Φοβάμαι... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 110
    Senior Member
    Έτσι,σιγά σιγά πρέπει να το προσπαθήσεις να βγεις.Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο αλλά το οφείλεις στον εαυτό σου!
    Χα χα κι εσύ Θριλεράκιας???
    Επιτέλους μια γυναίκα να της αρέσουν τα Θρίλερ!!!
    Έχω λιώσει στο να κατεβάζω εγώ τα τελευταία 3 χρόνια!Έχω δει και κάποια στον Κινηματογράφο.

Εμένα,σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό,νιώθω να με ηρεμούν τα Θρίλερ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλά κάνεις και το λες όντως όταν έχεις πρόβλημα δε βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από αυτό αλλά εγώ σ λέω νιώθεις άσχημα κάθεσαι και γράφεις αυτή είναι η αντίδραση που πάνω σε αυτό είναι λάιτ θέλει κάτι πιο δραστικό κανε γυμναστικη βγες έξω πάνε για καφέ το να κάθεσαι μέσα είναι μια λάιτ αντίδραση που όπως βλέπεις με τα χρόνια δε βοηθάει χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό από αυτό για να το ξεπεράσεις τελείως αυτά που σου λέω εγώ τα κάνα εγώ έχω ψυχολογικά από τα δέκα μου δεν είμαι κουτουρού αυτά τα χω αφήσει πίσω μου εδώ και χρόνια και τώρα παλεύω με ψύχωση που είναι ύπουλη ξυπνάς το πρωί και δε ξέρεις πως θα είσαι δεν υπάρχει στάνταρ σε αυτό εγκέφαλος είναι μια έτσι μια αλλιώς αυτά που έχεις είναι απλά απλά χρειάζεται μια πιο δυναμική αντίδραση από το μπαίνω σε ένα σαιτ και λέω πέντε μαλακές πράξεις μαντάμ ήρθε η ώρα σου να το παλέψεις πραγματικά τα λόγια είναι αέρας πράξεις θέλω να δω
    Θα δεις, αρκεί να με ενθαρρύνετε κι εδώ μέσα γιατί μου δίνετε κουράγιο...

Να, ήδη ξεκίνησα να μαζεύω τα χαρτιά μου για να κάνω αίτηση στο Κ.Ε.Κ. μπας και βρω καμιά δουλειά και μέχρι την Παρασκευή θα τα πάω...

Κι εγώ μερικές φορές έχω κάποια ψυχωσικά συμπτώματα όπως όταν πιστεύω πως ο ακατανόμαστος είναι εδώ και με απειλεί ή όταν νιώθω να με αγγίζουν ενώ είμαι ξαπλωμένη και προσπαθώ να βρω το κουράγιο ν' ανοίξω τα μάτια και ν' αντιμετωπίσω τον φόβο μου και την απειλή άρα ξέρω πόσο τρομαχτικό είναι, μη νομίζεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Έτσι,σιγά σιγά πρέπει να το προσπαθήσεις να βγεις.Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο αλλά το οφείλεις στον εαυτό σου!
    Χα χα κι εσύ Θριλεράκιας???
    Επιτέλους μια γυναίκα να της αρέσουν τα Θρίλερ!!!
    Έχω λιώσει στο να κατεβάζω εγώ τα τελευταία 3 χρόνια!Έχω δει και κάποια στον Κινηματογράφο.

Εμένα,σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό,νιώθω να με ηρεμούν τα Θρίλερ!
    Μπα δεν με ηρεμούν αλλά μου ανεβάζουν την αδρεναλίνη και γουστάρω... Μόνο πολύ φρικιαστικά δεν μπορώ να δω τύπου saw, προτιμώ τα ψυχολογικά θρίλερ κι αυτά με τα φαντάσματα...

Ήθελα να δω "το δάσος" αλλά δεν το πρόλαβα στο σινεμά, μήπως το έχεις δει; Αυτό είναι το trailer...

https://www.youtube.com/watch?v=6hW8hUcXR-A
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το είδα το Δάσος την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόρασή μου!
    Δεν έχει καλή βαθμολογία στο imdb αλλά βλέπεται...

http://www.imdb.com/title/tt3387542/

Απλά είναι λιγάκι παιδικό!!Αν νιώθεις παιδί μέσα σου,δες το!Xa xa!

Senior Member
    Και κάτι με τα φάρμακα να ζητήσεις από το γιατρό εγώ τα αλλάζω συνέχεια οι δόσεις που παίρνεις εσύ είναι παιδικές για μένα για να καταλάβεις εσύ τα παίρνεις για να κοιμάσαι καλά αλλά νομίζω φτάνει κοιμήθηκες τόσο καιρό φτάνει τόσο ο ύπνος είναι για μια εβδομάδα αντε ένα μήνα μετά δεν κάνει καλό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και κάτι με τα φάρμακα να ζητήσεις από το γιατρό εγώ τα αλλάζω συνέχεια οι δόσεις που παίρνεις εσύ είναι παιδικές για μένα για να καταλάβεις εσύ τα παίρνεις για να κοιμάσαι καλά αλλά νομίζω φτάνει κοιμήθηκες τόσο καιρό φτάνει τόσο ο ύπνος είναι για μια εβδομάδα αντε ένα μήνα μετά δεν κάνει καλό
    Παιδικές; Παίρνω 100 mg anafranil & 125 seroquel τη μέρα εκτός από τα 150 lamictal & 15 abilify...

Δεν τα παίρνω μόνο για να κοιμάμαι χωρίς εφιάλτες (που και πάλι βλέπω απλά όχι συνέχεια) αλλά και για να μην αυτοτραυματίζομαι και να μην έχω τάσεις αυτοκτονίας, αν δεν τα έπαιρνα θα είχα γίνει κομματάκια όπως ήμουν πριν τα ξεκινήσω, έχω κάποια σημάδια και πάλι τυχερή είμαι που έμειναν τόσα λίγα...

Τώρα έκανα κάτι στα κρυφά από τους γονείς μου (κάτι ασήμαντο που αν σας το πω θα γελάσετε αλλά ντρέπομαι) κι από το άγχος μην το ανακαλύψουν με έπιασε ταχυπαλμία, πώς περνάει αυτό;

Καλησπέρα κυκνάκο. Έχω μια απορία: Αφού έχεις πρόβλημα με τον φόβο, γιατί βλέπεις θρίλερ; Δεν σε επηρεάζουν αρνητικά; Εγώ, π.χ., αν δω θρίλερ δεν θα κοιμαμαι για μια εβδομάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Καλησπέρα κυκνάκο. Έχω μια απορία: Αφού έχεις πρόβλημα με τον φόβο, γιατί βλέπεις θρίλερ; Δεν σε επηρεάζουν αρνητικά; Εγώ, π.χ., αν δω θρίλερ δεν θα κοιμαμαι για μια εβδομάδα.
    Καλησπέρα!

Όχι, τα συγκεκριμένα θρίλερ δεν με τρομάζουν αφού τελειώσουν...μόνο έργα με βία με τρομάζουν και δεν μπορώ να συνέλθω...γιατί ο φόβος μου αφορά στην βίαιη συμπεριφορά...

Senior Member
    Μόνο το αμπι είναι δόση νορμάλ τα άλλα είναι για τον ύπνο εγώ παίρνω ινβεγκα δεκαοχτώ και σαικρεστ είκοσι δύο αντίψυχωτικα για να καταλάβεις και είμαι πάλευτος απλά δηλαδή με προβλήματα τί βγάζω αλλά με προβλήματα

Senior Member
    Λογικό είναι αυτό δεν περνάει πρέπει μερικά να τα βιώνεις αυτό λέμε μερικά συμβαίνουν σε όλους πρέπει να καταλάβεις ότι ανησυχία και άγχος είναι φυσιολογικά σε ένα βαθμό και να τα βιώνεις μέχρι ένα σημείο

Senior Member
    Μόνο το αμπι είναι δόση νορμάλ τα άλλα είναι για τον ύπνο εγώ παίρνω ινβεγκα δεκαοχτώ και σαικρεστ είκοσι δύο αντίψυχωτικα για να καταλάβεις και είμαι πάλευτος απλά δηλαδή με προβλήματα τί βγάζω αλλά με προβλήματα
    Μα αφού τα παίρνω και το πρωί, για πιο λόγο να θέλω να κοιμάμαι το πρωί; Επίσης τα anafranil είναι αντικαταθλιπτικά, όχι υπνωτικά...
    Τέλος και το seroquel αντιψυχωτικό είναι αλλά να σε ρωτήσω: μικρή δοσολογία δεν είναι τα mg που παίρνεις ή κάνω λάθος; Τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν τα έχω ακούσει καν...

Όσο για τα δικά σου προβλήματα αν δεν μου δώσεις ένα παράδειγμα δεν μπορώ να ξέρω...

Senior Member
    Λογικό είναι αυτό δεν περνάει πρέπει μερικά να τα βιώνεις αυτό λέμε μερικά συμβαίνουν σε όλους πρέπει να καταλάβεις ότι ανησυχία και άγχος είναι φυσιολογικά σε ένα βαθμό και να τα βιώνεις μέχρι ένα σημείο
    Η ταχυπαλμία μου πέρασε κάπως αλλά τώρα έχω άγχος και νευρικότητα και θέλω κάπου να ξεσπάσω αλλά δεν ξέρω που και πως...

Senior Member
    1)Seroquel:Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 300 mg.
    Σε κλινικές μελέτες, δεν παρατηρήθηκε επιπρόσθετο όφελος στην ομάδα που λάμβανε 600 mg σε σύγκριση με την ομάδα που λάμβανε 300 mg.

2)Lamictal:Δοσολογία: 200-400mg/d.

3)Αbilify:Eίναι αποτελεσματικό σε ένα εύρος δόσεων από 10 έως 30 mg/ημέρα.

4)Anafranil:Συνήθης Δοσολογία:30 - 50 mg/d δόση συντήρησης στην Κατάθλιψη, 150 mg/d στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
    Μέγιστη Δοσολογία:150 mg/d.

Συμπέρασμα:Ναι παίρνεις πολλά φάρμακα (4) αλλά οι δοσολογίες σου είναι κανονικές.

**Πες μας τώρα και τι έκανες κρυφά από τους γονείς σου να μας φύγει η περιέργεια...

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    1)Seroquel:Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 300 mg.
    Σε κλινικές μελέτες, δεν παρατηρήθηκε επιπρόσθετο όφελος στην ομάδα που λάμβανε 600 mg σε σύγκριση με την ομάδα που λάμβανε 300 mg.

2)Lamictal:Δοσολογία: 200-400mg/d.

3)Αbilify:Eίναι αποτελεσματικό σε ένα εύρος δόσεων από 10 έως 30 mg/ημέρα.

4)Anafranil:Συνήθης Δοσολογία:30 - 50 mg/d δόση συντήρησης στην Κατάθλιψη, 150 mg/d στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
    Μέγιστη Δοσολογία:150 mg/d.

Συμπέρασμα:Ναι παίρνεις πολλά φάρμακα (4) αλλά οι δοσολογίες σου είναι κανονικές.

**Πες μας τώρα και τι έκανες κρυφά από τους γονείς σου να μας φύγει η περιέργεια...
    που εισαι εσυ????

Senior Member
    Ρέα επέστρεψα γιατί με έπιασαν άλλες μαλακίες Υποχονδριακές!
    Δεν τις γράφω όμως ακόμα γιατί θέλω να ξεχνιέμαι με άλλα ιατρικά άλλων ανθρώπων!!!Χα χα!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast