Πως μπορώ να γίνω moderator; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 89
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    στειλτου μυνημα, πες του κατευθειαν "σε γουσταρω"... δεν παιζει να τον ριξεις με αυτο το χιουμορ ..προσπαθεις πολυ ..ιφ γιου νοου γουατ αι μιν...
    Δεν μου καθεται...!Μην σε ταραζουμε πολυ γιατι θα μας αρχισεις τα καντηλια λογω καταθλιψης παντα.. συγνωμη που πηραμε θεση μεγαλειοτατη για το τσιφλικι σου. Ελπιζω στην συγχωρεση σας.

Senior Member
    γιαυτο λέω οτι τα μελη που δεν ανοιγουν θεμα δεν μπορουν να ειναι κανονικα μελη...δεν μπορειτε να δεθητε μαζι μας αν δεν ανοιχτητε πραγματικα.. δεν μας βλεπετε σαν προσωπα, ..!
    ρεα τι ειναι αυτα που μας λες?ποιοι ειστε 'εσεις" ?
    κανε νεο θεμα να αυτοπροταθεις για τροχονομος του ποιος πρεπει να ειναι μελος εδω μεσα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε αυτο διαφωνουμε.
    εμενα με ενδιαφερει η γνωμη μονο οσων εκτιμω. οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι θελουν και οσο θελουν, αλλα με κοσμιο τροπο.
    ποσως με ενδιαφερει η γνωμη τους.
    Εμένα με ενδιαφέρει όλων η γνώμη για να ξέρω με ποιους έχω να κάνω.

Banned
    τα υπολοιπα δεν τα αναφερω γιατι ειναι κανονικες παραβιασεις. συνηθισμενο...
    παλι μπερδευεσαι.
    μιλαω για τους τσακωμους καποιου που αυτοπροτεινεται για μοντ, οχι για τους δικους σου για παραδειγμα, που μπορει να ειναι η πλειοψηφια των μηνυματων σου εδω, αλλα δεν ζητησες να γινεις και μοντ...
    με τους δικους σου ας ασχοληθει η διαχειριση. εχει επαναλαβει πολελς φορες ο αεον οτι χαριστικα μενεις, ενω εχεις υπερβει κατα πολυ το οριο κι εσυ το μονο που κανεις ειναι να τους συκοφαντεις.
    και τα μελη μαζι με αυτους...
    στις δικες σου συκοφαντιες πάντως αν θυμασαι εγω σε στηριξα...και για ολα τα αλλα δεν με αφορουν καν... δεν ειμαι εδω για αυτο!.. το οτι καθεται και λέει ο καθε αεον οτι ειμαι εδω χαριστικα... ακομα και αν υσχυε ...που δεν καταλαβαινω πως μπορει να υσχυει κατι τετοιο... δεν μειωνεις εμενα αλλα τον ιδιο τον διαχειρηστη που οπως λες καθεται και λέει κατι τετοιο για καποιο μελος εδω μεσα.

αλλα περα απο αυτο... πες μου αντικειμενικα... αν μπορεις.. ηταν παραβατικη η συμπεριφορα της μπετελ στην συγκεκριμενη περιπτωση.. ναι ή οχι?

Senior Member
    κανε νεο θεμα να αυτοπροταθεις για τροχονομος του ποιος πρεπει να ειναι μελος εδω μεσα.
    Και ποιος πρεπει να ειναι μοντερειτορ.. Αυτη θα μας κανει σαπουνια ρε λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Δεν μου καθεται...!Μην σε ταραζουμε πολυ γιατι θα μας αρχισεις τα καντηλια λογω καταθλιψης παντα.. συγνωμη που πηραμε θεση μεγαλειοτατη για το τσιφλικι σου. Ελπιζω στην συγχωρεση σας.
    παντα. ....

Senior Member
    στις δικες σου συκοφαντιες πάντως αν θυμασαι εγω σε στηριξα...και για ολα τα αλλα δεν με αφορουν καν... δεν ειμαι εδω για αυτο!.. το οτι καθεται και λέει ο καθε αεον οτι ειμαι εδω χαριστικα... ακομα και αν υσχυε ...που δεν καταλαβαινω πως μπορει να υσχυει κατι τετοιο... δεν μειωνεις εμενα αλλα τον ιδιο τον διαχειρηστη που οπως λες καθεται και λέει κατι τετοιο για καποιο μελος εδω μεσα.

αλλα περα απο αυτο... πες μου αντικειμενικα... αν μπορεις.. ηταν παραβατικη η συμπεριφορα της μπετελ στην συγκεκριμενη περιπτωση.. ναι ή οχι?
    και βεβαια οχι. απορω και πως το λες και δεν ντρεπεσαι (περι μπετελ)

για τον αενον, συμφωνω. αυτον θιγω. αυτο ειπα κι εγω. οτι μεροληπτει υπερ σου και υπερ πολλων αλλων πολυ παραβατικοτερων απο εμενα η διαφορους αλλους που βαζετε στοχο.

δεν εχετε καταλαβει μερικοι που διαμαρτυρεστε περι μεροληψιας, οτι η διαχειριση πρεπει να δρα και συγκριτικα. αν διωχνει ενα ατομο με 3% παραβασεις (τυχαιο), πρεπει πρωτα να διωξει αυτον με 95%.... κοιταξτε και λιγο στον καθρεφτη. μην κοιτατε μονο απεναντι...

Senior Member
    Ρέα άκουσε με λίγο γτ σ αγαπάω λιγάκι και το ξέρεις πως να στο πω η εμπειρία μετράει στη ζωή και η δουλειά που κάνει ο καθένας δεν ο λέω ρατσιστικά άλλα δε μπορεί το εικοσάχρονο που δε βγήκε ακόμα από τα αυγό να ομάδοποιειται υπό την αιγίδα της μαμάς Ρέας για να πετύχει κάτι κακό του κάνεις πρέπει μόνος του να μάθει να διεκδικεί να χάνει να κερδίζει να πέφτει να σηκώνεται όλα η ζωή είναι όλο απογοητεύσεις και δεν τον βοηθάς να στηριχτεί στα πόδια του ο ίδιος λέει ότι προτιμάει να τον βρίζουν παρά να τον γλύφουν νομίζει ότι τον έχει κανένας ανάγκη είναι τόσο σημαντικός? Δε νομίζω δεύτερον δεν έχει φάει μπινελίκια και να πρέπει να δουλέψει αλλιώς θα ήταν σαν εμένα που με βλέπει αναίσθητο και δε ξέρω εγώ τι άλλο γι αυτά και πολλούς άλλους λόγους είναι μικρός ακόμα επιμένω και δεν κάνει για Μοντ θέλουν να τον κάνουν ας το κάνουν εγώ προσωπικά τον βλέπω μικρο
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρέα άκουσε με λίγο γτ σ αγαπάω λιγάκι και το ξέρεις πως να στο πω η εμπειρία μετράει στη ζωή και η δουλειά που κάνει ο καθένας δεν ο λέω ρατσιστικά άλλα δε μπορεί το εικοσάχρονο που δε βγήκε ακόμα από τα αυγό να ομάδοποιειται υπό την αιγίδα της μαμάς Ρέας για να πετύχει κάτι κακό του κάνεις πρέπει μόνος του να μάθει να διεκδικεί να χάνει να κερδίζει να πέφτει να σηκώνεται όλα η ζωή είναι όλο απογοητεύσεις και δεν τον βοηθάς να στηριχτεί στα πόδια του ο ίδιος λέει ότι προτιμάει να τον βρίζουν παρά να τον γλύφουν νομίζει ότι τον έχει κανένας ανάγκη είναι τόσο σημαντικός? Δε νομίζω δεύτερον δεν έχει φάει μπινελίκια και να πρέπει να δουλέψει αλλιώς θα ήταν σαν εμένα που με βλέπει αναίσθητο και δε ξέρω εγώ τι άλλο γι αυτά και πολλούς άλλους λόγους είναι μικρός ακόμα επιμένω και δεν κάνει για Μοντ θέλουν να τον κάνουν ας το κάνουν εγώ προσωπικά τον βλέπω μικρο
    Φιλικά
    Το 20χρονο;; Αγαπητέ, κλείνω τα 31 τον Ιούλιο. 35-36 είσαι. Όχι κάμια ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας μ'εμένα. Και μπινελίκια έχω φάει, και ξύλο έχω φάει άλλα και έχω ρίξει.

Banned
    τι δεν καταλαβαινεις? εσεις ειστε τα μελη που δεν ανοιγετε θεματα... δεν ειμαι τροχονομος.. ειμαι ενα μελος θαμωνας με αποψη και το θαρρος της γνωμης της. οταν εσεις ειστε εριστικοι και αρνητικοι απέναντι σε μελη που ανοιγουν θεματα και μιλανε για τα προσωπικα τους προβληματα...εσεις που μιλάτε εκ του ασφαλους και εκ του ανωτερου ...χωρις να μας εχετ πει καν γιατι ειστε εδω. μας εχετε βοηθησει σε περιπτωσεις και το εκτιμω ..αλλα δεν ξερω γιατι τελικα ειστε εδω..δεν εχω το δικαιωμα να σας διωξω..αλλα εχω το δικαιωμα να σας υπενθυμιζω οτι ειστε εσεις..ειδικα οταν επιτιθεστε σε μελη που δεν σας εχουν ενοχλησει ποτε! μελη με σοβαρα προβληματα που δεν υπολογιζετε.
    οπως τωρα ο griswal που αντι να τον ενθαρυνεις προσπαθησες αμεσως να του κοψεις τα ποδια του παιδιου...και γιατι? για να πεις την "γνωμη σου" ... ωραια γνωμη!!! συγχαρητηρια!

Senior Member
    τι δεν καταλαβαινεις? εσεις ειστε τα μελη που δεν ανοιγετε θεματα... δεν ειμαι τροχονομος.. ειμαι ενα μελος θαμωνας με αποψη και το θαρρος της γνωμης της. οταν εσεις ειστε εριστικοι και αρνητικοι απέναντι σε μελη που ανοιγουν θεματα και μιλανε για τα προσωπικα τους προβληματα...εσεις που μιλάτε εκ του ασφαλους και εκ του ανωτερου ...χωρις να μας εχετ πει καν γιατι ειστε εδω. μας εχετε βοηθησει σε περιπτωσεις και το εκτιμω ..αλλα δεν ξερω γιατι τελικα ειστε εδω..δεν εχω το δικαιωμα να σας διωξω..αλλα εχω το δικαιωμα να σας υπενθυμιζω οτι ειστε εσεις..ειδικα οταν επιτιθεστε σε μελη που δεν σας εχουν ενοχλησει ποτε! μελη με σοβαρα προβληματα που δεν υπολογιζετε.
    οπως τωρα ο griswal που αντι να τον ενθαρυνεις προσπαθησες αμεσως να του κοψεις τα ποδια του παιδιου...και γιατι? για να πεις την "γνωμη σου" ... ωραια γνωμη!!! συγχαρητηρια!
    αχ ρεα. πραγματικα εισαι πολυ εκτος. δεν γινεται συζητηση με τοσες παρανοησεις που κανεις.
    να υπενθυμιζεις οτι θελεις κοπελα μου. για οσους τους ενδιαφερει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Το 20χρονο;; Αγαπητέ, κλείνω τα 31 τον Ιούλιο. 35-36 είσαι. Όχι κάμια ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας μ'εμένα. Και μπινελίκια έχω φάει, και ξύλο έχω φάει άλλα και έχω ρίξει.
    Κι εγώ ρε ψηλέ από δουλειά τι έχεις κάνει για μένα είναι βασικό αυτό θέλω να ακούσω εμπειρία είναι κριτήριο για μένα αυτό κατά τα άλλα όπως σου είπα κανε ότι θες αλλά να γνωριστούμε κι όλα επί της ευκαιρίας αν θέλεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγώ ρε ψηλέ από δουλειά τι έχεις κάνει για μένα είναι βασικό αυτό θέλω να ακούσω εμπειρία είναι κριτήριο για μένα αυτό κατά τα άλλα όπως σου είπα κανε ότι θες αλλά να γνωριστούμε κι όλα επί της ευκαιρίας αν θέλεις
    Ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση για πολλά χρόνια. Να με γνωρίσεις, δεν έχω πρόβλημα, αν θεωρείς πως είμαι π@π@τζα@ς.

Banned
    και βεβαια οχι. απορω και πως το λες και δεν ντρεπεσαι (περι μπετελ)

για τον αενον, συμφωνω. αυτον θιγω. αυτο ειπα κι εγω. οτι μεροληπτει υπερ σου και υπερ πολλων αλλων πολυ παραβατικοτερων απο εμενα η διαφορους αλλους που βαζετε στοχο.

δεν εχετε καταλαβει μερικοι που διαμαρτυρεστε περι μεροληψιας, οτι η διαχειριση πρεπει να δρα και συγκριτικα. αν διωχνει ενα ατομο με 3% παραβασεις (τυχαιο), πρεπει πρωτα να διωξει αυτον με 95%.... κοιταξτε και λιγο στον καθρεφτη. μην κοιτατε μονο απεναντι...
    μπηκε μεσα στο θεμα η μπετελ και σε υπερασπιστηκε σε ενα θεμα για το παρελθον σου ..και θεωρεις οτι ειναι κατι που οι διαχειρηστες μπορουν να κανουν? να μπαινουν μεσα στα θεματα και να υποστηριζουν σε προσωπικα σχολια τα μελη??.το χεις ξανα -δει ακουσει - συναντησει ποτε αυτο το πραγμα ??

εγω δεν ζητησα να διωχθει κανενας...αυτα μονο εσεις τα ζητατε .. φυσικα και θα διαμαρτυρηθω περι μεροληψιας και το εκανα επιτοπου στην μπετελ οταν εγινε...ηταν ξεκαθαρη μεροληψια και παραβατικη συμπεριφορα απο την διαχειρηση...απο που και ως που να επεμβει για να σε ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ???

ποιο ατομο με 3% παραβασεις (τυχαιο ) εκδιωχθηκε? ενω εγω που καταδυναστευω το φορουμ εμεινα? πες ονοματα...υπάρχει??

Παρακαλώ, μην τσακώνεστε. Δεν έχει νόημα πλέον.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast