Results 1 to 15 of 75
-
10-03-2016, 10:12 #1
συγχωρειτε τους εχθρους σας η αυτους που δεν χωνευετε
Παντα συγχωρω τους εχθρους μου , αν και δεν εχω πανω απο κανα δυο , πιο πολλους εχω που δεν χωνευω , διοτι , οπως πολυ σωστα διαβασα , αν δεν συγχωρεις τους εχθρους σου , ειναι σαν να πινεις εσυ δηλητηριο , και να περιμενεις να πεθανει ο αλλος , ασχημη η μνησικακια .............................παντα λοιπον τους συγχωρω , αλλα ποτε δεν ξεχνω τα ονοματα τους .....................
- 10-03-2016, 12:13 #2
αυτοι που δεν χωνευω, δεν μου εχουν κανει τπτ για να τους συγχωρησω. απλα δεν μαρεσει η προσωπικοτητα τους.
ισως σε αλλους αρεσουν. δεν υπαρχει θεμα συγχωρεσης λοιπον, απλα δεν τους κανω παρεα.
οι εχθροι μου, ψοφησαν.
αν αποκτησω νεους, θα ενημερωσω .
10-03-2016, 14:51 #3
Εγώ δε συγχωρώ ποτέ τους εχθρούς μου και όσους μού'χουν κάνει κάτι. Είμαι πολύ εκδικητικός και καμαρώνω γι'αυτό.
Εγώ σαν άτομο δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν και καμία. Δύσκολα κάποιος δε θα με χώνευε. Δεν εννοώ ότι με συμπαθούν όλοι-ες. Κάθε άλλο. Απλά, δε φέρω κάτι εχθρικό. Γενικά εγώ, είμαι άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Δεν έχω πειράξει ούτε γάτα και σκύλο.
Άπαξ και με ενοχλήσει κάποιος-α, γίνομαι το μεγαλύτερο κ@θ@ρμα και θα εκδικηθώ με το χειρότερο τρόπο στην πρώτη ευκαιρία.
10-03-2016, 15:19 #4
μισω..Μισω -ΜΙΣΩ την νυφη μου και τους γονεις της. βλέπω στον υπνο μου συνεχεια ονειρα οτι την σκυλοβριζω ή οτι την δερνω. Δεν μπορω να ξεπεράσω το πόσο κακο εχει κανει στους γονεις μου. φοβαμαι οτι καποια στιγμη αν την πετυχω πουθενα μπορει να την σαπακιασω στο ξυλο...δεν εχω χτυπίσει ποτε ανθρωπο στη ζωη μου, αλλα ειναι τοσο μαζεμενο το μισος που φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να κρατηθω.
αυτοι είναι οι μόνοι μου εχθροί ... και θελω να ασκησω σοβαρη σωματικη βια πάνω τους, αλλα κρατιεμαι για τα ανηψια μου.
θελω να μου περασει, δεν μου αξιζει να ειμαι καποια που εχει μισος μεσα της... συνεχεια το συζηταω με τον εαυτο μου "λογικα" ..αλλα ...δεν με πειθω..καθε φορα που βλεπω παππουδια να χαιρονται τα εγγονακια τους και τους δικους μου να ξεροσταλιαζουν ..ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ απο ΜΙΣΟΣ!!
πως ξεκολάει κανείς απο το μίσος????
10-03-2016, 15:38 #5
Aυτούς που δεν χωνεύω συνήθως δε με χωνεύουν κιόλας οπότε αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δεν επιθυμώ τον θάνατο τους.Υπάρχουν όμως εκεί έξω 3 άνθρωποι που έχουν βλάψει εμένα προσωπικά ή την οικογένεια μου σε πολύ μεγάλο βαθμό και αν είχα την δυνατότητα και τις άκρες άνετα θα πλήρωνα επαγγελματία δολοφόνο να μου τους φέρει εμπρός μου και αφού πρώτα θα τους βασάνιζα θα τους σκοτώναμε αργά και βασανιστικά.
10-03-2016, 20:43 #6
Πολυ μισος βρε παιδια , πως ετσι ? γιατι εμενα δεν μεχει βλαψει κανεις , πλην ενος που μεκλεβε στην επιχειρηση μου , αλλα περασμενα -ξεχασμενα , ημουν ασχετος τοτε ........................και γινονται χαλαλι αυτα τα χρηματα ? δεν εχω τιποτα εναντιον κανενος , δεν συναστρεφομαι αυτους που δεν χωνευω , αλλα αν ειχα συνεχεις οχλησεις απο καποιον , θα το εφτανα στα ακρα , οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο , προσεχω πολυ τις συναστροφες μου ομως ...................και ειμαι πολυ η ρ ε μ ο ς ,
ω μ μ μ μ μ μ μ μ μ μ μ μ μ ........................
10-03-2016, 23:01 #7
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Τους εχθρους μπυ δεν τους συνχωρω ποτε ......οσους δεν χωνευω απλα αδιαφορω
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
10-03-2016, 23:02 #8
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
10-03-2016, 23:04 #9
Δε θα τό'λεγα μίσος αυτό. Εγώ στην πραγματικότητα δεν είμαι έτσι στην καθημερινότητά μου. Χωρίς να θέλω το παινευτώ, είμαι μια χαρά άτομο (όχι τέλειος όμως). Όταν κάποιος-α καταχρήζεται την πάρα πολύ καλύ συμπεριφορά μου απέναντί του-ης, τότε εγώ γίνομαι άλλος άνθρωπος που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτόν που γνώρισαν όσοι με ξέρουν. Είμαι πάρα πολύ εκδικητικός και το πάω μέχρι τέλους και αν δε δω να υποφέρει με τον ίδιο ή χειρότερο τρόπο αυτός-ή που μού'κανε το κακό, δεν ησυχάζω καθόλου, και ναι, κρατάω κακίες. Δεν έχει καμία σημασία πόσα χρόνια πέρασαν από το συμβάν. Μπορώ να περιμένω αν χρειαστεί. Δεν ξεχνώ ποτέ και κυρίως, δεν ξεχνώ 2 πράγματα:
1. Ποιός-ά μου φέρθηκε εντάξει.
2. Ποιός-ά μου φέρθηκε σαν κ@θ@ρμα.
Και πράττω αναλόγως. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι κάνας αλητάμπουρας ή άτομο μη εμπιστοσύνης. Κάθε άλλο. Στην περίπτωση των εχθρών μου όμως (και μόνο στους εχθρούς μου) κάνω εξαίρεση στο χαρακτήρα και στη συμπεριφορά μου και γίνομαι χειρότερος από αλητάμπουρας. Εχθρός για μένα θεωρούνται και οι νταήδες. Απεχθάνομαι το bullying και είμαι υπέρ να καταπολεμηθεί με ριζικές λύσεις. Ας πάρουμε το σχολικό bullying. Μία απ'αυτές τις λύσεις να καταπολεμηθεί είναι η ποινικοποίησή του και όχι μόνο. Πόσα περιστατικά γίνονται στην Αμερική.
Αυτός που σού'κλεβε τα χρήματα, τι απέγινε; Είναι πολύ σοβαρό παράπτωμα αυτό.
Και πολύ καλά θα του/της έκανες γιατί έτσι του-της αξίζει. Και αν σε πει υπερβολικό, αυτό έπρεπε να το σκεφτόταν πριν στα κάνει αυτά.
10-03-2016, 23:06 #10
10-03-2016, 23:40 #11
10-03-2016, 23:50 #12
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος ! Πολύ νορμάλ!
Εγώ δεν έχω εχθρούς γιατί σε κανέναν δεν έκανα κακό. Ούτε και μένα με κάνανε κανένα κακό ποτέ! Υπάρχουνε μερικοί όμως που δεν χωνεύω και βγαίνω έξω από τα ρούχα όταν συναναστρέφομαι μαζί τους για αυτό αποφεύγω επαφές!!!! Βέβαια αυτό που βγαίνω έξω από τα ρούχα μου δεν ξέρω αν είναι και πολύ φυσιολογικό γιατί μπορεί να τους βρίσω και μετά να το μετανιώσω που φέρθηκα τόσο κατώτερα.
10-03-2016, 23:54 #13
11-03-2016, 00:12 #14
Εξαρτάται πάντα τι πράξη σου έχουν κάνει. Άμα σου κάνουν κάτι καταλάθος, αυτό ναι είναι συγχωρέσιμο. Έχω συγχωρέσει κι εγώ ανθρώπους, δε λέω. Αλλά, όταν συνειδητά σου κάνουν κάτι χοντρό, πρέπει να πληρώσουν το τίμημα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει κάνουν αυτό που δεν θέλουν να τους κάνουν. Εγώ δεν είχα εχθρούς, ούτε έκανα σε κανέναν κακό. Ούτε γάτα και σκύλο δεν έχω πειράξει. Εγώ στην πορεία απέκτησα εχθρούς, και το ένα μέρος απ'αυτούς είναι απ'το σχολείο. Ένα είδος εχθρού για μένα είναι αυτός-ή που μισώ. Μεταξύ από τα άτομα που μισώ είναι αυτά που κακοποιούν τα ζώα και κάνουν bullying.
11-03-2016, 00:44 #15