ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ρε μνημονιο λύσε μου μια απορια?? τελικα για το μπουλινγκ που εκανες με την φιλη σου...φαγατε καμια ποινη?? ή σας καληψαν τα κοληταρια σας για αλλη μια φορα?
    Eιναι να μην αρχισεις το παρτυ εσυ.. ποιος σε σταματαει μετα!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Eιναι να μην αρχισεις το παρτυ εσυ.. ποιος σε σταματαει μετα!
    με σενα στα ντεκς ... και την "παρεουλα" σου πάντως μπορει να δειαρκεσει ολ ναιτ λονγκ !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    λυπάμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει... αλλα οντως ησουν τυχερη! ειναι σπάνιο τελικα να ενδιαφεροντε οι αρμοδιοι πραγματικα! κριμα που griswol δεν ειχε την ιδια τυχη με σενα . ακομα και οι διαχειρηση τα μπαλωσε και εγραψε οτι η αιτηση διαγραφης εγινε επειδη "πληγωθηκε απο την αρνηση"!!και μπροστα στα ματια τους αφηναν τος τραμπουκους να δρουν ανενοχλητοι
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση όντως ήμουν, ναι...
    Τώρα για το θέμα του griswol δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν τον είχα παρακολουθήσει και με το παλιό του ψευδώνυμο ούτε θέλω να διαβάσω το θέμα με τον καβγά αν υπήρξε, μου χαλάει η διάθεση μ' αυτά...πάντως μου κάνει εντύπωση που έφυγε αμέσως μετά την άρνηση, δεν ξέρω, τέλοσπαντων, δεν θέλω να θίξω έστω κι άθελα μου κάποιον που δεν είναι πια εδώ...

Πάντως έχω να πω κάτι τελευταίο, σταματήστε τον καβγά αλλιώς θα γράφω κι εγώ με μαύρα!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    παντως αν ξαναχρειαστει..και ξαναμφισβητηθει το ηθος σας ...εγω θα σας σταθω !!!... και οι τραμπουκοι εχουν ψυχη ρε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τώρα για το θέμα του griswol δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν τον είχα παρακολουθήσει και με το παλιό του ψευδώνυμο ούτε θέλω να διαβάσω το θέμα με τον καβγά αν υπήρξε, μου χαλάει η διάθεση μ' αυτά...πάντως μου κάνει εντύπωση που έφυγε αμέσως μετά την άρνηση, δεν ξέρω, τέλοσπαντων, δεν θέλω να θίξω έστω κι άθελα μου κάποιον που δεν είναι πια εδώ...

Πάντως έχω να πω κάτι τελευταίο, σταματήστε τον καβγά αλλιώς θα γράφω κι εγώ με μαύρα!

για να μην σου κανει εντυπωση θα χρειαστει να το διαβασεις το θεμα του...σιγουρα θα στεναχωρεθεις... αλλα αν το διαβασεις θα καταλάβεις πολλα ..και για τις εν λογω κυριες και για το παιχνιδι συγκαληψης απο τον αεον ...ριξε μια ματια στην θλιβερη αληθεια... ενα παιδι υπέστη μπουλινγκ και αυτοι το βγαζουν οτι εφυγε γιατι τσαντιστηκε επειδη δεν του εκαναν το χατηρι!!

αν δεν αντεχεις τους καβγαδες σε συμβουλευω να μην διαβαζεις αλλο αυτο το θεμα.

του την επεσαν απο παντου!! αυτη ειναι η αληθεια ... και φαινεται απο τις πρωτες σελιδες!!!

Senior Member
    Αρχάγγελε, τώρα μου θύμισες κάτι και θέλω να το γράψω αλλά ελπίζω να μην νιώσεις ότι υποτιμώ τα όσα πέρασες εσύ, αντιθέτως τα καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω φάει ξύλο από συμμαθητές μου στο δημοτικό κι ήθελα να πω ότι είναι χειρότερο να είσαι κορίτσι και να σε χτυπάνε 5 - 6 μαντραχαλάδες (σε σχέση με τη δική σου σωματική διάπλαση πάντα)...αλλά εγώ ήμουν τυχερή στο συγκεκριμένο γεγονός (γιατί υπήρξαν περιστατικά και με κορίτσια) γιατί το είπα στον δάσκαλο και προφανώς τους τρόμαξε γιατί δεν με άγγιξαν ξανά από τότε...

λυπαμαι πολυ.
    Τουλαχιστον ομως σε εσενα σταματησαν. εγω αλλαξα 3 δημοτικα. το πρωτο ηταν ωραιο αλλα εκλεισε γτ ειμασταν 4 παιδια (3 κοριτσια κι εγω :ρ) μετα πηγα σε ενα αλλο και επειδη για αυτούς ημουν ξενος με εδερνε ολο το σχολειο. δεν ειχα κανεναν φιλο (δεν με πλησιαζε κανεις για να μην φαει κι αυτός ξυλο) και οι δασκαλοι δεν εκαναν τιποτα.
    Οταν αλλαξα για δευτερη φορα πήγα σε ενα αλλο και ολοι η ταξη μου επεφτε πανω μου σαν τις σφηγγες για να με δείρουν καθε πρωι.... και σε καθε διάλειμμα.και οταν ερχοταν η δασκαλα με εδερνε και αυτή. Αν αντιστεκομουν στα παιδια και χτυπουσα καποιον ερχοταν παλι αυτη και με χαστουκιζε. Με ειχε τρομοκρατησει κιολας για να μην μιλησω στους γονεις μου και σαν παιδι κι εγω δεν ελεγα λεξη απο φοβο.. Οταν η γονεις μου την ρωτησαν γτ τα μαγουλα μου ειναι κοκκινα αρχισε να μου τσιμπαει το κεφαλι και να μου τραβα τα μαλλια.
    Οταν μια μερα δεν αντεξα τα βασανιστηρια και τα ειπα στους γονεις μου εγινε της πουτ@αν@ς στο σκολειο. Εφυγα κι απο εκει και πηγα σε ενα αλλο δημοτικο για τις τρεις τελευταιες τάξεις. Αλλα δεν αλλαξε και τιποτα. Απλως δεν ειχα την κ@ριολ@ να με δερνει αν αντιστεκόμουν και ηταν πιο υποφερτα. Με εδερναν ή κοροίδευαν ή εβριζαν καθε μερα αλλα ειχα και ενα διαλειμμα ελευθερο.
    Στο γυμνασιο για την μιση ταξη περίπου ειχα πανω κατω τα ιδια μεχρι που ενας ξεπερασε τα όρια και με ειδαν αλλιως. Απο τότε και μετα τελειωσε το βασανιστηριο μου.

Senior Member
    Δεν σου απηυθηνα εσενα τον λογο στην Ρεα απευθυνομουν.. αντιλαμβανομαι οτι θες να εχεις ενα ρολο στο στημενο δραμα αλλα βρε φιλε/φιλη δεν μιλησα ποτε σε εσενα. Τουλαχιστον την οποια απαντηση σου δωσε την σε οποιον σου μιλαει.
    Καμια απαντηση επι της ουσιας , μονο δραματα , μπουλινγκ και Γιακουμακηδες..
    Βρε ασχοληθειτε με την πολιτικη σας λεω..το εχετε!Εν τω μεταξυ αυτο που ποτε δεν δινετε ενα τελος , πως λεγεται??Μηπως λυσσα κακια?

Ειμαι φιλος, για να σου λυσω την απορια.
    Και οχι δεν θελω να εχω ρόλο σε αυτο το "δραμα" οπως το αποκαλεις. Αλλα δεν μου αρεσει ουτε η αδικια, ουτε το μπουλινγκ(και ναι χθες αυτο που κανατε ηταν μια μορφη μπουλινγκ). Ο λόγος που, θα το πω ετσι, πεταγομαι σαν την τσουτσου ειναι χθες λεγατε οτι θελατε και επειδη δεν ημουν μεσα δεν μπορουσα να το σταματησω. Παντα στους καυγαδες περνω ουδετερη σταση και προσπαθω να μην βαλω λαδι στην φωτια αλλα αντιθετα να την σβησω (οπως οταν ο griswol μαλωσε με την μελισσα) αυτο ομως που εγινε χθες ηταν διαφορετικο. δεν ηταν δυο ατομα που τσακωνονταν αλλα 2-3 ατομα εναντιων 1. ειναι αδικο και δειλο και δεν μου αρεσε καθολου να το βλεπω αυτο σε ενα φορουμ γ@μημενης ψυχολογίας.
    1 ερωτηση. σου αρεσει η επιθεση που δεχεσαι; Μαλλον όχι! Αρα γιατι την εκανες εσυ χθες σε καποιον που απο οτι ξερω τουλαχιστον δεν σου εχει κανει κατι. Εγω δεν σου είπα κατι περα απο οτι εκανες εσυ χθες και αυτό για να σου δειξω στο ελαχιστο πως ενιωσε ο αλλος.
    Αρα γιατι εκανες εσυ επιθεση χθες;
    Μαλλον πες το λυσα καληηηηη!!!!!!

Senior Member

Οχιιιι μην μαυρισεις και εσυ. φτανουμε εμεις :ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ειμαι φιλος, για να σου λυσω την απορια.
    Και οχι δεν θελω να εχω ρόλο σε αυτο το "δραμα" οπως το αποκαλεις. Αλλα δεν μου αρεσει ουτε η αδικια, ουτε το μπουλινγκ(και ναι χθες αυτο που κανατε ηταν μια μορφη μπουλινγκ). Ο λόγος που, θα το πω ετσι, πεταγομαι σαν την τσουτσου ειναι χθες λεγατε οτι θελατε και επειδη δεν ημουν μεσα δεν μπορουσα να το σταματησω. Παντα στους καυγαδες περνω ουδετερη σταση και προσπαθω να μην βαλω λαδι στην φωτια αλλα αντιθετα να την σβησω (οπως οταν ο griswol μαλωσε με την μελισσα) αυτο ομως που εγινε χθες ηταν διαφορετικο. δεν ηταν δυο ατομα που τσακωνονταν αλλα 2-3 ατομα εναντιων 1. ειναι αδικο και δειλο και δεν μου αρεσε καθολου να το βλεπω αυτο σε ενα φορουμ γ@μημενης ψυχολογίας.
    1 ερωτηση. σου αρεσει η επιθεση που δεχεσαι; Μαλλον όχι! Αρα γιατι την εκανες εσυ χθες σε καποιον που απο οτι ξερω τουλαχιστον δεν σου εχει κανει κατι. Εγω δεν σου είπα κατι περα απο οτι εκανες εσυ χθες και αυτό για να σου δειξω στο ελαχιστο πως ενιωσε ο αλλος.
    Αρα γιατι εκανες εσυ επιθεση χθες;
    Μαλλον πες το λυσα καληηηηη!!!!!!
    Πες μου που του εκανα μιμι να παω να το κανω μακια.. Τι του εκανα του ανθρωπου?

Senior Member
    Πες μου που του εκανα μιμι να παω να το κανω μακια.. Τι του εκανα του ανθρωπου?

Τι να πω τωρα. Φαινεται το ονομα το εχει. Αν δεν ξερεις εσυ που το παρακανες τοτε δεν θα μπω στην διαδικασια να σου δειξω. Δοκιμασα με το καλο, δοκιμασα με το αγριο αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.
    Αν εσυ νιωθεις ενταξη με τον εαυτό σου τοτε μπραβο σου. Εγω προσωπικα θα σου ζητησω συγνωμη για πιο πριν που ημουν απότομος με την ελπιδα να δεις το λαθος σου, αλλα δεν... γτ οι γονεις μου μου εμαθαν να ζητω συγνωμη αν πληγωσω καποιον και σου ευχομαι τα καλυτερα.....

Senior Member
    Δραματα της κακιας ωρας..

Senior Member
    Ποιότητα για άλλη μια φορά!!!! Μοιρολόι και σε λίγο θα έρθουν και οι γιαγιάδες να μας κλάψουν..... Η πιο σωστή κουβέντα σε όλο το θέμα ήταν του φίλου Ντουβρουτζά στο #66 από εκεί και πέρα η θρηνωδία και η καταιγίδα ξέσπασε

Senior Member

Έχω μια απορία γιατί διαγράφηκε ο θεματοθέτης έτσι ξαφνικά;

Επειδη ειχαμε μια φιλικη σχεση , ανταλλασαμε μνμτα , μου εγραψε , χαιρετιζοντας με , οτι ειναι δυσαρεστημενος απο την ελλειψη προστασιας απο την διαχειρηση , και ειδικοτερα απο μερικα μελη , που τον ' αποπηραν ' , και η διαχειρηση δεν τον προστατευσε ................ του ευχηθηκα καλη τυχη .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Ποιότητα για άλλη μια φορά!!!! Μοιρολόι και σε λίγο θα έρθουν και οι γιαγιάδες να μας κλάψουν..... Η πιο σωστή κουβέντα σε όλο το θέμα ήταν του φίλου Ντουβρουτζά στο #66 από εκεί και πέρα η θρηνωδία και η καταιγίδα ξέσπασε
    Καλημέρα!

Να ρωτήσω κάτι κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με (απευθύνομαι και στο μνημόνιο γι' αυτό ο πληθυντικός, είπαμε είμαι ευγενική αλλά όχι και τόσο πολύ ), πειράζει τόσο που αναφέραμε εκ παραδρομής κάποιες κακές εμπειρίες μας στο θέμα ή για κάτι άλλο τα γράφετε αυτά;

Ξέχασα να πω κάτι κι εγώ συμφωνώ σε αρκετά σημεία με τον Ntoubroutza...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Επειδη ειχαμε μια φιλικη σχεση , ανταλλασαμε μνμτα , μου εγραψε , χαιρετιζοντας με , οτι ειναι δυσαρεστημενος απο την ελλειψη προστασιας απο την διαχειρηση , και ειδικοτερα απο μερικα μελη , που τον ' αποπηραν ' , και η διαχειρηση δεν τον προστατευσε ................ του ευχηθηκα καλη τυχη .......
    Μάλιστα, δεν θα εκφέρω γνώμη μιας και δεν θέλω να διαβάσω το συγκεκριμένο θέμα για να προστατεύσω κι εγώ την ψυχολογία μου αλλά ελπίζω να έχει καλή τύχη...

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast