έχω χαθεί στης σκέψης μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

έχω χαθεί στης σκέψης μου

καλησπέρα
    είμαι 44 ετών άνδρας και άνεργος όχι άεργος και την τελευταία πενταετία έχει έρθει όλη μου η ζωή τούμπα
    ζω οριακά στο επίπεδο φτώχειας κι έχω κλειστή στον εαυτό μου
    κάποιοι φίλοι που έχω (είχα) δεν ανταποκρίθηκαν όσο θα περίμενα κι αυτό ήταν που μ έκανε να κλειστό ακόμη περισσότερο
    δεν ξέρω αν λέγετε φτώχεια αν λέγετε κατάθλιψη η πως αλλιώς λέγετε
    το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελό απ το πρωί που ξυπνάω ως το βράδυ που κοιμάμαι
    σκέψεις που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά
    χρειάζομαι κάποιων άνθρωπο να μιλήσουμε κάποιων που να μη γνωρίζω
    αν μπορεί κάποιος κι έχει χρόνο και την όρεξη για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ας μου στείλει πμ

συγνώμη αν έχω γράψει σε λάθος χώρο

ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    καλησπέρα
    είμαι 44 ετών άνδρας και άνεργος όχι άεργος και την τελευταία πενταετία έχει έρθει όλη μου η ζωή τούμπα
    ζω οριακά στο επίπεδο φτώχειας κι έχω κλειστή στον εαυτό μου
    κάποιοι φίλοι που έχω (είχα) δεν ανταποκρίθηκαν όσο θα περίμενα κι αυτό ήταν που μ έκανε να κλειστό ακόμη περισσότερο
    δεν ξέρω αν λέγετε φτώχεια αν λέγετε κατάθλιψη η πως αλλιώς λέγετε
    το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελό απ το πρωί που ξυπνάω ως το βράδυ που κοιμάμαι
    σκέψεις που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά
    χρειάζομαι κάποιων άνθρωπο να μιλήσουμε κάποιων που να μη γνωρίζω
    αν μπορεί κάποιος κι έχει χρόνο και την όρεξη για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ας μου στείλει πμ

συγνώμη αν έχω γράψει σε λάθος χώρο

ευχαριστώ
    γεια σου πμ δεν μπορουμε να στειλουμε αν δεν συμπληρωσεις πρωτα 50 μν εχεις οικογενεια γονεις? Μενεις μονος?δυστυχως οι λεγομενοι φιλοι ειναι μονο για τις ευχαριστες στιγμες σημερα στην Ελλαδα που καταρεει οι περισσοτεροι περνουν μεγαλο λουκι ειναι βεβαια και αυτοι που ειναι στην κοσμαρα τους καλως ηλθες στο φορου.

Senior Member
    Φίλε δεν μπορείς να στείλεις ούτε και να λάβεις Pm αν δεν έχεις συμπληρώσει 50 Posts.
    Συνεπώς είτε γράφεις εδώ μέχρι να συμπληρώσεις 50 Posts είτε γράφεις ένα Email σου και λογικά όλο και κάποιο παιδί θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Senior Member
    ευχαριστώ για την ενημέρωση
    όχι ευτυχώς (δυστυχώς) δεν έχω οικογένεια κατά κάποιον τρόπο ναι μένω μόνος μου
    φίλοι υπάρχουν μη τα ισοπεδώσουμε όλα
    ίσως φταίει και η δική μου συμπεριφορά άλλα όπως και να τα βάλω πάλι έχω δίκιο
    είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι και δεν είμαι κάλος στον γραπτό λόγο
    άλλα και κάλος να ήμουν θα ήθελα 100 σελίδες για να τα γράψω

μια ερωτηση στον εαυτο μου που με βοηθαει οταν μου συμβαινει κι εμενα να βομβαρδιζομαι απο χιλιαδες σκεψεις ειναι:
    τι μπορω να κανω σημερα γι αυτο που με απασχολει ως πρωτη σκεψη?

εχω κλειστει κι εγω (υπερβολικα θα ελεγα) στον εαυτο μου,αλλα αυτο το εχω συνηθισει πια και δεν με ενοχλει εντονα.Αντιθετως,μαλλον με φοβιζει,κουραζει η σκεψη της επαφης με τον κοσμο και την αποφευγω.
    Αν νιωθεις εσυ ομως αναγκη επαφης,καθως ειπες παραπανω οτι υπαρχουν φιλοι (εστω για απλη παρεα) επικοινωνησε μαζι τους και γιατι οχι,συναντησε τους.
    Το οτι καποιοι δεν μπορεσαν ή δεν νοιαστηκαν για να ανταποκριθουν στην βοηθεια που χρειαζεσαι ξερω οτι ποναει...αλλα πρεπει να το προσπερασεις.επικεντρωσου στο πως μπορεις εσυ ο ιδιος να βοηθησεις (εμπρακτα) τον εαυτο σου!

με εκτιμηση...

Senior Member
    Στην εποχη που ζουμε, οι πιο πολλοι πλεον ειμαστε ανεργοι , απλως μην σε παιρνει απο κατω, οταν φτασεις πατο, μονο προς το πανω μπορεις να πας.

Και το ιντερνετ και αυτο το φορουμ ειναι ενα καλο μεσο εκτονωσης, αυτα και ελπιζω μετα απο 7 μερες που εγραψες αυτο το θεμα να εισαι καλυτερα...
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    μια ερωτηση στον εαυτο μου που με βοηθαει οταν μου συμβαινει κι εμενα να βομβαρδιζομαι απο χιλιαδες σκεψεις ειναι:
    τι μπορω να κανω σημερα γι αυτο που με απασχολει ως πρωτη σκεψη?

εχω κλειστει κι εγω (υπερβολικα θα ελεγα) στον εαυτο μου,αλλα αυτο το εχω συνηθισει πια και δεν με ενοχλει εντονα.Αντιθετως,μαλλον με φοβιζει,κουραζει η σκεψη της επαφης με τον κοσμο και την αποφευγω.
    Αν νιωθεις εσυ ομως αναγκη επαφης,καθως ειπες παραπανω οτι υπαρχουν φιλοι (εστω για απλη παρεα) επικοινωνησε μαζι τους και γιατι οχι,συναντησε τους.
    Το οτι καποιοι δεν μπορεσαν ή δεν νοιαστηκαν για να ανταποκριθουν στην βοηθεια που χρειαζεσαι ξερω οτι ποναει...αλλα πρεπει να το προσπερασεις.επικεντρωσου στο πως μπορεις εσυ ο ιδιος να βοηθησεις (εμπρακτα) τον εαυτο σου!

με εκτιμηση...
    αυτό είναι το κακό ότι καταβάλω πολλές προσπάθειες καθημερινός
    και πάντα πρέπει ν αντιμετωπίζω τον ποιο δύσκολο και απρόσιτο εαυτό μου
    εχω χτίσει ένα τοίχος και δεν επιτρέπω πλέον να περάσει κάποια στιγμή είχα βρει δουλειά λίγο μακριά απ τη πόλη μου
    έλειπα σχεδόν έναν μηνά μέχρι που με λύπη κατάλαβα ότι δεν το ήξερε κανένας
    με πέραν κάποια τηλ. για καφέ κι όταν τους είπα όχι κατάλαβα ότι δεν ξέρανε ότι λείπω
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Στην εποχη που ζουμε, οι πιο πολλοι πλεον ειμαστε ανεργοι , απλως μην σε παιρνει απο κατω, οταν φτασεις πατο, μονο προς το πανω μπορεις να πας.

Και το ιντερνετ και αυτο το φορουμ ειναι ενα καλο μεσο εκτονωσης, αυτα και ελπιζω μετα απο 7 μερες που εγραψες αυτο το θεμα να εισαι καλυτερα...
    κάθε μέρα λέω δεν μπορεί κάπου πρέπει να έχει πάτο αλλά κάθε μέρα πάω πιο κάτω
    ναι νιώθω πολύ καλύτερα και μόνο ότι επικοινωνώ με κάποια άτομα μ ακούνε και τους ακούω
    με βοηθάνε και τους βοηθάω
    αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπου θλίβομαι
    είμαι πολύ κυκλοθυμικό άτομό και αυτό δεν με βοηθάει

Senior Member
    Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο που θα πω, αλλα εχεις την υγεια σου που ειναι το σημαντικοτερο, και υπαρχουν πολλα χειροτερα πραγματα στον κοσμο μας, αν πας μια βολτα απο ενα νοσοκομειο θα το καταλαβεις.

Εχεις την υγεια σου, και μια δουλεια θα βρεθει, απλως μην τα παρατας και μην σε παιρνει απο κατω.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο που θα πω, αλλα εχεις την υγεια σου που ειναι το σημαντικοτερο, και υπαρχουν πολλα χειροτερα πραγματα στον κοσμο μας, αν πας μια βολτα απο ενα νοσοκομειο θα το καταλαβεις.

Εχεις την υγεια σου, και μια δουλεια θα βρεθει, απλως μην τα παρατας και μην σε παιρνει απο κατω.
    χαχαχαχα
    ασ έχουμε την υγειά μας και ας πεθάνουμε χαχαχαχαχαχ black hummor
    ναι η αλήθεια είναι ότι το θέμα δουλειάς μ έχει καταβάλει πάρα πολύ
    όταν δεν έχεις ενδιαφέροντα και κάθεσαι όλη την ήμερα σπίτι δεν είναι κι ότι καλύτερο
    και πόσο μάλιστα όταν δεν έχεις μάθει να κάθεσαι
    είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα ανεργίας εκτός από κάποια μικρά διαστήματα που κάτι βρίσκω άλλα σε είναι για πολλή

Senior Member
    @giang σταματα να γκρινιαζεις και ξερεις τι εννοω :P

Αρχισε να κανεις βολτες εξω, κατι να απασχολεισαι, οσο μενεις μεσα στο σπιτι, τοσο θα σκεφτεσαι μαυρες σκεψεις. Βεβαια εγω τα λεω αυτα και για μενα... γκουχ γκουχ

Μια καλη λυση που θα σου προτεινα, ειναι να γραφτεις σε δημοτικη βιβλιοθηκη (αν εχει ο δημος σου). Εχω βρει καταπληκτικα βιβλια στη βιβλιοθηκη και ειναι και δωρεαν (αν σκεφτεσαι το οικονομικο).

Senior Member
    @giang σταματα να γκρινιαζεις και ξερεις τι εννοω :P

Αρχισε να κανεις βολτες εξω, κατι να απασχολεισαι, οσο μενεις μεσα στο σπιτι, τοσο θα σκεφτεσαι μαυρες σκεψεις. Βεβαια εγω τα λεω αυτα και για μενα... γκουχ γκουχ

Μια καλη λυση που θα σου προτεινα, ειναι να γραφτεις σε δημοτικη βιβλιοθηκη (αν εχει ο δημος σου). Εχω βρει καταπληκτικα βιβλια στη βιβλιοθηκη και ειναι και δωρεαν (αν σκεφτεσαι το οικονομικο).
    βιβλιοθήκη στον δήμο μου χαχαχαχα το άλλο με τον τοτο το ξέρεις
    όχι δεν γκρινιάζω το εχω σταματήσει κι αυτό
    δέχομαι κάποιες κατάστασής όπως έρχονται
    είμαι αισιόδοξο άτομο και πάντα χαμογελαστό όχι ότι δεν πέφτω κιόλας άλλα ποτέ όταν με βλέπουν
    εδώ άπλα λέω τ απωθημένα μου όλα αυτά που με βαραίνουν
    μου δίνει χαρά που κατά κάποιον τρόπο μπορώ να βοηθήσω εδώ μέσα

αυτό είναι το κακό ότι καταβάλω πολλές προσπάθειες καθημερινός
    και πάντα πρέπει ν αντιμετωπίζω τον ποιο δύσκολο και απρόσιτο εαυτό μου
    εχω χτίσει ένα τοίχος και δεν επιτρέπω πλέον να περάσει κάποια στιγμή είχα βρει δουλειά λίγο μακριά απ τη πόλη μου
    έλειπα σχεδόν έναν μηνά μέχρι που με λύπη κατάλαβα ότι δεν το ήξερε κανένας
    με πέραν κάποια τηλ. για καφέ κι όταν τους είπα όχι κατάλαβα ότι δεν ξέρανε ότι λείπω
    τους ειπες οχι γιατι δεν ηθελες να τους δεις ή γιατι ηθελες να τσεκαρεις αντιδρασεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    τους ειπες οχι γιατι δεν ηθελες να τους δεις ή γιατι ηθελες να τσεκαρεις αντιδρασεις?
    απλά ήθελα να τους τσεκάρω να δω αν έχουν καταλάβει ότι λείπω
    μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά μαθαίνεις την αλήθεια

απλά ήθελα να τους τσεκάρω να δω αν έχουν καταλάβει ότι λείπω
    μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά μαθαίνεις την αλήθεια
    δεν σου εχουν πει ... οτι η αληθεια ποναει??

Page 1 of 2 12 LastLast