Σημαντική Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Η διαχείριση να εφαρμόζει πολύ πιο τυπικά τον κανονισμό λειτουργίας.

15 55.56%
  • Η διαχείριση να συνεχίσει με ήπιες παρεμβάσεις, κατά τον τρόπο που λειτουργεί ως σήμερα.

12 44.44%
Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 213
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    επι του σιγκεκριμενου θεματος... ποσα ατομα και απο ποσες φορες του ειπε ο καθενας με τον τροπο του οτι δεν κανει για μοντ? που μπαινει το οριο?

μπορεις να μπεις σε τοσα θεματα που υπάρχει χαλαρη διαθεση να κανεις τον χαβαλέ σου. μαζι σου και εγω!! και ας φαμε ποινες..

ακομα και σε εναν ανθρωπο φυσιολογικο εξω οταν τον δεις να εκφαζετε σοβαρα για κατι, αν τον τσιγκλίσεις μια φορα αντε θα σε αγνοησει, με την επιμονη την δική σου ομως ... λογικα θα καταλήξεις σε νοσοκομειο. ποσο μαλιστα σε εναν ανθρωπο που εχει δηλωσει πολλες φορες δημοσιως οτι εχει κλονισμενα νευρα... βαλε την αντιστοιχια... και βαλε οτι δεν ησουν μονο εσυ ...ήταν και αλλοι που το εκαναν αυτο...πως να μην επέμβω?? ...ναι το χειριστικα λάθος.. η διαθεση μου ηταν να βοηθησω..και μονο. αλλα και εγω δεν ξερω πως αλλιως να το διαχειριστω...δεν βοηθησε κανενας αλλος ... να σας το πει με πιο ηπιο τροπο ...πιο σωστο απο εμενα και να κλιμακωθει η ενταση...
    Εγω εχω επιμονη? Το αντιθετο θα ελεγα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μιλαω και εγω αντικειμενικα για τον εαυτο μου αυτη την στιγμη.
    Τελος παντων δεν ξερω αν μπορει να βρεθει ακρη , το οτι εχεις τεντωμενα νευρα ειναι προφανεστατο δεν σου φταινε ομως οι υπολοιποι και στο λεω αυτο γιατι βλεπεις ολα τα θεματα εδω υπο το δικο σου φορτισμενο ψυχολογικο πρισμα.
    Δεν ειμαστε ουτε τερατα , ουτε τραμπουκοι , ουτε τιποτε απο ολα αυτα.. ειμαστε ανθρωποι με το δικο μας σκεπτικο , το δικο μας χιουμορ , την δικη μας οπτικη γενικοτερα . Αυτα Ρεα..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Εγω εχω επιμονη? Το αντιθετο θα ελεγα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μιλαω και εγω αντικειμενικα για τον εαυτο μου αυτη την στιγμη.
    Τελος παντων δεν ξερω αν μπορει να βρεθει ακρη , το οτι εχεις τεντωμενα νευρα ειναι προφανεστατο δεν σου φταινε ομως οι υπολοιποι και στο λεω αυτο γιατι βλεπεις ολα τα θεματα εδω υπο το δικο σου φορτισμενο ψυχολογικο πρισμα.
    Δεν ειμαστε ουτε τερατα , ουτε τραμπουκοι , ουτε τιποτε απο ολα αυτα.. ειμαστε ανθρωποι με το δικο μας σκεπτικο , το δικο μας χιουμορ , την δικη μας οπτικη γενικοτερα . Αυτα Ρεα..
    οκ μνημονιο...οπως το βλέπει ο καθενας μας...δεν θα καταφερουμε να συννενοηθουμε, αλλα αν μη τι αλλο προσπαθησες.. και το αναγνωριζω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω λεω ρεμ , οτι το καλυτερο ειναι να μην ξαναανταλλαξουμε ποστ , ΠΟΤΕ , αφου εχει τοσο κακη γνωμη ο εις για τον αλλον , δεν θα προβω σε χαρακτηρισμους , οπως εσυ , αλλα πληζ , μην μου απευθυνεις ξανα ποστ , ουτε κι εγω , δεν εχει κανενα νοημα ...................... ας ειναι το τελευταιο ποστ αυτο ................
    εγω λεω μαγκ, να κανεις οτι καταλαβαινεις. εγω αυτο θα κανω παντως.
    συμφωνιες τετοιου ειδους δεν κανω με κανεναν.
    οποτε θελω θα απανταω σε οποιον θελω.
    αν δεν σου αρεσει να με διαβαζεις, εχει προβλεφθει. λεγεται ignore.

αυτα και πολλα ηταν. καλο σου απογευμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Σωραία !! Πρόλαβες το μήνυμα μου πριν κάνω την διόρθωση.Ναι έχεις δίκιο.Δε μπορώ να απαγορεύσω σε οποιονδήποτε να σχολιάσει.κατάλαβα ότι αυτό που έγραψα δεν στέκει και το έσβησα.
    σωραιος κι εσυ, αλλα μην σβηνεις!!
    να τα γραφεις αυθορμητα οπως τα σκεφτεσαι!!! εκει ειναι ολο το ζουμι!!

Senior Member
    Τελικά με την αγωγή τι έγινε; Όχι δεν τρολλάρω, αλήθεια ρωτάω!

Banned
    Nαι συνήθως δεν σβήνω.Καλά μιλάμε πρέπει να φάτε μπακλαβά απο την .... άλλο πράμα..είμαι ήδη στο 3ο κομμάτι και έχω πάθει πλάκα.φοβερή γεύση λέμεεε

Senior Member
    Επίσης έχω την απορία αν όταν πηγαίνετε στον γιατρό σας του λέτε πως είστε μέλη σε ένα φόρουμ ψυχολογίας στο οποίο ως επί των πλείστων τσακώνεστε σαν τα κοκόρια και τι λέει αν του το έχετε πει φυσικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τελικά με την αγωγή τι έγινε; Όχι δεν τρολλάρω, αλήθεια ρωτάω!
    come again?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    come again?
    Διάβασα κάπου δεν θυμάμαι που, πως το φόρουμ είχε φάει αγωγή και διερωτήθηκα ποιο ήταν το αποτέλεσμα της!

Senior Member
    mindcrime χαχαχαχαχαχα τελειες ερωτησεις!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Διάβασα κάπου δεν θυμάμαι που, πως το φόρουμ είχε φάει αγωγή και διερωτήθηκα ποιο ήταν το αποτέλεσμα της!
    αν θυμαμαι καλα, απο αυτα που ειπαν δημοσιως, δικαιωθηκαν. αλλα το γεγονος παραμενει οτι τρεχανε...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, εγώ δεν θέλω εντάσεις εδώ μέσα, έχω υποστεί αρκετές στην έξω ζωή μου που μου φτάνουν και μου περισσεύουν! Εδώ θέλω να μπαίνω και να βλέπω μια ήρεμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα κι αν για να γίνει αυτό χρειάζεται να πέσει μπαλτάς ας πέσει, για εμένα ως εδώ και μη παρέκει...δεν έχω υπομονή να βλέπω να χαλάνε θέματα ούτε την αντοχή να ταράζομαι επιπλέον...

Όσο για την κριτική ας μας πουν πρώτα γιατί απέχουν αρχικά και τότε θα τοποθετηθώ αλλά να σου πω κάτι Ρέα κι ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, θεωρώ οτιδήποτε άσχετο με την ψυχολογία σκουπιδάκι (δεν λέω σκουπίδι γιατί αυτό είναι βαριά κουβέντα), δηλαδή πολλές φορές γίνονται συζητήσεις για ότι να ΄ναι εδώ μέσα σε θέματα που κάποιος άνοιξε γιατί καίγεται, ε αυτό δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου...
    Κι' εγώ μαζί σου Κυκνάκι

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι συνήθως δεν σβήνω.Καλά μιλάμε πρέπει να φάτε μπακλαβά απο την .... άλλο πράμα..είμαι ήδη στο 3ο κομμάτι και έχω πάθει πλάκα.φοβερή γεύση λέμεεε
    αυτο με ισοπέδωσε...θα ζητησω διαφραφη!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Κι' εγώ μαζί σου Κυκνάκι
    Καλώς το φεγγαρόφωτο! Καιρό είχες να μας φωτίσεις!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, εγώ δεν θέλω εντάσεις εδώ μέσα, έχω υποστεί αρκετές στην έξω ζωή μου που μου φτάνουν και μου περισσεύουν! Εδώ θέλω να μπαίνω και να βλέπω μια ήρεμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα κι αν για να γίνει αυτό χρειάζεται να πέσει μπαλτάς ας πέσει, για εμένα ως εδώ και μη παρέκει...δεν έχω υπομονή να βλέπω να χαλάνε θέματα ούτε την αντοχή να ταράζομαι επιπλέον...

Όσο για την κριτική ας μας πουν πρώτα γιατί απέχουν αρχικά και τότε θα τοποθετηθώ αλλά να σου πω κάτι Ρέα κι ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, θεωρώ οτιδήποτε άσχετο με την ψυχολογία σκουπιδάκι (δεν λέω σκουπίδι γιατί αυτό είναι βαριά κουβέντα), δηλαδή πολλές φορές γίνονται συζητήσεις για ότι να ΄ναι εδώ μέσα σε θέματα που κάποιος άνοιξε γιατί καίγεται, ε αυτό δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου...
    η αποφορτιση δεν ειναι σκουπιδακι...μονη σου δεν λες φτανει τοση μαυριλα? ε αυτο ειναι τα σκουπιδακια μας..καλως - κακως αυτα ειναι.

αν δεν θελεις εντασεις το ξαναλεω , πρεπει να κανεις κατι και εσυ για αυτο... αν τωρα πιστευεις εσυ οτι ο μπαλντας ειναι λυση... οκ δικαιωμα σου ... το να παρεμβεις καπου και να πεις, σταματηστε ή αυτο που κανεις ειναι λαθος κατα την γνωμη μου και φυγεις δεν ειναι ουτε κοπος ουτε ενταση...και αν το κανει και καποιος αλλος και καποιος αλλος και καποιος αλλος... κτλ κτλ μονο αυτο...τιποτα αλλο, τοσο απλο...ε θα σταματησει που θα πάει...ή τουλαχιστον θα προσπαθησει καπως να συμμαζευτει. ετσι δεν ειναι?
    καταλαβες τι λέω?

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast