Ποιά μέλη του forum συμπαθείτε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Γειά σου ρε ρεα !! Νομίζω με "έχεις πιάσει " καλύτερα από τη ψυχολογα μου!! Η αλήθεια είναι κάνω μια μικρή επανάσταση. ..!!! Έχω κάνει αρκετά βήματακια και. ..τύπου ...να δηλώσω στο σόι "θα κάνω παιδί όταν θα είμαι καλά και θα νοιώθω ότι μπορώ να το φροντίσω!" Δε το πίστευα και γω ότι το ξεστόμισα και με τρόπο τόσο επιβλητικό και αποφασιστικό που η συζήτηση δε συνεχίστηκε. ..Έχω καταφέρει να σηκωθώ από το καναπέ-αυτό που μου λέγατε-και να έρθω αντιμέτωπη μετά θέματα μου με πιο ξεκάθαρο μυαλο ( καλά έχω δρόμο ακομα)..αλά νιώθω οτι βάδιζω καλά. ...και δε μασάω αν μου πει κανείς γιατί έκατσα δύο βδομάδες στη πόλη μου ...έκανα το σωστό! !! Νιώθω ότι πάω σωστά ...Γαμω τη κερατεία μου όλα καλά θα πάνε !!! Για όλους μας !!! Ευχαριστω πολυ και εσάς μι
    Που με σηκώσατε ... να δω έναν ειδικό. . Δεν είχα ιδέα από ψυχικές παθήσεις. ..και συνειδητοποιησα πολλά πράγματα τώρα. ..α στο καλό ..παραλήρημα! !! Χαχα σας φιλω! Πάω για shopping με τη μαμά! !

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Θα συμφωνήσω με τους από πάνω μου ...Μόλις διάβασα το θέμα ένα άγχος και μαι στεναχώρια με έπιασε μήπως με αντιπαθεί κάνεις. ..Έχω χαμηλή αυτόπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και θέλω να με αγαπάνε όλοι και κάπως ένιωσα. .. Ότι να ναι το ξέρω. ..είμαι αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι με τις δικές μου ανασφάλειες!!! Καλημέρα ααα! @!
    Καλε , γιατι να σε αντιπαθει καποιος ? καλοπροαιρετη εισαι , πανταμε τον καλο λογο , δυσκολο να προκαλεσεις αντιπαθειες ........

Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Γειά σου ρε ρεα !! Νομίζω με "έχεις πιάσει " καλύτερα από τη ψυχολογα μου!! Η αλήθεια είναι κάνω μια μικρή επανάσταση. ..!!! Έχω κάνει αρκετά βήματακια και. ..τύπου ...να δηλώσω στο σόι "θα κάνω παιδί όταν θα είμαι καλά και θα νοιώθω ότι μπορώ να το φροντίσω!" Δε το πίστευα και γω ότι το ξεστόμισα και με τρόπο τόσο επιβλητικό και αποφασιστικό που η συζήτηση δε συνεχίστηκε. ..Έχω καταφέρει να σηκωθώ από το καναπέ-αυτό που μου λέγατε-και να έρθω αντιμέτωπη μετά θέματα μου με πιο ξεκάθαρο μυαλο ( καλά έχω δρόμο ακομα)..αλά νιώθω οτι βάδιζω καλά. ...και δε μασάω αν μου πει κανείς γιατί έκατσα δύο βδομάδες στη πόλη μου ...έκανα το σωστό! !! Νιώθω ότι πάω σωστά ...Γαμω τη κερατεία μου όλα καλά θα πάνε !!! Για όλους μας !!! Ευχαριστω πολυ και εσάς μι
    Που με σηκώσατε ... να δω έναν ειδικό. . Δεν είχα ιδέα από ψυχικές παθήσεις. ..και συνειδητοποιησα πολλά πράγματα τώρα. ..α στο καλό ..παραλήρημα! !! Χαχα σας φιλω! Πάω για shopping με τη μαμά! !
    χαχα!! μπραβο κοριτσι μου!!! ...ορτσα τα πανια... εχεις κανει αλματα !!!! ...

Senior Member
    Αμα πλακωθουμε στην ειλικρινεια , πιους συπαθουμε και ποιους οχι , η μυτη πολλων μελων , θα καταληξει Πινοκιο ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πως θα πρέπει να νοιώθουν αυτοί για τους οποίους δεν λέτε αν τους συμπαθείτε, που δεν αναφέρετε καν τα ονόματα τους, και αν μη τι άλλο λόγω της παραγνώρισης τους στους δικούς τους χώρους θα επιζητούσαν μια αναγνώριση, ένα καλό σχόλιο εδώ?
    Διότι, πιστευω πως, κάποιος που δεν ειναι δημοφιλής στους καθημερινούς του χώρους δύσκολα θα ειναι εδώ, όπως και το αντιθετο.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον Ιωάννη. Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης ούτε αυτού, ούτε προηγούμενων ανάλογων θεμάτων. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν ένα άγχος σε άτομα που όπως είπε ο Ιωάννης αποζητούν ένα καλό λόγο και δεν τον παίρνουν ούτε εκεί έξω και πλέον ούτε και εδώ μέσα και είναι άδικο για αυτούς. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη που δεν έχουν καθημερινή παρουσία, είναι κρίμα η παρουσία τους εδώ μέσα να ακυρώνεται γιατί δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στο φόρουμ, είτε γιατί δεν έχουν αναπτύξει πιο στενές σχέσεις με άλλα μέλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με τον Ιωάννη. Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης ούτε αυτού, ούτε προηγούμενων ανάλογων θεμάτων. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν ένα άγχος σε άτομα που όπως είπε ο Ιωάννης αποζητούν ένα καλό λόγο και δεν τον παίρνουν ούτε εκεί έξω και πλέον ούτε και εδώ μέσα και είναι άδικο για αυτούς. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη που δεν έχουν καθημερινή παρουσία, είναι κρίμα η παρουσία τους εδώ μέσα να ακυρώνεται γιατί δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στο φόρουμ, είτε γιατί δεν έχουν αναπτύξει πιο στενές σχέσεις με άλλα μέλη.
    αν ήμασταν στο φ/β θα σου έκανα σίγουρα πολλά like και πολλά χεράκια στα σχόλια
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Page 2 of 2 FirstFirst 12