H εμπειρία μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Τι να σου πω βρε παιδί μου....( ναι το πέτυχα το κορμί τότε να ξέρεις αλλά μετά τα παράτησα και ξαναπαχυνα-τώρα με ξαναπιάσε και το χώ ρίξει στο περπάτημα παλι)..Εγώ κάνω παράλληλα και ψυχοθεραπεία ..Η ψυχολόγο ς που είπε ότι έχω Ψυχολογικη αστάθεια αλλά δε μπορεί να το χαρακτηρίσει διπολικη. Γιατί παίζω στις εναλλαγές διάθεσης -1+1 ας πούμε και όχι ακραία πράγματα. ..( αν εξαιρέσεις το τελευταίο διάστημα που έπεσα σε μαύρη κατάθλιψη και πρώτη φορά επισκέφτηκα ψυχιατρο)..προσωπικά παίρνω 26 μέρες το αντικαταθλιπτικο και νιώθω πολύ απ ...αλλά νορμάλ απ������ δε ξέρω με έπιασε νωρίς και ξαφνικά ..πριν 10 μέρες γρατζουνισα τη κοιλιά και έχω ακόμα σημάδια ..και τώρα νιώθω μια χαρά! !! Ε δε νομίζω αυτό να είναι υπομανία. ..γιατί μανία δεν ειναι σίγουρα! ! Τώρα εσύ έχε το νου σου και θα καταλάβεις πιστεύω. ..

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Επειδή μου αρέσει η γυμναστική αφενός και αφετέρου επειδή μου βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μου. Μετά τη γιόγκα και τη κολύμβηση ένιωθα μια ευφορία που δεν μου τη προσφέρει κανένα φάρμακο. Έγινα εξαρτημένος της ευφορίας που προάγει η άσκηση του σώματος, για αυτό το λόγο γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα. Και κατάθλιψη που είχα πάλι γυμναζόμουν, πάλι πήγαινα για κολύμβηση αν δεν πήγαινα μετά δεν ένιωθα καλά ψυχολογικά.
    Καταλαβαίνω τι λες. Άρα όλα αυτά εξηγούνται

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Τι να σου πω βρε παιδί μου....( ναι το πέτυχα το κορμί τότε να ξέρεις αλλά μετά τα παράτησα και ξαναπαχυνα-τώρα με ξαναπιάσε και το χώ ρίξει στο περπάτημα παλι)..Εγώ κάνω παράλληλα καθ ψυχοθεραπεία ..Η ψυχολόγο ς που είπε ότι έχει. Ψυχολογικη αστάθεια αλλά δε μπορεί να το χαρακτηρίσει διπολικη. Γιατί παίζω στις εναλλαγές διάθεσης -1+1 ας πούμε και όχι ακραία πράγματα. ..( αν εξαιρέσεις το τελευταίο διάστημα που έπεσα σε μαύρη κατάθλιψη και πρώτη φορά επισκέφτηκα ψυχιατρο)..προσωπικά παίρνω 26 μέρες το αντικαταθλιπτικο και νιώθω πολύ απ ...αλλά νορμάλ απ������ δε ξέρω με έπιασε νωρίς και ξαφνικά ..πριν 10 μέρες γρατζουνισα τη κοιλιά και έχω ακόμα σημάδια ..και τώρα νιώθω μια χαρά! !! Ε δε νομίζω αυτό να είναι υπομανία. ..γιατί μανία δεν ειναι σίγουρα! ! Τώρα εσύ έχε το νου σου και θα καταλάβεις πιστεύω. ..

Πως την πατάτε έτσι δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν πετυχαίνεις το σώμα που θέλεις μετά είναι πανεύκολο να το διατηρήσεις με τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Μια φίλη που έχω παντρεμένη με δύο παιδιά είχε ξεχειλώσει από τις γέννες και ο άντρας της δεν την γούσταρε όπως ήταν και όταν ξεκίνησε γυμναστήριο μαζί μου την έκανα μετά από 6 μήνες να έχει καλύτερο σώμα και από 20χρονα. Ε από τότε δεν το έχει χάσει το σώμα της και τώρα ο άντρας της φοβάται μην την χάσει, μην του την αρπάξει κανείς μέσα από τη δουλειά της, στο δρόμο, στο γυμναστήριο κτλ.
    17 μήνες έχω το νου μου να δω μήπως ξεφύγω αλλά τελικά τίποτα, μια χαρά με βλέπω, αυτό το διάστημα. Αφού σκοπεύω να κόψω και το cipralex.

Senior Member
    Άσε εγώ έχω αστάθεια και στα κιλά. ..μια πάνω μια κάτω. ...παρατήρησε τον εαυτό σου αν κάποια μέρα μιλάει πολύ ή κάνει κάτι επικίνδυνο ....προσωπικά αν μου είχαν διαγνώσει διπολικη και έβλεπα ότι στα ανέβασματα μου είμαι απλά καλά και αυτό δεν επηρεάζει τη ζωή και τη λειτουργικό τη τα μου δε θα έπαιρνα φάρμακα ... (δε λέω κάτι τέτοιο για σένα μη βρω και κάνα μπελα)...

Senior Member
    Άσε εγώ έχω αστάθεια και στα κιλά. ..μια πάνω μια κάτω. ...παρατήρησε τον εαυτό σου αν κάποια μέρα μιλάει πολύ ή κάνει κάτι επικίνδυνο ....προσωπικά αν μου είχαν διαγνώσει διπολικη και έβλεπα ότι στα ανέβασματα μου είμαι απλά καλά και αυτό δεν επηρεάζει τη ζωή και τη λειτουργικό τη τα μου δε θα έπαιρνα φάρμακα ... (δε λέω κάτι τέτοιο για σένα μη βρω και κάνα μπελα)...
    Τι μπελά να βρεις μωρέ, δεν υπάρχει μπελάς, θα δούμε τον άλλο μήνα με το cipralex τι θα γίνει, αφού σκέφτομαι να αρχίσω να γράφω και ημερολόγιο από την ημέρα που θα το κόψω για να δω πως θα είναι η διάθεση αν και πιστεύω πως αν φροντίσω να έχω γεμάτη την ημέρα μου τότε δεν θα επιτρέπεται στον εγκέφαλο να ξεφεύγει και θα είμαι μια χαρά. Θα δείξει...

Εσύ τι έχεις; Πάντως ότι και να έχεις, αν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να ξεκινήσει γυμναστήριο πιστεύω πως μετά από ένα μήνα θα σου ανεβει η διάθεση...

Senior Member
    Καταθλιψη. ....αλλά έχει ήδη βελτιωθεί η διάθεση μου και έχω αρχίσει περπάτημα δίαιτα. .Έχω κόψει αλκοόλ. ..νι
    Ωω πολύ καλύτερα και μετά συνειδητοποιΩ ότι νιώθω πολύ καλύτερα και μετά νιώθω ακόμα καλύτερα. ..γιατί είναι γαμάτα να νιώθεις καλύτερα! !! Χαχα

Senior Member
    Οκ να σου δώσω μια συμβουλή τότε για να μπορέσεις να νικήσεις το τέρας των κιλών. Μην ξεκινάς δίαιτα, μην βλέπεις το φαγητό ως δίαιτα, αντιμετώπισε το ως διατροφή, μια διατροφή που θα την ακολουθήσεις όμως για το υπόλοιπο της ζωής σου. Η δίαιτα έχει το κακό της τιμωρίας ενω η διατροφή δεν είναι τιμωρία. Με τη διατροφή μπορείς για παράδειγμα όταν σου τη δώσει να φας δυο κομμάτια σοκολάτα, ενώ με τη δίαιτα όχι και είναι τιμωρία για τον οργανισμό. Προσπάθησε να τρως καθαρά φαγητά που σου αρέσουν και αντιμετώπισε το ως μια διατροφή που θα την ακολουθείς μια ζωή. Φάρμακα παίρνεις;

Senior Member
    Πήγα διαιτολόγο και κάνω συγκεκριμένη διατροφή ..Θέλω πρόγραμμα εγω !!! Ναι παίρνω αντικαταθλιπτικο

Senior Member
    Τι φάρμακο παίρνεις; Εύχομαι με τον διαιτολόγο να μπορέσεις φτάσεις τα κιλά που θέλεις

Senior Member
    Παίρνω enlift γεννόσιμο του cipralex που παίρνεις εσύ. .Ναι θα τα φτάσω. ..είμαι αποφασισμένη. ..νιώθω ότι θα τα καταφέρω!

Senior Member
    Αν πας και γυμναστήριο θα τα χάσεις πιο εύκολα, αλλά έχεις διάθεση να το κάνεις; Γιατί αν έχεις κατάθλιψη είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Πόσο χρονών είσαι; Γιατί αν είσαι άνω των 30 θέλεις γυμναστηριάκι για να βοηθήσεις τον μεταβολισμό να λειτουργήσει καλύτερα

Senior Member
    Έχω καλό μεταβολισμό! !!και είμαι 31 !!!! Δύσκολα κι για γυμναστήριο γτ μένω σε χωριό. ..κάνω δίαιτα με διαιτολόγο βρε...θα τα καταφέρω! !! Άσε που νιώθω ότι βγαίνω από τη κατάθλιψη! !!

Senior Member
    Έχω καλό μεταβολισμό! !!και είμαι 31 !!!! Δύσκολα κι για γυμναστήριο γτ μένω σε χωριό. ..κάνω δίαιτα με διαιτολόγο βρε...θα τα καταφέρω! !! Άσε που νιώθω ότι βγαίνω από τη κατάθλιψη! !!
    Kαλά βρε ποιο χωριό είναι αυτό που έχει διαιτολόγο και δεν έχει γυμναστήριο; Ειλικρινά μου προκαλεί απορία. Εύχομαι να τα καταφέρεις αν και δείχνεις αποφασισμένη οπότε θα το καταφέρεις πιστεύω

Senior Member
    Ρε συ στο διαιτολόγο πάω μια φορά το μήνα στη πλησιέστερη πόλη. .... Πάντως υπάρχει διαιτολόγος στο διπλανό χωριό αλλά εγώ πάω σε αλλον

Senior Member
    Δεν μπορώ να κλείσω μάτι, πως θα καταφέρω να κοιμηθώ που δεν μου κλείνουν τα μάτια......

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast