Δεν είναι άδικο? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 28 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 418
    Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κάνεις μεγάλο λάθος.Μου είπαν όχι στις ωραίες.Μονο μέτριες και άσχημες είπαν.Ξέρεις κάτι;Με μια μέτρια δεν θα ήμουν ευτυχής.Τι,να βγαίνω έξω και η άλλη να μην είναι ωραία και εμφανίσιμη;
    Περίμενε λίγο γιατί εγώ αλλα είχα καταλάβει....Δηλαδή θες ωραία γιατί ντρέπεσαι να κυκλοφορείς με μια μέτρια ή γιατί δεν νιώθεις έλξη?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Περίμενε λίγο γιατί εγώ αλλα είχα καταλάβει....Δηλαδή θες ωραία γιατί ντρέπεσαι να κυκλοφορείς με μια μέτρια ή γιατί δεν νιώθεις έλξη?
    Τι είχες καταλάβει;Δεν νιώθω έλξη για μέτρια.

Banned
    Κάνεις μεγάλο λάθος.Μου είπαν όχι στις ωραίες.Μονο μέτριες και άσχημες είπαν.Ξέρεις κάτι;Με μια μέτρια δεν θα ήμουν ευτυχής.Τι,να βγαίνω έξω και η άλλη να μην είναι ωραία και εμφανίσιμη;Να είναι δηλαδή άλλοι με τις ωραίες και εγώ με μια μέτρια,δηλαδή μη ωραία;
    μετά απο αυτό σου το ποστ δεν έχω να πω κάτι.Δε θες κοπέλα,τρόπαιο θες για να κυκλοφορείς και να λένε όλοι "ρε τον π---η τι μ----α έχει δίπλα του?" oπότε με την εμφάνιση που έγραψες ότι έχεις,θα σου πω ότι είσαι οκ.Αυτό που σου λείπει είναι μερικά ευρουλάκια για να το παίξεις κάποιος και δε χρειάζεται να λιώνεις στα γυμναστήρια.. Να δες ένα παράδειγμα εδώ http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/02/blog-post_26.html
    Y.Γ. να πάρει...είπα δε θα ξαναγράψω σε θέμα σου και έγραψα..σταθερός στις απόψεις μου είμαι ο μ...ς!!!

Banned
    Τι είχες καταλάβει;Δεν νιώθω έλξη για μέτρια.
    Και γιατί είπες πως θα βγαίνεις έξω με μια μέτρια? Την θες και για επίδειξη, πες το αν είναι δεν θα σε κρίνει κανείς...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και γιατί είπες πως θα βγαίνεις έξω με μια μέτρια? Την θες και για επίδειξη, πες το αν είναι δεν θα σε κρίνει κανείς...
    Λοιπόν,πρώτα το θέλω για ΕΜΕΝΑ,και μετά για να δουν ότι μπορώ με ωραία.

Banned
    Λοιπόν,πρώτα το θέλω για ΕΜΕΝΑ,και μετά για να δουν ότι μπορώ με ωραία.
    Ποιοι να δουν δηλαδή? Ο κόσμος, όσοι σου είπαν ότι δεν μπορείς, οι φίλοι σου??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    μετά απο αυτό σου το ποστ δεν έχω να πω κάτι.Δε θες κοπέλα,τρόπαιο θες για να κυκλοφορείς και να λένε όλοι "ρε τον π---η τι μ----α έχει δίπλα του?" oπότε με την εμφάνιση που έγραψες ότι έχεις,θα σου πω ότι είσαι οκ.Αυτό που σου λείπει είναι μερικά ευρουλάκια για να το παίξεις κάποιος και δε χρειάζεται να λιώνεις στα γυμναστήρια.. Να δες ένα παράδειγμα εδώ http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/02/blog-post_26.html
    Y.Γ. να πάρει...είπα δε θα ξαναγράψω σε θέμα σου και έγραψα..σταθερός στις απόψεις μου είμαι ο μ...ς!!!
    Εγώ θα σε ρωτήσω το εξής:Γιατί να είμαι με μια άσχημη η μέτρια,δηλαδή μη εμφανίσιμη και να νιώθω περήφανος που θα την κυκλοφορώ;Να κοιτανε οι άλλοι και να λένε "πως είναι έτσι;"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιοι να δουν δηλαδή? Ο κόσμος, όσοι σου είπαν ότι δεν μπορείς, οι φίλοι σου??
    Όλοι ρε παιδί μου.(προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου).

Banned
    Εγώ θα σε ρωτήσω το εξής:Γιατί να είμαι με μια άσχημη η μέτρια,δηλαδή μη εμφανίσιμη και να νιώθω περήφανος που θα την κυκλοφορώ;Να κοιτανε οι άλλοι και να λένε "πως είναι έτσι;"
    Κάτσε αυτό θα το έλεγαν κάποιοι ''καλοί άνθρωποι '' για μια άσχημη, όχι για μια μέτρια...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αφού ρε cube,η μέτρια δεν είναι όμορφη.

Banned
    Αφού ρε cube,η μέτρια δεν είναι όμορφη.
    ναι αλλά άλλο το ντρέπομαι με την άσχημη και δεν θέλω κακά σχόλια και άλλο το θέλω τον θαυμασμό των άλλων και θέλω καλά σχόλια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μισό,τι θαυμασμό να συγκέντρωσω για μια μέτρια;

Banned
    Μισό,τι θαυμασμό να συγκέντρωσω για μια μέτρια;
    ναι με μια μέτρια δεν θα είχες κανένα σχόλιο, ούτε καλό ούτε κακό.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ναι με μια μέτρια δεν θα είχες κανένα σχόλιο, ούτε καλό ούτε κακό.....
    Η σιωπή θα έλεγε πολλά.Σε λίγο θα θεωρηθεί κακό που θέλω όμορφη.Και μια μέτρια θα ένιωθα κατώτερος.

Banned
    Η σιωπή θα έλεγε πολλά.Σε λίγο θα θεωρηθεί κακό που θέλω όμορφη.Και μια μέτρια θα ένιωθα κατώτερος.
    ωραία και ξαναρωτάω, θα ένιωθες εσύ κατώτερος ή θα ένιωθες ότι οι άλλοι σε βλέπουν κατώτερο?

Page 6 of 28 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast