Results 16 to 28 of 28
Thread: Έμεινα άγαλμα!!!!!
-
25-03-2016, 11:26 #16
Φυσικα γιανγκ!!! Θεωρω οτι στις περισσοτερες εμεις το προκαλουμε στο ευατο μας....εμείς και οι ρουφιανες οι σκεψεις μας που εχουν το ασυμαζευτο...Θελει δουλιτσα και προγραμμα το θεμα... Αγαπη ρεεε...αγαππη στο ευατο μας πρωτα και μετα στους αλλους και ολα θα γινουν!! Μια χαρα βεβαια τα λεμε και ειναι δυσκολα στη πραξη ...πρεπει να μας αγαπησουμε και να σταματησουμε να μας παιδευουμε πια..
- 25-03-2016, 11:44 #17
fleur ειχα κι εγω στο παρελθον παρομοια αντιμετωπιση..οπως αναφερω σε αλλο thread πανω που ειπα οτι τα ξεπερναω ολα και κρισεις και πανικους και τα παντα πηγα σ εναν παθολογο στο ικα να μου γραψει εξετασεις για να βεβαιωθω οτι τουλαχιστον σωματικα δεν εχω κατι..καθως λοιπον του ελεγα τα συμπτωματα που εχω και περιμενα να γραψει με κοιταζει και μου λεει οτι εξετασεις δεν μου γραφει επ ουδενι και οτι εχει εναν πολυ καλο ψυχολογο για να απευθυνθω αμεσα.τοτε δεν τον ακουσα.
αυτη η αγαπη για τον εαυτο μας τελικα ειναι το φαρμακο..
να σαι καλα και συνεχισε σ αυτο που κανεις..ολα καλα θα πανε!
25-03-2016, 11:54 #18
Να σαι καλα κατερινακι...ναι ακριβως αυτο συνεβη και σε εμενα ... την τριτη που πηγα και του ζητησα να μου γραψει εξετασεις και αυτος δεν ηθελε ....αλλα με ειδε σε σύγχυση και τελικα μου εκανε τη χαρη και μου ειπε να παω χτες,,,και μου τα χωνε κιολας... αυτα ολα ειναι παπαριες μου ελεγε ....ολα ειναι εδω... (και μου εδειχνε τι κεφαλι) ...Ευχαριστω!!
25-03-2016, 13:07 #19
Εγω καλο το βρισκω που πεσες πανω σε γιατρο με διπλη ειδικοτητα και σε ψυχολογησε, ισως αν τρως φρικες να περνας καμια βολτα και απο αυτον να σου θυμιζει πως ολο το παιχνιδι ειναι στο μυαλο μας.
"Make sure your worst enemy isn't you"
26-03-2016, 08:10 #20
καλη σου μερα!
Δεν ξερω αν σε βοηθησω λιγακι ή αν ηδη εχει απαντηθει καπου (προβλημα χρονου) αλλα καπου διαβασα (δεν θυμαμαι που ακριβως) για τον τυπο λανθασμενης καταθλιψης.γκουκλαρε το μηπως βοηθηθεις.
Παρ' οτι διαγνωστηκα με χρονια καταθλιψη,εχω κι εγω τετοιες "αναλαμπες"!!!
Ειδικα στον χωρο της εργασιας μου που νιωθω καλα ή κι απλα σε ακυρες στιγμες (κρατικες υπηρεσιες,γιατρους κλπ) το χιουμορ παει συννεφο και η ζωντανια μου βροχη!Ασφαλως σε καμμια περιπτωση δεν μπορει κανεις να φανταστει οτι ειμαι ενα καταθλιπτικο ατομο!
Παρ' ολα αυτα οταν επιστρεφω στην βαση μου,στις ασχημες σκεψεις μου ή ξεγελαστει καποιος να με πλησιασει περισσοτερο πο οσο αντεχω...ορθωνω τοιχο και ξαναπεφτω στην θλιψη μου.
26-03-2016, 15:33 #21
Λανθανουσα κατάθλιψη ή συγκαλλυμενη ...Ναι κατερινα μπορεί να πάσχουμε και από αυτό! Who knows? ?? Ότι και να ναι από τις σκέψεις μας αρρωσταινουμε.. οφείλουμε στον ευατο μας να τις κοντρολάρουμε και να μη καταστραφολογουμε! Εμένα αυτό με έχει φάει! Οι κολοσκεψεις μου! Ευχαριστώ πολύ! Καλή δύναμη!
09-04-2016, 22:02 #22
Fleur, δεν θέλω να χαλάσω το θαυμασμό που νιώθεις για το γιατρό αλλά να κάνω μια υπόθεση....στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥ που κάθε συμβεβλημένος γιατρός έχει μπροστά στον υπολογιστή του, μόνο με την εισαγωγή του ΑΜΚΑ κάποιος γιατρός μπορεί να δει το ιστορικό μας, φαρμακευτικές αγωγές που ακολουθούμε, διαγνωστικές εξετάσεις που κάναμε στο παρελθόν, τι ειδικότητες γιατρών επισκεφτήκαμε, και άλλα. Σκέφτομαι λοιπόν, αν του έδωσες το ΑΜΚΑ σου για να σου γράψει εξετάσεις, μήπως δεν το κατάλαβε από μόνος του ότι έχεις κατάθλιψη, αλλά το διάβασε στο ιατρικό αρχείο σου ???
10-04-2016, 08:34 #23
Ναι Άννα παίζει και αυτό! Το συζήτησα με τον ψυχιατρο μου και μου το είπε και "σιγά μη το γράφει και το κούτελο σου" μου ειπε επίσης! !
10-04-2016, 16:05 #24
Πως παει φλερ η ζωη και η καθημερινοτητα ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 00:48 #25
Έχει περάσει ο ενθουσιασμός που ένιωσα καλυτερα ..και τώρα περνάω μια φλατ περίοδο. ..θα δούμε. .ψυχοθεραπεία και συνεχίζουμε! !
11-04-2016, 18:05 #26
Υπομονη και βαστα ... η φλατ περιοδος ειναι που δουλευει το μυαλο συνηθως λιγο πιο καθαρα και κανει ενα απολογισμο αλλά χωρις ταραχες. Μακρια απο ουσιες ! *** Επειδη εκανα το λαθος και επινα οποτε ενιωθα μονη, απελπισμενη, κτλ κτλ κτλ, για αυτο με ολη τη προστατευτικη διαθεση που με πιανει στο υπενθυμιζω.
Δικος σου ειναι ο εαυτος και οτι γουσταρεις κανεις.
Αλλά εμενα δεν με βοηθησαν τελικα πουθενά τα ξυδια. Μα πουθενα."Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 19:15 #27
Το παλεύω σι σι μου! Υπάρχουν πολλά προβλήματα από κάτω που τα ανακαλύπτω με τη ψυχοθεραπεία. ..Αυτά μου φαΐνονται ογκώδη σχετικά με την αφορμή που με οδήγησε στο μεγάλο μπαμ του καταθλιπτικου επεισοδίου! Επίσης θέλω να πιω!!! Πάντα θέλω να πιω!! Φέρομαι πολύ σκληρά με τον εαυτό μου καθ δε του το επιτρέπω. ..Θέλω να πιω και τις καλές μέρες και τις κακές. .. (Έτσι όπως τις αξιολογώ εγώ γιατί λογικα μιλωντας κάτω από όλες υπάρχει καταθλιψη εφόσον έχΩ αυτή την ανάγκη) Πφφφ φαύλος κύκλος! Όσο έχω κατάθλιψη θέλω να πιω..και όσο πίνω ...πυροδοτεί την κατάθλιψη! !
11-04-2016, 19:22 #28
Ω ναι. Ξεκινησαν τα οργανα λεγεται αυτο, με την ψυχοθεραπεια θα τα βαλεις πολλες φορες με τον εαυτο σου. Με την κυρια ομως κατα καποιο τροπο και με τον καιρο θα παιρνεις απο εκει την απαντηση που δεν σου δινει το αλκοολ.
Ειναι δυσκολη η μαχη ! Μην περιμενεις γενικως κατανοηση, σεβασμο, αγαπη και προδερμ απο τους γυρω τους αμεσους πλην του ανδρα σου ετσι ? , να βασιζεσαι σε σωστους συμμαχους και να μην ξεχνας οτι στοχος σου ειναι να γινεσαι καλυτερη. Θα παλεψεις για αυτο. Αξιζει νομιζω ομως."Make sure your worst enemy isn't you"