Results 16 to 30 of 56
-
15-03-2016, 19:24 #16
- 15-03-2016, 19:25 #17
15-03-2016, 19:31 #18
15-03-2016, 19:34 #19
15-03-2016, 20:02 #20
Η χειρότερη οχι. Στην αυστραλια πχ αθώωσαν 6 ανθρωπους (μερικοι ηταν ανηλικοι, ενας 26 χρονος που το μονο που επαθε ηταν να του πει η δικαστής ότι αν για ενα χρονο το ξανακανει θα μπει φυλακη) για τον ομαδικό βιασμό μιας 10 χρονης με δικαιολογια ότι το κοριτσι ηθελε να πειραματιστει και το ζητησε (γυναικα δικαστής). link: http://jezebel.com/332377/prosecutor...xperimentation
Στο πακιστάν αθωωσαν 13 αντρες απο τους 14 αντρες για τον ομαδικό βιασμό μιας γυναικάς. link: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=269694
Στο λονδίνο σαουδάραβας αθωωθηκε για βιασμό 18νης κοπέλας λέγοντας, κατσε καλύτερα πριν διαβάσεις, ότι γλίστρισε και επεσε πάνω της. link: http://www.huffingtonpost.gr/2015/12...n_8817986.html
ακριβως αυτό!!!!!
15-03-2016, 20:13 #21
15-03-2016, 20:23 #22
15-03-2016, 21:19 #23
Πραγματι το κρατικο νικαιας ειναι απο τα χειροτερα
15-03-2016, 22:00 #24
πολλες απλοποιησεις και θεωριες συνωμοσιας βρε παιδια!
ολοι δηλ μας ζηλευουν, εποφθαλμιουν τα πλουτη μας και προσπαθουν να μας καταστρεψουν?
γιατι αλλες χωρες και λαοι τα καταφερνουν ,προοδευουν και εμεις ειμαστε συνεχεια μεσα στη μιζερια και την γκρινια?
διοτι ειμαστε ευεπιφοροι στον λαικισμο ,στην ελλειψη παιδειας και στην ιδεοληψια οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας τον περιουσιο λαο!
δουλεψετε εντιμα,σκληρα με μακροχρονιο πλανο για την ζωη σας βασισμενο στην λογικη και τον ρεαλισμο,και θα τα καταφερετε.
γιατι δηλ αρκετοι απο εμας προχωρησαμε και δεν αισθανομαστε αγανακτισμενοι και μιζεριασμενοι?
15-03-2016, 22:30 #25
Επειδή όσες έχεις υπόψιν σου πάτησαν επί πτωμάτων τόσο σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική τους, όσο και σε ότι αφορά την βιομηχανική πολιτική τους. Οι υπόλοιπες χώρες οι οποίες τυχαίνει να έχουμε στο υπέδαφος μας ορυκτό πλούτο είμαστε στοχοι προκειμένου να μην εκμεταλλευτούμε ποτέ τα κοιτάσματα αυτά μεσω της βιομηχανικής ανάπτυξης. Πέντε παράγοντες χρειάζεσαι για να έχεις βιομηχανία:
1. Ορυκτούς πόρους
2. Τεχνογνωσία
3. Χρηματοδότηση
4. Πολιτική βούληση
5. Ειρήνη
Και φροντίζουν τα βιομηχανικώς ανεπτυγμένα κράτη - μέσω της εξωτερικής πολιτικής, μιζαδόρων, εξαγορές υπουργουπάλληλων κλπ να σου λείπουν τουλάχιστο ένας από τους παραπάνω παράγοντες. Αν έχεις όλους τους παράγοντες να είσαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρίσκεσαι σε πόλεμο.
Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό είναι η ανάγκη των βιομηχανικών μονάδων να επεξεργάζονται ορυκτούς πόρους. Άπαξ και του τελειώσει του βιομήχανου ο ορυκτός πόρος, ο κόσμος πάει σπίτι του και το εργοστάσιο το βάζει στον κ*** του.
Οι χώρες που έχεις υπόψιν σου (Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Βέλγιο, Ολλανδία) βάσιστηκαν τόσο στην αποικιοκρατία, όσο και στο σκλαβεμπόριο και την βιομηχανική ανάπτυξη για να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα. Χαρακτηριστικά αναφέρω την ίδρυση της αμερικής (σκλαβέμποροι ήταν οι ιδρυτές της). Για τη Γερμανία ρώτα τον παππού σου τι πλιάτσικο κάνανε σε 2 παγκόσμιους πολέμους. Η Γαλλία έχει τη λεγεώνα των ξένων προκειμένου να διαφεντεύει τα συμφέροντα της επι γαλλικού εδάφους (Μεξικό, Νέα Γουινέα, Ανατολικό Τιμόρ, Μαρόκο, Τυνισία... όλα αυτά είναι Γαλλία ε;!) και να σκοτωθεί κανένας τους δεν τρέχει κάστανο γιατί απαγορεύεται σε γάλλους να υπηρετήσουν σε αυτή (πλην των αξιωματικών). Για το Ηνωμένο Βασίλειο από όπου πέρασαν σπείρανε αλάτι... οι σχέσεις γειτωνίας στις πρώην αποικίες ποτέ δεν επανήλθαν. Μόνο οι Κύπριοι έξακολουθούν να έχουν την υποψία ότι τους ξεπούλησαν. Η Ολλανδία τη μισή αφρική την έχει κατασφάξει προκειμένου για το εμπόριο διαμαντιών και ελεφαντόδοντου... την άλλη μισή την μοιράζονται όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ των οποίων και το Βέλγιο. Για τις φιλοεργατικές πρακτικές στην Κίνα ίσως έχεις ακούσει πόσο καλά προοδεύουν οι βιομήχανοι εκεί όταν οι εργαζόμενοι αμοίβονται πρακτικά με ρύζι.
Όσο για μας είμαστε "υπό προσωρινή διαχείριση Ελλήνων πολιτικών" μέχρι να μας πάρουν ορυκτούς πόρους και δημόσια αγαθά/υπηρεσίες οπότε μετά θα μας πούνε ότι δεν συμφέρει να μας ταίζουν και ότι σύντομα θα έρθουν καραβιές κινέζων που δουλεύουν καλύτερα με λιγότερα. Όλα αυτά για να μη σηκώσουμε ποτέ κεφάλι και αποκτήσουμε οικονομική αυτονομία μέσω της βιομηχανικής παραγωγής. Δεν χρειάζονται ανταγωνιστές... μόνο ορυκτά και κρέας για τη μηχανή τους.
Γι' αυτό και οι ανθέλληνες πολιτικοί, γνωρίζοντας τι έχουμε στο υπέδαφος μας, πήρανε δάνεια για να κάνουνε Olympic Games. Μας είπανε μάλιστα ότι έχουν "κανονίσει" την εκμετάλλευση των Ολυμπιακών ακινήτων για τα επόμενα 100 χρόνια ώστε να χρησιμοποιηθούν ως "έργα ανάπτυξης". Εκτός και αν κάποιος από σας πιστεύει ότι την ύπαρξη κοιτασμάτων την ήξερε το ΙΓΜΕ αλλά όχι ο εκάστοτε πρωθυπουργός.
15-03-2016, 22:40 #26
Kαταρχήν έχετε αναφέρει και σε άλλο ποστ ότι είστε 62 χρονών αν θυμάμαι καλά.Εσείς λοιπόν ζήσατε τα παραγωγικότερα χρόνια της ζωής σας σε μια εποχή που η χώρα μας δεν είχε βιώσει ακόμη τι θα πει κρίση,μνημόνια κτλ.Δε ζήσατε ως νέο παιδί τη δεκαετία του 2000 και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια που μαμήθηκε κυριολεκτικά το σύστημα.Που πολλοί άνθρωποι οικογενειάρχες,έντιμοι καθ`ολα έχασαν την δουλειά τους,μειώθηκε το σταθερό τους εισόδημα και πολλά νέα παιδιά μόχθησαν για το πτυχίο τους και έγιναν σερβιτόροι,delivery κτλ με καθαρό μισθό των 400€ και ίσως και πιο κάτω.Αυτοί λοιπόν δεν έζησαν την εποχή των παχιών αγελάδων στην Ελλάδα και κατά την γνώμη μου όταν ένας νέος άνθρωπος που προσπαθεί να φτιάξει σήμερα την ζωή του,έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβαίνει.Να υποθέσω ότι έχετε ήδη βγει και στην σύνταξη οπότε βρέξει-χιονίσει ο μισθός είναι στην πόρτα σας; Εγώ προσωπικά είμαι 40 χρονών και δουλεύω απο τα 22 μου σε μια δουλειά που τότε έδειχνε να έχει μέλλον και ήμουν ευχαριστημένος που την επέλεξα.Τα τελευταία όμως χρόνια χτυπήθηκε και ο κλάδος μου απο την κρίση και κατά συνέπεια μειώθηκε και το δικό μου εισόδημα.Λέτε άμα ήξερα ότι θα μαμηθεί το σύστημα θα την επέλεγα; Και δούλεψα έντιμα,καθαρά και υπεύθυνα,ρεαλιστικά με μακροχρόνιο πλάνο.Ελα όμως που κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως φαίνονταν.Λέω πάλι καλά που έχω καταφέρει να έχω γύρω στα 13 χρόνια ένσημα και έχω κάποια πιθανότητα να μαζέψω τα ένσημα που απαιτούνται ώστε κάποια στιγμή να πάρω μια μικρή σύνταξη για να ζήσω κάπως αξιοπρεπώς τα γεράματα μου.
15-03-2016, 22:50 #27
15-03-2016, 22:54 #28
Ναι στον kostas62 απευθύνθηκα
15-03-2016, 22:55 #29
15-03-2016, 23:01 #30
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, και αυτό με τη δικαιοσύνη. Δεν είπα ότι διαφωνώ. Ο τσίπουρας μόνο και μόνο με τις ανθελληνικές του θέσεις τον κάνει συστημικό κόμμα. Επίσης, κάτι άλλο που είναι πάρα πολύ σημαντικό να συζητηθεί είναι αν πρέπει η όχι να παραμείνουμε στο Ευρώ. Και που είμαστε στο Ευρώ, 6 χρόνια όλεθρο βιώνουμε χωρίς προοπτική να αλλάξει κάτι...