Bελτίωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Bελτίωση

Senior Member
    serios εγω παιρνω φαρμακα εδω και 7 χρονια και δεν ειχα καμια υποτροπη.Ομως οταν λεμε οτι παιρνω φαρμακα εννοω πως δεν τα εχω σταματησει καθολου ολα αυτα τα χρονια.Εσυ που υποτροπιασες τα επαιρνες τα φαρμακα ή τα σταματησες και μετα υποτροπιασες?
    Ο γιατρος μου εχει μειωσει τη δοση αλλα οχι και πολυ γιατι θελει σιγα σιγα.
    Απο θετικα συμπτωματα δεν εχω κανενα νομιζω αλλα απο αρνητικα και γνωστικα εχω.Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι πως η σχιζοφρενεια δεν περναει απλα καταπολεμουν οι γιατροι τα συμπτωματα και οχι την αιτια του προβληματος.Απλα αν κοψεις τα φαρμακα αργα ή γρηγορα θα υποτροπιασεις.

Senior Member
    @mihali η υποτροπή προήλθε από διακοπτόμενη κ κακή λήψη των φαρμάκων.Αν τα έπαιρνα σωστά δεν θα γινόταν.Πλεον ειμαι συνεπής.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @mihali η υποτροπή προήλθε από διακοπτόμενη κ κακή λήψη των φαρμάκων.Αν τα έπαιρνα σωστά δεν θα γινόταν.Πλεον ειμαι συνεπής.
    se esτειλα π.μ αλλα νομιζω δεν ηρθε σε στελνω ενα ερωτηματικο τωρα αν το δεχψτεις στειλε ενα οκ.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Ok το δέχτηκα.Αν μπορείς ξαναστείλε το πρώτο μην!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    ηραθανε?αν ναιγραψτο εδω. το πρωτο δεν το βρηκα στα αποθηκευμενα αλλα σε εστειλα σχεδον ιδιο και ακομα ενα με βιντεο

Senior Member
    Ναι ήρθαν!!Ευχαριστώ!!

Senior Member
    οτι χρειαστεις σε θεμα γυμναστικης ισως να μπορεσω να σε βοηθησω δεν ειμαι περσοναλ φυσικα ερασιτεχνης ειμαι,απλα ενα πλανο καποιο αρχικο εξοπλισμο κατι ξερω,οτι χρειαστεις στειλε π.μ.οτι και αν ξεκινησεις καλη αρχη παντως.

Page 2 of 2 FirstFirst 12