Αναισθησία των γιατρών και νοσοκόμων - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Kαταρχήν έχετε αναφέρει και σε άλλο ποστ ότι είστε 62 χρονών αν θυμάμαι καλά.Εσείς λοιπόν ζήσατε τα παραγωγικότερα χρόνια της ζωής σας σε μια εποχή που η χώρα μας δεν είχε βιώσει ακόμη τι θα πει κρίση,μνημόνια κτλ.Δε ζήσατε ως νέο παιδί τη δεκαετία του 2000 και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια που μαμήθηκε κυριολεκτικά το σύστημα.Που πολλοί άνθρωποι οικογενειάρχες,έντιμοι καθ`ολα έχασαν την δουλειά τους,μειώθηκε το σταθερό τους εισόδημα και πολλά νέα παιδιά μόχθησαν για το πτυχίο τους και έγιναν σερβιτόροι,delivery κτλ με καθαρό μισθό των 400€ και ίσως και πιο κάτω.Αυτοί λοιπόν δεν έζησαν την εποχή των παχιών αγελάδων στην Ελλάδα και κατά την γνώμη μου όταν ένας νέος άνθρωπος που προσπαθεί να φτιάξει σήμερα την ζωή του,έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβαίνει.Να υποθέσω ότι έχετε ήδη βγει και στην σύνταξη οπότε βρέξει-χιονίσει ο μισθός είναι στην πόρτα σας; Εγώ προσωπικά είμαι 40 χρονών και δουλεύω απο τα 22 μου σε μια δουλειά που τότε έδειχνε να έχει μέλλον και ήμουν ευχαριστημένος που την επέλεξα.Τα τελευταία όμως χρόνια χτυπήθηκε και ο κλάδος μου απο την κρίση και κατά συνέπεια μειώθηκε και το δικό μου εισόδημα.Λέτε άμα ήξερα ότι θα μαμηθεί το σύστημα θα την επέλεγα; Και δούλεψα έντιμα,καθαρά και υπεύθυνα,ρεαλιστικά με μακροχρόνιο πλάνο.Ελα όμως που κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως φαίνονταν.Λέω πάλι καλά που έχω καταφέρει να έχω γύρω στα 13 χρόνια ένσημα και έχω κάποια πιθανότητα να μαζέψω τα ένσημα που απαιτούνται ώστε κάποια στιγμή να πάρω μια μικρή σύνταξη για να ζήσω κάπως αξιοπρεπώς τα γεράματα μου.

Αντι να ενωθουμε ολοι μας και να παμε να τους γ@μησουμε καθομαστε και κατηγορουμε οι μεν τους δεν. Δεν καταλαβαινει κανένας οτι αφου χτυπάνε την πορτα του γείτονα αργα ή γρήγορα θα χτυπησουν και την δικια σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Archangel λυπαμαι πολυ για οτι σας συμβαινει.Εμενα ειχε η μαμα μου καρκινο του παχεως εντερου και ευτηχως ειναι καλα τωρα.Μετα ο μπαμπας μου διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα και πηγαμε στο νοσοκομειο Σωτηρια Εκει οι γιατροι ητανε αψογοι! μας βοηθησαν και μας βοηθανε ακομα παρα πολυ! ο μπαμπας μου τα παει καλα.Εγω σε λιγο καιρο θα χειρουργηθω στο Αττικο για ενα ινομυωμα που εχω στην μητρα και εχω καλες εντυπωσεις απο το Αττικο προς το παρων.Οταν παω εκει και νοσηλευτω θα σας πω περισσοτερα.Σε πιο νοσοκομειο εισασταν και σας μιλησαν ετσι? ντροπη τους!

Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια και σου ευχομαι περαστηκα και σε εσενα και στους γονείς σου. :)
    Θα σου στείλω πμ το ονομα του νοσοκομειου

Banned
    Δεν ξέρεις από που να το πιάσεις αυτό το θέμα.Είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω και ξέρω αν τα γράψω θα θυμώσω.Σιωπή από εμένα που έχασα δικούς μου ανθρώπους.Όχι μάλλον θα τα αναφέρω.

1)Τον οκτώβριο του 13 έφυγε ο πατέρας μου σε ηλικία 57 χρονών.Είχε αυξημένο ζάχαρο και πίεση και έφυγε από ανακοπή.Λάθος τον γιατρών που δεν μίλησαν για μπαι μπας κι έλεγαν ότι όλα είναι καλά και οι εξετάσεις μια χαρά.Χρειάζεται απλά να κόψει το τσιγάρο.(Διευκρίνηση-Ο πρώτος γιατρός ξέχασε να του πάρει το ζάχαρο σε έναν επεισόδιο λιποθυμίας.Κάτι που το ξέρει και μια νοσηλεύτρια 1 εξαμήνου).Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι αυτό.

2)Μετά από ένα χρόνο η γιαγιά μου στα 84 μπήκε για επέμβαση στο νοσοκομείο και βγήκε από αυτό για την κηδεία της ενώ όλοι λέγανε πως θα γίνει καλά.Η γιαγιά μου έζησε μια χαρά,έφτασε 84 και μακάρι να φτάσουμε όλοι σε αυτή την ηλικία.Το παράλογο εδώ που είναι?Ήταν σε ένα νοσοκομείο μιας πόλης που έκανε την εγχείρηση,βγήκε,ξαναμπήκε και τελικα ξανά εξιτήριο για το σπίτι.Ο γιατρός εκεί μιας και γνωστός των παιδιών της (των θείων μου και της μάνας μου) είπε ότι πρέπει να πάει σε κέντρο αποκατάστασης.Τα κέντρα είναι ιδιωτικά άρα πληρωμή.Έρχεται ασθενοφόρο του κέντρου αποκατάστασης και την πηγαίνει στο κέντρο μια άλλης πόλης.Εκεί βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά και την πηγαίνουν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.Όλα αυτά στη Λάρισσα.Μόλις την βλέπουν οι γιατροί ειδοποιούν τον θείο μου να πάει αμέσως στη Λάρισσα.Όλα αυτά σε μία μέρα.Πηγαίνει ο θείος μου και η θεία μου στο νοσοκομείο Λάρισσας και βλέπουν το απόλυτο χάος.Μια γυναίκα 84 χρονών σε ράντζο στο διάδρομο και ο γενικός χαμός στο νοσοκομείο.Τελικά μετά από ώρα βρήκαν γιατρούς και τους λένε ''Γιατί την φέρατε εδώ?Η γυναίκα από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνει''.Ο θείος μου ήταν έτοιμος να ορμήξει στον γιατρό ευτυχώς τον συγκράτησε η θεία μου.Ε δεν είναι και λίγο να παιδεύεσαι 3 μήνες με χειρουργία κι εκεί που λες όλα είναι καλά (επειδή το είπαν οι γιατροί) τώρα να σου λένε ''πάρτε την σπίτι,πεθαίνει''.Ειδικά όταν πρόκειται για τη μάνα σου.Τελικά την πήραμε στο σπίτι και η γυναίκα ''έφυγε'' μετά από 3 μέρες.Οπότε θέλω να μείνετε στο τι λέγανε στο ένα νοσοκομείο και τι λέγανε στο άλλο.Ο απόλυτος παραλογισμός

3)Αυτή τη στιγμή ο αδερφός του πατέρα μου,επίσης μικρός 56 τώρα,έχει καρκίνο στο στομάχι.Έκανε τις εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ΠΕΡΙΜΕΝΕ 1ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.Τελικά μετά από ένα περίπου μήνα,τον πήραν τηλέφωνο να πάει στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις.Ξέρετε τι του είπαν?''Δυστυχώς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,ο καρκίνος έχει προχωρήσει πολύ,πάρτε αυτά τα χάπια κι όσο πάει''.
    Σκεφτείτε το λίγο ρε παιδιά.Αυτή τη στιγμή μια οικογένεια ,περιμένει τον άνθρωπό της να πεθάνει (δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να αναφέρω ότι είναι όλοι άνεργοι).Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο?Που είναι η ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος?Του είπανε δηλαδή ''πήγαινε σπίτι σου να πεθάνεις''.Δεν ξέρω τι να πω.

Έχω και κάποια άλλα αλλά νομίζω φτάνει ως εδώ.Έχω πολύ θυμό για την υγεία στην χώρα μας και γι αυτούς που δώσανε τον όρκο.Δυστυχώς μέσα σε αυτή τη σαπίλα παίρνει η μπάλα κι ανθρώπους άξιους.Αλλά ξέρετε τι λένε,μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Κι ένα τελευταίο δικό μου.Ψυχίατρος σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο (με θέση),με εξωτερικό ιατρείο,70 ευρώ επίσκεψη για να λέει παπαριές.
    Πρέπει οπωσδήποτε το κράτος να ξυπνήσει.Κάτι πρέπει να κάνει.Δεν γίνεται να σε δέχονται 5 κι 6 μήνες μετά.Σαπίλα.....

Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Δεν ξέρεις από που να το πιάσεις αυτό το θέμα.Είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω και ξέρω αν τα γράψω θα θυμώσω.Σιωπή από εμένα που έχασα δικούς μου ανθρώπους.Όχι μάλλον θα τα αναφέρω.

1)Τον οκτώβριο του 13 έφυγε ο πατέρας μου σε ηλικία 57 χρονών.Είχε αυξημένο ζάχαρο και πίεση και έφυγε από ανακοπή.Λάθος τον γιατρών που δεν μίλησαν για μπαι μπας κι έλεγαν ότι όλα είναι καλά και οι εξετάσεις μια χαρά.Χρειάζεται απλά να κόψει το τσιγάρο.(Διευκρίνηση-Ο πρώτος γιατρός ξέχασε να του πάρει το ζάχαρο σε έναν επεισόδιο λιποθυμίας.Κάτι που το ξέρει και μια νοσηλεύτρια 1 εξαμήνου).Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι αυτό.

2)Μετά από ένα χρόνο η γιαγιά μου στα 84 μπήκε για επέμβαση στο νοσοκομείο και βγήκε από αυτό για την κηδεία της ενώ όλοι λέγανε πως θα γίνει καλά.Η γιαγιά μου έζησε μια χαρά,έφτασε 84 και μακάρι να φτάσουμε όλοι σε αυτή την ηλικία.Το παράλογο εδώ που είναι?Ήταν σε ένα νοσοκομείο μιας πόλης που έκανε την εγχείρηση,βγήκε,ξαναμπήκε και τελικα ξανά εξιτήριο για το σπίτι.Ο γιατρός εκεί μιας και γνωστός των παιδιών της (των θείων μου και της μάνας μου) είπε ότι πρέπει να πάει σε κέντρο αποκατάστασης.Τα κέντρα είναι ιδιωτικά άρα πληρωμή.Έρχεται ασθενοφόρο του κέντρου αποκατάστασης και την πηγαίνει στο κέντρο μια άλλης πόλης.Εκεί βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά και την πηγαίνουν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.Όλα αυτά στη Λάρισσα.Μόλις την βλέπουν οι γιατροί ειδοποιούν τον θείο μου να πάει αμέσως στη Λάρισσα.Όλα αυτά σε μία μέρα.Πηγαίνει ο θείος μου και η θεία μου στο νοσοκομείο Λάρισσας και βλέπουν το απόλυτο χάος.Μια γυναίκα 84 χρονών σε ράντζο στο διάδρομο και ο γενικός χαμός στο νοσοκομείο.Τελικά μετά από ώρα βρήκαν γιατρούς και τους λένε ''Γιατί την φέρατε εδώ?Η γυναίκα από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνει''.Ο θείος μου ήταν έτοιμος να ορμήξει στον γιατρό ευτυχώς τον συγκράτησε η θεία μου.Ε δεν είναι και λίγο να παιδεύεσαι 3 μήνες με χειρουργία κι εκεί που λες όλα είναι καλά (επειδή το είπαν οι γιατροί) τώρα να σου λένε ''πάρτε την σπίτι,πεθαίνει''.Ειδικά όταν πρόκειται για τη μάνα σου.Τελικά την πήραμε στο σπίτι και η γυναίκα ''έφυγε'' μετά από 3 μέρες.Οπότε θέλω να μείνετε στο τι λέγανε στο ένα νοσοκομείο και τι λέγανε στο άλλο.Ο απόλυτος παραλογισμός

3)Αυτή τη στιγμή ο αδερφός του πατέρα μου,επίσης μικρός 56 τώρα,έχει καρκίνο στο στομάχι.Έκανε τις εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ΠΕΡΙΜΕΝΕ 1ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.Τελικά μετά από ένα περίπου μήνα,τον πήραν τηλέφωνο να πάει στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις.Ξέρετε τι του είπαν?''Δυστυχώς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,ο καρκίνος έχει προχωρήσει πολύ,πάρτε αυτά τα χάπια κι όσο πάει''.
    Σκεφτείτε το λίγο ρε παιδιά.Αυτή τη στιγμή μια οικογένεια ,περιμένει τον άνθρωπό της να πεθάνει (δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να αναφέρω ότι είναι όλοι άνεργοι).Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο?Που είναι η ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος?Του είπανε δηλαδή ''πήγαινε σπίτι σου να πεθάνεις''.Δεν ξέρω τι να πω.

Έχω και κάποια άλλα αλλά νομίζω φτάνει ως εδώ.Έχω πολύ θυμό για την υγεία στην χώρα μας και γι αυτούς που δώσανε τον όρκο.Δυστυχώς μέσα σε αυτή τη σαπίλα παίρνει η μπάλα κι ανθρώπους άξιους.Αλλά ξέρετε τι λένε,μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Κι ένα τελευταίο δικό μου.Ψυχίατρος σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο (με θέση),με εξωτερικό ιατρείο,70 ευρώ επίσκεψη για να λέει παπαριές.
    Πρέπει οπωσδήποτε το κράτος να ξυπνήσει.Κάτι πρέπει να κάνει.Δεν γίνεται να σε δέχονται 5 κι 6 μήνες μετά.Σαπίλα.....
    Αυτή είναι προτιμότερη λύση για τους πουτ@ν@ς γιούς:

https://www.youtube.com/watch?v=fYEMl4ta2RE

Banned
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Αυτή είναι προτιμότερη λύση για τους πουτ@ν@ς γιούς:

https://www.youtube.com/watch?v=fYEMl4ta2RE
    Όχι φίλε.
    Εϊμαι κατά της βίας και ούτε οι μανάδες τους μου φταίνε.Οργάνωση,αξιοκρατία και άλλα είναι η λύση και μακριά από κομματοκαταστάσεις. Δυστυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν υπάρχει.

Quote Originally Posted by archangel View Post
    Καταρχήν γεια σας και καλή σαρακοστή.

Σήμερα έμαθα κάτι που με νευρίασε πάρα πολύ.
    Έχω μια θεία, αδερφή της μάνας μου, που την αγαπάω πάρα πολύ. Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις στο σπίτι της, όπως και τα αδέρφια μου, και κάθε καλοκαίρι σχεδόν πηγαίναμε εκεί (μένει έξω από πόλη και πηγαίναμε για διακοπές) αλλά αρκετές φόρες και το χειμώνα. Είναι 64 χρόνων και τα τελευταία 16 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Ως τώρα ο Θεός ευτυχώς της έδωσε τεράστιες δυνάμεις για να τ'αντέξει και το νικούσε τόσο καιρό.
    Το πρόβλημα τώρα ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες που απέκτησε την ίδια αρρώστια και ο άντρας της. Με το που το έμαθε μέσα σε λίγες μέρες έκανε μετάσταση η αρρώστια της. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως βασική αιτια αυτης της ασθενειας και πάρα πολλών άλλων είναι το άγχος, η λύπη, η ψυχική υπερένταση και κάθε άσχημης ψυχικής διάθεσης αίτιο. Εχω δει /ακούσει για ανθρωπους να φτανουν στα 90 κάνοντας άστατη ζωη με κάπνισμα, ποτό και κακη διατροφή, όμως χωρίς άσχημη ψυχική διάθεση στη ζωη τους. Πλέων έχει απλωθεί παντού και υποφέρει από τους πόνους. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν μπορεί να κάνει την ανάγκη της με αποτέλεσμα, όπως λένε οι γιατροί, να τα βγάζει από το στόμα.
    Σήμερα (και κάθε μέρα ως τώρα) λοιπόν η μητέρα μου γύρισε από το νοσοκομείο και ήταν νευριασμένη πολύ. Την ρώτησα τι έγινε και μου είπε τα εξής:

Η θεία μου πονούσε πολύ και η μητέρα μου πήγε στο δωμάτιο που ήταν οι νοσοκόμες και καθόντουσαν (κάπνιζαν και χαχάνιζαν μεταξύ τους). Τους είπε ότι πονάει πολύ η θεία μου και αν μπορούν να κάνουν κάτι. Τότε μια από αυτές πετάχτηκε και είπε "Ωωω πια, έχουμε μπλέξει με δαυτην". Η μητέρα μου συγκρατήθηκε να μην της πει τίποτα από φόβο μην καλέσουν την ασφάλεια και την πετάξουν έξω από το νοσοκομείο και δεν είπε τίποτα.
    Η γυναίκα υποφέρει και αυτές κοιτούσαν μην χάσουν ένα λεπτό για να..... κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται!!!
    Και μάλιστα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πριν κανένα μήνα ο ξάδερφος μου πήγε να ρωτήσει μια πουτ@ν@ γιατρό κάτι και του είπε "δεν πεθαίνει πια να ηρεμήσουμε" και έγινε χαμός. Τρεις τον κρατούσαν μην την σκοτώσει.

Όταν το άκουσα αυτό (για το πρώτο) νευρίασα τόσο πολύ που έβριζα και φώναζα. Ήθελα να πάω στο νοσοκομείο να την βρω και να την γ@μησω στο ξύλο. Τις πληρώνεις (δημόσιο νοσοκομείο) και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα. Μόνο να κάθονται και να ξύνουν το μ..νι τους. Και σου λένε πως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες από τους άντρες!!!!
    Εύχομαι κατ' αρχήν όλα να πάνε καλά. Τουλάχιστον ας μην απελπιζόμαστε, ας δίνουμε στον εαυτο μας και στους άλλους λίγο κουραγιο, λίγη αισιοδοξία.
    Να ξέρεις ότι στον τομέα της υγείας, όπου πληρώνεις έχεις και καλή μεταχείριση, τοσο ιατρικά όσο και απο άποψη συμπεριφοράς, εκτος κι αν στο δεδομένο χώρο έχεις γνωριμίες ή ξερεις να απειλας και να υψώνεις τον τονο της φωης σου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post

Καταρχην συλλυπητήρια. Δυστηχως η υγεια στην Ελλαδα παει απο το κακο στο χειρότερο. Γιατροι και νοσοκόμες γίνονται ανθρωποι που ο μόνος λόγος που επιλεγουν αυτη την δουλεια ειναι για να ξυνουν τα οργανά τους (για να μην πω τιποτα αλλο) και να πληρώνονται για αυτό. Με στεναχωρει αυτο το γεγονός γτ εμείς ειμαστε οι δημιουργοι της υγείας και περίμενα περισσοτερα απο αυτό που βλεπω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εύχομαι κατ' αρχήν όλα να πάνε καλά. Τουλάχιστον ας μην απελπιζόμαστε, ας δίνουμε στον εαυτο μας και στους άλλους λίγο κουραγιο, λίγη αισιοδοξία.
    Να ξέρεις ότι στον τομέα της υγείας, όπου πληρώνεις έχεις και καλή μεταχείριση, τοσο ιατρικά όσο και απο άποψη συμπεριφοράς, εκτος κι αν στο δεδομένο χώρο έχεις γνωριμίες ή ξερεις να απειλας και να υψώνεις τον τονο της φωης σου.
    Ευχαριστω πολυ φίλε. Συμφωνω κι εγω. Αυτη η γ@μημενη αρρωστια δεν θελει στεναχωριες καθόλου και ξεκουραση. Η θεια μου ειναι δραστήρια γυναίκα και μετα το χειρουργιο που ειχε κανει πριν μερικα χρόνια ετρεχε και εκανε δουλειες.
    Το θεμα ειναι οτι την δημοσια υγεια ετσι κι αλλιως την πληρωνεις και ειναι το λιγοτερο λυπηρο που φερονται αυτοι οι "ανθρωποι" (αν και δεν τους αξιζει αυτός ο τιτλος) με αυτόν τον τρόπο.

Βγάζω το συμπέρασμα πως η πρώτη αιτία αυτής της αρρώστιας (μα και πολλών άλλων) είναι το ΑΓΧΟΣ και η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. Κάπνισμα, κακή διατροφή και έλλειψη άσκησης έρχονται μετα. Σπάνια ακούω για κάποιον κυριολεκτικά αναίσθητο, δυνατό χαρακτήρα να αρρωστάει ιδίως με τετοια πάθηση.
    Πρόσφατα, μου εμφανίσθηκε μια ήπιας μορφής πάθηση στο πρόσωπο η αιτία της οποίας με βάση ειδικούς και μη ειναι κυρίως το άγχος! Με φαρμακα και ξεκουραση εφυγε το προβλημα. Όντως φαινεται να χαν δίκιο, αιτία ήταν στιγμές έντονου άγχους.
    γιάννης

Senior Member
    Βγάζω το συμπέρασμα πως η πρώτη αιτία αυτής της αρρώστιας (μα και πολλών άλλων) είναι το ΑΓΧΟΣ και η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. Κάπνισμα, κακή διατροφή και έλλειψη άσκησης έρχονται μετα. Σπάνια ακούω για κάποιον κυριολεκτικά αναίσθητο, δυνατό χαρακτήρα να αρρωστάει ιδίως με τετοια πάθηση.
    Πρόσφατα, μου εμφανίσθηκε μια ήπιας μορφής πάθηση στο πρόσωπο η αιτία της οποίας με βάση ειδικούς και μη ειναι κυρίως το άγχος! Με φαρμακα και ξεκουραση εφυγε το προβλημα. Όντως φαινεται να χαν δίκιο, αιτία ήταν στιγμές έντονου άγχους.
    Το αγχος κανει πολυ κακο. περαστικά φίλε για το προβλημα σου

Banned
    ioannis2 να σου υπολογίσω το συνολικό κόστος σε ασφαλιστικές εισφορές για κάποιον που είναι 20 χρόνια εργαζόμενος και ασφαλισμένος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε δημόσιο φορέα (δεν μιλάω για αλλοδαπούς που εξαιρούνται από αυτή την υποχρέωση, μιλάω για Έλληνες) να μου πεις ποιό ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι το επίπεδο υπηρεσιών των δημόσιων μονάδων υγείας σε σχέση με αυτό των ιδιωτικών;... Θέλεις;
    Last edited by M87; 23-03-2016 at 20:39.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234