Results 211 to 225 of 418
Thread: Δεν είναι άδικο?
-
22-03-2016, 16:49 #211
πάμε άλλη 1 γιατί μάλλον χθες δεν το διάβασες...
Πήγαινε και μίλα σε αυτή που σου αρέσει πιο πολύ.Βρες τρόπο και κάνε το.Τόσο απλά στο λέω και αν θες να με ξαναβρίσεις,κάνε το.
Τι σε εμποδίζει και δε πας να της μιλήσεις?
- 22-03-2016, 20:29 #212
Κανεις δεν ειναι κατά σου βασικα οπως και να εχει, όλοι υπέρ σου ειναι αλλα με διαφορετικο τροπο ο καθένας. Το εχεις παρει πολυ παιδιάστικα το πράγμα άκουσε εκει κατα σου η υπέρ σου. Κατα τ'αλλα δεν σε αναγκάζει κανεις να κανεις τίποτα με καμια μέτρια η άσχημη η οποιαδηποτε δεν σου αρεσει. Μην κανεις τιποτα τέτοιο. Προσέγγισε μονο όμορφες εσυ. Αλλα προσέγγισε τες αν ειναι, μην αρκεισαι στο μπουρουμπουρουμπουρου εδώ περα. Πες μου, εχεις προσεγγισει ποτε καποια όμορφη που σου αρέσει;
22-03-2016, 23:25 #213
22-03-2016, 23:27 #214WhyAlwaysMe?GuestΝαι το βλέπω,όλοι υπέρ μου,όπως κάποιοι(elis,rea,Anakin,mamra1983,melissa,t urtle,Μαρούλι)που μου είπαν να πάω με μέτρια ή (και) άσχημη.Πολύ υπέρ μου.Συγκινήθηκα από την προσπάθεια να με βοηθήσουν λέμε.
Έχω προσεγγίσει,αλλά δεν έγινε τίποτα.
Και αν θες περαιτέρω λεπτομέρειες,καλύτερα ιδιωτικώς ή μέσω mail.
Δεν θα ήθελα να εκθέσω τα πεπραγμένα μου δημοσίως.
23-03-2016, 00:40 #215
Α κρατάς και αρχείο, μαύρη λίστα...νορμάλ πραγματα. Τι λεπτομέρειες να πούμε προφανώς και δεν έγινε κατι γιατι δεν θέλαν. Και σου έχω πει άπειρες φορές τι μετράει και τι αρέσει στις περισσότερες γυναίκες ΟΜΟΡΦΕΣ και μη. Το να πας γυμναστήριο ειναι η κορυφή του παγόβουνου και να σου πω την αληθεια το να ξεκινάς απο εκει ειναι σαν να μην κανεις τίποτα αλλα τεσπα. Κοιτα να καλλιεργήσεις τον εαυτο σου και να εξασκηθεις λιγο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους και το πως φερεσαι. Εδώ μια κουβέντα κανουμε και βγάζεις μαύρες λίστες, ειναι πολυ πιο απαιτητικό το να κανεις σχέση με ανθρωπο.
23-03-2016, 00:51 #216WhyAlwaysMe?Guest
23-03-2016, 00:59 #217
Πωπω τωρα είδα και το προσωπικο μηνυμα που μου έστειλες. Δεν είδα το λινκ γιατι δεν λειτουργει και δεν ξερω για ποια μιλάς και τι σου ειπε αλλα ο τρόπος που μιλάς και η κακια που εχεις μεσα σου με αφήνουν αναυδη.
Τι το τοσο τραγικο μπορει να σου ειπε αυτο το μελος...οτι κι αν ηταν η κακία σου ειναι τρομακτική. Δεν θελω να μιλήσουμε με προσωπικά μηνυματα.
Ποια όμορφη κοπέλα ρε why? Εισαι εσυ τώρα να εχεις ανθρωπο διπλα σου; Οτι κι αν ειναι; Εχεις παρα πολλα πράγματα να δουλέψεις ακομα μεσα σου και μετανιώνω τον χρόνο και κόπο που αφιέρωσα για να σου απαντήσω σοβαρά και όσο καλυτερα μπορούσα. Και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει πλέον να ασχοληθεί κανένα μέλος με κανένα ποστ σου. Εγω δεν θα το ξανακάνω, εκτός κι αν αρχισεις για μια φορα στη ζωη σου να ρωτάς τα σωστά πραγματα. Απο εκει και πέρα καθείς οπως κρίνει καλυτερα.
23-03-2016, 01:01 #218WhyAlwaysMe?Guest
23-03-2016, 01:06 #219WhyAlwaysMe?Guest
23-03-2016, 01:15 #220
Εγω το έσβησα. Σβησ'το κι εσυ όπου το εχεις κάνει quote και σβήσε το προφίλ της κοπέλας να λήξει το θέμα εδω. Αλλα να μάθεις να υποστηρίζεις τα λόγια σου οχι να τα λες και να τα παίρνεις πισω, η κρινε προσεκτικα τι λες και τι εννοεις εξαρχής. Μεγάλο μαθημα και αυτο για έναν αντρα.
23-03-2016, 01:23 #221WhyAlwaysMe?GuestΞέφυγα,το παραδέχομαι.
Έχεις κάθε δίκιο να θες να μου τα χώσεις.
Αλλά προσπάθησε να μπεις λίγο στην θέση μου,δεν ζήτησα κάτι παράλογο όσο καιρό είμαι στο φόρουμ.Δεν ζήτησα να γίνω αστροναύτης ή να λύσω το Κυπριακό ή το θέμα των μεταναστών κλπ.Εγώ φταίω που είμαι ντροπαλός και δεν μπορώ να μιλήσω σε μια που μου αρέσει?Και μερικοί να μου γράφουν ως απάντηση,να πάω με μια μέτρια ή άσχημη,και γενικά όχι με όμορφη,γιατί μπορεί να περάσουμε καλά κλπ.?
Δεν σκέφτηκαν ότι αυτό θα με έκανε ακόμη χειρότερα.......Γιατί υποτίθεται πως είναι φόρουμ βοήθειας και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,όχι το αντίθετο.
Είναι αυτό βοήθεια?Πες μου.
Και δηλαδή οι άλλοι που προσπάθησαν πραγματικά να βοηθήσουν,δεν ξέρουν τι τους γίνεται?Χαζοί είναι ή γλύφτες όπως είπε κάποιος?
Σκέψου ότι και εγώ δεν νιώθω καλά με όσα έγραφε αυτή η μαύρη λίστα.Δεν ήταν βοήθεια αυτό!
Θα ήθελες να είσαι στην θέση μου?
23-03-2016, 02:52 #222
Ρε Why δεν βλέπεις ότι δεν συζητάς? Αν θέλεις να βοηθηθείς θα έπρεπε να μιλάς, για ντροπαλότητα, προσέγγιση, για αυτές που σου αρέσουν και όχι να ασχολείσαι τόσο τι σου είπε ο elis και ο κάθε ένας...Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πας με μέτριες, σου λένε τι πιστεύουν ότι θα σε ξεμπλοκάρει και όπως νομίζουν αυτοί ότι θα βοηθηθείς, μπορεί και αυτοί να έκαναν λάθος ...Το να κρατάς κακίες επειδή κάποιοι σου είπαν να πας με μέτριες δεν σε βοηθάει και εσένα πουθενά...Σκορπάς άδικα την ενέργειά σου....Άκου αυτά που σου λένε και πάρε ότι καλό έχει ο κάθε ένας να σου πει(αν έχει)
23-03-2016, 07:20 #223
επειδη με ανεφερες , δεν ειπα ποτε να πας με ομορφη- μετρια - ασχημη...δεν ξερω αν εισαι σε θεση να "πας" γενικα με γυναικα...και επειδη πλεον εχω πειστει οτι πραγματικα βασανιζεσαι απο ολη αυτην την εμμονη- ιδεοληψια..δεν γνωριζω ακριβως πως να το χαρακτηρισω με ψυχιατρικους ορους, δεν ειμαι γιατρος, θα σου προτεινα αυτο... να πας σε εναν γιατρο να συζητησετε για το μεγεθος του προβληματισμου σου.
23-03-2016, 14:25 #224
Διαβάζω εδώ και μέρες το πόστ σου... Και πραγματικά έχω βγάλει μερικά συμπεράσματα από τα όσα γράφεις(κατά καιρούς)... Το "πρόβλημά" σου κατ' ουσίαν μόνο πρόβλημα δεν είναι.Είναι ο διαστρεβλωμένος αντικατοπτρισμός άλλων προβλημάτων που έχεις, και απλώς τα αγνοείς...Ας αρχίσω μια απαρίθμηση(σημειωτέον, όσα καταγράψω είναι στενά και με διαλεκτικούς όρους συνδεδεμένα,δεν είναι bullets):
1) Αίσθημα Κατωτερότητας: Δεν αγαπάς τον εαυτό σου,δεν σου αρέσει η εμφάνισή σου.Δεν νιώθεις επομένως καλά με τον κόσμο γύρω σου. Ζηλεύεις, φθονείς και μισείς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ άτομα που είναι δίπλα σου, σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, κάτι που σίγουρα το έχουν αντιληφθεί και για αυτό έχουν ήδη (ή κάποια στιγμή θα το κάνουν) απομακρυνθεί.Δεν φταίνε εκείνοι εαν "περνάει η μπογιά τους", απλώς εσύ αντί να κοιτάξεις να κάνεις το ίδιο αράζεις σε μια γωνίτσα και κλαίς θρασύδειλα την μοίρα σου.
2)Ιδεολογήματα: έχεις αφήσει τηλεόραση, ίντερνετ και τα σχετικά να γεμίσουν το μυαλό σου με ένα κάρο ανυπόστατων αντιλήψεων, όπως "αρέσουν τα κακά παιδιά", "αν δεν είσαι τούμπανο δεν πας με γυναίκα", "διαχωρισμός σε όμορφος-μέτριος-άσχημος" και αρκετά ακόμα.Άνοιξε τα μάτια σου και δες γύρω σου.Αυτά συμβαίνουν στο γυαλί και στην showbiz, και εκεί ακόμη όχι πάντα. Στον λαουτζίκο μετράει η εμφάνιση, ναι οκ, αλλα ΚΥΡΙΩΣ ο εσωτερικός κόσμος.Αλλιώς σχέση δεν χτίζεται με τίποτα, είτε φιλική είτε ερωτική. Αυτά τα έχεις βάλει εμπόδιο ΕΣΥ ο ίδιος στον ΕΑΥΤΟ σου, και χάνεσαι στον λαβύρινθο που μόνος σου έχτισες.Για αυτό και δεν έχεις μάθει να ΑΚΟΥΣ. Όποιος θέλει βοήθεια ανοίγει τα αυτάκια του, δεν παίζει συνέχεια την κασέτα του.
3)Αίσθημα Μοναξιάς: Και με όλα αυτά καταλήγεις μόνος σου, στον εαυτό σου, τον οποίο και δεν αγαπάς, αλλά μισείς. Αυτό σε κάνει σκληρό, άκαρδο και evil, και δεν είναι κοπλιμέντα. Εκεί πατάς το "πρόβλημα", το οτι δεν έχεις κάνει κάτι με γυναίκα και πως θες να κάνεις ΑΜΕΣΑ, αλλά με κάποια όμορφη. ΜΕΓΑΣ ΣΤΟΧΟΣ!! και για να τον πετύχεις, πουλάς την ψυχή σου, προτιμάς (το έχεις γράψει και τρελάθηκα) να πεθάνει κι η μάνα σου ακόμη, μόνο και μόνο επειδή "κάποιοι με λενε άσχημο, όποτε θα τους βάλω τα γυαλιά με αυτό το φίνο γκομενάκι". Ο πρώτος και κυριότερος άνθρωπος που σε θεωρεί άσχημο εισαι ΕΣΥ, άρα θες να εκδικηθείς τον ΕΑΥΤΟ σου, και όλους τους άλλους μαζί. Αδυσώπητος, επομένως, μανιακός και κολλημένος όσο δεν πάει. Το γυμναστήριο δεν θα αλλάξει το περιεχόμενό σου (που είναι το προβληματικό της υπόθεσης), αλλά το περιτύλιγμα. Και οι έξυπνες γυναίκες (άσχετα με τον διαχωρισμό σου σε όμορφες-μέτριες-άσχημες) δεν κοιτάνε ΠΟΤΕ το περιτύλιγμα. Κοιτάνε το τί έχει να τους προσφέρει ένας άνδρας, σε επίπεδο συναισθημάτων.
4)Ανωριμότητα: Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο γεγονός ότι είσαι συναισθηματικά ανώριμος για να γοητεύσεις έναν άνθρωπο, ανεξαρτήτου φύλου, σε φιλικό επίπεδο. Ποσώ δε μάλλον μια γυναίκα, την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναίκα. Και με το να κλαψουρίζεις ή να αναλώνεσαι σε δραστηριότητες μόνο και μόνο για να καταφέρεις να ρίξεις αυτήν που θες, αποτελούν στην ουσία μια τρύπα στο νερό.
Δεν είσαι ντροπαλός, κολλημένος είσαι. Και αν δεν αλλάξεις ΟΛΑ αυτά, θα μείνεις μόνος σου μια ολόκληρη ζωή. Και στην πραγματική ζωή Restart/New Game δεν υπάρχει. το δίλημμα που μπαίνει μπροστά σου επομένως είναι το εξής: Θα δεις το κόσμο γύρω σου όπως πραγματικά ειναι και θα διαμορφώσεις τις ιδέες σου με βάση αυτόν ή θα αφήσεις τις (ηλίθιες, τολμώ να πω) ιδέες σου να διαστρεβλώνουν τον κόσμο γύρω σου? Πραγματικότητα ή το κολλημένο σου μυαλό? Ζωή ή μιζέρια? Η επιλογή είναι στα χέρια σου. Κανένας θεός και καμία μοίρα δεν υπάρχει και κανονίζει το τί κάνουμε. ΕΜΕΙΣ χτίζουμε την ζωή μας... ή στην περίπτωσή σου την διαλύουμε. Αυτά από μένα και καλή τύχη στην ζωή σου
23-03-2016, 14:37 #225WhyAlwaysMe?GuestΠολύ φορτσάτος μπήκες φιλαράκο.Ας σου απαντήσω όμως:Ζηλεύω και φθονώ συγκεκριμένα άτομα,όχι όλους.Δεύτερον,σαφώς και υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες σε εμφάνιση.Όπως και μέτριες.Το θέμα είναι να περνα η μπογιά κάποιου εκεί που θέλει,όχι εκεί που δεν θέλει.Αν είναι να περνάει η μπογιά μου εκεί που δεν θέλω,ευχαριστώ δεν θα πάρω.Δεν θα είναι προς όφελος μου να αρέσω εκεί που δεν θέλω.Και φυσικά οι γυμνασμένοι αρέσουν στις ωραίες.Και μη μου πεις ότι δεν έχεις διαφορετικά ζευγάρια σε εμφάνιση.Ποσα να είναι αυτά;Ένα η δυο στα δέκα;Δεν θα θεωρούσα λύση μια κοπέλα που δεν θα μου άρεσε σε εμφάνιση.