Τα πιο ηλιθια και αστεια πραγματα που ακουσατε σχετικα με την ασθενεια σας. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    Γιατρός:Υπνηλία το χ χάπι;;;Μα αυτό φέρνει υπερδιέγερση...
    αλλάζω χάπι
    Γιατρός:Αυτό το χάπι έχει λιγότερες παρενέργειες από το προηγούμενο....
    .....Ναι το χ χάπι της δημιουργούσε καταστολή..

...Συμπέρασμα:Ό,τι να\'ναι...

Senior Member
    Originally posted by Μιχάλης
    Μιχάλης - Γιατρέ, πολύ καλά τα seroxat, αλλά νομίζω ότι μου δημιουργούν πρόβλημα σεξουαλικό. Γίνεται να τα αλλάξουμε?

Γιατρός - Κοίτα Μιχάλη λίγο πολύ όλα αυτά τα φάρμακα δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Έχεις πρόβλημα στύσης?

Μιχάλης - Όχι κανένα

Γιατρός - Έλλειψη επιθυμίας?

Μιχάλης - Όχι, όχι ούτε αυτό. Έχω πρόβλημα εκσπερμάτωσης.

Γιατρός - Δηλαδή?

Μιχάλης - Να...ενώ όλα φυσιολογικά... στην διάρκεια της ερωτικής πράξης... δεν μπορώ να φτάσω σε εκείνο το σημείο που ξεκινάει ο οργασμός.

Γιατρός - Γυναίκα υπάρχει?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Όχι ρε μλκ την παίζω μόνος μου και είπα να σου μιλήσω για σεξ έτσι.....Πρόβλημα δυσλειτουργικού αυνανισμού....

Πάντως Μιχάλη δεν ξέρω αν στο είπαν αλλά για να κάνεις σεξ θες γυναίκα.Το ήξερες αυτό;;ε,μάθε το..

Senior Member
    Παράδειγμα έλλειψης στοιχειώδους χιούμορ γιατρού.
    Σε ενα κεντρο ψυχικής υγείας, χάλια απο κρίσεις πανικού, αγοραφοβίες κλπ, κατά την \"συνέντευξη αξιολόγισης\" (παρντον;) :
    Δρ: Έχετε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική;
    Ηλέκτρα: Όχι ακόμα...(για να σπάσω λίγο τη μιζέρια)
    Δρ: Τί εννοείτε;
    Ηλ: Τίποτα. Δεν εχω νοσηλευθεί.
    Μετά απ\'αυτό \'εγραφε για κανένα 5λεπτο.

Παράδειγμα γιατρού \"βαριέμαι που σου μιλάω και κλείσε το τηλ γιατί εχω και πιο σοβαρά πράγματα να κάνω\":
    Παίρνω τηλ σε κακή κατάσταση και αναφέρω ορμητικά όλα τα νέα συμπτώματα και το γεγονός οτι παρά την φαρμακοθεραπεία δεν βλέπω βελτίωση.Επαναλαμβάνω οτι ακουγομαι και είμαι χάλια.
    Ηλ: Τι λέτε γιατρέ γιατί δεν παρουσιάζω καμία βελτίωση, νιωθω απόλυτα κουρασμένη και δεν αντέχω πια αυτήν την κατάσταση...
    Δρ: Είσαι ευαίσθητη.
    Ηλ: ...ευχαριστώ καλο σας βράδυ.

Ευτυχώς τώρα βλέπω εναν τύπο όλα τα λεφτά που και χιούμορ έχει και καλός είναι και δεν βαριέται να μιλάει.Καιρός ήταν!

Senior Member
    Originally posted by Blue9791
    Σε ενα κεντρο ψυχικής υγείας, χάλια απο κρίσεις πανικού, αγοραφοβίες κλπ, κατά την \"συνέντευξη αξιολόγισης\" (παρντον;) :

Παράδειγμα γιατρού \"βαριέμαι που σου μιλάω και κλείσε το τηλ γιατί εχω και πιο σοβαρά πράγματα να κάνω\":
    Παίρνω τηλ σε κακή κατάσταση και αναφέρω ορμητικά όλα τα νέα συμπτώματα και το γεγονός οτι παρά την φαρμακοθεραπεία δεν βλέπω βελτίωση.Επαναλαμβάνω οτι ακουγομαι και είμαι χάλια.
    Ηλ: Τι λέτε γιατρέ γιατί δεν παρουσιάζω καμία βελτίωση, νιωθω απόλυτα κουρασμένη και δεν αντέχω πια αυτήν την κατάσταση...
    Δρ: Είσαι ευαίσθητη.

Ευτυχώς τώρα βλέπω εναν τύπο όλα τα λεφτά που και χιούμορ έχει και καλός είναι και δεν βαριέται να μιλάει.Καιρός ήταν!

loool
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ο πρωτοσ ηταν φοβεροσ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by Blue9791

Δρ: Είσαι ευαίσθητη. Έτσι..Δεν χρειάζονται πολλά λόγια...Λίγα και λακωνικά...Χρεώνομαι!!!!άσχε� �α αν σου έχω πει να με παίρνεις όποτε έχεις κάποια απορία

Μπαίνεις στο ιατρείο σε μαύρο χάλι και λες στην ψυχίατρό σου πως χτες σκεφτόσουν να αυτοκτονήσεις..Αυτή σου απαντάει με το χαμόγελο στα χείλη λες και της είπες ότι χτες πήγες για ανταύγειες στο κομμωτήριο:Δεν υπάρχουν αδιέξοδα....Υπάρχει πάντα κάτι που μπορούμε να κάνουμε...
    Σταυροπόδι καθισμένη στην καρέκλα αναζητά στο μυαλό της που στροφάρει απίστευτα
    \"Σελ 498.......Παράγραφος β:Ο ασθενής ήθελε να αυτοκτονήσει......
    Στάση:Κοιτάξτε τον με σταθερό βλέμμα και με ελαφρύ μειδίασμα πείτε:Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όταν αυτός κρέμεται στο χείλος του γκρεμού..Αν δεν ανακουφιστεί από την εσωτερική σας γαλήνη και βεβαιότητα καλέστε τα επείγοντα για μία εισαγωγή ή σκεφτείτε σοβαρά την αύξηση της δόσης......Εσείς όπως και να έχει πράξατε τα δέοντα......

Senior Member
    Κασσι μου..σκεφτηκεσ να αυτοκτονησεισ ?...

ελα βρε αγαπη... ολα καλα θα πανε..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Κασσι, εκτος του οτι εισαι πολυ γλαφυρη κατα τα αλλα εισαι λιγο σκληρη και βεβαια καταλαβαινω γιατι. Ο κυριος η η κυρια ειδικος ειναι εκει που ειναι για να αντιδρασει καπως συγκεκριμενα οταν εσυ του λες κατι τοσο σοβαρο. Τι θα εκανες αν αυτος η αυτη δεν χαμογελουσε ας πουμε και σου ελεγε οπα εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα...θα πιστευες οτι μπορεις να αλλαξεις κατι στη ζωη σου?Απο εκει και περα, οπως παντου, υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι ειδικοι. Ολα σχετικα ειναι, μην εισαι και εσυ απολυτη οπως δεν θελεις να ειναι οι αλλοι μαζι σου.
    Α και κατι αλλο...Να αυτοκτονησεις εσυ που μου ακουγεσαι να σφυζεις απο ζωη και χιουμορ μου φαινεται τουλαχιστον αδικο για σενα.

Senior Member
    εεε...δεν θα την αφησουμε εμεισ...τι νομιζεσ :Phttp://i102.photobucket.com/albums/m...l80/bound2.jpg

Senior Member
    Originally posted by Bonnie1
    Κασσι, εκτος του οτι εισαι πολυ γλαφυρη κατα τα αλλα εισαι λιγο σκληρη και βεβαια καταλαβαινω γιατι. Ο κυριος η η κυρια ειδικος ειναι εκει που ειναι για να αντιδρασει καπως συγκεκριμενα οταν εσυ του λες κατι τοσο σοβαρο. Τι θα εκανες αν αυτος η αυτη δεν χαμογελουσε ας πουμε και σου ελεγε οπα εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα...θα πιστευες οτι μπορεις να αλλαξεις κατι στη ζωη σου?Απο εκει και περα, οπως παντου, υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι ειδικοι. Ολα σχετικα ειναι, μην εισαι και εσυ απολυτη οπως δεν θελεις να ειναι οι αλλοι μαζι σου.
    Α και κατι αλλο...Να αυτοκτονησεις εσυ που μου ακουγεσαι να σφυζεις απο ζωη και χιουμορ μου φαινεται τουλαχιστον αδικο για σενα.
    Είναι περαστικά τα αυτοκτονικά μου αλλά το χιούμορ δεν είναι πάντα δείγμα χαράς.....Μπα όχι και σκληρή επ\'αυτού.Ήθελα να κάνω λίγο χιούμορ για την έλλειψη ενσυναίσθησης που επέδειξε η γιατρός..Βέβαια μπορεί αυτή να είναι η δουλειά της και έτσι να έπρεπε να αντιδράσει.....Απλά όταν ο άλλος σου λέει και δείχνει αγχώδης και σε μαύρο χάλι ε πες το και λίγο αλλιώς το \"Δεν υπάρχουν αδιέξοδα\" όταν κιόλας ξέρεις και τα αδιέξοδά του...Πας φρικαρισμένη και αυτή με μια απίστευτη ηρεμία λες και της λες το πιο φυσικό πράγμα σου απαντάει......τρα λα λα τρα λα λα ....Όλα πάνε καλά.....Είναι σαν να έχει βάλει τον αυτόματο και απαντάει.........Βγήκε και ο Άλαν-ρομπότ/τεχνητή νοημοσύνη.....Πάω και σε αυτόν για ψυχανάλυση....

Senior Member
    Μάλλον επειδή λογικά θα τους έχει συμβεί πολλές φορές το να τους λένε οι ασθενής τους για τις τάσεις αυτοκτονίας το έχουν συνηθίσει και το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα σαν κάτι αναμενόμενο.Το έχω δει και στον δικό μου γιατρό αυτό.Εχει μια ψυχραιμία ακόμα και σε τέτοια θέματα.Από τη μία είναι λίγο εκνευριστικό.Λες \"καλά,δεν τον νοιάζει καθόλου ρε παιδί μου?\" Αλλά από την άλλη δεν θα μου άρεσε κι όλας να τον δω να τρομάζει και να με κάνει χειρότερα.

Senior Member
    ολοιν ειναι ΑΤΑΡΑΧΟΙ!
    ο,τι κ να τους πεις το lexotanil προσωποιημενο!!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ε αν αγχώνονταν κι αυτοί όμως τι θα γινόταν?Σκοπός είναι να μας ηρεμούνε,όχι να πανικοβάλλονται κι αυτοί μαζί με μας.

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Είναι περαστικά τα αυτοκτονικά μου αλλά το χιούμορ δεν είναι πάντα δείγμα χαράς.....Μπα όχι και σκληρή επ\'αυτού.Ήθελα να κάνω λίγο χιούμορ για την έλλειψη ενσυναίσθησης που επέδειξε η γιατρός..Βέβαια μπορεί αυτή να είναι η δουλειά της και έτσι να έπρεπε να αντιδράσει.....Απλά όταν ο άλλος σου λέει και δείχνει αγχώδης και σε μαύρο χάλι ε πες το και λίγο αλλιώς το \"Δεν υπάρχουν αδιέξοδα\" όταν κιόλας ξέρεις και τα αδιέξοδά του...Πας φρικαρισμένη και αυτή με μια απίστευτη ηρεμία λες και της λες το πιο φυσικό πράγμα σου απαντάει......τρα λα λα τρα λα λα ....Όλα πάνε καλά.....Είναι σαν να έχει βάλει τον αυτόματο και απαντάει.........Βγήκε και ο Άλαν-ρομπότ/τεχνητή νοημοσύνη.....Πάω και σε αυτόν για ψυχανάλυση....
    Την δουλειά του την κάνει?????

Originally posted by Dalia
    Μάλλον επειδή λογικά θα τους έχει συμβεί πολλές φορές το να τους λένε οι ασθενής τους για τις τάσεις αυτοκτονίας το έχουν συνηθίσει και το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα σαν κάτι αναμενόμενο.Το έχω δει και στον δικό μου γιατρό αυτό.Εχει μια ψυχραιμία ακόμα και σε τέτοια θέματα.Από τη μία είναι λίγο εκνευριστικό.Λες \"καλά,δεν τον νοιάζει καθόλου ρε παιδί μου?\" Αλλά από την άλλη δεν θα μου άρεσε κι όλας να τον δω να τρομάζει και να με κάνει χειρότερα.
    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ???

Originally posted by interappted
    ολοιν ειναι ΑΤΑΡΑΧΟΙ!
    ο,τι κ να τους πεις το lexotanil προσωποιημενο!!!!!!
    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΕ???

Την δουλειά του την κάνει .............. (και καθόμαστε εδώ και συζητάμε...ΟΛΟΙ)
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    ειχα παει σε εναν ψυχιατρο μικρη και με ρωτησε τι θελω να γινω οταν μεγαλωσω.εγω πηγαινα πρωτη γυμνασιου και του ειπα εγκληματολογος.τοτε ξαφνικα αυτος εκανε το χερι του πιστολι πηγε κρυφτηκε πισω απο τον καναπε κ μου ελεγε τωρα θα εξιχνιασουμε το μυστηριο.πεταξε και τα χαρτομαντηλα κατω.εν τω μεταξυ μεσα στο δωματιο ημουν εγω η μανα μου ο πατερας μου και η αδερφη μου.πραγματικα ενιωσα τοση αμηχανια που απο τοτε δεν θελω να ξανα πατησω σε ψυχιατρο

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast