ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω θελωνα γινω εγχρωμη!!!! πως???
    Πας εκεί που είναι το γράμμα Α και διαλέγεις χρώμα αλλά πρέπει να το διαλέγεις σε κάθε ποστ, δεν γίνεται αλλιώς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Εγώ κύκνε θα αλλάξω χρώμα απο μαύρο σε κάτι πιο φωτεινό όταν θα έχω λύσει όλα τα θέματα που με απασχολούν.Οταν μέσα μου θα υπάρχει μόνο φως και καθόλου σκοτάδι και ντροπή γιαυτό που είμαι.Ισως αυτό να μην γίνει και ποτέ όμως.Θα δείξει...
    Σου εύχομαι να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται αλλά γιατί νιώθεις ντροπή;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Σε ευχαριστώ πολύ.Εύχομαι και για σένα τα καλύτερα.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ολα αλλαζουν ελις!! ολα!!!... αυτη ειναι η φυση μας!!!!.. και το μποι αλλαζει..οσο μεγαλώνεις ψηλωνεις και οσο γερνας κονταινεις!!! και γω σε συμπαθω παναθεμα σε και ας με νευριαζεις...
    Ετσι είναι.Ο άνθρωπος έχει απίστευτη δύναμη και ψυχικά αποθέματα που ούτε καν φαντάζεται μέχρι να έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσει θέλει δε θέλει.Το θέμα είναι ότι πολλοί απο εμάς δεν έχουμε μάθει να τα χρησιμοποιούμε και το έχουμε κάνει μόνο σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και μετά πέσαμε πάλι στην αδράνεια μας γιατί έτσι συνηθίσαμε μω το φελέκι μου μέσα...!!!

Banned
    Ετσι είναι.Ο άνθρωπος έχει απίστευτη δύναμη και ψυχικά αποθέματα που ούτε καν φαντάζεται μέχρι να έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσει θέλει δε θέλει.Το θέμα είναι ότι πολλοί απο εμάς δεν έχουμε μάθει να τα χρησιμοποιούμε και το έχουμε κάνει μόνο σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και μετά πέσαμε πάλι στην αδράνεια μας γιατί έτσι συνηθίσαμε μω το φελέκι μου μέσα...!!!
    δεν ειναι ευκολη η αλλαγη ...και το αγνωστο τρομαζει... αλλα δεν εχει νοημα η ζωη μου αν δεν εχω πιστη οτι μπορω να αλλαξω αυτην την αδρανεια μου ..ονειρευομαι οτι καποτε θα ειμαι σε μια ζεστη αγκαλια..και ολα αυτα θα ειναι ενα κακο ονειρο..μια εποχη που περασε αιωνες πριν....

Banned
    Kαι εγώ συνεχίζω να ελπίζω σε καλύτερες μέρες.Ειναι φορές που πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=nWOR3vSxcXc δως την ψυχή σου να παλέψει...

Kαι εγώ συνεχίζω να ελπίζω σε καλύτερες μέρες.Ειναι φορές που πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=nWOR3vSxcXc δως την ψυχή σου να παλέψει...
    Για να μείνουμε στο topic, εγώ απ'την άλλη, δεν περιμένω καλύτερες μέρες. Τα είδα όλα εδώ μέσα.

Banned
    Και όμως φίλε μου μη χάνεις την πίστη σου.Εδώ μέσα είναι μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι απο την πραγματική ζωή.Ναι στην ζωή σου θα συναντήσεις και μαλάκες και εκμεταλλευτές αλλά και καλούς ανθρώπους.Εγώ δεν έχω πάψει να ελπίζω.Dum spiro spero είπαν οι λατίνοι και συμφωνώ απόλυτα.Αλλωστε είσαι ακόμη νέο παλικάρι και η ζωή είναι μπροστά σου.Εχεις την υγεία σου και αυτό ειναι σημαντικό.Μπορείς φίλε να το παλέψεις και να το αντιστρέψεις το κλίμα.Πίστεψε το ότι μπορείς.Μη σε παίρνει απο κάτω.Αλλωστε αυτό θέλουν οι εχθροί μας.Να μας βλέπουν μια ζωή γονατιστούς για να χαίρονται.Δε πρέπει να τους κάνουμε λοιπόν το χατήρι.

Αγαπητά μέλη το φόρουμ υπάρχει χάρη σε εμας-εσας.Αφού βλέπετε πως είναι τα πράγματα γιατί δεν ψήνεστε να ξεκινήσουμε μια δική μας προσπάθεια; ενα δικό μας φόρουμ; Υπάρχει και ένα άλλο φόρουμ ψυχολογίας που έγινε απο πρώην δυσαρεστημένο μέλος-->ω τι πρωτότυπο του εδώ μπουρ.. ωπ σόρρυ φόρουμ.Γιατι τους κάνετε την χάρη να σας μειώνουν και φέρνετε πελατεία στο μαγαζάκι τους που θέλουν να είναι κωλοχανείο απο πλευράς διαχείρισης? Eδώ μέσα κάποιοι κάνουμε κατάθεση ψυχής,τους φέρνουμε κλικ και διαφημίσεις και αυτοί κερδίζουν και καθόμαστε να ακούμε και τις προσβολές τους? Εχετε καταλάβει ότι χωρίς εμάς(εσάς) ως μέλη αυτο το φορουμ θα ήταν ένα άδειο μαγαζάκι? Θα έπρεπε να μας παρακαλάνε για να μείνουμε όχι να μας την λένε και απο πάνω.
    Αφου θέλουν να είναι έτσι μ...ο το μαγαζάκι τους ας τους αφήσουμε να ψοφήσει και να μιλάνε μεταξύ τους...
    Δανείζομαι από το άλλο topic την παράθεση. Συμφωνώ απόλυτο. Ποιό forum ψυχολογίας είναι αυτό που λες; Το ρωτάω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το μάθουν άμεσα όσα μέλη είναι έτοιμα να φύγουν από αυτό το forum. Άμα δε σε αδικεί η διαχείριση εκεί, ναι, είναι ότι πρέπει.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (σπαμ/διαφήμιση).

Μπορείτε να επικοινωνείτε τέτοιες πληροφορίες, μέσω των προσωπικών μηνυμάτων.
    Last edited by Aeon; 17-03-2016 at 14:28.

Και όμως φίλε μου μη χάνεις την πίστη σου.Εδώ μέσα είναι μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι απο την πραγματική ζωή.Ναι στην ζωή σου θα συναντήσεις και μαλάκες και εκμεταλλευτές αλλά και καλούς ανθρώπους.Εγώ δεν έχω πάψει να ελπίζω.Dum spiro spero είπαν οι λατίνοι και συμφωνώ απόλυτα.Αλλωστε είσαι ακόμη νέο παλικάρι και η ζωή είναι μπροστά σου.Εχεις την υγεία σου και αυτό ειναι σημαντικό.Μπορείς φίλε να το παλέψεις και να το αντιστρέψεις το κλίμα.Πίστεψε το ότι μπορείς.Μη σε παίρνει απο κάτω.Αλλωστε αυτό θέλουν οι εχθροί μας.Να μας βλέπουν μια ζωή γονατιστούς για να χαίρονται.Δε πρέπει να τους κάνουμε λοιπόν το χατήρι.
    Σίγουρα είναι το ελάχιστο κομμάτι της πραγματικής ζωής, άλλα δεν παύει να με ενοχλεί. Είναι τελείως άδικο να τσακωθώ με κάποιον δικό μου, να προκαλέσω τροχαίο ατύχημα, να παίξω ξύλο στο δρόμο, κλπ. Θέλω να έχω την ηρεμία μου. Ήρθα εδώ για να βοηθηθώ υποτίθεται, και τώρα είμαι χειρότερα. Έχω πάρα πολύ βαριά κατάθλιψη και τα προβλήματά μου, και τώρα έχω κι αυτό. Αντί να λύνονται τα γ@μημέν@ προβλήματά μου, αυξάνονται!

Όσον αφορά για τα άτομα που υπάρχουν, ναι, τέτοια άτομα υπάρχουν και σε άλλα forum (εκτός ψυχολογίας), δε λέω, άλλα η διαφορά είναι ότι η διαχείριση εκεί προστατεύει τα μέλη αντί να τα γράφει στα φρύδια της. Αυτά που έγιναν εδώ δε θα γινόντουσαν εκεί ούτε κάτα διάνοια. Θα είχαν διαγραφεί απ'το forum προ καιρού όσοι χρήστες τά'καναν αυτά.

Είναι ξεκάθαρο το φταίξιμο της διαχείρισης εδώ πέρα από κάθε αμφιβολία. Ούτε επιμελής δεν είναι.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (σπαμ/διαφήμιση).

Μπορείτε να επικοινωνείτε τέτοιες πληροφορίες, μέσω των προσωπικών μηνυμάτων.
    Last edited by Aeon; 17-03-2016 at 14:29.

Banned
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Σίγουρα είναι το ελάχιστο κομμάτι της πραγματικής ζωής, άλλα δεν παύει να με ενοχλεί. Είναι τελείως άδικο να τσακωθώ με κάποιον δικό μου, να προκαλέσω τροχαίο ατύχημα, να παίξω ξύλο στο δρόμο, κλπ. Θέλω να έχω την ηρεμία μου. Ήρθα εδώ για να βοηθηθώ υποτίθεται, και τώρα είμαι χειρότερα. Έχω πάρα πολύ βαριά κατάθλιψη και τα προβλήματά μου, και τώρα έχω κι αυτό. Αντί να λύνονται τα γ@μημέν@ προβλήματά μου, αυξάνονται!

Όσον αφορά για τα άτομα που υπάρχουν, ναι, τέτοια άτομα υπάρχουν και σε άλλα forum (εκτός ψυχολογίας), δε λέω, άλλα η διαφορά είναι ότι η διαχείριση εκεί προστατεύει τα μέλη αντί να τα γράφει στα φρύδια της. Αυτά που έγιναν εδώ δε θα γινόντουσαν εκεί ούτε κάτα διάνοια. Θα είχαν διαγραφεί απ'το forum προ καιρού όσοι χρήστες τά'καναν αυτά.

Είναι ξεκάθαρο το φταίξιμο της διαχείρισης εδώ πέρα από κάθε αμφιβολία. Ούτε επιμελής δεν είναι.
    Κουράγιο φίλε.Στα άλλα που λες συμφωνώ μαζί σου.Σε άλλα φόρουμ η διαχείριση κινείται πιο υπεύθυνα και ας μην είναι τόσο σοβαρά τα θέματα πχ αφορουν κάποιο χόμπυ και όχι κάτι τόσο σημαντικό όπως η κατάθεση ψυχής που κάνει κάποιος εδώ μέσα.Και δεν είναι μόνο οι προσβολές απο κάποια μέλη είναι ότι και άλλα μέλη αυτοαναγορεύονται διαχειριστές και την λένε σε νέα μέλη αν έρθουν και γράψουν κάτι που δε συνάδει με τα δικά τους πρότυπα γιαυτόν τον χώρο.Αυτούς πρέπει η διαχείριση να τους κόψει λίγο τον αέρα...

Senior Member
    Είναι τόσα πολλά τα μέλη που είναι απίθανο να μην υπάρχουν και αστοιχείωτοι. και εγώ πίστευα παλιότερα ότι άτομα με θέματα ψυχικής υγείας θα γνωρίζουν καλύτερα πώς να φερθούν σε άτομα με αντίστοιχα προβλήματα. Έχω μιλήσει σε πμ με άτομα και μου φάνηκαν και οι δύο κομπλεξικοί, αλλά ειλικρινά ο ένας το έχει- είχε τερματίσει. Τι μπορεί να πει κανείς;

Κουράγιο φίλε.Στα άλλα που λες συμφωνώ μαζί σου.Σε άλλα φόρουμ η διαχείριση κινείται πιο υπεύθυνα και ας μην είναι τόσο σοβαρά τα θέματα πχ αφορουν κάποιο χόμπυ και όχι κάτι τόσο σημαντικό όπως η κατάθεση ψυχής που κάνει κάποιος εδώ μέσα.
    Σε άλλα forum δε συγκρίνεται, εκεί off-topic να βγεις, σου βάζουν χέρι, και αν δε συμμορφωθείς, πέφτουν ποινές. Έτσι απλά. Εκεί δεν έχει τους γλύφεις τον κ*λο και τέτοια. Δε το συζητάμε να γίνοντουσαν αυτά που γίνονται εδώ. Θα είχαν διαγραφεί οι χρήστες μια και καλή.

Και δεν είναι μόνο οι προσβολές απο κάποια μέλη είναι ότι και άλλα μέλη αυτοαναγορεύονται διαχειριστές και την λένε σε νέα μέλη αν έρθουν και γράψουν κάτι που δε συνάδει με τα δικά τους πρότυπα γιαυτόν τον χώρο.Αυτούς πρέπει η διαχείριση να τους κόψει λίγο τον αέρα...
    Έτσι είναι φίλε μου. Με τέτοια στάση διαχείρισης είναι πάρα πολύ λογικό να επικρατεί τόση αναρχία.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 17-03-2016 at 14:29.

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast