Ισορροπια what is this???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Ισορροπια what is this???

Ρε παιδια το χω κοψει το αλκοολ εδω και 3 βδομαδες δεν εχω πει γουλιαα ..σημερα ετυχε να πιω 3 ποτηρακια κρασι με παρεα και την ακουσα...αρχιασα να μιλαω συνεχεια και να κανω πλακες και με εχει πιασει αυτη η υοπερενταση και δε μπορω να σταματησω και ολο πειραζω τους δικου ς μου και με βριζουν και δεν εαντεχω και θελω να σταματησω να κανω ζιυρκιες αλλα δε μπορω,,,κατα βαθος νιωθω πολυ δυστυχισμενη αλλα δε θελω να σταματησω να μιλαω κ;αι να χρευω γιατι νιωθω οτι θα πεσω σε ληθαργο ..δε μεεανρεχω ..ουτε καταθλιτπικια με λεω ..μια τρελλη με λεω,,,,που δε ξερει τι θελει και που παει ,,,αλλα νταλων ,,,ο θεος να με φωτισει...δε παω καλα ,....

Senior Member
    Μια χαρά είσαι με τα φάρμακα μεθάς πιο εύκολα εντάξει σε πιάνουν μη πιεις άλλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ευχαριστω ελις ..μονο εσυ με εσυ λες οτι ειμαι μια χαρα!! χοχο τεσπα ποροχτες ηθελα να παω σε μια δουλεια σε νησι '..να φυγω και να μαζεψω και ενσημα..μιας και η δουλεια ειναι πανω σε αυτο που εχω σπουδασει..και η ψυχ μου λεει οτι μια τετοια αποφαση πρεπει να τη παρω ισορροπημενη για αυτο μου κατσε η ισορροπια και πως να την αποκτησω...ειναι τοσο τρελλο να θελω να πιασω δουλεια καμποσα χιλιομετρα απο τον αντρα μου ρε παιδια??? δε μπορω να κρινω...

Senior Member
    Εγώ λέω για τα φάρμακά και το αλκοόλ μεθάς πιο εύκολα το άλλο αν και δική σου απόφαση άμα δεν περνάς καλά τι θα κάνεις θα κάθεσαι βέβαια λογικά είναι στο χέρι σου αλλά πάλι όλα είναι νορμάλ αυτά που λες μέσα στα πλαίσια των δυσκολιών του γάμου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Φλερακι... αν πας στο νησι παιζει να ζησεις πολλες εμπειριες. Το θεμα ειναι αν νιωσεις αυτο το "βουλιαγμα" εκει πως θα σηκωθεις ?
    Ναι στο χωριο, με τον αντρα, την ελλειψη ενδιαφεροντος, την κλεισουρα, στο πινε πινε...μια θα πεφτεις μια θα ανεβαινεις.
    Δωσε στον εαυτο σου εστω αλλο ενα μηνα σωστης αγωγης και ψυχοθεραπειας και βλεπεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ευχαριστω σισι μου! αυτο μου και η ψυχολογος ...αν σε πιασει καταθλιψη εκει τι θα κανεις?? θα πινεις??? και ειχε δικιο...ναι ελις τελικα με τα χαπια μεθας πιο ευκολα..δε το χα σκοπο να μεθυσω ..αλλα μιας και μου χε πει ο ψυχιατρος οτι μια στο τοσο μπορω να πιω ενα ποτηρακι δε πειραζει... ε ειπα να η χασω την ευκαρια... σα το διαλο μου το ξαναγεμιζανε και εγω σα το διαλο το πινα!!

Χε, Ξανα τονιζω οταν λενε ποτηρακι εννοουν το μικρο του κρασιου το παρα πολυ 2 για 1 φορα την εβδομαδα.
    Οσοι εχουμε ελξη στο αλκοολ δεν το παιρνουμε στα σοβαρα γινονται και στραβες στη ζωη και η θεραπεια αποσυντονιζεται μετα απο καθε πιωμα. Συνηθως οι γιατροι το εχουν κατα νου ... οτι ανθρωπο εχουν απεναντι τους και οχι ρομποτ να εκτελει συμβουλες.
    Ο σωστος γιατρος ομως αν εχει τον καταλληλο τροπο θα σε βαλει στο τριπακι πιστευω να αποκηρυξεις τη μεθη.
    Εισαι στην αρχη φλερακι. Αλλά αν συνεχισεις στο χωριο το πινε πινε ισως σου παρει περισσοτερο χρονο. Οποτε να μιλας για το ποτο με την ψυχοθεραπευτρια !!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

κι εγω καμμια φορα το σκεφτομαι,το λαχταρω,σκεφτομαι οτι θελω να λιωσω μια βραδια κι ας μην πιω μετα ξανα 2 χρονια!
    αλλα μπα δεν τολμαω να δοκιμασω τον εαυτο μου !
    Σπανια πινω 1-2 ποτηρακια κρασι και σπανια που θα βγω 1-2 κοκτειλ.(με ζαλιζουν αρκετα κι αυτα κι ας μην επαιρνα χαπια)

Banned
    Ισορροπία=Αρμονία