facebook και καταθλιψη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Banned
    Νέα βλακεία κατά την γνώμη μου πάντα απο γυναικείο προφίλ-->"κορίτσια χθες ειχα παει στα h & m στον πειραιά και ήταν σύριες και ψώνιζαν για τα παιδιά τους.πως σας φαίνεται αυτό?" και παρακάτω συνεχίζει "εχουν λεφτά και ψωνίζουν.σε λίγο θα πληρώσουν και τα δάνεια μας και θα μας πάρουν τα σπίτια μας..!!" ευτυχώς για μένα οι περισσότεροι την κράζουν.
    φοβάστε και εσείς ότι οι πρόσφυγες θα μας πάρουν τα σπίτια? εγώ πάντως όχι.Είμαι λογικός ή έχω άγνοια κινδύνου? ποια η γνώμη σας?

Banned
    συμφωνω!..πρωτα μας παιρνουν την ουρα στα h&m, μετα τα σπίτια, το πάρκιν , τον γκομενο, το μπουγαδοκόφινο και πριν καλα καλα το καταλάβουμε θα εχουν περισσοτερα λαικ απο εμας στις σελφις!!!... καταστροφη!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    φοβάστε και εσείς ότι οι πρόσφυγες θα μας πάρουν τα σπίτια? εγώ πάντως όχι.Είμαι λογικός ή έχω άγνοια κινδύνου? ποια η γνώμη σας?

Δεν ξερω για τους προσφυγες , αλλα θυμαμαι το 1993-1997 , ειχαμε τους Αλβανους , του κλωτσου και του μπατσου , τους κοροιδευαμε , λεγαμε το περιφημο συντομο ανεκδοτο , ' Αλβανος τουριστας ' , και οι Αλβανοι, αποδειχθησαν πιο προκομμενοι απο μας , και το 2010 , ειχαν περισοτερες καταθεσεις , απο τον μεσο Ελληνα ............

Senior Member
    αν και δεν καταλαβαίνω πως ο τίτλος του ποστ κολάι με την ρατσιστική ανάπτυξή του να πω κι εγώ το εξής
    όλοι έχουν φίλους γνωστούς συγγενείς σε κάποιο άλλο κράτος δεν νομίζω ότι θα θέλαμε να μας φέρονται όπως φέρονται μερικοί σ αυτούς που έρχονται Ελλάδα
    αν το διεθνές πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σ αυτήν την μάστιγα δεν φταίνε οι μετανάστες
    ο λόγος που φεύγουν είναι πόλεμος κι όχι ανεργία το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οικογενειάρχες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους την δουλειά τους για μια καλύτερη ζωή
    ας μη μπερδεύουμε του τρομοκράτες λοιπόν με του μετανάστες
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ξερω για τους προσφυγες , αλλα θυμαμαι το 1993-1997 , ειχαμε τους Αλβανους , του κλωτσου και του μπατσου , τους κοροιδευαμε , λεγαμε το περιφημο συντομο ανεκδοτο , ' Αλβανος τουριστας ' , και οι Αλβανοι, αποδειχθησαν πιο προκομμενοι απο μας , και το 2010 , ειχαν περισοτερες καταθεσεις , απο τον μεσο Ελληνα ............
    καλά άστο...ακόμη και σήμερα έχω γκρίνια απο την μάνα μου γιαυτό το θέμα.Ηρθαν οι αλβανοί στην ελλάδα και πρόκοψαν και μόνο το δικό μου παιδί είναι τόσο χαζό και κορόϊδο κτλ..Και εγώ της απαντάω "ναι έχεις δίκιο είμαι χαζός,τι να γίνει τώρα?"

Senior Member
    καλά άστο...ακόμη και σήμερα έχω γκρίνια απο την μάνα μου γιαυτό το θέμα.Ηρθαν οι αλβανοί στην ελλάδα και πρόκοψαν και μόνο το δικό μου παιδί είναι τόσο χαζό και κορόϊδο κτλ..Και εγώ της απαντάω "ναι έχεις δίκιο είμαι χαζός,τι να γίνει τώρα?"
    αν σε ξανά πει χαζό πες της

πες μου ποια είναι η μάνα σου να σου πω τη είσαι

Banned
    επειδη εχω δουλεψει με Αλβανους και χωρις να θελω να ειμαι ουτε υπερ αλλα ουτε κατα αυτων, αλλα εχωντας μια ουδετερη σταση, θα ελεγα πως οι ανθρωποι αυτοι δεν μας πηραν τις δουλειες απλα εμεις ημασταν το κοροϊδα που οποια δουλεια ηταν σκληρη δεν πηγαιναμε...ναι παρακαλω ο Ελληνας θελει να ειναι αραχτος (δεν το λεω για ολους) και οχι να δουλευει σε χαμαλουκα...οι περισσοτεροι Αλβανοι δουλευουν σε καπνα, οικοδομοι, χωραφια κτλ...δεν κανουν δουλειες γραφειου στην χωρα μας!! και δευτερον τα 30Ε που παινει ο αλβανος στην χωρα του ειναι σαν να βγαζει τα διπλα...ολα ειναι φθηνα εκει και πολλοι εχουνε σπιταρωνες

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    επειδη εχω δουλεψει με Αλβανους και χωρις να θελω να ειμαι ουτε υπερ αλλα ουτε κατα αυτων, αλλα εχωντας μια ουδετερη σταση, θα ελεγα πως οι ανθρωποι αυτοι δεν μας πηραν τις δουλειες απλα εμεις ημασταν το κοροϊδα που οποια δουλεια ηταν σκληρη δεν πηγαιναμε...ναι παρακαλω ο Ελληνας θελει να ειναι αραχτος (δεν το λεω για ολους) και οχι να δουλευει σε χαμαλουκα...οι περισσοτεροι Αλβανοι δουλευουν σε καπνα, οικοδομοι, χωραφια κτλ...δεν κανουν δουλειες γραφειου στην χωρα μας!! και δευτερον τα 30Ε που παινει ο αλβανος στην χωρα του ειναι σαν να βγαζει τα διπλα...ολα ειναι φθηνα εκει και πολλοι εχουνε σπιταρωνες
    Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου
    Εμείς τους σώσαμε τής δουλειές μας
    Μια ένσταση μόνο τότε δούλευαν με 50 και 70 % κάτω στα μεροκάματα

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Kαι εγώ έχω δουλέψει με αλβανούς και έχω δει και κωλόπαιδα σαν αυτόν τον αρχιμάστορα όταν δούλεψα οικοδομή αλλά και παιδί διαμάντι σαν αυτόν που ήταν στην δουλειά που είμαι τώρα και με βοήθησε πολύ με το άγχος που είχα τότε και ουσιαστικά αυτός ήταν που με έπεισε να μην τα παρατήσω και είμαστε ακόμη φίλοι και με έχει καλέσει όποτε θέλω να πάω Αλβανία να με ξεναγήσει,ανεξάρτητα που δεν με έχει βολέψει μέχρι στιγμής-ντρέπομαι κιόλας μη του φορτωθώ παρόλο που αυτός με έχει καλέσει και δεν έχω πάει.

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου
    Εμείς τους σώσαμε τής δουλειές μας
    Μια ένσταση μόνο τότε δούλευαν με 50 και 70 % κάτω στα μεροκάματα
    εχεις ενα δικιο σε αυτο και θα συμφωνησω...τους επιλεγαμε και εμεις γιατι προσφεραν φθηνα εργατικα και μας συνεφερε...για τοτε δεν ξερω τι ζητουσανε, αλλα τελευταια που χρειαστηκα ατομο με ειπε στα 30Ε αλλιως δεν ερχεται

Page 3 of 3 FirstFirst 123