Results 91 to 105 of 255
Thread: ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FORUM
-
17-03-2016, 12:50 #91
- 17-03-2016, 13:04 #92
αυτο κανατε μονο?? τοτε εισαι πραγματικα τυφλη!!!
το ειπα και πιο πάνω...οταν καποιος αποχωρει, οχι με την δικη του βουληση αλλα γιατι ειναι πολυ αδυναμος - ευαισθητος, πες το οπως θες, για να αντεξει τις ειρωνειες και τους χλευασμους ..τοτε αυτο στα ματια μου ειναι μπουλινγκ. χλευσασμους και ειρωνειες τις οποιες εκανες ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
αλλο διαφωνω και αλλο τρολαρω
αλλο διαφωνω και αλλο ειρωνευομαι
αλλο διαφωνω και αλλο μειωνω
οταν μπηκα ειδα 4 μελη να του την εχουν πεσει κανονικα .. περιμενα να σταματησετε και δεν σταματαγατε και ο καημενος προσπαθουσε να σας αντιμετωπίσει με ψυχραιμια...αλλα τα νευρα του ειναι ευαισθητα ..οπως και ολων μας σχεδον εδω μεσα... και το ξερατε..εσυ το κοροιδευες ... "ενισταμαι πως ξερουμε οτι τωρα δεν ριχνεις καντηλια απο μεσα σου"... ετσι του ειπες!!! και πολλα αλλα..πριν καν εμεμβω εγω
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%89-moderator
για οποιον θελει να δει το ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤ κατεσε
δυαμαρτηρηθηκα ΤΟΤΕ οχι που πήραν το θεμα ..αλλα που ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ και για ωωωρες αφηναν σε αυτην την κατασταση την θεματοθετρια που επασχε απο ΓΑΔ.
17-03-2016, 13:09 #93
Ναι ηταν πολυ τραυματικο αυτο που ξεστομισα εχεις δικιο.. Αν και δεν επεσα εξω τελικα.
Διαστρεβλωνεις τα παντα για να φερεις τα πραγματα εκει που θες εσυ στοχοποιωντας μελη που δεν σου κανουν για τους δικους σου λογους.
17-03-2016, 13:18 #94
17-03-2016, 13:20 #95
17-03-2016, 13:22 #96
Σόρυ δεν σε ξέρω , είδα μόνο εδώ κάποια μηνύματά σου τα οποία είναι κυρίως ειρωνείες... το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πεις ότι έχεις δίκιο? Το ότι μπορεί κάποιος να στεναχωριέται δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου. Και όταν κάποιος μπορεί να πάρει στραβά κάτι που εσύ ξεστομίζεις και που δεν θεωρείς τραυματικό , ζητάς μια συγγνώμη....δεν συνεχίζεις τις ειρωνείες...
17-03-2016, 13:23 #97
Εγω λεω αυτα που βλεπω , την υποκρισια.. καμια αποψη δεν εχω για εσενα γιατι ουτε σε ξερω ουτε και με ξερεις. Θα στο πω αλλη μια , εσυ εισαι αυτη που χανεις τον ελεγχο και μειωνεις - βριζεις τους συνομιλητες σου για ψυλλου πηδημα . Τελος παντων την αποψη μου την εγραψα δεν εχω να πω κατι αλλο , θεωρω και αδικο να μιλαμε για ενα μελος το οποιο δεν εχει πλεον την δυνατοτητα να απαντησει.
Καλο μεσημερι σε ολους.
17-03-2016, 13:24 #98
17-03-2016, 13:34 #99
17-03-2016, 13:34 #100
17-03-2016, 13:57 #101
Απορία μου κάνει πως μεγαλώσατε όλοι σας δηλαδή επειδή στεναχωρήθηκε κατά τη γνώμη μου άδικα γιατί ήθελε κάτι δύσκολο σα να πάω εγώ για δουλειά και μετά από ένα χρόνο να θέλω να γίνω προϊστάμενος ε δε γίνεται και να το θέλω πρώτον υπάρχουν παλιότεροι που ενδεχομένως μπορούν και δεύτερον είναι και η εμπειρία στη μέση με ένα χρόνο εμπειρία θέλει να γίνει Μοντ εγώ θέλω να το πει σε όποιο άλλο φόρουμ Θέλει αυτό να δούμε τι θα του πουν να πάει δηλαδή σε ένα αλλού τύπου φόρουμ να κάτσει ένα χρόνο να γράψει εξακόσια μνήματα και μετά να το πει αν δεν τους φανεί το πιο παράλογο πράγμα του κόσμου εμένα τρυπήσετε μου τη μύτη και δεν είναι θέμα αν θέλει πρέπει να χεις κάποιες γνώσεις δε γίνεται με ένα χρόνο να τα μάθεις αυτά όσα πτυχία και να χεις πάρτε το χαμπάρι εσείς οι νέοι έχετε άγνοια κινδύνου πουθενά δεν υπάρχει παράδεισος ξυπνήστε πια στη ζωή πάντα πρέπει να προσέχεις πρώτον και δεύτερον όλοι οι παλιοί είμαστε καχύποπτοι δεν αλλάζει αυτό και τρίτον η στεναχώρια είναι κάτι φυσιολογικό για λίγες μέρες θέλετε να αρχίσουμε ιστορίες στεναχώριας εδώ μέσα θα κλαίτε με μαύρα δάκρυα γι αυτό αφήστε ότι στεναχωρήθηκε μεγάλο παιδί είναι θα τα βγάλει πέρα ας τον βοηθήσουν και τα φιλαράκια του όχι μπουλινγκ κόντρα μπουλινγκ ούτε εγώ μπορώ τους καυγάδες να ξέρετε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-03-2016, 14:33 #102
μεγαλωσα σε μια γειτονια ..που ακουγαν τις κραυγες μου καθε μερα. ενα παιδι να υποφερει βασανιστηρια...φωναζα δυνατα, εβγαζα τα πνευμονια μου! στο ισογειο εμενε η γιαγια μου με τον ενα θειο μου , στον πρωτο και στο 2ο αλλες 2 θειαδες μου και γυρω γυρω γειτονισσες που με ηξεραν απο τοτε που γεννηθηκα.
μονο μια θυμαμαι, νυκαρισσα της μανας μου, που βρηκε οπως οπως το θαρρος και ειπε ..οχι για τους γονεις μου φυσικα που να τα βαλει με αυτους, για τον αδερφο μου...
"την κλειδωνει εξω απο το σπιτι οταν φευγετε τα σαβατοκυριακα πειτε του κατι, ειναι κριμα το κοριτσακι, σας παρακαλω"
την ακουσα παρολο που το ελεγε χαμηλοφωνα και δειλα. δεν ηξερε οτι ημουν στο διπλα δωματιο. και ζητησε χιλια συγνωμη μετα που "ανακατευτηκε στα οικογενειακα μας"
δεν την υπολογισε κανεις... αλλα δεν με ξανακλειδωσε εξω απο το σπιτι ποτε ξανα ο αδερφος μου.
τουλαχιστον κερδισα αυτο.
αν οι ανθρωποι- συνανθρωποι μιλουσαν και "ανακατευοντουσαν στα οικογενειακα μου"... θα μπορουσαν να αλλαξουν πολλα στην ζωη μου ...ισως...
εχω πάει σε 3 γιατρους ...οταν τους ειπα την ιστορια μου με ρωτησαν και οι 3 το ιδιο πραγμα...
" οι γυρω σου που τα εβλεπαν ολα αυτα, δεν εκαναν τιποτα?" και εγω γελαω με την αφέλεια τους.
γιατι οι περισσοτεροι σκεφτονται σαν και εσενα, δεν μου αρεσουν οι καβγαδες, δεν ειναι παραδεισος εδω κτλ κτλ.
το αν ο γκρις εκανε η οχι για μοντ δεν μας αφορα υπάρχουν αλλοι που κανουν αυτην την δουλεια εδω μεσα!!!..την στηριξη μας ζητησε ο φουκαρας, λίγη ενθαρυνση ... αν δεν μπορεις να το κανεις...μην ασχολεισαι..τοσα θεματα υπάρχουν ...
17-03-2016, 14:45 #103
Εσύ το χεις δεν το χεις θες να μας στεναχωρείς πάει και τελείωσε άφωνος έμεινα κι εμένα με βασάνιζαν κάπως αλλά όχι έτσι με τον τρόπο τους κάπως και με δουλειά δέκα χρονών έκανα ανακαίνιση το σπίτι από τα έπέντε βοηθούσα κάθε Σάββατο από τα δεκαοχτώ πάλι κανονικά τι σχολή τι μαλακές δουλειά πλέον είμαι τόσο κουρασμένος που φαίνεται τέλος πάντων εγώ έμεινα μαλακάς και τέλος και άλλη φορά να μη μας στεναχωράτε παρακαλώ
ΦιλικάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-03-2016, 14:48 #104
Είπαμε να έχουμε ένα επίπεδο όχι κατάθλιψη συνέχεια παρακαλώ δηλαδή έτσι να τα χουμε καλά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-03-2016, 14:58 #105