Ξεπέρασε κανείς την κατάθλιψη και το αγχος??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Κοίτα εγώ έχω βεβαιωμένα απο ψυχίατρο πριν κάποια χρόνια ΓΑΔ και Διάσπαση προσοχής.Για κατάθλιψη δεν ξέρω σίγουρα.Ξέρω όμως ότι αυτά που έχω δεν προέκυψαν σήμερα ή χθες αλλά από τότε που με θυμάμαι ως άνθρωπο.Εγώ για μένα θα έλεγα ότι πιστεύω ότι έχω και μια ελαφριά μορφή δυσλεξίας ή κάτι σε αυτισμό..Είναι φορές που νιώθω σαν τον forest gumb..
    Νιώθω χαζός λόγω κάποιων περιστατικών πχ σαν αυτό με το σκυλί που μου συμβαίνουν απο τότε που υπάρχω και θυμάμαι.Αλλά και άλλων πραγμάτων που έχω βιώσει.Οι άνθρωποι στο καθημερινό μου περιβάλλον που είναι κυρίως το εργασιακό καθώς φίλους εδώ που είμαι δεν έχω και με ζουν από κοντά καθημερινά αρκετές ώρες της ημέρας,με θεωρούν πανέξυπνο επειδή τα καταφέρνω και βρίσκω λύσεις εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχουν καθώς μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και δίνω τον καλύτερο μου ευατό,φιλότιμο και καλόκαρδο,επειδή τους κάνω τα χατήρια αν περνάει απο το χέρι μου κτλ.
    Εγώ όμως δεν νιώθω μια χαρά άτομο.Νιώθω διαφορετικός από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και ότι δεν είμαι σαν όλους εσάς.

αν μιλήσω για τον τρόπο που γράφεις και εκφράζεσαι μόνο για δυσλεξία δεν σε βλέπω
    διαφορετικότητα στο ότι βρίσκεις λύσεις εκεί που η άλλοι δεν μπορούν δεν είναι μειονέκτημα
    όσο για το καλόκαρδος φιλότιμος είναι κάτι που σπανίζει στης μέρες μας
    το ν αγαπάς αυτό που κάνεις είναι μεγάλο προτέρημα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Τι χαζός λέει, κρατήστε με! Αν είσαι εσύ μια φορά χαζός εγώ είμαι 10! Πραγματικά δεν το λέω για να σε παρηγορήσω ούτε θα έγραφα κάτι αν δεν το εννοούσα αλλά είσαι πραγματικά έξυπνος. Τα γραπτά σου αυτό μου βγάζουν. Το περιστατικό με τον σκύλο μάλλον μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω διάσπασης προσοχής, όχι; Δεν είμαι και διαβασμένη γι' αυτό το θέμα. Πραγματικά αν με δεις σε μια υπεραγορά να ψάχνω λάχανα θα με θεωρήσεις τελείως χαζή. Την τελευταία φορά ρωτούσα την υπάλληλο που είναι το σπανάχι και γελούσε ειρωνικά μαζί μου. Έχω κοινωνική φοβία ρε φίλε, εντάξει, και λίγη στραβομάρα. Ε δεν θα μας βάζουν και δεν θα βάζουμε τόσο εύκολα στον εαυτό μας την ταμπέλα του χαζού παιδιού ε; Εξάλλου χαζό παιδί χαρά γεμάτο δεν λένε; Βλέπεις να ισχύει αυτό για εμάς;

Το έριξα στην πλάκα και στις παροιμίες τώρα! Δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός, μαγκιά σου θα έλεγα! Και ευτυχώς που δεν είσαι σαν όοολους τους άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Τι χαζός λέει, κρατήστε με! Αν είσαι εσύ μια φορά χαζός εγώ είμαι 10! Πραγματικά δεν το λέω για να σε παρηγορήσω ούτε θα έγραφα κάτι αν δεν το εννοούσα αλλά είσαι πραγματικά έξυπνος. Τα γραπτά σου αυτό μου βγάζουν. Το περιστατικό με τον σκύλο μάλλον μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω διάσπασης προσοχής, όχι; Δεν είμαι και διαβασμένη γι' αυτό το θέμα. Πραγματικά αν με δεις σε μια υπεραγορά να ψάχνω λάχανα θα με θεωρήσεις τελείως χαζή. Την τελευταία φορά ρωτούσα την υπάλληλο που είναι το σπανάχι και γελούσε ειρωνικά μαζί μου. Έχω κοινωνική φοβία ρε φίλε, εντάξει, και λίγη στραβομάρα. Ε δεν θα μας βάζουν και δεν θα βάζουμε τόσο εύκολα στον εαυτό μας την ταμπέλα του χαζού παιδιού ε; Εξάλλου χαζό παιδί χαρά γεμάτο δεν λένε; Βλέπεις να ισχύει αυτό για εμάς;

Το έριξα στην πλάκα και στις παροιμίες τώρα! Δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός, μαγκιά σου θα έλεγα! Και ευτυχώς που δεν είσαι σαν όοολους τους άλλους.
    χαχαχαχαχα εγω θα σου ελεγα το πηρε ο ποπαυ λολ

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χαχαχαχαχα εγω θα σου ελεγα το πηρε ο ποπαυ λολ
    Χαχαχαχαχα υπό άλλες συνθήκες θα σου κρατούσα μούτρα αλλά έχε χάρη που σε συμπάθησα εσένα

Banned
    Νεραϊδούλα μου, σε καληνυχτίζω μ' αυτό. Το είδα πριν λίγο μπροστά μου και με συγγκίνησε.

Δύο άνδρες , και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου .Του ενός άνδρα του επιτρεπόταν να σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι του για μία ώρα κάθε απόγευμα για να κατέβουν τα υγρά από τα πνευμόνια του .
    Το κρεβάτι του βρισκόταν δίπλα στο μοναδικό παράθυρο του δωματίου . Ο άλλος άνδρας έπρεπε να περνάει όλη την ώρα του ξαπλωμένος .Οι άνδρες μιλούσαν για ώρες. Μιλούσαν για τις γυναίκες και τις οικογένειές τους,τα σπίτια , τις δουλειές τους , τη συμμετοχή τους στη στρατιωτική θητεία , πού ήταν σε διακοπές.
    Κάθε απόγευμα , όταν ο άνδρας στο κρεβάτι με το παράθυρο μπορούσε να σηκωθεί , περνούσε την ώρα του περιγράφοντας στον συγκάτοικό του όλα τα πράγματα που έβλεπε έξω από το παράθυρο.Ο άνδρας στο άλλο κρεβάτι άρχιζε να ζει για αυτές τις περιόδους μίας ώρας όπου ο κόσμος του διευρυνόταν και ζωντάνευε με όλη τη δραστηριότητα και το χρώμα από τον κόσμο εκεί έξω.
    Το παράθυρο έβλεπε σε ένα πάρκο με μια όμορφη λίμνη. Πάπιες και κύκνοι έπαιζαν στα νερά ενώ παιδιά αρμένιζαν τα καραβάκια τους. Ερωτευμένοι νέοι περπατούσαν χέρι-χέρι ανάμεσα σε κάθε χρώματος λουλούδια και μια ωραία θέα του ορίζοντα της πόλης μπορούσε να ιδωθεί στο βάθος. Καθώς ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε όλα αυτά με θεσπέσια λεπτομέρεια , ο άνδρας στο άλλο μέρος του δωματίου έκλεινε τα μάτια του και φανταζόταν αυτό το γραφικό σκηνικό. Ένα ζεστό απόγευμα , ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραψε μία παρέλαση που περνούσε...
    Αν και ο άλλος άνδρας δεν μπορούσε να ακούσει τη φιλαρμονική - μπορούσε να τη δει στο μάτι του μυαλού του καθώς ο κύριος δίπλα στο παράθυρο το απεικόνιζε με παραστατικές λέξεις.
    Μέρες , βδομάδες και μήνες πέρασαν . Ένα πρωί , η πρωινή νοσοκόμα ήρθε να τους φέρει νερό για το μπάνιο τους και είδε το άψυχο σώμα του άνδρα δίπλα στο παράθυρο , ο οποίος είχε πεθάνει ειρηνικά στον ύπνο του. Ξαφνιάστηκε και κάλεσε τους θεράποντες ιατρούς να πάρουν το νεκρό σώμα .
    Μόλις θεωρήθηκε πρέπον, ο άλλος άνδρας ρώτησε αν θα μπορούσε να μεταφερθεί δίπλα στο παράθυρο . Η νοσοκόμα ευχαρίστως έκανε την αλλαγή , και αφού σιγουρεύτηκε ότι ο άνδρας αισθανόταν άνετα, τον άφησε μόνο .
    Σιγά, επώδυνα , στήριξε τον εαυτό του στον ένα του αγκώνα για να δει για πρώτη φορά του τον έξω κόσμο . Πάσχισε να γείρει να δει έξω από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι. Αντίκρισε ένα λευκό τοίχο .
    Ο άνδρας ρώτησε τη νοσοκόμα τι θα μπορούσε να κάνει το συχωρεμένο συγκάτοικό του να περιγράφει τόσο έξοχα πράγματα έξω από το παράθυρο. Η νοσοκόμα αποκρίθηκε πως ο άνδρας ήταν τυφλός και δεν μπορούσε να δει ούτε τον τοίχο. Είπε "Ίσως ήθελε απλώς να σου δώσει θάρρος."
    Επίλογος: Υπάρχει τεράστια ευτυχία στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους , παρά τη δική μας κατάσταση. Η μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη , αλλά η ευτυχία όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται. Αν θέλεις να νιώσεις πλούσιος , απλώς μέτρησε όλα τα πράγματα που έχεις που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν.

έχω περάσει και περνάω πολύ δύσκολα και όλα ξεκινάνε από τα οικονομικά εχω φτάσει στο σημείο να περνάω εβδομάδα ολόκληρη μόνο με μακαρόνια έβλεπα να μαυρίζει η ψυχή μου και να μη μπορώ να πάω ούτε για έναν καφέ
    εχω κάτσει εβδομάδες σπίτι κλεισμένος σ ένα δωμάτιο και η μονή μου παρέα η τηλεόραση κι ένα ραδιο σιντι
    τελικά το πήρα απόφαση μισή ντροπή δική μου μισή δική τους βγήκα και πήγα σε φιλικά καφέ και τους είπα να με κεράσουν καφέ (kafe kerasi- καφέ κεράσι δεν έχουμε) ναι το έκανα κι αυτό δεν ντρέπομαι
    αλλά σηκώθηκα βγήκα έξω μίλησα με κόσμο

έτσι απλά μια κατάθεση ψυχής
    ποτο κερασει - ελληνοφρενεια ετσι ??? ολα τα λεφτα... μεγαλη μαγκια σου αυτο που εκανες. Βγηκες πιο πανω και απο τους δηθεν πανω !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Υποψιαζομαι οσοι το ξεπερασαν δεν ειχαν λογο να μπουν να το δηλωσουν.

Απο την αλλη οταν κατσεις να ακουσεις ιστορια ανθρωπου που νικησε τον καρκινο θα δεις οτι τα σταδια ψιλο αναλογουν... και τι μενει στο τελος ? Οτι ολα γινονται συνθετα και δυσλειτουργικα ενω το νοημα ειναι η συμπλευση και η εναρμονιση, οτι ειναι να γινει θα γενει... αλλά οχι να κανουμε και οτι μας ερθει και μετα να κατηγορουμε την τυχη μας !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών και ο καλύτερος σήμερα, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους ο Μπουφόν έχει δηλώσει πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος που συνάντησε στη ζωή του ήταν η κατάθλιψη. Φανταστείτε λοιπόν δύο πράγματα πως η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις, πως το οικονομικό δεν αρκεί για να μην σε ακουμπήσει ποτέ αυτή η ασθένεια. Μπορούμε όμως να την ξεπεράσουμε. Με λίγη προσπάθεια και από μέρους μας. Με μία απλή καλημέρα όπου υπάρχουν στιγμές που δεν έχουμε τη δύναμη να τη πούμε, εμείς πρέπει να βρούμε τη δύναμη να χαμογελάσουμε και να τη πούμε. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τις αιτίες που μας προκαλούν κατάθλιψη εμείς πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε απέναντι της και να κόψουμε ανεξαρτήτου κόστους τον γόρδιο δεσμό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ μακ να σου πω ότι τι νιώθω τη μαλακιά στο κεφάλι μου αλλά με τα φάρμακα μπορώ και συνεχίζω τη ζωή μου αλλά αν με συναναστροφέις φυσικά λέω βλακείες και στη δουλειά πάνω θα κάνω και καμιά μαλακιά με προβλήματα δηλαδή αλλά συνεχίζω ς
    Κι εγω συνεχιζω , elis , την ζωη μου , οπως ποως , ισως ναταν καλυτερα να δουλευα , ελα ομως που δεν χρειαζεται πλεον , ουτε και οι εποχες ευνοουν δουλειες , οποτε ειμαι σε αναγκαστικη αδρανεια , κακο το θεωρω να μην δουλευεις , οχι να δουλευεις για βιοπορισμο , δεν λεει , αλλα εστω να δουλευεις για την πλακα σου ...................... για συναναστροφες δεν εχω ιδαιτερη ορεξη ..........

Senior Member
    χαχαχαχα όταν είσαι στα down σου δεν τα θέλεις τα λεφτά
    μόνο για να αγοράσεις βοήθεια χρειάζονται
    το θέμα είναι τα τα έχεις όταν ανεβαίνει να μπορείς να βγεις και να μη σκέφτεσαι αν θα πεις ούζο η θα βάλεις μια ουισκαρα να γουστάρεις
    Πλεον ειμαι σε καλυτερη κατασταση , δεν χρειαζομαι ιδιατερη βοηθεια , αλλα εχω ' ιδρυματοποιηθει ' , οπως οι φυλακισμενοι , αισθανομαι πιο ανετα σπιτι μου , παρα εξω ,,,,,,,,,,,,,,,, σιγουρα παντως ειναι καλυτερα να κλαις σενα γιωτ , παρα σενα λεωφορειο ...........

Senior Member
    Εντάξει βρε Μακ, δεν μπορείς να ξέρεις πώς ήταν. Ειδικά αν μια δουλειά φτάνεις πλέον στο σημείο να την κάνεις "μηχανικά" που λέμε, αναγκαζόταν να πηγαίνει. Τον έχω ακούσει να μιλάει σε εκπομπή και έλεγε πως αμέσως μετά την δουλειά κλεινόταν σε ένα δωμάτιο και έβλεπε αστείες σειρές για να γελάει και να ξεχνιέται. Άσε που πάθαινε και κρίσεις πανικού. Πάντως με έχει προβληματίσει και μένα. Εδώ εγώ με το ζόρι σηκώνομαι κάθε πρωί, με το ζόρι θα πάω μέχρι το περίπτερο, με το ζόρι διαβάζω απλά βιβλία για να κάνω κάποια μαθήματα και κάθε φορά έχω το άγχος πως θα τα κάνω σκατά και θα γίνω ρεζίλι. ι. Κατάθλιψη και λειτουργικότητα δεν πανε μαζι α.
    Αγαπητη moonlight , δεν μπορω οντως να ξερω πως ειναι , αλλα δεν ψηνομαι ναγορασω το βιβλιο του , δεν με πειθει για καταθλιπτικος , μαλλον για να τα κονομησει εβγαλε το βιβλιο , τερας , και μπουρδες , υποπτα πομπωδης τιτλος .............το να ξεχνιεται , δεν μου δειχνει συμπτωμα κτθλψης τυπου ' τερατος ' , ουτε η δημιουργια δελτιου ειδησεων , η οποια μονο ρουτινα δεν ειναι ..............εγω αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω ενα βιβλιο , απο βιβλιοφαγος , εχω να διαβασω βιβλιο απο το 08 ......... και κρατησα την τελευταια φραση σου , κτθλψη και λειτουργικοτητα δεν πανε μαζι ........... τωρα που εχω μια βελτιωση , δεν σηκωνωμαι με κακη διαθεση , θα παω να ψωνισω κατι τις , θα παω μια βολτα εδω γυρω με το σκουτεροειδες , δεν εχω διαθεση να βγω με αλλον-ην , εχω ναπομακρυνθω απο ακτινα 30 χλμ . απο το σπιτι μου , απο το 2010 ........... η διαφορα ειναι οτι δεν το βαζω κατω , παντα ελπιζω , προσπαθω , δεν κλαιγομαι , διατηρω το χιουμορ μου , και την ελπιδα μου , οτι καποια στιγμη , θα συνελθω πληρως .................ο καθενας τελικα , βιωνει διαφορετικα την κτθλψη του , το μονο σιγουρο .......

Senior Member
    Νεραϊδούλα μου, σε καληνυχτίζω μ' αυτό. Το είδα πριν λίγο μπροστά μου και με συγγκίνησε.

Δύο άνδρες , και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου .Του ενός άνδρα του επιτρεπόταν να σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι του για μία ώρα κάθε απόγευμα για να κατέβουν τα υγρά από τα πνευμόνια του .
    Το κρεβάτι του βρισκόταν δίπλα στο μοναδικό παράθυρο του δωματίου . Ο άλλος άνδρας έπρεπε να περνάει όλη την ώρα του ξαπλωμένος .Οι άνδρες μιλούσαν για ώρες. Μιλούσαν για τις γυναίκες και τις οικογένειές τους,τα σπίτια , τις δουλειές τους , τη συμμετοχή τους στη στρατιωτική θητεία , πού ήταν σε διακοπές.
    Κάθε απόγευμα , όταν ο άνδρας στο κρεβάτι με το παράθυρο μπορούσε να σηκωθεί , περνούσε την ώρα του περιγράφοντας στον συγκάτοικό του όλα τα πράγματα που έβλεπε έξω από το παράθυρο.Ο άνδρας στο άλλο κρεβάτι άρχιζε να ζει για αυτές τις περιόδους μίας ώρας όπου ο κόσμος του διευρυνόταν και ζωντάνευε με όλη τη δραστηριότητα και το χρώμα από τον κόσμο εκεί έξω.
    Το παράθυρο έβλεπε σε ένα πάρκο με μια όμορφη λίμνη. Πάπιες και κύκνοι έπαιζαν στα νερά ενώ παιδιά αρμένιζαν τα καραβάκια τους. Ερωτευμένοι νέοι περπατούσαν χέρι-χέρι ανάμεσα σε κάθε χρώματος λουλούδια και μια ωραία θέα του ορίζοντα της πόλης μπορούσε να ιδωθεί στο βάθος. Καθώς ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε όλα αυτά με θεσπέσια λεπτομέρεια , ο άνδρας στο άλλο μέρος του δωματίου έκλεινε τα μάτια του και φανταζόταν αυτό το γραφικό σκηνικό. Ένα ζεστό απόγευμα , ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραψε μία παρέλαση που περνούσε...
    Αν και ο άλλος άνδρας δεν μπορούσε να ακούσει τη φιλαρμονική - μπορούσε να τη δει στο μάτι του μυαλού του καθώς ο κύριος δίπλα στο παράθυρο το απεικόνιζε με παραστατικές λέξεις.
    Μέρες , βδομάδες και μήνες πέρασαν . Ένα πρωί , η πρωινή νοσοκόμα ήρθε να τους φέρει νερό για το μπάνιο τους και είδε το άψυχο σώμα του άνδρα δίπλα στο παράθυρο , ο οποίος είχε πεθάνει ειρηνικά στον ύπνο του. Ξαφνιάστηκε και κάλεσε τους θεράποντες ιατρούς να πάρουν το νεκρό σώμα .
    Μόλις θεωρήθηκε πρέπον, ο άλλος άνδρας ρώτησε αν θα μπορούσε να μεταφερθεί δίπλα στο παράθυρο . Η νοσοκόμα ευχαρίστως έκανε την αλλαγή , και αφού σιγουρεύτηκε ότι ο άνδρας αισθανόταν άνετα, τον άφησε μόνο .
    Σιγά, επώδυνα , στήριξε τον εαυτό του στον ένα του αγκώνα για να δει για πρώτη φορά του τον έξω κόσμο . Πάσχισε να γείρει να δει έξω από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι. Αντίκρισε ένα λευκό τοίχο .
    Ο άνδρας ρώτησε τη νοσοκόμα τι θα μπορούσε να κάνει το συχωρεμένο συγκάτοικό του να περιγράφει τόσο έξοχα πράγματα έξω από το παράθυρο. Η νοσοκόμα αποκρίθηκε πως ο άνδρας ήταν τυφλός και δεν μπορούσε να δει ούτε τον τοίχο. Είπε "Ίσως ήθελε απλώς να σου δώσει θάρρος."
    Επίλογος: Υπάρχει τεράστια ευτυχία στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους , παρά τη δική μας κατάσταση. Η μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη , αλλά η ευτυχία όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται. Αν θέλεις να νιώσεις πλούσιος , απλώς μέτρησε όλα τα πράγματα που έχεις που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν.
    φοβερό κείμενο μοον
    κάποιες φόρες πρέπει να δούμε πέρα απ αυτά που δεν θέλουμε σε
    σε μια βροχερή μέρα την μυρωδιά της
    μια μουντή (συννεφιασμένη) μέρα τα σύννεφα που χορεύουν δημιουργώντας απίστευτα σχεδία
    και μια ηλιόλουστη μέρα όλα αυτά τα χρώματα που απλόχερα μας έδωσε η φύση

Senior Member
    Χαχαχαχαχα υπό άλλες συνθήκες θα σου κρατούσα μούτρα αλλά έχε χάρη που σε συμπάθησα εσένα

υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έγραφα συνήθως πειράζω άτομα που συμπαθώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    ποτο κερασει - ελληνοφρενεια ετσι ??? ολα τα λεφτα... μεγαλη μαγκια σου αυτο που εκανες. Βγηκες πιο πανω και απο τους δηθεν πανω !!!
    con κι όλα αυτά σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες που δεν θέλω αυτή την στιγμή να πω
    απλά σκέφτομαι κάποιες στιγμές αν είμαι τόσο αναίσθητος η τόσο δυνατός

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πλεον ειμαι σε καλυτερη κατασταση , δεν χρειαζομαι ιδιατερη βοηθεια , αλλα εχω ' ιδρυματοποιηθει ' , οπως οι φυλακισμενοι , αισθανομαι πιο ανετα σπιτι μου , παρα εξω ,,,,,,,,,,,,,,,, σιγουρα παντως ειναι καλυτερα να κλαις σενα γιωτ , παρα σενα λεωφορειο ...........
    ένα βήμα την ημέρα είναι σήμερα δυο αύριο 1 χιλιόμετρο σε 10 μέρες

χαχαχαχα λιώνω mac απίστευτη ατάκα

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast