Αναισθησία των γιατρών και νοσοκόμων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι στον kostas62 απευθύνθηκα
    Μου φάνηκε πως μίλαγες στον Μ87. Λάθος δικό μου.

Banned
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, και αυτό με τη δικαιοσύνη. Δεν είπα ότι διαφωνώ. Ο τσίπουρας μόνο και μόνο με τις ανθελληνικές του θέσεις τον κάνει συστημικό κόμμα. Επίσης, κάτι άλλο που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι η παραμονή ή η έξοδός μας απ'το Ευρώ. Και που είμαστε μέσα, 6 χρόνια όλεθρο βιώνουμε χωρίς προοπτική να αλλάξει κάτι...
    Εάν άρχιζε να δουλεύει η δικαιοσύνη - λέμε τώρα - ίσως κάτι γινόταν. Το σίγουρο είναι ότι θα βρισκόντουσαν πολλοί πολιτικοί και υπαλληλοι πολυεθνικών να έχουν "αυτοκτονήσει με 32 μαχαιριές στην πλάτη" την επόμενη μέρα και θα μας λείπανε μάρτυρες και κατηγορούμενοι για τις δίκες. Όπως όταν έγινε υπαινιγμός για έλεγχο της MIESENS σε συνέντευξη τύπου στη Γερμανία (αν θυμάμαι σωστά με Βαρουφάκη και Σόιμπλε). Την επομένη βρέθηκε νεκρός μεγαλοστέλεχος της εταιρείας (ο Heinz-Joachim Neubürger οικονομικός διευθυντής της MIESENS με εμπλοκή στα μαύρα ταμεία, αυτοκτόνησε στις 06/02/2015... η συνέντευξη τύπου Βαρουφάκη-Σόιμπλε έλαβε χώρα στο Βερολίνο στις 05/02/2015). Σύμπτωση!

Ίσως να αποδεικνυόταν ότι όλα "τα των μνημονίων" είναι καλοστημένο κόλπο, όπως και το ότι οι υπουργοί οικονομικών όλων των προηγούμενων ετών όντας καταχρεωμένοι συνέχιζαν να δανείζονται χωρίς να μας λένε τίποτα (ώστε το χρέος να απαιτεί το πλήρες ξεπούλημα της χώρας μαζί με ότι έχει από κάτω της έναντι πινακίου φακής). Ξέρανε να πάρουν δάνεια για να κάνουν Olympic Games αλλά όχι για να βγάλουν π.χ. χρυσό από τις σκουριές (τους χαρίσανε και το κοίτασμα χαλκού που υπήρχε από πάνω... δες πόσο έχει πάει η τιμή του χαλκού στη διεθνή αγορά μεταλλευμάτων και πάρε με τηλέφωνο μετά). Άντε μετά να σε δω να κάνεις βιομηχανική ανάπτυξη πλέκοντας καλάθια...

Μέχρι σήμερα όμως, "πάτος" στο βαρέλι δεν έχει μπει και οι υπεύθυνοι για το χάλι μας αλλωνίζουν ελεύθεροι.

Το ότι χρειαζόμαστε δικό μας νόμισμα το οποίο εκδίδεται από το Ελληνικό κράτος και όχι από ανώνυμες εταιρείες που εξαιρούνται της ανακοίνωσης του μετοχικού συμβουλίου (π.χ. Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας) είναι προαπαιτούμενο, εκτός και αν όλα αυτά θέλουμε να τα ξαναζήσουμε.
    Last edited by M87; 16-03-2016 at 13:33.

Quote Originally Posted by M87 View Post
    Εάν άρχιζε να δουλεύει η δικαιοσύνη - λέμε τώρα - ίσως κάτι γινόταν. Το σίγουρο είναι ότι θα βρισκόντουσαν πολλοί πολιτικοί και υπαλληλοι πολυεθνικών να έχουν "αυτοκτονήσει με 32 μαχαιριές στην πλάτη" την επόμενη μέρα και θα μας λείπανε μάρτυρες και κατηγορούμενοι για τις δίκες. Όπως όταν έγινε υπαινιγμός για έλεγχο της MIESENS σε συνέντευξη τύπου στη Γερμανία (αν θυμάμαι σωστά με Βαρουφάκη και Σόιμπλε). Την επομένη βρέθηκε νεκρός μεγαλοστέλεχος της εταιρείας (ο Heinz-Joachim Neubürger οικονομικός διευθυντής της SIMENES με εμπλοκή στα μάυρα ταμεία, αυτοκτόνησε στις 06/02/2015... η συνέντευξη τύπου Βαρουφάκη-Σόιμπλε έλαβε χώρα στο Βερολίνο στις 05/02/2015). Σύμπτωση!

Ίσως να αποδεικνυόταν ότι όλα "τα των μνημονίων" είναι καλοστημένο κόλπο, όπως και το ότι οι υπουργοί οικονομικών όλων των προηγούμενων ετών όντας καταχρεωμένοι συνέχιζαν να δανείζονται χωρίς να μας λένε τίποτα (ώστε το χρέος να απαιτεί το πλήρες ξεπούλημα της χώρας μαζί με ότι έχει από κάτω της έναντι πινακίου φακής). Ξέρανε να πάρουν δάνεια για να κάνουν Olympic Games αλλά όχι για να βγάλουν π.χ. χρυσό από τις σκουριές (τους χαρίσανε και το κοίτασμα χαλκού που υπήρχε από πάνω... δες πόσο έχει πάει η τιμή του χαλκού στην παγκόσμια αγορά μεταλλευμάτων και πάρε με τηλέφωνο μετά). Άντε μετά να σε δω να κάνεις βιομηχανική ανάπτυξη πλέκοντας καλάθια...

Μέχρι σήμερα όμως, "πάτος" στο βαρέλι δεν έχει μπει και οι υπεύθυνοι για το χάλι μας αλλωνίζουν ελεύθεροι.
    Έτσι είναι αυτά, τα γνωρίζω. Ο μέσος Έλληνας, ΔΕΝ... Έναν πρωθυπουργό σαν τον Ραφαέλ Κορέα χρειαζόμαστε, που αυτός πέταξε έξω με τις κλωτσιές το ΔΝΤ και έκανε λογιστικό έλεγχο του χρέους και βρήκε ότι το 90 % περίπου είναι παράνομο και το διέγραψε. Και τώρα ο Ισημερινός έχει μεγάλη ανάπτυξη. Το ίδιο έκανε και ο Κίρχνερ στην Αργεντινή.

Το ότι χρειαζόμαστε δικό μας νόμισμα το οποίο εκδίδεται από το Ελληνικό κράτος και όχι από ανώνυμες εταιρείες που εξαιρούνται της ανακοίνωσης του μετοχικού συμβουλίου (π.χ. Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας) είναι προαπαιτούμενο, εκτός και αν όλα αυτά θέλουμε να τα ξαναζήσουμε.
    Έτσι ακριβώς. Κρατική ΤΤΕ με άτοκο εθνικό νόμισμα. Άλλα και σε εθνικό νόμισμα να επιστρέφαμε, έστω και με ιδιωτική ΤΤΕ που είναι τώρα, πάλι καλύτερα θά'μασταν απ'το Ευρώ, που στην τελική δεν είναι καν δικό μας νόμισμα και δεν μπορούμε να κόψουμε χρήμα, να κάνουμε υποτίμηση, να κάνουμε δική μας οικονομική διαχείριση, να ελέγχουμε τα δικά μας επιτόκια, κλπ.

Banned
    Έτσι είναι αυτά, τα γνωρίζω. Ο μέσος Έλληνας, ΔΕΝ... Έναν πρωθυπουργό σαν τον Ραφαέλ Κορέα χρειαζόμαστε, που αυτός πέταξε έξω με τις κλωτσιές το ΔΝΤ και έκανε λογιστικό έλεγχο του χρέους και βρήκε ότι το 90 % περίπου είναι παράνομο και το διέγραψε. Και τώρα ο Ισημερινός έχει μεγάλη ανάπτυξη. Το ίδιο έκανε και ο Κίρχνερ στην Αργεντινή.

Έτσι ακριβώς. Κρατική ΤΤΕ με άτοκο εθνικό νόμισμα. Άλλα και σε εθνικό νόμισμα να επιστρέφαμε, έστω και με ιδιωτική ΤΤΕ που είναι τώρα, πάλι καλύτερα θά'μασταν απ'το Ευρώ, που στην τελική δεν είναι καν δικό μας νόμισμα και δεν μπορούμε να κόψουμε χρήμα, να κάνουμε υποτίμηση, να κάνουμε δική μας οικονομική διαχείριση, να ελέγχουμε τα δικά μας επιτόκια, κλπ.
    Με ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας είναι σαν να "τα θέλει ο κ**** σου" να ξαναγίνουν όλα αυτά... Διάβασε περί "ιστορικών λόγων" και ΚΤτΕ να δεις πόσο μας έχει ξεσκίσει ο ... "θεσμός".

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Kαταρχήν έχετε αναφέρει και σε άλλο ποστ ότι είστε 62 χρονών αν θυμάμαι καλά.Εσείς λοιπόν ζήσατε τα παραγωγικότερα χρόνια της ζωής σας σε μια εποχή που η χώρα μας δεν είχε βιώσει ακόμη τι θα πει κρίση,μνημόνια κτλ.Δε ζήσατε ως νέο παιδί τη δεκαετία του 2000 και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια που μαμήθηκε κυριολεκτικά το σύστημα.Που πολλοί άνθρωποι οικογενειάρχες,έντιμοι καθ`ολα έχασαν την δουλειά τους,μειώθηκε το σταθερό τους εισόδημα και πολλά νέα παιδιά μόχθησαν για το πτυχίο τους και έγιναν σερβιτόροι,delivery κτλ με καθαρό μισθό των 400€ και ίσως και πιο κάτω.Αυτοί λοιπόν δεν έζησαν την εποχή των παχιών αγελάδων στην Ελλάδα και κατά την γνώμη μου όταν ένας νέος άνθρωπος που προσπαθεί να φτιάξει σήμερα την ζωή του,έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβαίνει.Να υποθέσω ότι έχετε ήδη βγει και στην σύνταξη οπότε βρέξει-χιονίσει ο μισθός είναι στην πόρτα σας; Εγώ προσωπικά είμαι 40 χρονών και δουλεύω απο τα 22 μου σε μια δουλειά που τότε έδειχνε να έχει μέλλον και ήμουν ευχαριστημένος που την επέλεξα.Τα τελευταία όμως χρόνια χτυπήθηκε και ο κλάδος μου απο την κρίση και κατά συνέπεια μειώθηκε και το δικό μου εισόδημα.Λέτε άμα ήξερα ότι θα μαμηθεί το σύστημα θα την επέλεγα; Και δούλεψα έντιμα,καθαρά και υπεύθυνα,ρεαλιστικά με μακροχρόνιο πλάνο.Ελα όμως που κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως φαίνονταν.Λέω πάλι καλά που έχω καταφέρει να έχω γύρω στα 13 χρόνια ένσημα και έχω κάποια πιθανότητα να μαζέψω τα ένσημα που απαιτούνται ώστε κάποια στιγμή να πάρω μια μικρή σύνταξη για να ζήσω κάπως αξιοπρεπώς τα γεράματα μου.
    παντα ευγενικος ,με επιχειρηματα και χωρις φανατισμο στις απαντησεις σου.
    αυτο με κανει να ελπιζω ακομη για το μελλον της χωρας μας.
    εμεις δεν μπορουμε να προσφερομε πολλα ακομη ,λογω και ηλικιας!
    συνταξη παιρνω απο φετος μετα απο 38 χρονια συνεχους εργασιας χωρις ομως να στηριζομαι σε συτη για να επιβιωσω, και συνεχιζω και να εργαζομαι στην εταιρεια μου ,αφου εκτιμα την αποδοση μου ακομη ( απο τις καταραμενες πολυεθνικες! ).
    συμφωνω οτι η παρουσα κατασταση ειναι πολυ δυσκολοτερη απο αυτη που αντιμετωπισαμε εμεις ,ομως πιστευω οτι με την συγκροτηση που εχεις θα τα καταφερεις.
    σου ευχομαι οτι καλυτερο.

Με ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας είναι σαν να "τα θέλει ο κ**** σου" να ξαναγίνουν όλα αυτά... Διάβασε περί "ιστορικών λόγων" και ΚΤτΕ να δεις πόσο μας έχει ξεσκίσει ο ... "θεσμός".
    Γνωρίζω απόλυτα τι σημαίνει ΤΤΕ. Απλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα το έστω και έντοκο εθνικό νόμισμα, παρά στο Ευρώ, αυτό είπα. Ναι, με κρατικοποιημένη ΤΤΕ θα έχουμε αληθινή ανάπτυξη, το ξέρω. Το ερώτημα είναι, ποιος θα την κρατικοποιήσει; Μακάρι να κρατικοποιηθεί.

Κάτι άλλο, εκτός από εκλογές, τι άλλο τρόπο διάσωσης πιστεύεις είναι το καλύτερο και πως θα γίνει;

Banned
    Γνωρίζω απόλυτα τι σημαίνει ΤΤΕ. Απλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα το έστω και έντοκο εθνικό νόμισμα, παρά στο Ευρώ, αυτό είπα. Ναι, με κρατικοποιημένη ΤΤΕ θα έχουμε αληθινή ανάπτυξη, το ξέρω. Το ερώτημα είναι, ποιος θα την κρατικοποιήσει; Μακάρι να κρατικοποιηθεί.

Κάτι άλλο, εκτός από εκλογές, τι άλλο τρόπο διάσωσης πιστεύεις είναι το καλύτερο και πως θα γίνει;
    Ότι και να επιλέξουμε θα το διαβρώσουν εκείνοι οι οποίοι έχουν και τα σημερινά συμφέροντα στην τρέχουσα κατάσταση μας. Αν δεν αφανιστούν αυτοί πρώτα, οι υπόλοιπες προσπάθειες μας να στεριώσουμε κράτος θα είναι μάταιες.

Archangel λυπαμαι πολυ για οτι σας συμβαινει.Εμενα ειχε η μαμα μου καρκινο του παχεως εντερου και ευτηχως ειναι καλα τωρα.Μετα ο μπαμπας μου διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα και πηγαμε στο νοσοκομειο Σωτηρια Εκει οι γιατροι ητανε αψογοι! μας βοηθησαν και μας βοηθανε ακομα παρα πολυ! ο μπαμπας μου τα παει καλα.Εγω σε λιγο καιρο θα χειρουργηθω στο Αττικο για ενα ινομυωμα που εχω στην μητρα και εχω καλες εντυπωσεις απο το Αττικο προς το παρων.Οταν παω εκει και νοσηλευτω θα σας πω περισσοτερα.Σε πιο νοσοκομειο εισασταν και σας μιλησαν ετσι? ντροπη τους!

Senior Member
    οταν αρχιζεις και συνομιλεις με τους εαυτους σου, πραγματικα αγριευομαι...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν αρχιζεις και συνομιλεις με τους εαυτους σου, πραγματικα αγριευομαι...
    Αν λες για εμένα, ο wjsrp είμαι με αλλαγή username. Δεν είμαι ο M87.

Banned

Επαναλαμβάνεις ένα από τα πολλά λάθη που μας έφεραν ως εδώ. Περιμένεις από "κάποιον άλλο" (πορδυπουργό τύπου Βόρεια Κορέα συγκεκριμένα). Όσο περιμένεις "κάποιος άλλος" να κάνει "κάτι" για σένα, θα σε εκμεταλλεύονται. Είναι χρέος σου να απαιτήσεις για τους φόρους που πληρώνεις τις υπηρεσίες που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σου παρέχουν. Ή αυτό ή να στείλουν σπίτι τους όλους τους "δήθεν" ελεγκτικούς μηχανισμούς και να σου προσφέρουν φοροαπαλλαγή, γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνεις τα μισθά τους, αλλά δεν παίρνεις "πενιά" σε ότι αφορά τις υπηρεσίες τους.

Οποιοσδήποτε "άλλος" θα σκεφτεί ΠΡΩΤΑ τον εαυτό του και ΜΕΤΑ εσένα. Αν το αντιληφθείς αυτό, θα καταλάβεις πόση σημασία έχει αυτό που εξήγησα πιο πάνω.

Επαναλαμβάνεις ένα από τα πολλά λάθη που μας έφεραν ως εδώ. Περιμένεις από "κάποιον άλλο" (πορδυπουργό τύπου Βόρεια Κορέα συγκεκριμένα). Όσο περιμένεις "κάποιος άλλος" να κάνει "κάτι" για σένα, θα σε εκμεταλλεύονται. Είναι χρέος σου να απαιτήσεις για τους φόρους που πληρώνεις τις υπηρεσίες που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σου παρέχουν. Ή αυτό ή να στείλουν σπίτι τους όλους τους "δήθεν" ελεγκτικούς μηχανισμούς και να σου προσφέρουν φοροαπαλλαγή, γιατί αυτή τη στιγμή πληρώνεις τα μισθά τους, αλλά δεν παίρνεις "πενιά" σε ότι αφορά τις υπηρεσίες τους.

Οποιοσδήποτε "άλλος" θα σκεφτεί ΠΡΩΤΑ τον εαυτό του και ΜΕΤΑ εσένα. Αν το αντιληφθείς αυτό, θα καταλάβεις πόση σημασία έχει αυτό που εξήγησα πιο πάνω.
    Επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω, ναι, τα γνωρίζω όλα όσα λες. Δεν είμαι αρχάριος σ'αυτό το θέμα. Ξέρω περι ΝΤΠ, Ατζέντες 21, κλπ. Εγώ άλλο σε ρώτησα. Τι πρέπει να κάνει ο λαός; Να ξεσηκωθούν όλοι στους δρόμους; Σε ρωτάω, τι πιστεύεις είναι το καλύτερο; Και όχι, δε σε ειρωνεύομαι, ούτε το παίζω ξερόλας. Δεν είμαι τέτοιος.

Banned
    Επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω, ναι, τα γνωρίζω όλα όσα λες. Δεν είμαι αρχάριος σ'αυτό το θέμα. Ξέρω περι ΝΤΠ, Ατζέντες 21, κλπ. Εγώ άλλο σε ρώτησα. Τι πρέπει να κάνει ο λαός; Να ξεσηκωθούν όλοι στους δρόμους; Σε ρωτάω, τι πιστεύεις είναι το καλύτερο; Και όχι, δε σε ειρωνεύομαι, ούτε το παίζω ξερόλας. Δεν είμαι τέτοιος.
    Δεν υπέθεσα ότι με ειρωνεύεσαι. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν το κράτος θέλει να αξιώνει από εμένα φόρους, πρέπει να μου παρέχει ικανοποιητικές υπηρεσίες. Το πρόβλημα είναι μεταξύ αυτών των υπηρεσιών κατατάσσεται και η δικαιοσύνη την οποία εγώ την αντιλαμβάνομαι ως αγαθό και όχι ως συναλλάξιμο προιόν/υπηρεσία. "Χοντρέ!...πιάσε 2 κιλά δικαιοσύνη... απ' την καλή, όχι τη χαλασμένη... και δυό-τρείς τροποποιητικές διατάξεις... κουνήσου!". Οι υπόλοιποι - κατά την άποψη μου - δεν ενοχλούνται από το ότι αμοίβεται όπως και του υδραυλικού ή του μανάβη.

Για να είμαι πιο ακριβής, θα ήθελα - αν ήταν στο χέρι μου - οι ενασχολούμενοι με τη δικαιοσύνη (δικαστές, νομοθέτες, εσαγγελείς κλπ) να μην πιάνουν λεφτά στα χέρια τους. Να τους παρέχονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ για εκείνους και τις οικογένειες τους (μέσα σε λογικά πλαίσια), αλλά να μην διαθέτουν/συντηρούν τη φιλοδοξία του πλουτισμού. Αυτό αντιμετωπίζει το ένα σκέλος της διάβρωσης την οποία προανέφερα και συγκεκριμένα τη δωροδοκία-εξαγορά κυρίως επειδή ένα τέτοιο καθεστώς θα προσελκύσει μόνο τους ιδεολόγους και όχι τους τυχοδιώκτες ή άπληστους.

Το άλλο σκέλος είναι η απειλή ή ο φόνος τους. Δεν μπορεί κάθε φορά που δε συμφέρει έναν επιχειρηματία/βιομήχανο/πολυεθνική το αποτέλεσμα μιας δίκης ή μια νομοθεσία ο δικαστής να βρίσκεται την επομένη μέρα νεκρός από ασφυξία με ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι του (έγινε πρόσφατα στις ΗΠΑ αυτό). Πρέπει δηλαδή η προστασία και περιφρούρηση των ανθρώπων αυτών και των οικογενειακών μελών τους να είναι απόλυτα αποτελεσματική. Πράγμα το οποίο είναι ουτοπικό γιατί θα λαδώσουν έναν από τους φρουρούς τους προκειμένου να φάνε κάποιον. Όπως είπαν οι λατίνοι "ποιός φυλάει τους φύλακες;".

Οπότε το "σχέδιο" έχει τρύπες παρότι κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τους λαδιάρηδες. Η πιο "κομψή" λύση είναι - αφού διαθέτουμε και τα μέσα κιόλας - η αμεσοδημοκρατία σε ότι αφορά την νομοθεσία. Αν π.χ. μέσω διαδικτύου αντί να ψηφίζουν 300 υπάλληλοι πολυεθνικών / επιχειρηματιών / βιομηχάνων / εφοπλιστών τους νόμους μιας χώρας, τους ψηφίζανε 10.000.000 κόσμος η μόνη εναλλακτική που αφήνεις σε κάποιον που δεν θέλει να πειθαρχήσει στους νόμους τους οποίους ψηφίζει η πλειοψηφία, είναι η γενοκτονία ή δωροδοκία 10.000.000 ανθρώπων μείον το συνάφι του που προφανώς και θα τον στηρίξει. Μάλλον πιο δύσκολο αυτό. Οι προυποθέσεις για κάτι τέτοιο είναι ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο και η δυνατότητα συμμετοχής στο νομοθετικό σύστημα του συνόλου του πληθυσμού... επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ σε ότι αφορά την νομοθεσία.

Από εκεί και πέρα το θέμα εφαρμογής αυτής είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο", όμως τουλάχιστο εξασφαλίζει η νομοθεσία να προέρχεται από τον ίδιο το λαό (φτάνει ο λαός να έχει υψηλό μορφωτικό επίπεδο και να αντιλαμβάνεται "σωστό/λάθος/ομαδικότητα" κλπ. Με άλλα λόγια θα σε πάρει 3 γενιές καλής εκπαίδευσης (60 χρόνια περίπου) για να εφαρμόσεις κάτι τέτοιο. Για να το "χαλάσει" κάποιος πρέπει να λαδώσει υπουργούς παιδείας να σου πούν ότι δεν έγινε σφαγή Ποντίων αλλά εθνοκάθαρση, ότι οι πρόσφυγες της μικρασιατικής καταστροφής απλά συνοστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης και να επιτρέψουν στους μαθητές να χρησιμοποιούν υπολογιστή τσέπης από το δημοτικό. Μπορείς όμως να έχεις νόμο που να τιμωρεί την αλλοίωση-παραποίηση ιστορικών γεγονότων ή την καταστροφή του τρόπου εκμάθησης μαθηματικών. Με άλλα λόγια, το σύστημα αυτό διαθέτει κάποια στιβαρή αυτοπροστασία επειδή έχεις άμεσα διαθέσιμο ένα σύνολο πληθυσμού ικανό να νομοθετήσει απέναντι στην παραμικρή μ****** την οποία θα επιχειρήσουν να κάνουν εναντίων του. Επίσης το να εξαπατήσεις "κάποιον" είναι σχετικά εύκολο. Το να εξαπατήσεις έναν ολόκληρο πληθυσμό ο οποίος διαθέτει λόγο και τον εκφράζει είναι πιστεύω, αδύνατον (ή τουλάχιστον ασύγκριτα πιο δύσκολο). Το πιο σημαντικό μέρος των προαπαιτουμένων της συγκεκριμένης εκπαίδευσης είναι να μάθεις σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να αντιμετωπίζουν / αντέχουν τα συναισθήματα τους (ζήλεια, φθόνο, μίσος, θυμό, απληστία κλπ). Με αυτό τον τρόπο μειώνεις την πιθανότητα διάβρωσης του κοινωνικού συνόλου.
    Last edited by M87; 16-03-2016 at 15:37.

Senior Member
    Πωπώω! Κατατ'άλλα δυτικές και πολιτισμένες χώρες! Ειδικά την Αυστραλία, την είχα για χώρα πρότυπο
    Αρα οπώς καταλαβαινεις δεν εχουμε φτασει (ακομα) σε αυτο το επιπεδο. Βεβαια απο την αλλη για αποπλάνιση ανηλικου εδω στην Ελλαδα τρως μόνο 4 χρονια LINK: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=101644

Βεβαια υπάρχουν και οι εξαιρεσεις LINK:
    http://www.protothema.gr/greece/arti...s-mathitrias-/

Εκεί δεν έχουν κράτος, οπότε, δεν μου κάνει και μεγάλη εντύπωση το αποτέλεσμα.

ουτε μενα να σου πω την αληθεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    πολλες απλοποιησεις και θεωριες συνωμοσιας βρε παιδια!
    ολοι δηλ μας ζηλευουν, εποφθαλμιουν τα πλουτη μας και προσπαθουν να μας καταστρεψουν?
    γιατι αλλες χωρες και λαοι τα καταφερνουν ,προοδευουν και εμεις ειμαστε συνεχεια μεσα στη μιζερια και την γκρινια?
    διοτι ειμαστε ευεπιφοροι στον λαικισμο ,στην ελλειψη παιδειας και στην ιδεοληψια οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας τον περιουσιο λαο!
    δουλεψετε εντιμα,σκληρα με μακροχρονιο πλανο για την ζωη σας βασισμενο στην λογικη και τον ρεαλισμο,και θα τα καταφερετε.
    γιατι δηλ αρκετοι απο εμας προχωρησαμε και δεν αισθανομαστε αγανακτισμενοι και μιζεριασμενοι?
    Ποιες αλλες χωρες? Οι μόνες που βγήκαν απο την κρίση είναι η Ισλανδία (που αρνήθηκε "βοήθεια" απο το ΔΝΤ),η Αργεντινή που ξεχρεωσε (όταν βγήκε απο το ΔΝΤ) και η Ισπανιά που "ανεκαμψε" συμφωνα με την Γερμανια..... και οι ανθρωποι κοιμουνται στους δρόμους γτ δεν εχουν σπίτια.

Σου στέλνω τα LINK για να μην λες πως μιλάω να ξερω....
    http://now24.gr/islandia-to-paradigm...remi-i-evropi/
    http://www.onalert.gr/stories/H_Arge..._to_DNT_/16707
    http://www.triklopodia.gr/ispania-an...stous-dromous/

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast