Δεν είναι άδικο? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 28 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 418
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Eσύ δεν έχεις ποτέ εμφανισιακά αταίριαστα ζευγάρια? Μην περιμένεις να σε κοιτάξει μια γυναίκα η οποία λιώνει στα γυμναστήρια επειδή πήρε τρία κιλά, αυτή η γυναίκα θα κοιτάξει και το σώμα σου, και την φάτσα σου, και να έχεις και ένα καλό αμαξάκι κλπ αν με πιάνεις.... υπάρχουν ένα σωρό ''όμορφες'' που δεν είναι έτσι και δεν πάνε αποκλειστικά με όμορφους, αλλά με ότι γουστάρουν...ψάξε λοιπόν να τις βρεις...
    Αυτές που λες,έχουν εξωτερική ομορφιά η όχι;

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτές που λες,έχουν εξωτερική ομορφιά η όχι;
    οχι απαραίτητα... Αλλά γιατί ρωτάς? Ενδιαφέρεσαι για τέτοιες γυναίκες? Ενδιαφέρεσαι για όλες τις όμορφες, ανεξαρτήτως χαρακτήρα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οχι απαραίτητα... Αλλά γιατί ρωτάς? Ενδιαφέρεσαι για τέτοιες γυναίκες? Ενδιαφέρεσαι για όλες τις όμορφες, ανεξαρτήτως χαρακτήρα?
    Ε ναι...Θα ήθελα μια όμορφη.Η απάντηση σου δείχνει πως οι ωραίες πάνε μόνο με ωραίους και πάει λέγοντας.Και γιατί να μην με πάω με όμορφη στην εμφάνιση;Και γυμναστήριο δεν πάω για εμένα....

Banned
    Που το δείχνει αυτό? ρωτάω δεν ξέρω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ουσιαστικά αφήνεις να εννοηθεί.....Απάντησε λίγο και στην ερώτηση μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και στο κάτω κατω,όπως θέλετε και εσείς έναν ωραίο,έτσι θέλω και εγώ μια ωραία.

Banned
    Όχι φίλε να μ'απαντήσεις....Ποιος σου είπε να μην πας με όμορφη? και γιατί σε νοιάζει τι θα σου πει ο κάθε ένας?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναταλια μια χαρα τα ειπες και χαρα στο κουραγιο σου. συμφωνω σε ολα.
    ο γουαι οπως ειδες εκανε οτι δεν τα διαβασε και απανταει σε αυτο που θα θελε να ειχες πει...
    Αυτό ακριβώς. Βρε why μου, σε παρακαλώ, πριν ξανά απαντήσεις, διάβασε από την αρχή μέχρι το τέλος τι σου έγραψε η Ναταλία. Στην σχολή θα διαβάζεις ένα κείμενο και θα απαντάς με βάση αυτό που σε συμφέρει ή που νομίζεις ότι γράφτηκε ή θα το εξετάζεις από όλες τις πλευρές προσπαθώντας να κατανοήσεις ακριβώς τι θέλει να πει για να πάρεις πράγματα απ' αυτό; Εγώ αυτά είχα να σου πω, στα είπε όλα η Ναταλία...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιοι μου είπαν εδώ μέσα;Λοιπόν,ήταν τα εξής μέλη:Μαρούλι,Anakin,rea,elis,mamra1983, melissa,turtle,admforall.
    Μου είπαν να μην πάω με όμορφη.Και εγώ ρωτώ.Γιατι να μην πάω με μια ωραίας εμφάνισης;Εδώ μπήκα για υποστήριξη όχι για το αντίθετο.

Banned
    Κανείς δεν σου είπε να μην πας με όμορφη, φαντάζομαι σου είπαν να κοιτάς και μέτριες για να μην περιμένεις....

Banned
    Ξέρεις τι γίνεται βρε why? Όταν εσύ ο ίδιος έρχεσαι σε ένα φόρουμ υποστήριξης και βάζεις ταμπέλες στους άλλους και ρωτάς από 'δω και από 'κει πόσα κιλά είναι κάποιος (ή καλύτερα, κάποια), πόσο ύψος έχει κλπ για να βγάλεις το συμπέρασμα ποιός είναι όμορφος και ποιός όχι (λες και η ομορφιά μετριέται από αυτά ή λες και δεν υπάρχει και εσωτερική ομορφιά ή δεν έχει καμία αξία) και όταν εσύ ο ίδιος προσβάλλεις τους άλλους με αυτές τις ταμπέλες, πως περιμένεις υποστήριξη; Δεν τα λέω για κακό, ούτε καν έχω δει τι σου έγραψαν αλλά εφόσον βλέπω έναν άνθρωπο που βάζει τους άλλους σε κατηγορίες και τους κρίνει τόσο αυστηρά, δεν είναι αναμενόμενο να σου πει κάποιος πως αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και αν δεν σταματήσεις να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους, τότε δεν σου αξίζει αυτό που ψάχνεις γιατί εσύ ο ίδιος θα τους συμπεριφέρεσαι σκάρτα και επειδή το μόνο που ζητάς είναι η επιβεβαίωση για να κλείσεις κάποια στόματα; Γιατί φαντάζομαι αυτό θα άκουσες πάνω κάτω. Σου έχει πει πουθενά η Ναταλία εδώ και πόσα ποστ πως δεν πρέπει να κυνηγήσεις μια όμορφη κοπέλα που θα σου αρέσει; Τα ερμηνεύεις όπως θέλεις και το παίζεις θύμα γιατί έτσι έχεις βολευτεί και η οποιαδήποτε αλλαγή ή ψάξιμο είναι δύσκολη/ο, δεν συμφωνείς; Και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, το αναγνωρίζω κι' εγώ στον εαυτό μου γιατί κάθε αλλαγή και ψάξιμο σε βάθος (είτε εμβαθύνω σε συναισθήματα, είτε σε κάποιες καταστάσεις) απαιτεί προσπάθεια και χρόνο...

Banned
    χαχαχα.εγώ του είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι αυτές που του την έπεσαν παίζει να ήταν οι μοναδικές του ευκαιρίες για να ξεκινήσει να μπαίνει στο κλίμα του πως να διεκδικεί αυτή που του αρέσει..αλλά βασικά εννοούσα αυτό που είπε και ο elis με τα μέτρα και τα χιλιόμετρα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κανείς δεν σου είπε να μην πας με όμορφη, φαντάζομαι σου είπαν να κοιτάς και μέτριες για να μην περιμένεις....
    Κάνεις μεγάλο λάθος.Μου είπαν όχι στις ωραίες.Μονο μέτριες και άσχημες είπαν.Ξέρεις κάτι;Με μια μέτρια δεν θα ήμουν ευτυχής.Τι,να βγαίνω έξω και η άλλη να μην είναι ωραία και εμφανίσιμη;Να είναι δηλαδή άλλοι με τις ωραίες και εγώ με μια μέτρια,δηλαδή μη ωραία;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    χαχαχα.εγώ του είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι αυτές που του την έπεσαν παίζει να ήταν οι μοναδικές του ευκαιρίες για να ξεκινήσει να μπαίνει στο κλίμα του πως να διεκδικεί αυτή που του αρέσει..αλλά βασικά εννοούσα αυτό που είπε και ο elis με τα μέτρα και τα χιλιόμετρα...
    Περίμενε,να έκανα σχέση με την κνιτισα;Η με την άλλη την χοντρή;Είσαι σίγουρος;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Ξέρεις τι γίνεται βρε why? Όταν εσύ ο ίδιος έρχεσαι σε ένα φόρουμ υποστήριξης και βάζεις ταμπέλες στους άλλους και ρωτάς από 'δω και από 'κει πόσα κιλά είναι κάποιος (ή καλύτερα, κάποια), πόσο ύψος έχει κλπ για να βγάλεις το συμπέρασμα ποιός είναι όμορφος και ποιός όχι (λες και η ομορφιά μετριέται από αυτά ή λες και δεν υπάρχει και εσωτερική ομορφιά ή δεν έχει καμία αξία) και όταν εσύ ο ίδιος προσβάλλεις τους άλλους με αυτές τις ταμπέλες, πως περιμένεις υποστήριξη; Δεν τα λέω για κακό, ούτε καν έχω δει τι σου έγραψαν αλλά εφόσον βλέπω έναν άνθρωπο που βάζει τους άλλους σε κατηγορίες και τους κρίνει τόσο αυστηρά, δεν είναι αναμενόμενο να σου πει κάποιος πως αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και αν δεν σταματήσεις να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους, τότε δεν σου αξίζει αυτό που ψάχνεις γιατί εσύ ο ίδιος θα τους συμπεριφέρεσαι σκάρτα και επειδή το μόνο που ζητάς είναι η επιβεβαίωση για να κλείσεις κάποια στόματα; Γιατί φαντάζομαι αυτό θα άκουσες πάνω κάτω. Σου έχει πει πουθενά η Ναταλία εδώ και πόσα ποστ πως δεν πρέπει να κυνηγήσεις μια όμορφη κοπέλα που θα σου αρέσει; Τα ερμηνεύεις όπως θέλεις και το παίζεις θύμα γιατί έτσι έχεις βολευτεί και η οποιαδήποτε αλλαγή ή ψάξιμο είναι δύσκολη/ο, δεν συμφωνείς; Και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, το αναγνωρίζω κι' εγώ στον εαυτό μου γιατί κάθε αλλαγή και ψάξιμο σε βάθος (είτε εμβαθύνω σε συναισθήματα, είτε σε κάποιες καταστάσεις) απαιτεί προσπάθεια και χρόνο...

Δεν φτάνει μόνο η εσωτερική ομορφιά......

Page 5 of 28 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast