Τα πιο ηλιθια και αστεια πραγματα που ακουσατε σχετικα με την ασθενεια σας. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Originally posted by justme
    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΕ???
    ...
    οκ! αν δουλειά του εννοείται να ματαιώνει (μια ακόμα) αυτοκτονική τάση , εντάξει .. την κάνει την δουλειά του ..
    Αν όμως δουλειά του είναι να ενεργεί (με κάποιο τρόπο) νοοτροπά ... και να σε μετακινεί από την καλλιέργεια τέτοιων σκέψεων (και τάσεων γενικά) , ωστέ να τις μειώνεις με σκοπό να τις ξεπεράσεις εντελώς ... νομίζω πως ισως ΔΕΝ την κάνει αποτελεσματικά ...

γιατί μπορεί μεν να ... :
    (.............. καθόμαστε εδώ και συζητάμε...ΟΛΟΙ)
    άλλά το ζητούμενο εξακολουθεί να παραμένει ...\'ζητούμενο\' : ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ (ή έστω ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ) ΑΥΤΕΣ ΟΙ περι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ/ΤΑΣΕΙΣ ;;;

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Είναι περαστικά τα αυτοκτονικά μου αλλά το χιούμορ δεν είναι πάντα δείγμα χαράς.....Μπα όχι και σκληρή επ\'αυτού.Ήθελα να κάνω λίγο χιούμορ για την έλλειψη ενσυναίσθησης που επέδειξε η γιατρός..Βέβαια μπορεί αυτή να είναι η δουλειά της και έτσι να έπρεπε να αντιδράσει.....Απλά όταν ο άλλος σου λέει και δείχνει αγχώδης και σε μαύρο χάλι ε πες το και λίγο αλλιώς το \"Δεν υπάρχουν αδιέξοδα\" όταν κιόλας ξέρεις και τα αδιέξοδά του...Πας φρικαρισμένη και αυτή με μια απίστευτη ηρεμία λες και της λες το πιο φυσικό πράγμα σου απαντάει......τρα λα λα τρα λα λα ....Όλα πάνε καλά.....Είναι σαν να έχει βάλει τον αυτόματο και απαντάει.........Βγήκε και ο Άλαν-ρομπότ/τεχνητή νοημοσύνη.....Πάω και σε αυτόν για ψυχανάλυση....
    Την δουλειά του την κάνει?????

Originally posted by Dalia
    Μάλλον επειδή λογικά θα τους έχει συμβεί πολλές φορές το να τους λένε οι ασθενής τους για τις τάσεις αυτοκτονίας το έχουν συνηθίσει και το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα σαν κάτι αναμενόμενο.Το έχω δει και στον δικό μου γιατρό αυτό.Εχει μια ψυχραιμία ακόμα και σε τέτοια θέματα.Από τη μία είναι λίγο εκνευριστικό.Λες \"καλά,δεν τον νοιάζει καθόλου ρε παιδί μου?\" Αλλά από την άλλη δεν θα μου άρεσε κι όλας να τον δω να τρομάζει και να με κάνει χειρότερα.
    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ???

Originally posted by interappted
    ολοιν ειναι ΑΤΑΡΑΧΟΙ!
    ο,τι κ να τους πεις το lexotanil προσωποιημενο!!!!!!
    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΕ???

Την δουλειά του την κάνει .............. (και καθόμαστε εδώ και συζητάμε...ΟΛΟΙ)
    THN KANEI
    ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ALL BRAN ¨ :p:p:p:p:p
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Ηλίθιο, απαράδεκτο πράγμα που σήκωνε καταγγελία αλλά ήμουν σε κακά χάλια τότε και δεν το κανα.
    Πρώτο ραντεβού:
    -Γιατρέ, το και το, έχω πανικους φοβίες κλπ
    -Απο τα μάτια σου φαίνεται πως είχες πολλές σεξουαλικές εμπειρίες. Γδύσου να σ εξετάσω! Βγάλτα όλα!!!

Παιδιά, μετά απο τόσα χρόνια αναρωτιέμαι μήπως δεν ήταν ο γιατρός και ήταν κανένας άλλος ασθενής του που μου έκανε πλάκα. Δεν είναι δυνατον!!!

Περττό να σας πω πως έφυγα τρέχοντας, και σε ψυχίατρο δεν ξαναπήγα, μόνο μια φορά το χρόνο να μου γράψει (όχι αυτός βέβαια) κανα ηρεμιστικούλι για τις άυπνες νύχτες και τα αεροπορικά ταξίδια. Τα προβλήματα τα ξεπέρασα μόνη μου

Senior Member
    τι λεσ τωρα...ακομη και τωρα πιστευω πωσ μια καταγγελια θα ηταν σωστη..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by imagine
    Ηλίθιο, απαράδεκτο πράγμα που σήκωνε καταγγελία αλλά ήμουν σε κακά χάλια τότε και δεν το κανα.
    Πρώτο ραντεβού:
    -Γιατρέ, το και το, έχω πανικους φοβίες κλπ
    -Απο τα μάτια σου φαίνεται πως είχες πολλές σεξουαλικές εμπειρίες. Γδύσου να σ εξετάσω! Βγάλτα όλα!!!

Παιδιά, μετά απο τόσα χρόνια αναρωτιέμαι μήπως δεν ήταν ο γιατρός και ήταν κανένας άλλος ασθενής του που μου έκανε πλάκα. Δεν είναι δυνατον!!!

Περττό να σας πω πως έφυγα τρέχοντας, και σε ψυχίατρο δεν ξαναπήγα, μόνο μια φορά το χρόνο να μου γράψει (όχι αυτός βέβαια) κανα ηρεμιστικούλι για τις άυπνες νύχτες και τα αεροπορικά ταξίδια. Τα προβλήματα τα ξεπέρασα μόνη μου
    Το έχουν χάσει και οι ψυχίατροι λέω.....Ήταν κανάς διπολικός σε στάδιο μανίας;;Τους σταθεροποιητές σου doctor...
    ή μια αντίστοιχη δικιά σου απάντηση:Από τα λόγια σας βλέπω ότι έχετε 14 μήνες να γαμή.....(που λέει και ένα άσμα)

Senior Member
    Προσπαθω να εξηγησω στον ψυχιατρο το φόβο μου για τη μετακινηση και την αποσταση απο το σπιτι μου, το νοσοκομειο, την πολη μου. \"Όσο απομακρυνομαι, τοσο μεγαλωνει ο φόβος...Νιωθω οτι δεν εχω τον ελεγχο... Αρχιζω να φοβαμαι να παω ακομη και σε μακρινες αποστασεις της πολης μας!!! Σε λιγο δεν θα μπορω να περπατησω στο τετραγωνο της οικοδομης...\"

Στο τελος της συνεδριας θελει να μου δανεισει ενα βιβλιο το οποιο μαλλον θα με βοηθουσε αλλα αντιληφθηκε οτι δεν το εχει...
    Doctor: \"Μαλλον θ αναγκαστεις να το παρεις μονη σου. .... Τυχαινει μηπως αυτο τον καιρο να κατεβεις Θεσσαλονικη?\"

Υ/Γ: Η Θεσσαλονικη απέχει 200 χλμ απο την πολη μου....

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα ωραιο το τελευταιο

Senior Member
    παιδια ναστε καλα γελασα με την ψυχη μου:)
    δηλαδη αυτοι θεωρουνται γιατροι??

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234