Πως μπορώ να γίνω moderator; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 89
    Senior Member
    Το αιτημα σας καταχωρηθηκε.

Senior Member
    Με ένα χρόνο και εξακόσια μνήματα είναι σαν να πηγαίνεις από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο σα να λέμε μάθαμε σήμερα πρόσθεση πάμε πανεπιστήμιο από μένα έχεις αρνητική ψήφο γτ κάνει μπαμ ότι ούτε μυρωδιά δεν πήρες πρώτον δεύτερον πρώτα να μάθεις να συζητάς που είναι και το πιο βασικό κι άστα αυτά για κανένα άλλο εγώ δε ξέρω τη δουλειά αλλά φαίνεται ότι δε θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις κάνει μπαμ πρώτα μάθε να συζητάς και μετά βλέπουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι επίσης αλλά τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας άσε που πρέπει να σαι και μικρός σε ηλικία άρα και σε εμπειρία ζωής οπότε άκυρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "για σενα" , ειναι κριτηριο που αφορα μονο εσενα.
    εσυ θελεις να γινεις μοντ, οποτε εχει σημασια το πως σε κρινουν και οι αλλοι.
    ηταν απαραδεκτη η αντιδραση σου στο πολυ λογικο σχολιο της μελισσας και σιγουρα δεν θα αρμοζε σε καποιον που κρινει τις συμπεριφορες των μελων εδω.
    δηλαδη την μελισσα τι θα την εκανες για το χωρις καθολου παραβιασεις σχολιο της (οπως αποδειχθηκε)? θα της εβαζες παρατηρηση?
    σορι. για μενα εισαι ακαταλληλος...
    Δεν πειράζει Remedy. Την γνώμη σου άλλωστε εκφράζεις. Το δέχομαι. Δεν έκανες κάτι κακό. Δεν μπορούν να με θέλουν και όλοι. Και πάνω απ'όλα, σ'ευχαριστώ που ήσουν απόλυτα ειλικρινής μαζί μου.

Ας έχετε όσο αρνητική γνώμη θέλετε για μένα (όσοι έχετε). Δεν είναι κακό να λέτε κάτι που σας βγαίνει φυσικά.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Με ένα χρόνο και εξακόσια μνήματα είναι σαν να πηγαίνεις από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο σα να λέμε μάθαμε σήμερα πρόσθεση πάμε πανεπιστήμιο από μένα έχεις αρνητική ψήφο γτ κάνει μπαμ ότι ούτε μυρωδιά δεν πήρες πρώτον δεύτερον πρώτα να μάθεις να συζητάς που είναι και το πιο βασικό κι άστα αυτά για κανένα άλλο εγώ δε ξέρω τη δουλειά αλλά φαίνεται ότι δε θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις κάνει μπαμ πρώτα μάθε να συζητάς και μετά βλέπουμε
    Ενώ ξέρεις εσύ να συζητάς... Ναι... Εντάξει φίλε, επειδή δεν είμαι αναίσθητος και σκατόψυχος δε σημαίνει ότι δεν ξέρει να συζητώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Ενώ ξέρεις εσύ να συζητάς... Ναι... Εντάξει φίλε, επειδή δεν είμαι αναίσθητος και σκατόψυχος δε σημαίνει ότι δεν ξέρει να συζητώ.
    !!!!
    καλως τον μοντερειτορ, ρε!

!!!!
    καλως τον μοντερειτορ, ρε!
    Είσαι απίστευτα ειλικρινή άτομο. Μ'αρέσει αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπρρρρρρρρρρρρρ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Είσαι απίστευτα ειλικρινή άτομο. Μ'αρέσει αυτό.
    οχι απιστευτα ειλικρινες, να μην υπερβαλλω.
    ψεματα δεν λεω, αλλα αποφευγω να πω πολλες αληθειες που θα δημιουργουσαν σοβαρες αναταραξεις
    λεω οσες δεν μπορω να συγκρατησω, ομως

οχι απιστευτα ειλικρινες, να μην υπερβαλλω.
    ψεματα δεν λεω, αλλα αποφευγω να πω πολλες αληθειες που θα δημιουργουσαν σοβαρες αναταραξεις
    λεω οσες δεν μπορω να συγκρατησω, ομως
    Όχι, είσαι απόλυτα ειλικρινής και το απέδειξες. Ότι κακό και να πεις για μένα, πάνω απ'όλα, λες κάτι που σου βγαίνει φυσικά. Μπορείς να μου συμπεριφέρεσαι όσο χάλια θέλεις. Και να με μισήσεις. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, πραγματικά. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την σκέψη γιατί αυτό θα ήταν πρώτης τάξεως φασισμός. Επίσης, το να μην κάνει κάτι κάποιος-α που του βγαίνει φυσικά, είναι σαν να μην κάνει την φυσική ανάγκη του-ης.

Senior Member
    αν ημουν απολυτα ειλικρινες ατομο (οσον αφορα εσενα για παραδειγμα) θα ειχα παρεμβει στην επιθεση που εκανες στην μελισσα με πολυ ηχηρο τροπο μαλιστα.
    εκρινα οτι δεν θα ηταν καλο για την ηρεμια του φορουμ ουτε και για σενα και δεν το εκανα.
    στο ειπα τωρα που σκεφτεσαι να αυτοπροταθεις για μοντερειτορ.
    αλλο το πως σε κρινω σαν μελος και αλλο το πως σε κρινω σαν υποψηφιο μοντ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θετική ψήφος από εμένα....

αν ημουν απολυτα ειλικρινες ατομο (οσον αφορα εσενα για παραδειγμα) θα ειχα παρεμβει στην επιθεση που εκανες στην μελισσα με πολυ ηχηρο τροπο μαλιστα.
    εκρινα οτι δεν θα ηταν καλο για την ηρεμια του φορουμ ουτε και για σενα και δεν το εκανα.
    στο ειπα τωρα που σκεφτεσαι να αυτοπροταθεις για μοντερειτορ.
    αλλο το πως σε κρινω σαν μελος και αλλο το πως σε κρινω σαν υποψηφιο μοντ.
    Μπορείς να με κρίνεις όπως θέλεις. Ξέρεις, προτιμώ 1000 φορές να μου πει κάποιος-α που δε με πάει (το λιγότερο): "griswol, γ@μώ τον @ντιχρ***ό σου!" παρά να μου φοράει την μάσκα του καλού-ής μαζί μου.

Banned
    ατομα που δεν εχουν ανοιξει ποτε θεμα στο φορουμ, δεν ειναι καν κανονικα μελη, αρα η αποψη τους επι του θεματος δεν εχει απολυτως καμια αξια ..
    το φορουμ χρειαζεται διαχειρηστες που ενδιαφερονται για τα μέλη του, οχι μονο για τους κολητους του..καθαρους, χωρις διπλοπροφιλα και κλικες...και το χρειαζεται αμεσα...χθες!

ο griswal, γουσταρει να το κανει και το ανακοινωσε και καλα εκανε. δικαιωμα του ειναι! τι σας μπερδευει?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast