πάντως σίγουρα το πρώτο ραντεβού είναι κάπως άβολο μιας και δεν ξέρεις καθόλου τον άλλον και το χειρότερο για μένα σ' αυτό είναι να κάνει κίνηση αυτός για σωματική επαφή ακόμα και για μιαν αγκαλιά, δεν νιώθω καθόλου άνετα γι' αυτό αν δεν ξέρω καλά τον άλλον...
Για πες (κι άλλοι αν θέλετε), γιατί βιάζεστε τόσο πολύ μερικοί;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-03-2016, 12:22 #63
Άσε τα ραντεβού και πιάσε δραστηριότητες σιγά σιγά μη βιάζεσαι επίσης για ραντεβού απέφευγε μικρότερους αν σ φαίνονται κάπως γτ από φλερτ είναι άσχετοι κατά τα άλλα ο μικρότερος είτε θα σε κάνει να νιώσεις άβολα είτε θα είναι βιαστικός δε βγάζω απέξω και τους πυροβολημένος στην ηλικία μας αλλά συνήθως άμα δουλεύει είναι εντάξει θα τους ρωτάς τι δουλειά κάνουν και θα δείχνεις ένα ψιλό ενδιαφέρον και μετά θα σ πω όχι για τα χρήματα αλλά επειδή η δουλειά είναι χαρακτηριστικό για ένα άτομο αυτοί που είναι στην ηλικία μας και κάθονται να τους προσέχεις άμα σ πει άνεργος να ρωτήσεις τι πως κλπ άμα δούλευε πιο παλιά εντάξει αλλά άμα ήταν φοιτητής χεστα επίσης τον τρόπο πάντα θα κοιτάς
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-03-2016, 12:25 #64
Άσε τα ραντεβού για αρχή εγώ λέω και πιάσε δραστηριότητες για γνωριμίες όχι για χόμπυ αλλά να είσαι έξω από το πρωί να γυρίσεις το βράδυ απ πούμε να μιλάς να δεις πως πάει πως νιώθεις τέτοια καλό είναι με μια φίλη σου μαζί όλη μέρα να κάνετε βόλτες αντε καλή επάνοδο στη ζωή
15-03-2016, 12:31 #65
Ναι βρε εντάξει, δεν θα βγω κι αύριο απλά μιας κι αναφέρθηκε το θέμα το συζητάμε για μελλοντική χρήση...
Το μόνο θέμα που με αγχώνει όσον αφορά την συντροφικότητα είναι η ηλικία μου κι αυτό γιατί θέλω να κάνω παιδί...(όχι τώρα)
Για δραστηριότητες θα ήθελα να αρχίσω πρώτα από κάποια πράγματα που μου αρέσει να κάνω μέσα στο σπίτι όπως το διάβασμα αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω και ν' αφιερωθώ στο βιβλίο, έχεις καμιά ιδέα πώς να το καταφέρω;
Θα βγω και καμιά βόλτα έξω μόλις στρώσει λίγο ο καιρός, εδώ μας έχει μουλιάσει στη βροχή...
Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου, θα τις έχω υπόψη...
Α, έχω κι ένα καλό νέο: η ξαδέλφη μου βγήκε από την εντατική, από την κλινική όχι ακόμα αλλά τουλάχιστον καλυτερεύει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-03-2016, 12:32 #66
15-03-2016, 12:48 #67
Ενταξει , δεν μπορεις νασαι χαρουμενος εχοντας κτθλψη , αλλα αμα βγεις και σαρεσει ο -η αλλος , βρισκεις τηνδιαθεση , γι αυτο ειπα οχι χαζοχρουμενος , ναχεις καποθιο λογο νασαι χαρουμενος , οτι βγηκες με καποιον που σαρεσει , αυτο εννοω , οχι να καθεσαι μονο σου , και να χαιρεσαι γι αυτο !!! τους νευρικους και τους ψευτες , γιατι τους αναφερεις , υπαρχει ανθρωπος , που νανεχεται τετοια ελατωμματα ? σιγουρα ο αλλος -η θαχει ελατωμματα , αλλα απ αυτα που δενενοχλουν την ιδιοσυγκρασια του καθενος , ασε που αμα ερωτευτεις , δεν βλεπεις ελατωμματα , οτιδεις στην αρχη ,μετα μετατρεπονται ολα σε προτερηματα !!!απλως μερικα ελατωμματα σε ξενερωνουν με το καλημερα , αμα εισαι και καλος κριτης χαρακτηρων , ας πουμε , εγω θελω τον χωρο μου , αμα μου τον στερησει η αλλη , ξενερωσα , μπορει να μου ζηταει οτι θελει ,αρκει ναχει τον τροπο να το ζητα , εκει γινομαι πολυ ευκολα χειρισημος , αν δεν εχει τον τροπο , μουλαρωνω κι εγω , και δεν γινεται τιποτα , δεν προχωραει το πραμα ...................δεν ειναι τι θα πεις η τι θα ζητησεις ,ειναι ΠΩΣ θα το πεις/ζητησεις , θελει τον καταλληλο τροπο ...............................εγω δεν βιαζομαι ποτε , αντιθετως ,ειμαι αργοκινητος στην πρωτη κινηση σωματικης επαφης , θελω πρωτα να εξοικειωθω με την αλλη , να νιωσω οικειοτητα ........................πρωτα θα γινω φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ............................αλλα δεν βλεπω αυτο να το συμμεριζεται η νεα γενια ...........
15-03-2016, 12:50 #68
15-03-2016, 12:52 #69
Εδώ αναστήθηκα εγώ κάπως συνήλθα εσύ που σαι και ελαφριά δε γίνεται και σιγά μην έχεις πρόβλημα εσύ πρόβλημα έχω εγώ εσείς απλά χαζολόγατε όλοι σας όμως καλά που είμαι κι εγώ που έχω αληθινό πρόβλημα γτ άμα είσασταν εσείς όλοι είστε ιμιτασιόν καταρχάς όλοι όμως από τον καλύτερο μέχρι το χειρότερο αντε να χετε καμιά λάθος ιδέα μάνα στραβό κεφάλι απλά πράγματα όλοι είστε ιμιτασιόν να το θυμάστε αυτό
15-03-2016, 12:55 #70
Γι αυτό και σας εκμεταλλεύονται όλοι γτ τα πρόβλημα σας είναι απλά άμα σας τα πούνε πάει η αγορά μετά αυτοί δουλεύουνε με εσάς κάηκαν έτσι και σας πουν την αλήθεια ή αλήθεια είναι ότι πολλοί λίγοι έχουν πρόβλημα η άλλοι όλοι είναι από το καθισιό
15-03-2016, 12:55 #71
Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός πρέπει σταδιακά να αρχίσεις λίγο λίγο να ξεσκάς και να βγαίνεις έξω.
Βολτίτσες για αρχή και αργότερα για κανά καφέ κτλ.Πρέπει να απεξαρτηθείς από την ασφάλεια της φωλιάς σου,όπως λες.
Καλό το DVD & το Διάβασμα αλλά εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς και λίγο με το έξω.Αυτό είναι που χρειάζεσαι,η κοινωνική επαφή.
Έχεις καμιά φίλη που να κατανοεί την κατάσταση σου και να σε παρακινεί να βγεις έξω ή έχουν χαθεί?
15-03-2016, 13:00 #72
Και σιγά μη σας πουν ποτέ την αλήθεια εγώ τους υποστηρίζω πλέον καλά κάνουνε γιατροί είναι σ αφήνουν να ταλαιπωρείσαι και στα μασάνε δεν είναι βλάκες αφού είστε καλά θα σας τα μασάνε καλά να πάθετε άμα θέλετε ντάντεμα συνέχεια τα πληρώνεται και τα έχετε μια καλή κουβέντα ένα καλό λόγο τον πληρώνεται δε θέλετε την αλήθεια από τους φίλους σας θέλετε την καλή κουβέντα από το γιατρό καλά να πάθετε κύριοι και κυρίες
15-03-2016, 13:08 #73
Elis, μακάρι να ήμουν ιμιτασιόν αλλά με το χέρι στην καρδιά τώρα, λες αν δεν ένιωθα άσχημα να καθόμουν να γράφω κατεβατά; Πιστεύω πως ο καθένας νιώθει πως το δικό του θέμα/πρόβλημα είναι το χειρότερο που υπάρχει γι' αυτό μερικές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον (γενικά το λέω, όχι για σένα συγκεκριμένα)...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-03-2016, 13:12 #74
Ή μόνη φίλη που ξέρει την κατάσταση μου ζει μακριά αλλά θα έρθει σύντομα για λίγες μέρες και χαίρομαι πολύ γι' αυτό...
Εκτός απ' αυτήν έχω και μιαν άλλη φίλη που βγαίνουμε πότε πότε, ίσως να πρέπει να της προτείνω να βρισκόμαστε πιο συχνά μόλις θα 'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη...όταν βγαίνουμε πηγαίνουμε για καφέ και μετά σινεμά για ότι καλό θρίλερ βγαίνει...επίσης μερικές φορές βγαίνω με τον αδελφό μου και τα ξαδέλφια μου ή και τη μητέρα μου όταν συνδυάζουμε καφέ και ψώνια...απλά όπως λες πρέπει να τις εντάξω περισσότερες φορές στην καθημερινότητα μου τις εξόδους...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-03-2016, 13:17 #75
Καλά κάνεις και το λες όντως όταν έχεις πρόβλημα δε βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από αυτό αλλά εγώ σ λέω νιώθεις άσχημα κάθεσαι και γράφεις αυτή είναι η αντίδραση που πάνω σε αυτό είναι λάιτ θέλει κάτι πιο δραστικό κανε γυμναστικη βγες έξω πάνε για καφέ το να κάθεσαι μέσα είναι μια λάιτ αντίδραση που όπως βλέπεις με τα χρόνια δε βοηθάει χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό από αυτό για να το ξεπεράσεις τελείως αυτά που σου λέω εγώ τα κάνα εγώ έχω ψυχολογικά από τα δέκα μου δεν είμαι κουτουρού αυτά τα χω αφήσει πίσω μου εδώ και χρόνια και τώρα παλεύω με ψύχωση που είναι ύπουλη ξυπνάς το πρωί και δε ξέρεις πως θα είσαι δεν υπάρχει στάνταρ σε αυτό εγκέφαλος είναι μια έτσι μια αλλιώς αυτά που έχεις είναι απλά απλά χρειάζεται μια πιο δυναμική αντίδραση από το μπαίνω σε ένα σαιτ και λέω πέντε μαλακές πράξεις μαντάμ ήρθε η ώρα σου να το παλέψεις πραγματικά τα λόγια είναι αέρας πράξεις θέλω να δω