Results 181 to 195 of 255
Thread: ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM
-
19-03-2016, 05:41 #181
Προσβολή για μένα είναι όταν θίγω κάποιον χωρίς να έχω διάθεση να τον βοηθήσω ή με σκοπό να τον βλάψω. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πόσο τεκμηριωμένο είναι αυτό που λέει κάποιος. Δηλαδή αν εγώ σου πω ''είσαι χοντρή'' προσβολή δεν θα είναι? έχει σημασία αν είσαι ή όχι? Ούτε θεωρώ ότι ''την λέμε'' σε όποιον μας έρθει εφόσον μπορεί να μην θεωρηθεί προσβολή από την διαχείριση. Τα μέλη να ρίξουν τους τόνους για να μην κάνει και η διαχείριση τον κακό μπάτσο...Για το θέμα του griswol θα πω μόνο ότι αν τα θα θεώρησε όλα αυτά ως προσβολές και χλευασμό δίκιο θα έχει γιατί αυτός τα ένιωσε...
- 19-03-2016, 10:44 #182
Θα συμφωνησω απολυτα με την τοποθετηση σου , CC , οντως υπαρχουμν μελη , που βγαζουν το αχτι τους εδω μεσα , και πρεπει ναχεις ειτε γερα νευρα , ειτε νασαι αρκετα αναισθητος , για να διαχειριστεις τις επιθεσεις που θα δεχθεις ........... δεν ειναι θεμα διαχειρησης να συμπεριφερομεθα κοσμια , ειναι θεμα παιδειας και χαρακτηρος , αλλοιμονο αν ως ενηλικοι χρειαζομαστε μπαμπουλα για να συμμαζευομαστε σε μια απλη συζητηση ........................σωστα επισημαινεις οτι υπαρχουν πολλα νεα παιδια , που χρηζουν συμπαραστασης , διοτι δεν ειναι εις θεση να διαχειριστουν μια αποτομη συμπεριφορα ..........εγω ειμαι ενηλιξ , εχω περασει πολλα στην ζωη μου , και δεν επηρρεαζομαι απο δυσμενη σχολια που γινονται απο συγκεκριμενα μελη ις βαρος μου , με αφηνουν παντελως αδιαφορα , ξερω ποιος ειμαι , τι αξιζω , και αν αξιζω ...............τα νεα παιδια ομως , ειναι εις αναζητηση της ταυτοτητας τους , οπως ημουν κι εγω στα 20 .............ο γκρισγουολ , για μενα εκανε για διαχειριστης , 30 χρονων παιδι , κι εξυπνος ειναι , δλδ η μπετελ ειναι καλυτερη ? οχι φυσικα , και ο γκρις , δεν δεχθηκε καταλληλη υποστηριξη , απο μελη , πλην εμου , και καναδυο αλλων ....................
Εγω δεν περιμενω , ουτε περιμενα ποτε βοηθεια απο το φορουμ , διοτι αν θελεις να γινει βουκινο το προβλημα σου , το μονο που χρειαζεται να κανεις , ειναι να το δημοσιοποιησεις στο φορουμ ......................ειμαι εδω , για κουβεντουλα , και για να βοηθησω καναν χριστιανο ............
19-03-2016, 12:46 #183
19-03-2016, 13:23 #184
19-03-2016, 16:31 #185
ντουβ . ειμαι απο μικρο παιδακι στο εμποριο...φυσικα και ο πελατης εχει πάντα δικιο!!...
αν το θεσεις ολο αυτο στο υφος και στις παραμέτρους ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης .. και το προσαρμοσεις σωστα...πολλες παρατυπίες και παραβατικες συμπεριφορες θα ειχαν αποφευχθει.
οι κακεντρεχεις θα με κατηγορησουν οτι ζηταω καποιου ειδους νταντεμα... αναμεσα στο νταντεμα και την αδιαφορια ομως υπάρχει ενας ολοοοοοκληρος κοσμος με κανονες και εκπολιτισμενες συμπεριφορες που δεν ειναι δυσκολο να το δει κανεις...απλα θετικη διαθεση θελει...
σεβαστη η αποψη σου για μενα και δικαιωμα σου.. διαφωνω και οι λογοι ειναι απλοι και τους εχω παραθεσει λιγο πιο πάνω
1000 λαικ απο διαχειρηστη κ 1 dislike απο εμενα
19-03-2016, 17:58 #186
Προτιμω την ουδετερη σταση ......................... στην Ελβετια μεγαλωσα , εχω μαθει τα πλεονεκτηματα της ουδετεροτητας , και πραματικα ειναι πολλα .............................αλλα οι Ελβετοι , στην χωρα τους , ειναι οχι μπαμπουλες , κατι χειροτερο , δλδ εχει καταληξει μια αστυνομοκρατουμενη χωρα , οπως το λεω , αλλα , αυτο θα ηθελα να εφαρμοστει και στο φορουμ , εχουν το εξης συστημα , ο πατερας μου ειχε γραφειο εκει , 10 χρονια μειναμε , εγω πηγαινα δημοτικο εκει , δεν σου καναν ελεγχο συχνα , αλλα , αν σου καναν , και σε βρισκαν καπου σκαρτο , καπου , οιδηποτε , δεν ηταν σαν εδω , παρε ενα προστιμακι κι νασαι καλο παιδι την αλλη φορα , ΕΙΧΕΣ ΣΒΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ , δεν υπηρχες γι αυτους , καλυτερα να τα μαζευες και ναφευγες ............................ οποτε επιθυμω το ιδιο για το φορουμ , υβρεις , προσβολες , ειρωνειες , να τιμωρουνται με μονιμο αποκλεισμο , αφου θελουμε εν φορουμ-Ελβετια , αυτο δεν θελουμε ? σε πιασαν στην Ελβετια να πηγαινεις σε ΑΝΟΙΚΤΟ δρομο , ΕΥΘΕΙΑ , με 230 χλμ ?, ( κυκλοφορουν πολλες φερραρι εκει , οπως και οι δρομοι τους ειναι αψογοι ) , φυλακη για 3 μηνες , μη εξαγορασιμη , και μετα , ψυχολογικο evaluation αν στεκεις καλα !! ενταξει , ειναι ψυχοπαθεις οι ανθρωποι , αλλα κι αυτοι το ιδιο λενε για μας !!!
19-03-2016, 18:29 #187
Θα σου απαντήσω με μια ιστορία. Ήταν Β' δημοτικού και η κυρία Μαρία η δασκάλα μας ήθελε να μας διδάξει πώς γίνονται οι εκλογές. Διάλεξε ένα αγόρι και ένα κορίτσι από την τάξη να βγάλουν λόγο και οι υπόλοιποι με βάση αυτόν έπρεπε να ψηφίσουμε ποιον θέλουμε πρόεδρο. Η συμμαθήτριά μου που ήταν και η καλύτερή μου φίλη είπε ότι θα έφτιαχνε σαν πρόεδρος πολυκατοικίες, ο συμμαθητής μου είπε ότι θα έφτιαχνε πολυκατοικίες και παιχνίδια. Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να στηρίξω τον πολύ κακό προεκλογικό λόγο της φίλη μου απλά γιατί ήταν φίλη μου, ή αντικειμενικά να πω ότι ο λόγος του συμμαθητή μου ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει την ψήφο μου. Στην ηλικία των 7 ετών ψήφισα με βάση το τι άκουσα και όχι με βάση ποιος ήταν φίλος μου, φαντάζομαι ότι τώρα στα γεράματα δεν πρόκειται να αλλάξω στο πώς βλέπω τον κόσμο.
Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα. Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει αυτά που χρειάζονται για έναν μοντ λέει ότι θέλει να γίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή τον συμπαθούν και επειδή θεωρούν ότι είναι ευαίσθητος του λένε μπράβο και ότι συμφωνούν ενώ έχουν ξεκάθαρα δείγματα ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει αντικειμενικό. Δηλαδή του λένε αυτό που θέλει να ακούσει για να μη στεναχωρηθεί και για να πάρει την στήριξη που θεωρούν ότι είναι το μόνο που χρειάζεται. Κάποιοι άλλοι βγαίνουν και του λένε την άποψή τους ότι δεν κάνει για διαχειριστής γιατί δεν έχει ψυχραιμία. Για μένα μεγαλύτερη κοροιδία είναι η άνευ όρων στήριξη παρά η ειλικρινής και τεκμηριωμένη θέση πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα.
Όσο για το παράδειγμα με το χοντρή ας απαντήσω με ένα άλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ με ύψος 1.60 και 80 κιλά και λέω ότι θέλω να γίνω μοντέλο και ζητάω τη βοήθειά σας αλλά έχω και κατάθλιψη που δεν έχω καταφέρει όλον αυτό τον καιρό να ακολουθήσω το επάγγελμα και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη. Βγαίνουν 10 άτομα και λένε να μην στεναχωριέμαι, να συνεχίσω την προσπάθεια κάνοντας περισσότερες αιτήσεις και θετική διάθεση κλπ. Και βγαίνει ένας και λέει: "Ρε melissa, καλά κάνεις και θέλεις να γίνεις μοντέλο αλλά αφού μας λες ότι κάθε βράδυ συνεχίζεις και τρως 10 πιτόγυρα δεν πρόκειται να το καταφέρεις εκτός και αν αλλάξεις συμπεριφορά. Το βάρος σου αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο σε σχέση με το ύψος σου/είσαι χοντρή/whatever". Αυτό κατά τη γνώμη σου είναι προσβολή ή η αλήθεια; Και ο λόγος που μου είπε αυτός ο ένας αυτό το πράγμα, πιστεύεις ήταν για να με προσβάλλει ή για να με βοηθήσει;
19-03-2016, 18:50 #188WhyAlwaysMe?GuestΑπλά το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες.Δεν σου είπε κάποιος να χαϊδέψεις αυτιά,αλλά ούτε και να γράφεις τόσο χοντροκομμένα.Και αυτό γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος,και κάλλιστα θα μπορούσε να σου τύχει.
By the way,είσαι όντως 1,60 και 80 κιλά?Εγώ σε έκανα για πολύ όμορφη...
19-03-2016, 18:51 #189
19-03-2016, 18:57 #190
19-03-2016, 18:57 #191
19-03-2016, 19:00 #192
Σαν τον Θεοχαρη θα παω...
19-03-2016, 19:02 #193
19-03-2016, 19:03 #194
19-03-2016, 19:04 #195WhyAlwaysMe?Guest