ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 255
    Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Εξέφρασα την άποψή μου πάνω στο θέμα, δικαίωμά σου να διαφωνείς. Σύμφωνα με τον δικό μου αξιακό κώδικα, προσβολή είναι ο άλλος να λέει κάτι ατεκμηρίωτο ή/και με μόνο στόχο να σε βλάψει. Για σένα τι είναι προσβολή; Και δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα ακριβώς σε ποιο σημείο διαφωνείς με αυτό που έγραψα. Μπορείς να μου εξηγήσεις;
    Προσβολή για μένα είναι όταν θίγω κάποιον χωρίς να έχω διάθεση να τον βοηθήσω ή με σκοπό να τον βλάψω. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πόσο τεκμηριωμένο είναι αυτό που λέει κάποιος. Δηλαδή αν εγώ σου πω ''είσαι χοντρή'' προσβολή δεν θα είναι? έχει σημασία αν είσαι ή όχι? Ούτε θεωρώ ότι ''την λέμε'' σε όποιον μας έρθει εφόσον μπορεί να μην θεωρηθεί προσβολή από την διαχείριση. Τα μέλη να ρίξουν τους τόνους για να μην κάνει και η διαχείριση τον κακό μπάτσο...Για το θέμα του griswol θα πω μόνο ότι αν τα θα θεώρησε όλα αυτά ως προσβολές και χλευασμό δίκιο θα έχει γιατί αυτός τα ένιωσε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    .
    Ομως συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι εδω μεσα πρεπει να βγαλουμε το αχτι μας ?
    Δηλαδη πχ αν αποδειξω εγω οτι εχω δικιο θα ξεπερασω τα ψυχολογικα μου ? θα γινω καλυτερος ανθρωπος ? θα φτιαξω την ζωη μου ? Αυταπατες ? Ψευδαισθησεις ? Πως να το ονομασω αυτο ? Που αποσκοπει και τι αποτελεσμα εχει ?
    Ναι μεν ειναι Φορουμ Υποστηριξης αλλά πολλοι ανθρωποι νομιζουν οτι η υποστηριξη ειναι να στα χωνουν να σε προκαλουν να σε κανουν να θυμωνεις για να παιρνεις μπρος.
    Τελικα το θεμα ειναι αν τα μελη θα επεμβαινουμε ή αν υπαρχει διαχειριση ?
    Οποιος θελει μενει, οποιος θελει φευγει !
    Δεν εχω σκοπο να ανοιξω πυρα με κανεναν συγκεκριμενα, απλά μετα απο κανα μηνα ας πουμε οποιος διαβασει ολο το θεμα του γκρις θα το δει με αλλη οπτικη. Απο αλλου ξεκινησε αλλου κατεληξε εκει θα φανει καλυτερα με ποιο τροπο δινεται η υποστηριξη κι εάν δινεται.
    Θα συμφωνησω απολυτα με την τοποθετηση σου , CC , οντως υπαρχουμν μελη , που βγαζουν το αχτι τους εδω μεσα , και πρεπει ναχεις ειτε γερα νευρα , ειτε νασαι αρκετα αναισθητος , για να διαχειριστεις τις επιθεσεις που θα δεχθεις ........... δεν ειναι θεμα διαχειρησης να συμπεριφερομεθα κοσμια , ειναι θεμα παιδειας και χαρακτηρος , αλλοιμονο αν ως ενηλικοι χρειαζομαστε μπαμπουλα για να συμμαζευομαστε σε μια απλη συζητηση ........................σωστα επισημαινεις οτι υπαρχουν πολλα νεα παιδια , που χρηζουν συμπαραστασης , διοτι δεν ειναι εις θεση να διαχειριστουν μια αποτομη συμπεριφορα ..........εγω ειμαι ενηλιξ , εχω περασει πολλα στην ζωη μου , και δεν επηρρεαζομαι απο δυσμενη σχολια που γινονται απο συγκεκριμενα μελη ις βαρος μου , με αφηνουν παντελως αδιαφορα , ξερω ποιος ειμαι , τι αξιζω , και αν αξιζω ...............τα νεα παιδια ομως , ειναι εις αναζητηση της ταυτοτητας τους , οπως ημουν κι εγω στα 20 .............ο γκρισγουολ , για μενα εκανε για διαχειριστης , 30 χρονων παιδι , κι εξυπνος ειναι , δλδ η μπετελ ειναι καλυτερη ? οχι φυσικα , και ο γκρις , δεν δεχθηκε καταλληλη υποστηριξη , απο μελη , πλην εμου , και καναδυο αλλων ....................

Εγω δεν περιμενω , ουτε περιμενα ποτε βοηθεια απο το φορουμ , διοτι αν θελεις να γινει βουκινο το προβλημα σου , το μονο που χρειαζεται να κανεις , ειναι να το δημοσιοποιησεις στο φορουμ ......................ειμαι εδω , για κουβεντουλα , και για να βοηθησω καναν χριστιανο ............

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Θα πάρω θέση γιατί τα πταίσματα δημιουργούν ιστορίες χωρίς λόγο κι αιτία.
    Ήρθε ο Ντουβρουτζά με τις ιστορίες.Ίσως αυτές εκνευρίζουν κάποιους,ίσως όμως κάποιους τους κάνουν να κατανοούν καλύτερα τα πράγματα.Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αφαιρέσει από κάποιον.Αν θέλει απαντά,αν πάλι δεν θέλει προσπερνά.

Η ιστορία έχει ως εξής.
    Πριν ένα μήνα περίπου κάηκε μια ασφάλεια στο σπίτι,του πίνακα συγκεκριμένα,νομίζω γνωρίζετε για ποιες λέω.Επειδή είναι παλιές οι οικοδομές,αυτά γίνονται συχνά πυκνά.Έτσι κοιτούσαμε να μην ξεμένουμε ποτέ.Μια μέρα λοιπόν,όταν ήταν έξω η κοπέλα μου,σε ένα πασίγνωστο πολυκατάστημα (ονόματα δεν λέμε,δεν χρειάζεται) με πέρνει τηλέφωνο για να με ρωτήσει τι ασφάλειες είναι ώστε να αγοράσει τις ίδιες.Της λέω ακριβώς ότι έγραφε το παλιό κουτί.Αγοράζει μερικές ασφάλειες κι όλα καλά.Ήρθε η στιγμή που κάηκε η ασφάλεια και πάω στον πίνακα να την αλλάξω.Έλα που δεν μπαίνει.Προσπάθησα από εδώ,από εκεί,δεν έμπαινε για λίγο.Ήταν λίγο μεγαλύτερη από όσο έπρεπε.Μέσα στα νεύρα εγώ για τις λάθος ασφάλειες,μέσα στα νεύρα εκείνη γιατί της είπα εγώ λάθος ασφάλειες.Τελικά μείναμε ένα βράδυ χωρίς ρεύμα,τσακωμένοι,ρίχνοντας ευθύνες ο ένας στον άλλο.Το επόμενο πρωί πηγαίνω σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά εδώ στη γειτονιά.Του πηγαίνω κι αυτές τις ασφάλειες,τις δοκιμάζει κι αυτός εκεί και με ρωτάει από που της πήρα.Του λέω από το τάδε.Μου λέει αυτές οι ασφάλειες είναι κινέζικες και είναι ελλατωματικές.Οπότε ούτε εγώ είπα λάθος νούμερα αλλά ούτε και η κοπέλα αγόρασε λάθος ασφάλειες.Το πρόβλημα το είχαν οι ασφάλειες γι αυτό μόλις γύρισα σπίτι της είπα ότι οι ασφάλειες είναι σαν τους καυγάδες μας,η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.

Με αυτή την ιστορία θέλω να σας πω ότι για ένα απλό θέμα,ειπώνονται πράγματα που δεν πρέπει.Μεγαλοποιούμε καταστάσεις,θυμώνουμε,μαλώ νουμε,ρίχνουμε ευθύνες και φτου κι απ'την αρχή.Δεν υπάρχει λόγος παιδιά.Εδώ μέσα είμαστε μια παρέα.Κάπου πρέπει να πατήσουμε κι ένα φρένο σαν χαρακτήρες.Δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς κι δεν έχουμε πάντα δίκιο.Κάπου κάνουμε κι εμείς λάθος.

Ρεά γίνεσαι άδικη με αρκετά πράγματα που λες πχ.Το φόρουμ ανήκει στα μέλη του.Αυτό μου θυμίζει το ''ο πελάτης έχει πάντα δίκιο''.Δεν είναι έτσι όμως και το ξέρεις.

Το mnimonio γίνεται εριστικό (καμιά σχέση με το παλιό mnimonio που είχε χιούμορ) αλλά έχετε σκεφτεί ότι πολλές φορές χρησιμοποιείται τα πράγματα όπως σας συμφέρει?Για παράδειγμα,υπήρχαν θέματα στην κατάθλιψη που γινόταν άσχετη με το θέμα κουβέντα.Οπότε αν ο άλλος έβλεπε τίτλο ''είμαι χάλια κλπ κλπ'' και άνοιγε 1-2 σελίδες να βοηθηθεί,θα έβλεπε άσχετες κουβέντες και γελάκια ή έναν να μιλάει για οικονομικα και μετοχές και για ένα φόρουμ μετοχών κι ότι είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.Εκεί λοιπόν δεν είναι φορουμ ψυχολογίας?Κανείς όμως δεν σας έκανε παρατήρηση (από όσο είδα ).

Remedy έπρεπε εδώ και καιρό να δώσει τόπο στην οργή.

Όσο για το μέλος που αποχώρησε,μάλλον έχει πρόβλημα πεσιμιτισμού και αυτοεκτίμησης.Όλα τα έβλεπε αρνητικά και νόμιζε ότι όλοι τον κράζουν ή θα τον κράξουν.Το πρόβλημα με το να γίνει μάλλον Moderator έχει να κάνει με το ότι,δεν θα αλλάξω εγώ για να βοηθηθώ αλλά θα αλλάξουν όλοι οι άλλοι για να με βοηθήσουν.

Ρεά αν αυτά που διαβάσεις σε κάνουν να θυμώσεις ή να νιώσεις άσχημα θα σου πω από τώρα ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Δεν έχω αντιπάθειες και θα σε υποστηρίξω όταν δω ότι πραγματικά έχεις δίκιο.ΑΛλά να ξέρεις ότι το φόρουμ δεν είναι μέρος για επανάσταση.ΆΛλοστε όλοι μας για επανάσταση ξεκινήσαμε και τελικά μείναμε στα 30 μας με ένα φρεντουτσίνο στο χέρι.
    Αν είχε like το φόρουμ, θα έδινα χίλια like.

Super Moderator
    Το επίπεδο του φόρουμ είμαστε εμείς οι ίδιοι. Πριν σκεφτούμε τι κάνουν όλοι αυτοί που κατά τη γνώμη μας χαλάνε το φόρουμ ας σκεφτούμε, εμείς τι έχουμε κάνει για να κρατήσουμε το επίπεδο υψηλό; Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν βοηθιέται από αυτό καλύτερα για εκείνον να αποχωρεί, είμαι υπέρ τέτοιων αποφάσεων, αντί να τριγυρνά εδώ μέσα και να λασπολογεί διαρκώς.

Προσωπικά δεν είδα κανένα bullying απέναντι στον griswol στο θέμα που άνοιξε για να γίνει moderator, εκτός και αν bullying είναι να λες τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα την άποψή σου για ένα θέμα που στην τελική αφορά το φόρουμ άρα όλους εμάς και τον καθένα ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι είχαν δικαίωμα να πουν ότι κάνει το συγκεκριμένο μέλος για μοντ αλλά οι υπόλοιποι απαγορευόταν να πουν ότι δεν κάνει. Στην τελική αν είναι φάουλ των δεύτερων ότι τοποθετήθηκαν ας μην το έκαναν ούτε οι πρώτοι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εκθέσω την άποψή μου για το θέμα γιατί προφανώς το συγκεκριμένο θέμα δεν υφίσταται πλέον αφού το μέλος αποχώρησε.

Συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω, και για αυτό γράφω αυτή τη στιγμή, πώς κάποιος θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να λέει τι θα γράφουν και τι δε θα γράφουν οι άλλοι όταν αυτό είναι σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δηλαδή δεν αποτελεί επίθεση αλλά μια τεκμηριωμένη άποψη. Τελικά ένα τέτοιο φόρουμ θέλουμε; Στηρίζω την αυτορύθμιση και όχι τη λογοκρισία. Και αυτό σκοπεύω να γράψω στο θέμα που άνοιξε ο Nikos D.
    1000 like!

Banned
    ντουβ . ειμαι απο μικρο παιδακι στο εμποριο...φυσικα και ο πελατης εχει πάντα δικιο!!...
    αν το θεσεις ολο αυτο στο υφος και στις παραμέτρους ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης .. και το προσαρμοσεις σωστα...πολλες παρατυπίες και παραβατικες συμπεριφορες θα ειχαν αποφευχθει.

οι κακεντρεχεις θα με κατηγορησουν οτι ζηταω καποιου ειδους νταντεμα... αναμεσα στο νταντεμα και την αδιαφορια ομως υπάρχει ενας ολοοοοοκληρος κοσμος με κανονες και εκπολιτισμενες συμπεριφορες που δεν ειναι δυσκολο να το δει κανεις...απλα θετικη διαθεση θελει...

σεβαστη η αποψη σου για μενα και δικαιωμα σου.. διαφωνω και οι λογοι ειναι απλοι και τους εχω παραθεσει λιγο πιο πάνω

1000 λαικ απο διαχειρηστη κ 1 dislike απο εμενα

Senior Member
    Προτιμω την ουδετερη σταση ......................... στην Ελβετια μεγαλωσα , εχω μαθει τα πλεονεκτηματα της ουδετεροτητας , και πραματικα ειναι πολλα .............................αλλα οι Ελβετοι , στην χωρα τους , ειναι οχι μπαμπουλες , κατι χειροτερο , δλδ εχει καταληξει μια αστυνομοκρατουμενη χωρα , οπως το λεω , αλλα , αυτο θα ηθελα να εφαρμοστει και στο φορουμ , εχουν το εξης συστημα , ο πατερας μου ειχε γραφειο εκει , 10 χρονια μειναμε , εγω πηγαινα δημοτικο εκει , δεν σου καναν ελεγχο συχνα , αλλα , αν σου καναν , και σε βρισκαν καπου σκαρτο , καπου , οιδηποτε , δεν ηταν σαν εδω , παρε ενα προστιμακι κι νασαι καλο παιδι την αλλη φορα , ΕΙΧΕΣ ΣΒΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ , δεν υπηρχες γι αυτους , καλυτερα να τα μαζευες και ναφευγες ............................ οποτε επιθυμω το ιδιο για το φορουμ , υβρεις , προσβολες , ειρωνειες , να τιμωρουνται με μονιμο αποκλεισμο , αφου θελουμε εν φορουμ-Ελβετια , αυτο δεν θελουμε ? σε πιασαν στην Ελβετια να πηγαινεις σε ΑΝΟΙΚΤΟ δρομο , ΕΥΘΕΙΑ , με 230 χλμ ?, ( κυκλοφορουν πολλες φερραρι εκει , οπως και οι δρομοι τους ειναι αψογοι ) , φυλακη για 3 μηνες , μη εξαγορασιμη , και μετα , ψυχολογικο evaluation αν στεκεις καλα !! ενταξει , ειναι ψυχοπαθεις οι ανθρωποι , αλλα κι αυτοι το ιδιο λενε για μας !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Προσβολή για μένα είναι όταν θίγω κάποιον χωρίς να έχω διάθεση να τον βοηθήσω ή με σκοπό να τον βλάψω. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πόσο τεκμηριωμένο είναι αυτό που λέει κάποιος. Δηλαδή αν εγώ σου πω ''είσαι χοντρή'' προσβολή δεν θα είναι? έχει σημασία αν είσαι ή όχι? Ούτε θεωρώ ότι ''την λέμε'' σε όποιον μας έρθει εφόσον μπορεί να μην θεωρηθεί προσβολή από την διαχείριση. Τα μέλη να ρίξουν τους τόνους για να μην κάνει και η διαχείριση τον κακό μπάτσο...Για το θέμα του griswol θα πω μόνο ότι αν τα θα θεώρησε όλα αυτά ως προσβολές και χλευασμό δίκιο θα έχει γιατί αυτός τα ένιωσε...
    Θα σου απαντήσω με μια ιστορία. Ήταν Β' δημοτικού και η κυρία Μαρία η δασκάλα μας ήθελε να μας διδάξει πώς γίνονται οι εκλογές. Διάλεξε ένα αγόρι και ένα κορίτσι από την τάξη να βγάλουν λόγο και οι υπόλοιποι με βάση αυτόν έπρεπε να ψηφίσουμε ποιον θέλουμε πρόεδρο. Η συμμαθήτριά μου που ήταν και η καλύτερή μου φίλη είπε ότι θα έφτιαχνε σαν πρόεδρος πολυκατοικίες, ο συμμαθητής μου είπε ότι θα έφτιαχνε πολυκατοικίες και παιχνίδια. Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να στηρίξω τον πολύ κακό προεκλογικό λόγο της φίλη μου απλά γιατί ήταν φίλη μου, ή αντικειμενικά να πω ότι ο λόγος του συμμαθητή μου ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει την ψήφο μου. Στην ηλικία των 7 ετών ψήφισα με βάση το τι άκουσα και όχι με βάση ποιος ήταν φίλος μου, φαντάζομαι ότι τώρα στα γεράματα δεν πρόκειται να αλλάξω στο πώς βλέπω τον κόσμο.

Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα. Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει αυτά που χρειάζονται για έναν μοντ λέει ότι θέλει να γίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή τον συμπαθούν και επειδή θεωρούν ότι είναι ευαίσθητος του λένε μπράβο και ότι συμφωνούν ενώ έχουν ξεκάθαρα δείγματα ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει αντικειμενικό. Δηλαδή του λένε αυτό που θέλει να ακούσει για να μη στεναχωρηθεί και για να πάρει την στήριξη που θεωρούν ότι είναι το μόνο που χρειάζεται. Κάποιοι άλλοι βγαίνουν και του λένε την άποψή τους ότι δεν κάνει για διαχειριστής γιατί δεν έχει ψυχραιμία. Για μένα μεγαλύτερη κοροιδία είναι η άνευ όρων στήριξη παρά η ειλικρινής και τεκμηριωμένη θέση πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Όσο για το παράδειγμα με το χοντρή ας απαντήσω με ένα άλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ με ύψος 1.60 και 80 κιλά και λέω ότι θέλω να γίνω μοντέλο και ζητάω τη βοήθειά σας αλλά έχω και κατάθλιψη που δεν έχω καταφέρει όλον αυτό τον καιρό να ακολουθήσω το επάγγελμα και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη. Βγαίνουν 10 άτομα και λένε να μην στεναχωριέμαι, να συνεχίσω την προσπάθεια κάνοντας περισσότερες αιτήσεις και θετική διάθεση κλπ. Και βγαίνει ένας και λέει: "Ρε melissa, καλά κάνεις και θέλεις να γίνεις μοντέλο αλλά αφού μας λες ότι κάθε βράδυ συνεχίζεις και τρως 10 πιτόγυρα δεν πρόκειται να το καταφέρεις εκτός και αν αλλάξεις συμπεριφορά. Το βάρος σου αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο σε σχέση με το ύψος σου/είσαι χοντρή/whatever". Αυτό κατά τη γνώμη σου είναι προσβολή ή η αλήθεια; Και ο λόγος που μου είπε αυτός ο ένας αυτό το πράγμα, πιστεύεις ήταν για να με προσβάλλει ή για να με βοηθήσει;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα σου απαντήσω με μια ιστορία. Ήταν Β' δημοτικού και η κυρία Μαρία η δασκάλα μας ήθελε να μας διδάξει πώς γίνονται οι εκλογές. Διάλεξε ένα αγόρι και ένα κορίτσι από την τάξη να βγάλουν λόγο και οι υπόλοιποι με βάση αυτόν έπρεπε να ψηφίσουμε ποιον θέλουμε πρόεδρο. Η συμμαθήτριά μου που ήταν και η καλύτερή μου φίλη είπε ότι θα έφτιαχνε σαν πρόεδρος πολυκατοικίες, ο συμμαθητής μου είπε ότι θα έφτιαχνε πολυκατοικίες και παιχνίδια. Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να στηρίξω τον πολύ κακό προεκλογικό λόγο της φίλη μου απλά γιατί ήταν φίλη μου, ή αντικειμενικά να πω ότι ο λόγος του συμμαθητή μου ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει την ψήφο μου. Στην ηλικία των 7 ετών ψήφισα με βάση το τι άκουσα και όχι με βάση ποιος ήταν φίλος μου, φαντάζομαι ότι τώρα στα γεράματα δεν πρόκειται να αλλάξω στο πώς βλέπω τον κόσμο.

Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα. Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει αυτά που χρειάζονται για έναν μοντ λέει ότι θέλει να γίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή τον συμπαθούν και επειδή θεωρούν ότι είναι ευαίσθητος του λένε μπράβο και ότι συμφωνούν ενώ έχουν ξεκάθαρα δείγματα ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει αντικειμενικό. Δηλαδή του λένε αυτό που θέλει να ακούσει για να μη στεναχωρηθεί και για να πάρει την στήριξη που θεωρούν ότι είναι το μόνο που χρειάζεται. Κάποιοι άλλοι βγαίνουν και του λένε την άποψή τους ότι δεν κάνει για διαχειριστής γιατί δεν έχει ψυχραιμία. Για μένα μεγαλύτερη κοροιδία είναι η άνευ όρων στήριξη παρά η ειλικρινής και τεκμηριωμένη θέση πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Όσο για το παράδειγμα με το χοντρή ας απαντήσω με ένα άλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ με ύψος 1.60 και 80 κιλά και λέω ότι θέλω να γίνω μοντέλο και ζητάω τη βοήθειά σας αλλά έχω και κατάθλιψη που δεν έχω καταφέρει όλον αυτό τον καιρό να ακολουθήσω το επάγγελμα και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη. Βγαίνουν 10 άτομα και λένε να μην στεναχωριέμαι, να συνεχίσω την προσπάθεια κάνοντας περισσότερες αιτήσεις και θετική διάθεση κλπ. Και βγαίνει ένας και λέει: "Ρε melissa, καλά κάνεις και θέλεις να γίνεις μοντέλο αλλά αφού μας λες ότι κάθε βράδυ συνεχίζεις και τρως 10 πιτόγυρα δεν πρόκειται να το καταφέρεις εκτός και αν αλλάξεις συμπεριφορά. Το βάρος σου αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο σε σχέση με το ύψος σου/είσαι χοντρή/whatever". Αυτό κατά τη γνώμη σου είναι προσβολή ή η αλήθεια; Και ο λόγος που μου είπε αυτός ο ένας αυτό το πράγμα, πιστεύεις ήταν για να με προσβάλλει ή για να με βοηθήσει;
    Απλά το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες.Δεν σου είπε κάποιος να χαϊδέψεις αυτιά,αλλά ούτε και να γράφεις τόσο χοντροκομμένα.Και αυτό γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος,και κάλλιστα θα μπορούσε να σου τύχει.
    By the way,είσαι όντως 1,60 και 80 κιλά?Εγώ σε έκανα για πολύ όμορφη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Γιατί τι είπα και επικαλείσαι τα θεία?

Senior Member
    Απλά το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες.Δεν σου είπε κάποιος να χαϊδέψεις αυτιά,αλλά ούτε και να γράφεις τόσο χοντροκομμένα.Και αυτό γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος,και κάλλιστα θα μπορούσε να σου τύχει.
    Ποιος τρολλαρει εδω μεσα τελικα...

Senior Member

Σαν τον Θεοχαρη θα παω...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιος τρολλαρει εδω μεσα τελικα...
    Πάλι εγώ θα βγώ ο κακός.

Senior Member
    Πάλι εγώ θα βγώ ο κακός.
    Οχι οχι συμφορουμιτη εγω ειμαι ο τραμπουκος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι οχι συμφορουμιτη εγω ειμαι ο τραμπουκος.
    Γιατί δεσποινίς?
    Και τι είπα πριν και ταράχτηκες?

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast