ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Απλά το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες.Δεν σου είπε κάποιος να χαϊδέψεις αυτιά,αλλά ούτε και να γράφεις τόσο χοντροκομμένα.Και αυτό γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος,και κάλλιστα θα μπορούσε να σου τύχει.
    By the way,είσαι όντως 1,60 και 80 κιλά?Εγώ σε έκανα για πολύ όμορφη...
    Μια ερωτηση εκανε το παιδι , κακο ειναι ? εγω εκανα ολοκληρη σχεση με κοπελα απο το φορουμ , 5 μηνες , και παραμενουμε φιλοι , τι εχει λιγοτερο ο Γουαι απο μενα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οχι οχι συμφορουμιτη εγω ειμαι ο τραμπουκος.

mnimonio , τον παρενοχλεις τον Γουαι , αστον βρε ησυχο .........δεν σε ειπε τραμπουκο ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    mnimonio , τον παρενοχλεις τον Γουαι , αστον βρε ησυχο .........δεν σε ειπε τραμπουκο ........
    Εσυ σταματα να ψωνιζεις απο τα lidl..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν με παρενοχλεί καθόλου.
    Απλά δεν κατάλαβα γιατί έμεινε έκπληκτη με ότι έγραψα για την μέλισσα πριν.

Senior Member
    Απλά το θέμα είναι ο τρόπος που τα λες.Δεν σου είπε κάποιος να χαϊδέψεις αυτιά,αλλά ούτε και να γράφεις τόσο χοντροκομμένα.Και αυτό γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος,και κάλλιστα θα μπορούσε να σου τύχει.
    Τιποτα σορρυ παρεξηγησα..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Τιποτα σορρυ παρεξηγησα..
    Λοιπόν,ας το ξαναπάρουμε από την αρχή:Με βάση όσα μου έγραφε η μέλισσα,νόμιζα ότι μιλούσε μια όμορφη γυναίκα που ουδεμία σχέση θα είχε με αυτές τις αναλογίες.....

Senior Member
    Λοιπόν,ας το ξαναπάρουμε από την αρχή:Με βάση όσα μου έγραφε η μέλισσα,νόμιζα ότι μιλούσε μια όμορφη γυναίκα που ουδεμία σχέση θα είχε με αυτές τις αναλογίες.....
    xaxaxaxaxaxaxa θα με πεθανετε στο γελοιο σημερα ολοι σας!!!και που κολλαει αυτα που λεει καποιος με το πως ειναι σε εμφανιση?..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    xaxaxaxaxaxaxa θα με πεθανετε στο γελοιο σημερα ολοι σας!!!και που κολλαει αυτα που λεει καποιος με το πως ειναι σε εμφανιση?..
    Για την δική μου κουβέντα μαζί της λέω.....

Senior Member
    Μια ερωτηση εκανε το παιδι , κακο ειναι ? εγω εκανα ολοκληρη σχεση με κοπελα απο το φορουμ , 5 μηνες , και παραμενουμε φιλοι , τι εχει λιγοτερο ο Γουαι απο μενα ?
    Eκείνη το ξέρει; Συγγνώμη που σε πειράζω γιατί δεν έχω το δικαίωμα, αλλά είμαι λίγο πειραχτήρι γενικά στη ζωή μου!

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Θα σου απαντήσω με μια ιστορία. Ήταν Β' δημοτικού και η κυρία Μαρία η δασκάλα μας ήθελε να μας διδάξει πώς γίνονται οι εκλογές. Διάλεξε ένα αγόρι και ένα κορίτσι από την τάξη να βγάλουν λόγο και οι υπόλοιποι με βάση αυτόν έπρεπε να ψηφίσουμε ποιον θέλουμε πρόεδρο. Η συμμαθήτριά μου που ήταν και η καλύτερή μου φίλη είπε ότι θα έφτιαχνε σαν πρόεδρος πολυκατοικίες, ο συμμαθητής μου είπε ότι θα έφτιαχνε πολυκατοικίες και παιχνίδια. Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να στηρίξω τον πολύ κακό προεκλογικό λόγο της φίλη μου απλά γιατί ήταν φίλη μου, ή αντικειμενικά να πω ότι ο λόγος του συμμαθητή μου ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει την ψήφο μου. Στην ηλικία των 7 ετών ψήφισα με βάση το τι άκουσα και όχι με βάση ποιος ήταν φίλος μου, φαντάζομαι ότι τώρα στα γεράματα δεν πρόκειται να αλλάξω στο πώς βλέπω τον κόσμο.

Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα. Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει αυτά που χρειάζονται για έναν μοντ λέει ότι θέλει να γίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή τον συμπαθούν και επειδή θεωρούν ότι είναι ευαίσθητος του λένε μπράβο και ότι συμφωνούν ενώ έχουν ξεκάθαρα δείγματα ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει αντικειμενικό. Δηλαδή του λένε αυτό που θέλει να ακούσει για να μη στεναχωρηθεί και για να πάρει την στήριξη που θεωρούν ότι είναι το μόνο που χρειάζεται. Κάποιοι άλλοι βγαίνουν και του λένε την άποψή τους ότι δεν κάνει για διαχειριστής γιατί δεν έχει ψυχραιμία. Για μένα μεγαλύτερη κοροιδία είναι η άνευ όρων στήριξη παρά η ειλικρινής και τεκμηριωμένη θέση πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Όσο για το παράδειγμα με το χοντρή ας απαντήσω με ένα άλλο παράδειγμα. Βγαίνω εγώ με ύψος 1.60 και 80 κιλά και λέω ότι θέλω να γίνω μοντέλο και ζητάω τη βοήθειά σας αλλά έχω και κατάθλιψη που δεν έχω καταφέρει όλον αυτό τον καιρό να ακολουθήσω το επάγγελμα και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη. Βγαίνουν 10 άτομα και λένε να μην στεναχωριέμαι, να συνεχίσω την προσπάθεια κάνοντας περισσότερες αιτήσεις και θετική διάθεση κλπ. Και βγαίνει ένας και λέει: "Ρε melissa, καλά κάνεις και θέλεις να γίνεις μοντέλο αλλά αφού μας λες ότι κάθε βράδυ συνεχίζεις και τρως 10 πιτόγυρα δεν πρόκειται να το καταφέρεις εκτός και αν αλλάξεις συμπεριφορά. Το βάρος σου αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο σε σχέση με το ύψος σου/είσαι χοντρή/whatever". Αυτό κατά τη γνώμη σου είναι προσβολή ή η αλήθεια; Και ο λόγος που μου είπε αυτός ο ένας αυτό το πράγμα, πιστεύεις ήταν για να με προσβάλλει ή για να με βοηθήσει;
    Περίμενε δεν είπα αυτό, όχι αυτό δεν είναι προσβολή...Αντί για το ''είσαι χοντρή'' που δεν βοηθάει και πουθενά θα έπρεπε να υπήρχε το '' είσαι γεματούλα, γιατί δεν κάνεις μια δίαιτα?'' Για το θέμα του παιδιού υπήρχε γενικά το κλίμα του ''άντε βρε που θες να γίνεις και μοντ'' ή αντίστοιχα '' άντε ρε χοντρέ που θες να γίνεις και μοντέλο'' Αυτό είδα εγώ...και κανένας δεν του είπε ότι κάνει για μοντ, απλά τον ενθάρρυναν....άλλοι πάλι ήταν σίγουροι ότι δεν κάνει... κανένας δεν ξέρει στην τελική ποιος κάνει για μοντ ... απόψεις είναι αυτά και τεκμηριωμένες να είναι ,παραμένουν απόψεις. Η απόδειξη για το αν έκανε ή όχι θα ερχόταν με το να γίνει μοντ. Δεν κρίνει κανείς τις απόψεις των άλλων αλλά να προσέχουμε πως γράφουμε κάτι, γιατί είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων...Μπορεί να πω ένα αστείο καλοπροαίρετο και εσύ να θιχτείς. Τι να κάνει και η διαχείριση? Ας μην πω το αστείο λοιπόν....

Banned
    Eίναι όμορφη; Τώρα ρε macgyver εδώ που τα λέμε κανείς μας εδώ μέσα δεν έχει τα δικά σου πλεονεκτήματα.Εσύ καταρχήν είσαι 54 χρονών και έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι.Επίσης είσαι πολύ κοινωνικός με αυτοπεποίθηση στο θεό και παραπέρα.Εχεις σπιταρώνα 180τμ και αμάξι bmw που πιάνει 300χλμ/ωρα.Ε δεν είμαστε όλοι σαν και εσένα ρε φίλε.

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Eκείνη το ξέρει; Συγγνώμη που σε πειράζω γιατί δεν έχω το δικαίωμα, αλλά είμαι λίγο πειραχτήρι γενικά στη ζωή μου!
    Να αυτό λέω εγώ καλοπροαίρετο, γιατί αν ο Μacgyver δεν ξέρει το χιούμορ σου θα μπορούσε να θιχτεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Περίμενε δεν είπα αυτό, όχι αυτό δεν είναι προσβολή...Αντί για το ''είσαι χοντρή'' που δεν βοηθάει και πουθενά θα έπρεπε να υπήρχε το '' είσαι γεματούλα, γιατί δεν κάνεις μια δίαιτα?'' Για το θέμα του παιδιού υπήρχε γενικά το κλίμα του ''άντε βρε που θες να γίνεις και μοντ'' ή αντίστοιχα '' άντε ρε χοντρέ που θες να γίνεις και μοντέλο'' Αυτό είδα εγώ...και κανένας δεν του είπε ότι κάνει για μοντ, απλά τον ενθάρρυναν....άλλοι πάλι ήταν σίγουροι ότι δεν κάνει... κανένας δεν ξέρει στην τελική ποιος κάνει για μοντ ... απόψεις είναι αυτά και τεκμηριωμένες να είναι ,παραμένουν απόψεις. Η απόδειξη για το αν έκανε ή όχι θα ερχόταν με το να γίνει μοντ. Δεν κρίνει κανείς τις απόψεις των άλλων αλλά να προσέχουμε πως γράφουμε κάτι, γιατί είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων...Μπορεί να πω ένα αστείο καλοπροαίρετο και εσύ να θιχτείς. Τι να κάνει και η διαχείριση? Ας μην πω το αστείο λοιπόν....
    Δεν είμαι ενάντια στην λογική να προσέχουμε τι γράφουμε εδώ μέσα και από την αρχή αυτό που τόνισα και στα δύο σχετικά θέματα είναι ότι το φόρουμ είμαστε εμείς και όχι η διαχείριση. Εμείς πρέπει να προσέχουμε και όχι να περιμένουμε την δασκάλα μοντ ή όπως είπες εσύ τον κακό μπάτσο μοντ. Από εκεί και πέρα όμως είμαι κάθετα ενάντια στη λογική να μην μπορούμε κόσμια να εκφράσουμε την άποψή μας για ένα θέμα με αφετηρία τους συναισθηματικούς εκβιασμούς. Είμαστε ενήλικοι μεταξύ ενηλίκων και πρέπει κάποτε να μάθουμε να δεχόμαστε την κριτική. Αν κάποιοι δεν το έμαθαν εκεί έξω όλα αυτά τα χρόνια ας το μάθουν εδώ μέσα, ποτέ δεν είναι αργά.

Επίσης όπως εσύ εξέλαβες τις θέσεις των ατόμων που τεκμηριωμένα στήριξαν την άποψή τους ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν κάνει για αυτή τη θέση ως προσβολή, έτσι κι εγώ εξέλαβα όλες αυτές τις θετικές ψήφους σαν ένδειξη ότι όλα αυτά τα άτομα ήθελαν να γίνει ο griswol μοντ. Δεν του είπαν απλά κάνε την προσπάθειά σου, ατεκμηρίωτα και γιατί τον συμπαθούσαν και μόνο του είπαν ότι του δίνουν θετική ψήφο δηλαδή ήθελαν να πάρει αυτή τη θέση. Αυτό είδα εγώ. Και ναι εννοείται πως όλοι την άποψή τους λέγανε, δεν διαφώνησε κανείς, ούτε τα ίδια τα άτομα. Είπαν ότι απλά εκφράζουν την άποψή τους για το θέμα και ότι την τελική απόφαση την έχει η διαχείριση.

Αλλά το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Το συγκεκριμένο άτομο δεν ήθελε απλά να κάνει αίτηση αθόρυβα και ήσυχα για αυτή τη θέση. Ήθελε να δημιουργήσει όλο αυτό το τζέρτζελο γύρω από την ιδέα του να γίνει μοντ. Έλεγε και ξανάλεγε στηρίξτε με σε αυτή την απόφαση, λες και τα μέλη θα αποφάσιζαν αν θα γίνει ή όχι. Από τη στιγμή όμως που ζητάς τη γνώμη των μελών πρέπει να περιμένεις να ακούσεις όλες τις απόψεις. Αλλιώς πήγαινε ωραία και καλά και στείλε ένα μήνυμα στη διαχείριση και διευθέτησέ το χωρίς να κάνεις ντόρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Να αυτό λέω εγώ καλοπροαίρετο, γιατί αν ο Μacgyver δεν ξέρει το χιούμορ σου θα μπορούσε να θιχτεί....
    Oχι , βρε , καταλαβαινω το καλοπροαιρετο χιουμορ , αλλοιμονο μην θιχτω ,,,,,,,,,,,,,

Senior Member
    Έλεος.............

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast