ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οπαδε.. στην Ρεα απευθυνοταν το ερωτημα.
    Στον τόπο μου οταν κάποιος χτυπάει τους φιλους μου χτυπάει εμένα........................................ .

Banned
    Τυφλη επειδη δεν δεχομαι τις εντυπωσεις που προκαλεις? Ειπε κανεις στο παλικαρι να φυγει?Του ειπαν απλα οτι δεν εκανε για μοντ κατι βεβαια που το απεδειξε και μονος του. Προς τι λοιπον ολη αυτη η ευθιξια και ολο αυτο το τραβηγμα της καταστασης?
    Μου λες οτι υπερασπιζω την διαχειριση , οχι δεν την υπερασπιζω , απλα οταν εχει δειξει τοση ανοχη (ακομα και σε εμενα δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω) δεν μπορεις να την κατηγορεις ποτε ως ελαστικη γιατι ετσι σε βολευει και ποτε ως αυστηρη επειδη πηρε ενα θεμα να το καθαρισει επειδη ετσι παλι σε βολευει.. Ολοι κανουμε παραβιασεις , δεν κατηγορω εσενα προσωπικα .

αυτο κανατε μονο?? τοτε εισαι πραγματικα τυφλη!!!
    το ειπα και πιο πάνω...οταν καποιος αποχωρει, οχι με την δικη του βουληση αλλα γιατι ειναι πολυ αδυναμος - ευαισθητος, πες το οπως θες, για να αντεξει τις ειρωνειες και τους χλευασμους ..τοτε αυτο στα ματια μου ειναι μπουλινγκ. χλευσασμους και ειρωνειες τις οποιες εκανες ΚΑΙ ΕΣΥ!!!

αλλο διαφωνω και αλλο τρολαρω
    αλλο διαφωνω και αλλο ειρωνευομαι
    αλλο διαφωνω και αλλο μειωνω

οταν μπηκα ειδα 4 μελη να του την εχουν πεσει κανονικα .. περιμενα να σταματησετε και δεν σταματαγατε και ο καημενος προσπαθουσε να σας αντιμετωπίσει με ψυχραιμια...αλλα τα νευρα του ειναι ευαισθητα ..οπως και ολων μας σχεδον εδω μεσα... και το ξερατε..εσυ το κοροιδευες ... "ενισταμαι πως ξερουμε οτι τωρα δεν ριχνεις καντηλια απο μεσα σου"... ετσι του ειπες!!! και πολλα αλλα..πριν καν εμεμβω εγω

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%89-moderator

για οποιον θελει να δει το ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤ κατεσε

δυαμαρτηρηθηκα ΤΟΤΕ οχι που πήραν το θεμα ..αλλα που ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ και για ωωωρες αφηναν σε αυτην την κατασταση την θεματοθετρια που επασχε απο ΓΑΔ.

Senior Member
    Ναι ηταν πολυ τραυματικο αυτο που ξεστομισα εχεις δικιο.. Αν και δεν επεσα εξω τελικα.
    Διαστρεβλωνεις τα παντα για να φερεις τα πραγματα εκει που θες εσυ στοχοποιωντας μελη που δεν σου κανουν για τους δικους σου λογους.

Banned
    Ναι ηταν πολυ τραυματικο αυτο που ξεστομισα εχεις δικιο.. Αν και δεν επεσα εξω τελικα.
    Διαστρεβλωνεις τα παντα για να φερεις τα πραγματα εκει που θες εσυ στοχοποιωντας μελη που δεν σου κανουν για τους δικους σου λογους.
    εκει ειναι οποιος θελει να το δει ..αν δεν το σβησουνε..και ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει. απο εκει και περα θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε. και θα αδιαφορισουμε γιατο τι πιστευει η μια για την αλλη...

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Στον τόπο μου οταν κάποιος χτυπάει τους φιλους μου χτυπάει εμένα........................................ .
    κλεισε μου ενα δυαρακι πακεταρω και ερχομαι!!!!

Banned
    Σόρυ δεν σε ξέρω , είδα μόνο εδώ κάποια μηνύματά σου τα οποία είναι κυρίως ειρωνείες... το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πεις ότι έχεις δίκιο? Το ότι μπορεί κάποιος να στεναχωριέται δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου. Και όταν κάποιος μπορεί να πάρει στραβά κάτι που εσύ ξεστομίζεις και που δεν θεωρείς τραυματικό , ζητάς μια συγγνώμη....δεν συνεχίζεις τις ειρωνείες...

Senior Member
    Εγω λεω αυτα που βλεπω , την υποκρισια.. καμια αποψη δεν εχω για εσενα γιατι ουτε σε ξερω ουτε και με ξερεις. Θα στο πω αλλη μια , εσυ εισαι αυτη που χανεις τον ελεγχο και μειωνεις - βριζεις τους συνομιλητες σου για ψυλλου πηδημα . Τελος παντων την αποψη μου την εγραψα δεν εχω να πω κατι αλλο , θεωρω και αδικο να μιλαμε για ενα μελος το οποιο δεν εχει πλεον την δυνατοτητα να απαντησει.
    Καλο μεσημερι σε ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σόρυ δεν σε ξέρω , είδα μόνο εδώ κάποια μηνύματά σου τα οποία είναι κυρίως ειρωνείες... το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πεις ότι έχεις δίκιο? Το ότι μπορεί κάποιος να στεναχωριέται δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου. Και όταν κάποιος μπορεί να πάρει στραβά κάτι που εσύ ξεστομίζεις και που δεν θεωρείς τραυματικό , ζητάς μια συγγνώμη....δεν συνεχίζεις τις ειρωνείες...
    next.......

Banned
    next.......
    διαβασε το αν θες...μπορει να σου φανει χρησιμο... φουντ φορ θοτ !!!! καλο μεσημερι και σε σενα!
    (και το εννοω)

Banned
    next.......
    Βλέπεις ότι αυτά που γράφεις τα γράφει ο εγωισμός σου? μάλλον όχι

Senior Member
    Απορία μου κάνει πως μεγαλώσατε όλοι σας δηλαδή επειδή στεναχωρήθηκε κατά τη γνώμη μου άδικα γιατί ήθελε κάτι δύσκολο σα να πάω εγώ για δουλειά και μετά από ένα χρόνο να θέλω να γίνω προϊστάμενος ε δε γίνεται και να το θέλω πρώτον υπάρχουν παλιότεροι που ενδεχομένως μπορούν και δεύτερον είναι και η εμπειρία στη μέση με ένα χρόνο εμπειρία θέλει να γίνει Μοντ εγώ θέλω να το πει σε όποιο άλλο φόρουμ Θέλει αυτό να δούμε τι θα του πουν να πάει δηλαδή σε ένα αλλού τύπου φόρουμ να κάτσει ένα χρόνο να γράψει εξακόσια μνήματα και μετά να το πει αν δεν τους φανεί το πιο παράλογο πράγμα του κόσμου εμένα τρυπήσετε μου τη μύτη και δεν είναι θέμα αν θέλει πρέπει να χεις κάποιες γνώσεις δε γίνεται με ένα χρόνο να τα μάθεις αυτά όσα πτυχία και να χεις πάρτε το χαμπάρι εσείς οι νέοι έχετε άγνοια κινδύνου πουθενά δεν υπάρχει παράδεισος ξυπνήστε πια στη ζωή πάντα πρέπει να προσέχεις πρώτον και δεύτερον όλοι οι παλιοί είμαστε καχύποπτοι δεν αλλάζει αυτό και τρίτον η στεναχώρια είναι κάτι φυσιολογικό για λίγες μέρες θέλετε να αρχίσουμε ιστορίες στεναχώριας εδώ μέσα θα κλαίτε με μαύρα δάκρυα γι αυτό αφήστε ότι στεναχωρήθηκε μεγάλο παιδί είναι θα τα βγάλει πέρα ας τον βοηθήσουν και τα φιλαράκια του όχι μπουλινγκ κόντρα μπουλινγκ ούτε εγώ μπορώ τους καυγάδες να ξέρετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    μεγαλωσα σε μια γειτονια ..που ακουγαν τις κραυγες μου καθε μερα. ενα παιδι να υποφερει βασανιστηρια...φωναζα δυνατα, εβγαζα τα πνευμονια μου! στο ισογειο εμενε η γιαγια μου με τον ενα θειο μου , στον πρωτο και στο 2ο αλλες 2 θειαδες μου και γυρω γυρω γειτονισσες που με ηξεραν απο τοτε που γεννηθηκα.

μονο μια θυμαμαι, νυκαρισσα της μανας μου, που βρηκε οπως οπως το θαρρος και ειπε ..οχι για τους γονεις μου φυσικα που να τα βαλει με αυτους, για τον αδερφο μου...
    "την κλειδωνει εξω απο το σπιτι οταν φευγετε τα σαβατοκυριακα πειτε του κατι, ειναι κριμα το κοριτσακι, σας παρακαλω"

την ακουσα παρολο που το ελεγε χαμηλοφωνα και δειλα. δεν ηξερε οτι ημουν στο διπλα δωματιο. και ζητησε χιλια συγνωμη μετα που "ανακατευτηκε στα οικογενειακα μας"
    δεν την υπολογισε κανεις... αλλα δεν με ξανακλειδωσε εξω απο το σπιτι ποτε ξανα ο αδερφος μου.
    τουλαχιστον κερδισα αυτο.

αν οι ανθρωποι- συνανθρωποι μιλουσαν και "ανακατευοντουσαν στα οικογενειακα μου"... θα μπορουσαν να αλλαξουν πολλα στην ζωη μου ...ισως...
    εχω πάει σε 3 γιατρους ...οταν τους ειπα την ιστορια μου με ρωτησαν και οι 3 το ιδιο πραγμα...
    " οι γυρω σου που τα εβλεπαν ολα αυτα, δεν εκαναν τιποτα?" και εγω γελαω με την αφέλεια τους.

γιατι οι περισσοτεροι σκεφτονται σαν και εσενα, δεν μου αρεσουν οι καβγαδες, δεν ειναι παραδεισος εδω κτλ κτλ.

το αν ο γκρις εκανε η οχι για μοντ δεν μας αφορα υπάρχουν αλλοι που κανουν αυτην την δουλεια εδω μεσα!!!..την στηριξη μας ζητησε ο φουκαρας, λίγη ενθαρυνση ... αν δεν μπορεις να το κανεις...μην ασχολεισαι..τοσα θεματα υπάρχουν ...

Senior Member
    Εσύ το χεις δεν το χεις θες να μας στεναχωρείς πάει και τελείωσε άφωνος έμεινα κι εμένα με βασάνιζαν κάπως αλλά όχι έτσι με τον τρόπο τους κάπως και με δουλειά δέκα χρονών έκανα ανακαίνιση το σπίτι από τα έπέντε βοηθούσα κάθε Σάββατο από τα δεκαοχτώ πάλι κανονικά τι σχολή τι μαλακές δουλειά πλέον είμαι τόσο κουρασμένος που φαίνεται τέλος πάντων εγώ έμεινα μαλακάς και τέλος και άλλη φορά να μη μας στεναχωράτε παρακαλώ
    Φιλικά

Senior Member
    Είπαμε να έχουμε ένα επίπεδο όχι κατάθλιψη συνέχεια παρακαλώ δηλαδή έτσι να τα χουμε καλά

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είπαμε να έχουμε ένα επίπεδο όχι κατάθλιψη συνέχεια παρακαλώ δηλαδή έτσι να τα χουμε καλά
    θα το ξαναπω ... ειμαστε ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ!

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast