Δεν είναι άδικο? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 418
    Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πολύ φορτσάτος μπήκες φιλαράκο.Ας σου απαντήσω όμως:Ζηλεύω και φθονώ συγκεκριμένα άτομα,όχι όλους.Δεύτερον,σαφώς και υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες σε εμφάνιση.Όπως και μέτριες.Το θέμα είναι να περνα η μπογιά κάποιου εκεί που θέλει,όχι εκεί που δεν θέλει.Αν είναι να περνάει η μπογιά μου εκεί που δεν θέλω,ευχαριστώ δεν θα πάρω.Δεν θα είναι προς όφελος μου να αρέσω εκεί που δεν θέλω.Και φυσικά οι γυμνασμένοι αρέσουν στις ωραίες.Και μη μου πεις ότι δεν έχεις διαφορετικά ζευγάρια σε εμφάνιση.Ποσα να είναι αυτά;Ένα η δυο στα δέκα;Δεν θα θεωρούσα λύση μια κοπέλα που δεν θα μου άρεσε σε εμφάνιση.
    Λέξη δεν διαβασες από τα όσα έκατσα και σου έγραψα, έτσι?όχι, δεν υπάρχουν όμορφες-μέτριες-άσχημες...Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα έκατσα και έγραψα, μόνο σε αυτό. Δεν σου έκαναν καν αίσθηση. Δεν σκέφτεσαι πέρα από τους φραγμούς που έχεις βάλει και αυτό θα είναι και ο σταυρός που θα τραβάς για μια ζωή. Παρακολουθώ το φόρουμ εδω και καιρό, μαζί με φίλο μου, γιατί βρίσκουμε σκέψεις για δικά μας, παρόμοια προβλήματα. Και έχει βοηθήσει. Τις τελευταίες μέρες ήθελα τόσο πολύ να σου δώσω τις σκέψεις μου, και για αυτό και έκανα τον λογαριασμό. Στείλτα στον βρόντο, δεν πειράζει.
    To μήνυμα τροποποιήθηκε για λόγους Παραβίασης όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Όσα σου έγραψα παραπάνω ξέρεις πως είναι αλήθεια, απλώς αρνήσε να την δεις.
    Last edited by vasia05; 23-03-2016 at 16:26.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Roland_BlackTower View Post
    Λέξη δεν διαβασες από τα όσα έκατσα και σου έγραψα, έτσι?όχι, δεν υπάρχουν όμορφες-μέτριες-άσχημες...Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα έκατσα και έγραψα, μόνο σε αυτό. Δεν σου έκαναν καν αίσθηση. Δεν σκέφτεσαι πέρα από τους φραγμούς που έχεις βάλει και αυτό θα είναι και ο σταυρός που θα τραβάς για μια ζωή. Παρακολουθώ το φόρουμ εδω και καιρό, μαζί με φίλο μου, γιατί βρίσκουμε σκέψεις για δικά μας, παρόμοια προβλήματα. Και έχει βοηθήσει. Τις τελευταίες μέρες ήθελα τόσο πολύ να σου δώσω τις σκέψεις μου, και για αυτό και έκανα τον λογαριασμό. Στείλτα στον βρόντο, δεν πειράζει.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε για Παραβίασης Όρων Χρήσης Καλής Λειτουργίας Κοινότητας. Όσα σου έγραψα παραπάνω ξέρεις πως είναι αλήθεια, απλώς αρνήσε να την δεις.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε για Παραβίασης Όρων Χρήσης Καλής Λειτουργίας Κοινότητας.

Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες όμορφες σε εμφάνιση κλπ.
    Μην νομίζεις πως θα με έκανε ευτυχισμένο μια μέτρια η άσχημη σε εμφάνιση.
    Last edited by vasia05; 23-03-2016 at 16:34.

Banned
    Μην νομίζεις πως θα με έκανε ευτυχισμένο μια μέτρια η άσχημη σε εμφάνιση.
    Εσύ τι διαθέτεις για να κάνεις ευτυχισμένη μια όμορφη; Tι μπορείς να της προσφέρεις; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Δε ξέρω αν έχεις καταλάβει ότι ανεξαρτήτως εμφάνισης για να είναι πετυχημένη μια σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων και να έχει διάρκεια πρέπει και οι 2 να νιώθουν ευτυχισμένοι μέσα σε αυτή.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε Why δεν βλέπεις ότι δεν συζητάς? Αν θέλεις να βοηθηθείς θα έπρεπε να μιλάς, για ντροπαλότητα, προσέγγιση, για αυτές που σου αρέσουν και όχι να ασχολείσαι τόσο τι σου είπε ο elis και ο κάθε ένας...Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πας με μέτριες, σου λένε τι πιστεύουν ότι θα σε ξεμπλοκάρει και όπως νομίζουν αυτοί ότι θα βοηθηθείς, μπορεί και αυτοί να έκαναν λάθος ...Το να κρατάς κακίες επειδή κάποιοι σου είπαν να πας με μέτριες δεν σε βοηθάει και εσένα πουθενά...Σκορπάς άδικα την ενέργειά σου....Άκου αυτά που σου λένε και πάρε ότι καλό έχει ο κάθε ένας να σου πει(αν έχει)
    Ποιόν από αυτούς να ακούσω ρε cube?Τι καλό έχουν να πουν?Τη λύση δια της πλαγίας οδού?
    Σκέφτηκαν ότι αυτό δεν θα με ξεμπλόκαρε,αλλά θα με έκανε ακόμη χειρότερα?
    Και πες ότι εγώ μιλάω για ντροπαλότητα,προσέγγιση, για αυτές που μου αρέσουν.Τι απαντήσεις θαρρείς πως θα πάρω από κάποιους?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μπορείτε μερικοί να με καταλάβετε......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και εκ αυτού,δεν πιστεύω στην φράση:Αυτός είμαι οποιον αρέσω.Γιατι τότε θα έπρεπε να χαίρομαι που άρεσα σε μια περίεργη μέτρια,μια μη ωραία χοντρή και την άπλυτη και άσχημη κνιτισσα.

Senior Member
    why εννοειτε πως υπαρχουν οι ομορφες,οι μετριες και οι ασχημες ο καθε ανθρωπος το βλεπει απο δικια του οπτικη γωνια...δεν σου ειπε κανενας να μην πας με ομορφη,να πας και με 100 βρε αγορι μου εγω δεν καταλαβαινω που εχεις κολισει?δεν μπορουμε να σου πουμε κατι εμεις και να σε βοηθησουμε, στο χερι σου ειναι.βγες εκει εξω και προσπαθησε,αμα καθεσε εδω μεσα δεν γινετε κατι

Senior Member
    Και εκ αυτού,δεν πιστεύω στην φράση:Αυτός είμαι οποιον αρέσω.Γιατι τότε θα έπρεπε να χαίρομαι που άρεσα σε μια περίεργη μέτρια,μια μη ωραία χοντρή και την άπλυτη και άσχημη κνιτισσα.
    ετυχε, αυτό δεν σημαινει ότι μια ζωή θα αρέσεις σε αυτού του είδους τις κοπέλες.. ακόμη κ το ότι έχεις πέραση σημαίνει ότι δεν είσαι τόσο άσχημος όσο λες..
    κ η φράση αυτός είμαι κ σε όποιον αρέσω σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη τον άλλον.

Senior Member
    Δεν μπορείτε μερικοί να με καταλάβετε......
    ευχή και κατάρα σου δίνω
    να βρεις μια γυναίκα να σε Γ!@# στο μυαλό κι όχι στο κρεββάτι
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Εσύ τι διαθέτεις για να κάνεις ευτυχισμένη μια όμορφη; Tι μπορείς να της προσφέρεις; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Δε ξέρω αν έχεις καταλάβει ότι ανεξαρτήτως εμφάνισης για να είναι πετυχημένη μια σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων και να έχει διάρκεια πρέπει και οι 2 να νιώθουν ευτυχισμένοι μέσα σε αυτή.
    Εδώ σε θελω κάβουρα να περπατας στα κάρβουνα. Αλλα δεν πρόκειται να σου απαντήσει.

Banned
    Ρε Why δεν ακούς κανένα, δεν ακούς ούτε με το καλό , ούτε με το άγριο. Έχεις χτίσει μια άμυνα και παρερμηνεύεις τα λόγια όλων και κρατάς ότι σε βολεύει. Είσαι αντιδραστικός σε κάθε τι που λέγεται, σωστό κατά την γνώμη μου. Κάνεις πως δεν ακούς ή όντως δεν τα ακούς? Εντάξει θες όμορφη, ακούς όμως όλα τα υπόλοιπα για όλους αυτούς που σου λένε ότι έχεις διαστρεβλωμένο σκεπτικό, δεν σε νοιάζει να το φτιάξεις αυτό, πέρα από το να κυνηγάς όμορφη? Δεν σε νοιάζει τίποτα από όλα αυτά? Ότι και να σου πούμε εσύ το εκλαμβάνεις ως προτροπή να πας με μέτρια, δεν μπορείς να συζητήσεις, δεν συζητάς, είναι πρόβλημα αυτό φίλε μου ,το βλέπεις? Και αυτό με τα ζευγάρια που λες και ξαναλές, οι ωραίοι με τους ωραίους....Έχεις καταλάβει ότι αυτό που λες δεν είναι υπέρ σου στο να κατακτήσεις μια όμορφη? Είμαι σίγουρη ότι το κάνεις για να νιώσεις καλά ο ίδιος...καταδικάζεις τον εαυτό σου που θες όμορφη και προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι έχουμε την ομορφιά πάνω από όλα...Θυμώνεις όταν κάποιος σου λέει ότι δεν έχει κριτήριο μόνο την ομορφιά.....Γιατί θυμώνεις? για αυτό ρωτάς και συνέχεια ''γιατί να μην πάω με όμορφη'' γιατί ψάχνεις την δική μας έγκριση κατά βάθος να σου πούμε ότι αξίζεις.... Και όταν σου λέμε έχεις υψηλά στάνταρ θυμώνεις... Γιατί θυμώνεις? Την αλήθεια δεν θες να σου πούμε? Δεν πιστεύω ότι το φόρουμ και όλες αυτές οι δημόσιες ''συζητήσεις '' σου κάνουν καλό , θα σε τρελάνουμε στο τέλος......Δεν θέλω να μ΄απαντήσεις σε παρακαλώ όμως σκέψου τα.....Δεν είμαστε εχθροί σου για να έχεις τέτοια άμυνα......Ασε την άμυνα , άσε και τις εξυπνάδες άκουγε και απάντα σε αυτά που σου λένε και όχι σε αυτά που νομίζεις ότι ακούς ή κάνεις ότι δεν τα ακούς...Εκτός αν πραγματικά δεν σε απασχολεί ούτε ο φθόνος, ούτε η αυτοεκτίμηση, ούτε τίποτα και σε νοιάζει μόνο να πας με μια όμορφη....Εκεί πάω πάσο.......

Banned
    Δες πως μιλούσες τότε και πως μιλάς τώρα για τις ίδιες κοπέλες.........Σαν να έχεις μίσος για αυτές τις κοπέλες ενώ δεν είχες.... Ή το κάνεις από αντίδραση σε όλους εμάς....

Έχουμε και λέμε:
    1)Κοπέλα σχετικά εμφανίσιμη,που είχε ένα περίεργο κόλλημα με τον στρατό και ψήφιζε Χ.Α.
    2)Χοντρή κοπέλα που μιλούσε μόνο για το φαγητό
    3)Κνίτισσα που με τρέλανε για τον Στάλιν,τον Λένιν κλπ.Εκτός αυτού,ατημέλητη,στενόμυαλη ,άσχημη.
    4)Κοπέλα εμφανίσιμη,αλλά περίεργη για τα πάντα.Όχι φιλομαθής,αλλά εκνευριστικά περίεργη για το παραμικρό,σε στυλ ανάκρισης..

Περιμένω το κράξιμο όλων σας....[/I][/I]

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε Why δεν ακούς κανένα, δεν ακούς ούτε με το καλό , ούτε με το άγριο. Έχεις χτίσει μια άμυνα και παρερμηνεύεις τα λόγια όλων και κρατάς ότι σε βολεύει. Είσαι αντιδραστικός σε κάθε τι που λέγεται, σωστό κατά την γνώμη μου. Κάνεις πως δεν ακούς ή όντως δεν τα ακούς? Εντάξει θες όμορφη, ακούς όμως όλα τα υπόλοιπα για όλους αυτούς που σου λένε ότι έχεις διαστρεβλωμένο σκεπτικό, δεν σε νοιάζει να το φτιάξεις αυτό, πέρα από το να κυνηγάς όμορφη? Δεν σε νοιάζει τίποτα από όλα αυτά? Ότι και να σου πούμε εσύ το εκλαμβάνεις ως προτροπή να πας με μέτρια, δεν μπορείς να συζητήσεις, δεν συζητάς, είναι πρόβλημα αυτό φίλε μου ,το βλέπεις? Και αυτό με τα ζευγάρια που λες και ξαναλές, οι ωραίοι με τους ωραίους....Έχεις καταλάβει ότι αυτό που λες δεν είναι υπέρ σου στο να κατακτήσεις μια όμορφη? Είμαι σίγουρη ότι το κάνεις για να νιώσεις καλά ο ίδιος...καταδικάζεις τον εαυτό σου που θες όμορφη και προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι έχουμε την ομορφιά πάνω από όλα...Θυμώνεις όταν κάποιος σου λέει ότι δεν έχει κριτήριο μόνο την ομορφιά.....Γιατί θυμώνεις? για αυτό ρωτάς και συνέχεια ''γιατί να μην πάω με όμορφη'' γιατί ψάχνεις την δική μας έγκριση κατά βάθος να σου πούμε ότι αξίζεις.... Και όταν σου λέμε έχεις υψηλά στάνταρ θυμώνεις... Γιατί θυμώνεις? Την αλήθεια δεν θες να σου πούμε? Δεν πιστεύω ότι το φόρουμ και όλες αυτές οι δημόσιες ''συζητήσεις '' σου κάνουν καλό , θα σε τρελάνουμε στο τέλος......Δεν θέλω να μ΄απαντήσεις σε παρακαλώ όμως σκέψου τα.....Δεν είμαστε εχθροί σου για να έχεις τέτοια άμυνα......Ασε την άμυνα , άσε και τις εξυπνάδες άκουγε και απάντα σε αυτά που σου λένε και όχι σε αυτά που νομίζεις ότι ακούς ή κάνεις ότι δεν τα ακούς...Εκτός αν πραγματικά δεν σε απασχολεί ούτε ο φθόνος, ούτε η αυτοεκτίμηση, ούτε τίποτα και σε νοιάζει μόνο να πας με μια όμορφη....Εκεί πάω πάσο.......
    Επειδή πάλι ανέφερες αυτό με τα στάνταρ,το καταλαβαίνεις πως δεν κυνηγώ θεογκόμενες,και από την άλλη θα μου ήταν δύσκολο να έχω χαμηλά την μπάλα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ωραία,δεν ξέρω!
    Αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ με κάποια που δεν θα μου άρεσε!

Banned
    Επειδή πάλι ανέφερες αυτό με τα στάνταρ,το καταλαβαίνεις πως δεν κυνηγώ θεογκόμενες,και από την άλλη θα μου ήταν δύσκολο να έχω χαμηλά την μπάλα?
    Ωραία επειδή αυτό σε απασχολεί , σε αυτό θα απαντήσω. Εγώ είδα αντικειμενικά όμορφες κοπέλες, τώρα αν είναι θεογκόμενες ή πεντάμορφες ή όμορφες είναι τελείως υποκειμενικό. Ελπίζω να σε κάλυψα και ας μην σου αρέσει η απάντηση.

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast